431
Dortmund Fan club
-
#151 kérds, hogy milyen lesz jövőre...hány nagy tehetésg megy el innen?
kagawa akkor már tuti h megy az unitedbe?
reus jön akit remélek jól fog beilleszkedni a dortmundba..
így kár sahin-ért...elment kispadozni a realba...
-
#150 ja:S
Uli Höeness élete legnagyobb hibájának tartja, hogy 2008-ban klinsmannt hozta a Bayernhez és nem a Kloppott
(a nagy név ldöntött végült-ki tudja mi lett volna ha a klopp lett volna akkor az edzőnk:D:D) -
#149 Nem semmi ez a Jürgen Klopp,következő évek meghatározó német edzője lehet,nekem úgy tűnik,hogy a taktikai repertoárja nagyon jó,fiatalos így ért a tehetségek nyelvén,ha kap pénzt igazolni,akkor tovább viheti ezt a sikerszériát a BVB-val :) -
IXEMGabeo #148 103 éve állítólag először dupláztak. Erre nem is gondoltam volna
Klopp pedig a 3. trófeát nyeri a csapattal -
Zenszkij #147 Bajnokcsapat, Kupagyőztes! Szép volt fiúk! -
#146 az lenne a legobb ha jönne dzsudzsák és maradna a mag.
azért nem lenne jó szétesni a csapatnak. -
#145 énis arra gondoltam amúgy,ha a götze-grobkreutz-barrios hármasból valakit eladnak,nem lenne olyan megterhelő leigazolni a lugosi pelét. -
#144 Dzudzsák jó lenne ebbe a csapatba nem?:) -
#143 hiába még csak EL jutott nekik idén jövőre meg úgyse kleszenkelső 10-be:D -
IXEMGabeo #142 nem, mert elvileg a Hannover 4. lett, ami BL selejtezős indulást jelent:D:D -
#141 a következő bl szezonba még csak a 3. indulhat a bl-be. -
IXEMGabeo #140 pff...nem erről volt szó na mind1 -
#139 jövőre ér 4. hely BL-t a bundesben,idén még a bayern azért pedálozik hogy 3. legyen -
IXEMGabeo #138 nem tudom azt mondták, hogy elvileg mostantól kezdve a németeké a 4 BL-t érő kvóta... -
#137 nem csak jövőre? -
IXEMGabeo #136 Murder. 4 Német csapat mehet a BL-be idéntől...tavaly az Inter mentette meg az olaszok becsületét, de mostmár nem tudtak mit csinálni és a németeké a 4 BL hely... -
#135 hát jah viszont kiváncsi leszek jővő szezonba a wolfsburg milyen lesz majd újra magathal.
azt mondta szeretne bl csapatot csinálni belőlük.
-
#134 hát ha együtt marad a mag,akkor biztosan lesz félnivalójuk a BL-ben a dortmuntól a csapatoknak,csak nehogy az legyen mint a Wolfsburggal,hogy lazán kiesnek,és a bajnokságban is bukdácsolni fognak -
#133 jja?
hát valószinű elég kemény csoportba fog kerülni.
sztem az lesz majd a halálcsoport ahol a dortmubnd lesz:)
-
#132 úgy értettem hogy a bl főtáblán a dortmund a 4. kalapból lesz húzva -
#131 Sokkal a Schalke egyszerűen nagyon azért lett szedve és Magath nem tudta összetolni őket mint annó wolfsburba nem véletlen h miért is szenvedtek a bajnokságba. -
#130 Én is örülök már eleve azért is h újra bl-be a csapat a leverkusennek is ezért örülök h ott vannak.
remélem jók lesznek majd a bl-be és vagy 2 néemt csapat eljut az elődöntőkig:P -
#129 még sajnos csak három bár sztem a hannoverért nem lesz kár:)
-
#128 én is örülök,hogy megnyerték a bajnokságot,bár ugyanúgy örültem volna a Leverkusennek is,kellett már ez a kis változatosság. BL-ben jövőre 4. kalaposok lesznek nem? -
IXEMGabeo #127 ezt a csapatot jobbnak érzem, mint az idei Schalkét, jövőre a BL-ben sokra vihetik! -
tarko #126 jah hülye vagyok, bocs.akkor csak a számom nem stimmelt, nem tudom miért 23-ra emlékeztem:D -
#125 mi
2007-2008 idény
21 kapott gól.............. -
tarko #124 igen?ki és mikor?
esküszöm én úgy emlékeztem, hogy 3 éve még azért is kellett szurkolni, hogy a Hertha-tól az utolsó meccsen max 1 gólt kapjunk. -
#123 legkevesebb az 21 gól -
tarko #122 tényleg megérdemelte ezt a bajnoki címet a Dortmund.
ráadásul még megdönthetnek egy rekordot:eddig 19 gólt kaptak és asszem a legkevesebb kapott góllal, 23-al még a Bayern zárt 2008-ban. -
#121 + Kagawa,meg Götze se tolta szarul...de jó helye van Stuttgartban Hajnalnak,ott megbecsülik,pláne hogy nagy szerepet vállal abban,hopgy benntmaradjanak. -
IXEMGabeo #120 az kemény...
Nuri Sahint tudom h kereste a Real Madrid. Nagyrészt ő is benne volt ebben a sikerben.
Azt sajnálom, hogy az alap csapat mely 2008-ban összeállt abban még Hajnal is kulcsszereplő volt, csak sajnos Klopp a sérülése után mellőzte és beépítette Grosskreutz-oz ill Sahint is -
Monoton #119 Kommentátor mondta meccs közben, hogy majdnem az egész csapat hosszabított 2014-ig. Biztos lesz 1-2 távozó de a csapatot nem fogják szétszedni :) -
#118 -
#117 Grat nekik idén teljesen megérdemelték az első helyet!!!
jó kis fiatal csapat kíváncsi leszek mennyien maradnak jövőre a csapatnál. -
IXEMGabeo #116 rosszul mondtam bocsánat az FC Nürnberg 9x bajnok, a Schalke 04-et érték be -
IXEMGabeo #115 Csak szólok, hogy a csapat 2002- óta először bajnok, 7x bajnokok lettek beérték ezzel az FC Nürnberg csapatát. Pályára lépett ma Dedé a csapat legrégebbi tagja, a 2002-es bajnok csapatnak is tagja volt... -
IXEMGabeo #114 Münchenben 20 év után nyert a Borussia 1-3-ra és útban vannak a bajnoki cím felé! -
#113 no igen 1-3-ra vitte a Dortmund -
#112 No egy nem akármilyen dortmund-bayer meccsel kezdődik a tavaszi szezon, kivácnsi vagyok a 2 csapat formája maradt-e.