rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tomievo
Hú de irigyellek az Evo VI-ért, mit meg nem adnék érte...

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

aesirbaba
Én vezettem Porsche Turbot nem is olyan régen, és fogok is még, de pont lassú kanyarban nagyon nem ilyen.

(ha minden jól megy kipróbálhatok egy túra BMW-t és egy EVO VI-os rally Mitsubishit is)

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

aesirbaba
Ilyen szimes múlttal mint a Tiéd, tuti hogy értesz hozzá annyit, hogy megállapítsd, ez így nem egészen jó. Persze lehet vele menni, mint ahogy a GTR-GT autókkal is, de ez igaziból nem más, mint kezelni egy extrémen viselkedõ objektumot. Lehet kezelni, lehet vele gyorsan menni, de nem az igazi azért.

JuanG
1:40:2xx -et mentem asszem qualon...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
ööö... én? <#idiota>

de sajna csak 7-en voltunk, és pl. Ninja problémák miatt hamar kiszállt 😞(

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Tomievo
Szal mennyi volt a legjobb, nekem eddig 1.40.1 ment, és saját setuppal!!! Pedig elég hülye vagyok a setupoláshoz. Márcsak egy kurva rfactort kéne beszerválnom.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

JuanG
sõt egyáltalán nem kéne nyomni <#idiota>

JuanG
erre inkább nem mondok semmit 😊)...én se vezettem még ilyen vasat, de autót már igen <#idiota><#alien2>

Essington volt.. 😊

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

lac coo
És melyik pálya volt ? 😄DDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

ne nyomd tovig a gazt 😊

-- http://www.x-plane.hu

Tomievo
Mennyi volt a legjobb kör?

lac coo
Valaki felrakja a replayt ? 😄DDD

És ki nyert amúgy ?

Sztem nincs ezzel gond (mármint a fizikával, bár nem értek hozzá, soha nem mentem még ilyen vassal)), Én baromira élvezem, hogy egy kicsit lehet erõcsúsztatni, nekem nagyon bejön (még)!
Kicsit elvaxoltam a futamot viszont, sztem lehetett volna szorosabb is, ha nem csak a futam második felében veszem észre hogy a kuplung segítség be van kapcsolva! Bekapcsolva valahogy nem úgy mentek a kanyarok mint elötte, kicsit kevésbé fordul, nem tudom mitõl.
Szóval jó lesz ez, csak kellene még legalább vagy 10 ember, és mindenki megtalálná az emberét a futam alatt az tuti!
JuanG
mit tudtam én melyikkel menjek? 😊...

aesirbaba
Ez nekem is szívfájdalom, mint említettem a GTR-Porschek is sokkal jobbak, pedig ez asszem nagy szó tõlem. Olyan pályán mint Brno kevésbé jön ki ez a hiányossága a fizikának, majd meglátjuk mi lesz...

Azért kedves vagy, hogy Annex-Porschevel jöttél Te is😊

JuanG
hát sajna nekem nem jött be 😞..nem azért mert nem volt éles csata (Sebi ott loholt a nyakamba pár mp-el végig), hanem ahogy már mondtam (nem károgok tovább) nem jön be a fizikája (2-es kanyarban 3-as fokozatban is kipörög --- anyád!!!), nincs autóérzés...

aesirbaba
Jihááá, Ilyen jó volt, bár tökuncsi. Egy órán keresztül önmagában kihívás ezzel a döggel pályán maradni😊

Grat Juan, és mindenkinek aki végig tudott menni😊

Kösz szépen!
Alexease
A MOMO hibas software-esen is, es gyarihibas a pedalja is😊 A FFB kormanyok topic-ban mar kitargyaltak, ott szerintem talalsz is hozza letoltheto progikat. De ha jon valaki, itt is segiteni fog.
lac coo
Sajnos ez a tipus szokott ilyenek csinálni .
Majd a tudósok segítenek mindjárt😄DDD

És már a driver update-nél lévõ kalibráláskor is elõjön, ha csak rálehelek a fék-vagy gázpedálra.. De néha meg nem... Vesebeteg? 😊
Mitõl lehet az, hogy néha a kormányom (Logitech MOMO Racing) magától nyomja a gázt? Ha a fékre lépek, a fordulat visszaáll alapjáratra, de ha lelépek róla, újra felmegy.... Csak néha jön elõ, és újrakalibrálástól (nehéz szó..😊 )függetlenül...De megõrjít...
aesirbaba
PRIV!!!

aesirbaba
Szerintem nem, de éppen connection lost van😊

JuanG
most jelentkeztem én is...de a maira már késõ?

lac coo
Jobban tapadna , ez az ! 😄DD

Ode lenne a Porsche feeling 😄DDDD

khösz

Tomievo
Hát nem tom, sztem, ha több lenne a súly hátul, akkor jobban tapadna és csak hirtelen terhelésváltáskor csúszna meg jobban, most viszont az van, hogy kis sebességnél dobja inkább ki a farát...Asszem 😊

Tomievo
Szedd le a team gsmf oldaláról a template-t, rajzold át és mentsd el vhogyan dds-be. DXT5 beállítással. Ezután ugyanolyan nevû fájlra kicseréled mondjuk a pcc csapatok közül, vagy csinálsz új .veh fájlt, ...

Tomievo
Esetleg az 1.1-es peccs?

A Porsche-hez hogy lehet saját skin-t szerkezteni? A Photoshopban meik fájlt kell megnyitni? Mondjuk ugyse tudnék csinálni,mer nem értek hozzá, de valamit majd csak összehoznék😄D.

avcom
a patch használata vagy nem használata <#smile>

aesirbaba
PCCChallenge05.rfm MISMATCH

Erre mi a megoldás?

lac coo

lac coo
1 órás futamon el lehet felejteni a hotlapozást 😄DDDDDD

lac coo
Hali 4 😊

Már régóta hozzá akartam szólni ehez a PCC súlyelosztás problémához ...
Tudom hogy az adatok szerint jóval elõbre került az autó súlypontja mint valójában, de én teljesen biztos vagyok benne , hogy csak így tudták megoldani a Porsche-k köztudottan kissé ideges hátulját....
Na meg teletankolva sokkal inkább kiegyensúlyozott az autó, szal azt sem értem ha elõl van az adatok szerint akkor miért érzem mégis úgy mintha hátrébb lenne ???

Szvsz ez a fizikai motor hibáit hivatott ellensúlyozni ....Gyanítom azt is ha egy kicsit jobban "megfoghatóbbra" csinálják , akkor már átesik az extra tapadású autók kategóriájába (ld.: Nippon....) mert a kissé könnyen megcsúszó autót és a könnyû korrigálhatóságot együtt képtelen lemodellezni a progi ...
Persze én nem értek hozzá, csak tapasztalat , így érzem , és eddig még nem is láttam olyan modot rF-hez ahol a kettõ tulajdonság együtt megvalósult volna....

arty
rájöttem, a bukócsõ hiányzik a képrõl! 😉

Forza.

aesirbaba
Megnézem majd, most más kanyartechnikát próbálgattam a saját setupommal, gyorsultam 1 mp-et, és közeledek az 1.40-hez (azért még nincs meg)

Szeretem ezt a Porschet a helytelen súlyelosztás ellenére, bár meg kell valljam a GTR-es bármelyik Porschenak jobb a fizikája, természetesen a gumit leszámítva.

ja, és tudom, hogy a "mindennen"-t egy n-nel írják... <#zavart1>
Nnna kérem alássan, szervezõdik egy szintén teszt-versenysorozat dedikált 100-as szerveren. Minden pályán más autóosztály, tehát nem a kõkemény versenyzésen van a hangsúly, hanem inkább a fun-faktoron. A tervezet így néz ki:

iNDEXF1 rF Teszt Bajnokság:
Szabályok:
1. Megengedett segítségek:
- Autoclutch
- TC (?)
- törés 100% (?)
- mechfail/gumikopás/üzag fogyasztás normál

2. Versenysorozat lebonyolítása:
- 5(?) futamból álló versenysorozat, versenyenként más autókategóriával, hetente megbeszélt idõpontban 1 verseny.
- futamonként 30 perc practice, superpole idõmérõ, 10 perc warmup, 20 kör / 30 perc verseny 1 kötelezõ boxkiállással

3. Pontozás versenyenként
utolsó helyezett 1 pont
utolsó elõtti 2 pont
azelõtti 3 pont
és így tovább az 1. helyezésig
Ebbõl következõen ha vki megnyeri a 15 résztvevõvel lefutott GP-t, mindjárt kaszálhat 15 pontot... <#idiota>
+3 pont az idõmérõn 1. sort érõ idõeredményért
+2 pont az idõmérõn 2. sort érõ idõeredményért
+1 pont az idõmérõn 3. sort érõ idõeredményért

4. Pályák és kategóriák
- Essington - PCC05
- Mills Short normál irányban - rHEZ
- Toban Long normál irányban - ZRZ
- Lake Orchard GP normál irányban - Nippon
- Donington - rHEZ Civic

Ez egyelõre tervezet, mindennen lehet változtatni a tisztelt társaság igényei szerint.
Akit érdekelne a dolog, az a szándéknyilatkozatot megteheti itt vagy pü-ben nekem vagy az alábbi helyen.
A versenysorozat a teszt-jellegébõl adódóan adó- és járulékmentes... <#vigyor>
aesirbaba
Ott két setup forgott. Az egyik teljesen saját, a másik alapja nem tõlem származik, csak a testregyúrás😊 Akitõl segítséget kértem, gond nélkül ment a Searsen 1.05.7xx-et 😄
Mondjuk az egy kicsit extrém pálya😊

Tudom, hogy te is jó vagy setupolásban, lásd Sears Point. <#lookaround>
van itt (jó)pár hsz-el ezelõtt belinkelve egy pár pcc setup, prósza meg azokat

-- http://www.x-plane.hu

aesirbaba
Ha a lassú kanyarokban tudom stabilizálni a kocsit, akkor nekem is megvan az 1.40.xxx. Sajnos rengeteg idõt vesztek a pálya elején és végén.

aesirbaba
Én is jókat tudok csinálni azzal nincs baj, csak kíváncsi vagyok, hogy más hogy vezeti a Porschet😊 Panther (SUP) setupjaival pedig hagyományosan egyáltalán nem tudok menni, annyira különbözik a stílusunk😊 Ennek ellenére mostanában a kvalikat tekintve kb egyforma gyorsak vagyunk😊

Nos, igen ez engem is érdekelne. Van itt aki 1.40-eket autózik. Sajnos ez nem én vagyok.

Kérd meg Panther-t õ jókat szokott csinálni. <#vigyor><#vigyor>
aesirbaba
Egyébként milyen idõt kell itt menni Essingtonban a PCC-vel?
Valaki gyoirsabb forma linkelhetne egy setupot is😊 Szépen kérem... ez kimaradt😊

Számítok rád!