431
Dortmund Fan club
-
campy #71 pff sztem az Amcsikkal jobban járt volna ott több pénz van mint Szerbiában... eleve gyerekkorától kezdve ott élt kint eleve bosnyák származású miért pont szerb?:D najo no comment viszont így is manapság az egyik kedvenc védőm lett:P -
Rudee #70 Weidenfeller 2011, LeeYoung-Pyo 2010 nyaráig hosszabbított.
Jakub "Kuba" Blaszczykowski lett Lengyelországban az év játékosa.
Subotic pedig a szerb válogatottság mellett döntött, az Egyeslt Államok és Bosznia maradt hoppon. -
zlotyi11 #69 A dolog koránt sem lehetetlen, sőt...:D -
#68 hát bizony elképesztő, hogy milyen tömegbázisa van a BVB-nek és ennek fényében még megdöbbentőbb, hogy az utóbbi években anyagi gondokkal küzdöttek. Persze ez főleg a rossz játékostranszfereknek volt köszönhető. -
campy #67 Dortmundban a hihetetlen közönség szeretet tetszik, akárhogyan áll a csapat a szurkolók kiállnak érte és a stadion valami csodálatos (Signal Iduna Park) vagy pedig a régi nevén Westfalen stadion:) 80708 nézőt képes befogadni...egyszer szívesen elmennék oda:D -
zlotyi11 #66 A lényeg a szép befejezés. Hajnal nagy butaságot csinált, de a csapat kisegítette. Várjuk meg a mai meccseket, de jó lenne a 6. helyen telelni. -
campy #65 Dortmund e pillanatban megverte a Mönchengladbachot 2-1 re és Hajnalt kiállították ami ritkaság:S:S -
zlotyi11 #64 Elég durva egy kép:)
Mondjuk amióta ez a maszk van rajta, nem is megy neki úgy a játék.
- eleg volt egyszer becopyzni - -
#63 :DDDDddddddd -
Rudee #62 Jakub Blaszczykowski, avagy a vasálarcos -
zlotyi11 #60 Sziasztok!
Egy oldalt szeretnék a figyelmetekbe ajánlani:
http://www.bvbfanclub.hu
A honlap céljai többek között egy megfelelő felület biztosítása a hazai BVB-szurkolók kapcsolatteremtéshez, a szurkolói klub és tagjainak bemutatása, a klub túráiról készült beszámolók, fotók, videók közzététele.
Remélem nem zavartam senkit.
Heja BVB! -
Rudee #59 Karlsruhe-Dortmund összefoglaló -
Reméljük így megy tovább a szekér -
campy #57 KSC - BVB Dortmund: 0-1
GSZ: Zidan(20p)
gólpasszt adott Hajnal Tamás megintcsak!!! -
campy #56 na azért tehetséges a Subotic gyerek nekem bejön a játéka, jó a Valdez, a Frei, és még a Kringe sem egy rossz futballista -
campy #55 na ez az beindult a topik, kellett egy kis olajcsere rögtön megy xD -
#54 -
#53 Dortmund-Frankfurt 4-0 ::: összefoglaló
Hajnal góljával és 3 gólpasszával!!!! -
#52 jajj tényleg, bocsánat, pedig anno kedvencem is volt :D -
Doma #51 Az aranylabdás Sammert ki ne hagyd :) -
#50 hát nem elég neves a csapat az sg táborának
pedig régen nagy volt a Dortmund, Ricken, Riedle, Heinrich, Kohler, Möller
csupa nagy sztár, ment is a szekér, reméljük hamar visszatérnek a gyökerekhez -
campy #49 régen írtatok közben zajlik az élet most 4-0-ra nyert a Dortmund Hajnal 3 gólpassz, 1 gól nem semmi:D -
#48 :D
én sajna nem voltam otthon, nem láttam, de biztatókat hallottam Hajnal Tomiról, remélem kezdő lesz, és a Dortmund is elfoglalja végre a régi helyét, az első háromban lesz legalább, remélem -
#47 érdekes, hogy a tegnapi meccs után nincsenek még kommentek -
#46 Borussia Dortmund 08/09 Nike home kit launched
-
#45 Hajnal itt fog játszani jövőre :) -
#44 el, szerencsére :DDD -
#43 tegnap elkenték a Bayern száját, ideje volt :) -
Doma #42 Stuttgart - Dortmund 1:2 eddig.. Hajrá BVB!!!! -
#41 -
#40 Hajrá BVB!!! -
#39 remélem hogy igazad lesz -
#38 vége, elindultunk felfelé:-)! -
#37 1-2, nagyon nehéz lesz az utolsó 10 perc:-( -
#36 koller -
#35 hihetetlen, 2-0:-)))))) -
#34 góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóólll -
#33 smolarek amúgy a gólszerző, első gólja -
#32 góóól! 1-0 ide! több és nagyobb helyzetei vannak a wolfsburgnak, de szerencsére jobb a helyzetkihasználásunk. -
#31 félidőben 0-0 wolfsburgban. itt lehet hallgatni: http://borussia-dortmund.lycos.de/?%9FZ%1B%E7%F4%9D#