Szerencsejátekok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Online Kaszinók
Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"
Majd szólj ha mész azt összefuthatunk.
Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"
Továbbá a Póker asztalok jól elvannak különítve, így nem lehet azt észre venni mint sok helyen.
Egyetértek, hogy póker inkább, mint játékgép. Mivel játékgépen még nem sikerült nyernem, pókeren meg igen. Ha meg mindenképpen játékgépezni akarok, akkor meg online bónuszra. Legalább valami jöjjön vissza. http://www.profipoker.hu/index.php?oldal=kaszinobonuszok.php
itt találtam egy bõ 100k feletti anyagot.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
kockára kell menni egyedül..bedobsz mondjuk 4-5E az elején kezded a legkisebb téten,,pörgetsz huszat kb..uténa mhetesz nagyobb tétre..kb 20-25 pörgetésenként ad 1-2 kockát agép..
szal kis téten pörgetsz ,,utána váltasz nagyra 4-5 pörgetésen túl már adja is a kockát..fogod aztám már írod is befelé..persze nem árt ha közben duplázgatsz is...
ahogy fogatd a kockát..vissza legkisebb tétre pörgetsz megint 20-30..majd vissza nagy tétre..nálam ez már bevált...a bedobott összegnek a duplája "általában" mindig bejön..monnyuk 10 estbõl 8 szor..😊
De már rég csináltam...most van nõm így a gépnek most esélye sincs😊
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
No de az automata valódi cilinderes rulettgép egy kicsit más téma, ott már mindenképp nehezebb a machináció, illetve olyan csalást én lehetetlennek tartok, hogy a gép 100%-os pontossággal meg tudjon dobni egy általa elõre eldöntött számot, színt, stb. Azt elképzelhetõnek tartom amit Steweee is írt, hogy a szériákat (fõleg a kicsit és a nagyot) olyan 80-90%-os valószínûséggel meg tudja dobni.
Hanem ha valaki többet tud a témáról, ne habozzon megosztani! 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Nos páran "mágnesezésrõl" regélnek, néhányak másról (gépi rulettrõl van szó) - de a kérdés az, hogy valójában szükség van-e bármiféle csalásra? Hisz a játékszenvedélyes madarak úgyis addig pakolgatnak, hogy egyszer úgyis bejön a kidobószám, mindenféle "deus ex machina" (vagy inkább "diabolo ex machina") nélkül is... 😊
Mondjuk én a "mágnesezést" kizárnám, azt viszont el tudom képzelni, hogy szériákat képes megdobni...azt már észrevettem, hogy a gurítások közti idõ sosem állandó... 😊 ...de kérdés, van-e erre szükség?
A másik dolog, hogy vajon mennyire van törvényileg szabályozva a játékgépek "csalása", van-e egyáltalán, vagy szabad a pálya?
a rulettgép ki tudja e dobni a számot, illetve egy jól képztett ember bedobós ruletten képes e erre ?
az nyilvánvaló hogy a kisgépek program szerint mûködnek és százalékos arányban adnak ki a nyereménybõl, csak a rulettrõl nem tudom biztosan a stikliket
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Ki ne hagyjátok!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
tudja valaki ?
Mert ugye a többi lottójátékot egyszerûen ki lehet számolni, általános iskolában tanítják.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !