rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tomievo
És azt el tudjátok mondani, miért rugdos a fékbe kigyorsításkor a japó?

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

lac coo
És a nagy kedvencem : új Eurocup Mégane Trophy Mod képek 😛PP

Csak mikor adják már ki... ??? 😊))))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo

lac coo

CodeRed
Az a lábmunka nem gyenge amit a csávó elõad!!<#guluszem1>Amúgy sztem qrva jól ment.

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Már csak azért sem mehetett ott elõször, mert olyan beláthatatlan kanyarokban tolja el nyélgázon hogy ihaj. Ha nem ismerné itt-ott biztos elvette volna. Egyszerûen a japppán ennyit tudott aznap. 😊
Szomjas vagy még? 😊
JuanG
ott a gond, hogy elintézed egy tõkijelentéssel...holott nagyonnagyonsokmindenki még így se menne, pláne nem te...szal ennyi...

ha ez egy rF videó lenne akkor nem LENNE semmi gond azzal amit mondtál, remélem érted...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
akkor jó 😊
Ennek kiváltképp örülök !

Ingy
Eszednek ura légy, ennyi <#idiota>
Van videom rola amikor Panizzivel csontra u azt az idõt tolják <#merges2><#buck><#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

lac coo
Azt nem vitatom, de ha megnézed alaposan tényleg most mehet ott elõszõr 😄

Most hol itt a gond egyébként ?

Ingy
hideg volt nedves aszfalttal, lehet te jobban belennél szarva
Kinoshita japánban jópárszoros bajnok... Mitsuval

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

lac coo
Hát látszik rajta hogy életében elõször megy itt 😄DD
Minden kanyar elõtt parázik mert nem tudja-látja mi jön 😄DD

De nem rosszból mondtam ,egyszerûen csak látszik :::
Ettõl függetlenül biztos jómunkásember 😛

JuanG
???...úgy gondolod? nálad biztos jobban, nem kell a duma, neked a pelenka is bejátszana az anyósülésen...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
Ha szépen megkérem valaki leírná nekem ezek a sorok mit jelölnek prl-ben , 😊))

Cockpit Vibration Mult1="1.00000" // Primary vibration multiplier affects eyepoint position (base magnitude is in VEH or cockpit file)
Cockpit Vibration Freq1="31.00000" // Primary rate of vibration affects eyepoint position (higher framerates allow higher rates)
Cockpit Vibration Mult2="1.00000" // Secondary vibration multiplier affects eyepoint orientation (base magnitude is in VEH or cockpit file)
Cockpit Vibration Freq2="37.00000" // Secondary rate of vibration affects eyepoint orientation

Megmondom mit szeretnék kipróbálni : mentem véletlenül egy kicsit motorháztetõ nézetben , és tök tetszett hogy nem csak a kaszni ugrál, hanem a környezet dõl , ugrál sokkal jobban...
Ez jó lenne cockpit-ben is 😊))

lac coo
Igen ez nekem is eszembe jutot, de én valszeg az Igolt szedem le, mert a Shell jobban bele illik ebbe a színvilágba 😊))
Csak rohadt nehéz eltalálni a jellegzetes Proex sárga színt, a játékban már tök mást mutat 😞((

Legfeljebb a tükrön lesz egy kis Igol.... 😛P

avcom
fain, mi is csináltunk egy kissé konzervatívabb designt <#wave>

viszont az Igol meg a Shell V-Power egyszerre nem megy, mi le fogjuk szedni a Shell-t és az Igol lesz fent, mivel õk támogatják is a csapatot <#vigyor>

ez kimondottan szép 😊

-- http://www.x-plane.hu

lac coo
Nagyon-nyagyon korai Proex W.I.P. <#idiota><#idiota><#idiota>

lac coo
Speciel ez nem nagyon ismeri nord-ot 😊)))

avcom
nem, nem az

JuanG
csak a GTR-ben nincs 4kerékhajtás, pláne nem evo...és ja , a pálya is eltér pár helyen...

de a japó versenyzõk kurvajól vezetnek 😄DD...

igen ez csak azzal megy
lac coo
Ez megy a becsukott , gyári menüvel ?

magyarositás update <#papakacsint> itt
Alexease
NEM HIVATALOS! Szerk.: Vagy megis...?! 😄)
Alexease
lac coo
😊)))<#eljen><#eljen><#eljen>

Ti profik vagytok, indítsatok már egy HUN csapatot !!! 😉)

Vagya ez nem ilyen... ?

aesirbaba
A több mint a PS2 10x-sébe kerülõ gépem is tudja végre a PS2 grafikáját. Meg netezek vele, meg dolgozom vele, meg levelezek vele, meg vezetem a cégem vele, meg archiválok vele, meg még ezer dolgot csinálok vele, és még elég sok pénzt is keresek vele.

Most akkor vegyek egy PS2-õt amivel csak játszhatok?

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

lac coo
Hehe...
A viszonylag drága gépem végre tudja a 30 000 Ft.-os PS2 színvonalú grafikát nyomni 😊)))))<#eljen>

Tomievo
Az azért van sztem, mert ott a nürburgring int-el összekötött nordschleifén megy a gyerek. Meg mer nem gps alapján fejlesztették a pályát.

Van egy video a google video-n, amin összehasonlítják a Gran Turismo 4 játékot és a valóságot egy vidben. Hát ott nagyon királyul látszik osztott képernyõben, hogy milyen profi volt a GT4 modellezése. El sem lehet dönteni ránézésre meik az igazi. Itt lehet meglesni.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

b-type
Alex
A hangeffektek hossza belekavar az sfx-be?
azaz utána kell igazítanom a fordulatoknál?

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Nehogy már egy sliccelt szemû mutassa meg hogy kell autót vezetni. <#idiota>
A kuplungot leszámítva lehet így süvíteni gtr-ben is. Csak ahogy láttam itt-ott eltér kicsit a játék pályája a valóságtól.
JuanG
AutoSimSport

sok rFactor cikk, köztük a közelgõ Lienz Fesztivál kiegészítés 😊))

Oly
Nekem is ilyen tüneteim vannak, de nem tudom mi okozza.

JuanG
ehun-e baszod <#idiota><#zavart2><#buck><#nyes>

evo9_nurb.wmv

JuanG
Üdv rég láttunk! már akartalak keresni! pü ment!

Tomievo
Hát passz. Offline 20 Ai ellen nekem is jó az fps, neten nem tom.

Tomievo
google video-n írd be, hogy evo és keresd meg. Vagy még írd hozzá, hogy nordschleife, valószínû akkor is kidobja. Érdemes Evo videók után nézni a neten, hisz az a legnagyszerübb kocsi, amit eddig csináltak.

reggelt!

van vkinek tippje az alabbi jelenseg okara/megszuntetesere?

offline, pcc mod, 20 ai, 50-60 fps
online, pcc mod, 5-10 versenyzo, 30-50 fps
online, pcc mod, 10-15 versenyzo, 30-50 fps, de ha a kepre kerul egy olyan versenyzo, akinek kicsit magasabb a pingje, leesik 4-10 !!!!! fps-re
a memjelzo csik mindvegig max felig zold, felig feher. ugyanez van akkor is, ha boxban vagyok es csak nezem a palyan zajlo esemenyeket. ha nagypingu embert nezek, akkor szinten 4-10 fps, viszont ha atvaltok masra, akkor visszater a 30-50 koruli fps.
szerverfuggetlen a dolog, kulfoldin es magyaron is elofordult mar.
otlet?
Jacek
Nem kelett volna 2 uveg vorosbort leguritanod😊

Ingy
végre sikerült müködésre birnom a TrackIR-t rfactorban, szédülök <#idiota>

bertino
én nem tudom de nekem most jó volt... tuti, hogy vmi nem kerek az egészben

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

lac coo
És az hun van ? 😊))

JuanG
evo9-es mitsuvideóm van, nordschleifeban, ott látni a japó faszi lábát 😊))

lac coo
Tudtok olyan videot valami GT vagy hasonló autóval , ahol látni lehet a pilóta lábát ahogy blippel ??? 😊))

lac coo
Ez nem valami 1.070 verzió hiba a PCC-vel ????
Mondjuk nekem akkor volt ilyen mikor egy backupolt prl-t másoltam be...Na akkor minden keveredett benne 😄DD

Tomievo
Hát iet még nem láttam, nálam általában egy safety car-t dob be amikor a PCC-n hagyom a game-t. Ienkor rálépek az alapsorozatra majd újraindítom a game-t és újra rendesen választhatók az autók.

Ezt az autót te vezeted?
bertino
nekem vmi nem stimm a PCC mod-al 😞
elõször feltelepítem, akkor jó, de ha kilépek a gameból, majd vissza, akkor a másik kettõ series-re vált a game automatice és semmilyen autót nem tudok választani, csak egyet, de azokkal se lehet versenyezni, mi lehet a problem ? 😞

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!