Szerencsejátekok

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
CSak addig vagy a "gépre utalva" amig az elso nyeremenyt beadja. Onnantol 1 "profi" annyit szed ki a gépbõl amennyit nemakar. (duplázás stb)
Van 1 ritumsa, amit ha megtanulsz rengeteget lehet nyerni. Sokan is csinálják hogy bemennek 1 marek aproval a kocsmaba es kijönnek parezer forinttal, aztan be a következõbe...

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

EOX

Retteketet

bár vannak ilyen játékok

én azzal is megelégszek

az biztos, hogy én csak félkaru rablóznék egész nap

eppen most jottem haza vegasbol 😄

mondjuk en meg nam jatszhatok, de azert elnezelodtem...
texas hold 'em et szivesen jatszanek, de gepezni sztem eleg unalmas es teljesen ra vagy utalva a gepre

-the invisible-

Punker
Vegas-ban szigorúan Black Jack 3 kézzel

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dzsini
van korombeli haver aki aktív játékos itt budapesten, õ azt mondja, hogy az az alapelv, hogy csak 1 bizonyos pénzmennyiséggel megy be, és azt hajlandó eljátszani. nyeréssel meg csak akkor jön el, ha az legalább a következõ pár alkalomra elég, és nagyon szigorúan tartja magát a szabályaihoz.

amíg nem beteges (mert akkor gyógyítani kell), addig teljesen normális dolog a szerencsejáték, egy ismert, felmért kockázat vállalása egy remélt nagy nyereményért. lásd lottó meg egyebek, ez ugyanaz - józanul kell csinálni, és akkor kiváló elfoglaltság

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
tesómék amikor edzõtáborban voltak Vegasban ( de télleg 😄 ) - akkor csak és kizárólag a Keno-gépeket nyúzták - 1 nap alatt visszakeresték az akkori utiköltséget, és a következõ útra valót...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

CSOCSO
kerdes a kovetkezo lenne.. mivel jatszanatok las vegasban azt remelve hogy valamennyit nyerjetek?
sarki kocsmakban mit jatszotok???
poker? vagy felkaru jack?
1 haverom most ment las vegasba jatszani..szerintetek normalis?
← ElőzőOldal 2 / 2