rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
Skacca mekkora a V8Buggy Lienz24h-n <#zavart1><#zavart1><#idiota> kegyetlen játék!
upgrade a kocsira, és gyá, vigyorgok mint gép.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Panther
Én nem a munka nagyságát vontam kétségbe, az dícséretre méltó. hanem azt, hogy az õ F1 Ch pályáik lennének olyanok minõségben, mint akár egy közepesre sikeredett konverzió rFactor alá. Ráadsául Graham Milne (volt iDT tag), aki megkapta végül GTR alá a pályakonvertálás jogait, sem ma lépett le a falvédõrõl, AIW szakértõ is. Ha az õ munkája nem volt elég jó ahhoz, hogy GTR alá engedélyezzék, akkkor valóban senkié.

Az RSDG is hihetetlen munkát tett bele az SCC-be, mégis engedik a Zonda modot, a pályák konvertálását (a minap beszéltem Stu Griffiths-el és annyi kérése volt, hogy ne béta állapotú legyen a pálya, amit átrakok).

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

b-type
Mostanában Megane 2.0-val megyek Lienz-ben 😊
Nem olyan rossz az, még belerakom a HondaCivic-et, azátn gyí 😊))
botváltó és gázoskuplung, kiváló 😊
Asszem az ilyen igazából nagy jövõje nincs modok kasztnijait összerakom egy modba, egy fizikára, és akkor legalább szines offline versenyekre jók lesznek.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

avcom
ha végignézed azt a hihetetlen munkát, amit befektettek a PTC-be, akkor nem tudom, hogy mirõl beszélünk

ha 1 éven belül letesznek valami hasonlót rF alá is, akkor megéri várni

Panther
Érdekes beszélgetésem volt a minap a Virtua_LM (PTC mod)egyik francia tagjával,
Nugit-al. Szerettem volna engedélyt kérni Rouen, Rolex24 és Fuji áttéttelére rFactor/GTL alá.

Azt írta nekem, hogy - most kell figyelni - õk a Dave Noonan cuccokat nem tartják megfelelõnek a konvertálásra, mert csak középszerû pályákat láttak eddig, amit ezekkel készítettek. Az õ F1 Challenges pályáik jobbak ezeknél, hiszen azok is multitextúrázva vannak.

Ismereteim szerint az F1 Ch engine, a GMotor 1.0 engine nem támogatja a multitextúrázást, legalábbis nem olyan értelemben, ahogyan a GMotor 2.0. Ezek a pályák, akárhogyan is dícsérte õket a készítõ team egyik tagja, csak Photoshoppolva mutattak nagyon jól, egyébként semmivel sem voltak jobbak, mint az RSDG pályái például.

Már GTR alá sem jöhettek ki ezek a pályák, mert a konvertálóttól megvonták a jogot, most rFactor alá sem. Egyébként, aki megnézi Fuji-t, annak eszébe juthat a TRD1 Fuji layoutja, ami csodák csodájára megyezik a Virtua_LM -féle Fujival.

Aztán még azt írta, hogy majd õk megcsinálják (kérdezem, mivel, mert Dave eszközei sem voltak nekik megfelelõek, az ISI publikus cuccai sem, mondjuk ebben igazuk van), de addig eltelhet akár 1 év is. Ha ez igaz, mire kijönnek ezek a pályák, már senkit sem fognak érdekelni. No mindegy, a Virtua_LM-ese azt hiszem kicsit elszálltak, de az õ gondjuk.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Tomievo
Igen azt én is tudom, azért mondtam, hogy szakemberek csinálták. Viszont, ha jól tudom, még nem volt benne minden funkció és a GTR2-ben még több lehetõség lesz.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

CodeRed
Mert elvileg az a program megeggyezik az "igazival", vagyis ha jól tudom licenszelték.

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Tomievo
Múltkor megnéztem a GTR-s Motec telemetriát is. Hát az fényévekkel jobb és érthetõbb, mint az f1-s, persze azt már szakemberek csinálták.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

lac coo
De meg lehet csinálni picit sötétebbre is a világosabbat , azt még beveszi a szem 😊)))))))))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Nem neked szántam 😊)))) Neked nem ér....
De ez a legdúrvább érzékcsalódás amit láttam 😊)))

Alexease
Egyformak😊
Ilyet mar lattam 1-2-ot😉 Elvileg a szem logaritmikus kontraszt/feny korrekcioja miatt van.
lac coo
Bocsi: az "A" vagy a "B" négyzet a világosabb ??? 😊)))))))))

lac coo
OFF.:

Ezt most találtam a gyüjteményben: melyik négyzetek világosabbak: a "sötétek" vagy a "világosak" ???

Lehet ellenõrizni PS-ben 😊))))))

Alexease
En ugy tudom hogy nem mukodik😊 Legalabbis amikor meg en teszteltem, az meg nem ment😊 De amugy mar az is jo, hogy a feluggesztes muxik😉
De nem olyan reg publikus lett a PlugIn keszitos csomag is, amivel mar (tobbekkozott) lehet(ne) korrekt telemetriat is programozni. Hogy csinalja-e valaki, azt nem tudom...
CodeRed
Ha már erre jársz akkor hogy is van ez a gumihõmérséklet a telemetriában? <#idiota>

CodeRed
11.900 körül gondolom.

lac coo
Ez mi ??? Seat ?

Alexease
lac coo
8-10 ??
Majd nézd meg GTR2-õt mennyibe fog kerülni 😊))

CodeRed
Meg ugyebár az ilyen dolgokkal lehet a legjobban felmérni mire is van igény és akkor ugyanazzal a motorral elkészíteni az igényeknek megfelelõ progit és lehet is eladni a boltokban 8-10 ropiért.

lac coo
Tudtam !!! <#nyes><#idiota>

Alexease
Mert az rFactor masodlagos celja egy software fejleszto tarsadalom kinevelese <#idiota><#zavart1><#zavart2><#duma>
lac coo
Hát azt ugyan nem tom hol van , de majd megnézem😊)))

De pl. miért nem lehet alapvetõen , gyárilag "élvezhetõre" belõni , hogy ne kelljen már egy játékhoz programozónak lennem 😊))))

Alexease
Szokasos GDB-ben😊
AI Mistakes="1.20000"
lac coo
És ezt a hibázást hol lehet állítani ? 😊)))
Én most 100% töréssel
115 % erõsséggel
100% agresszióval megyek...

CodeRed
A truck fizikája nem is rossz!!!De mintha a modelnek árnyék gondjai lennének.

Alexease
Az rF-ben is be lehet allitani, hogy hany szazalekben hibazzanak😊 Alapban eleg alacsony, de fel teve 100%-ra, mar eleg erdekesen mennek, szinte nincs egy tokeletes koruk sem😊 Persze azert nem repkednek szerteszet, de legalabb nem droton huzzak oket, korigalnak, csuszkalnak, kicsusznak, meglokik egymast (minket😄) stb. Pl. Lienz-ben elvezetes volt tobbszor is latni, hogy "kuzdenek" a palyaval😊 19 AI-bol atlalaban 5-7 muszaki hibaval feladja:o) Az 1.087-ben allitolag/elvileg "sokat" javitgattak az AI-n. Persze 100/100/100 beallitasokon teszteltem oket😉
CodeRed
Ez a SPA amin mentünk ma szerintem itt-ott bugos.Ami nekem van abban nem mosódik el itt-ott a háttér és fps gondjaim sem voltak...bár azt nem tudom, hogy akinek volt miért is történt.

lac coo
Az AI-rõl csak az jut eszembe: még mindig kicsit unalmas, végigmennek egy vonalon és szinte ennyi az egész 😊))
A "másikban" azért lökdõsödnek, összetörnek ezt azt stb....
Itt még mindig elég bamba , ha mellémegyek lelassít és elenged 😊))

Alexease
A rF-re azert raferne egy kis menu-hasznalhatosag atalakitas (most mar)😄
Az auto-sorozat-class kivalasztoja meg jo, de a palyaknal mar kautikus a helyzet😊 Es nem csak a szedett-vetett konvertalt palyak, egysegesitettlen elnevezesek miatt.

A palya valaszto resznel jo lenne, ha filterezni lehetne a listat, egyszeruen a palya GDB-ben talalhato Filter Properties szerint (Oval, RoadCourse, OWChallenge, SmallOval, SRGrandPrix stb.). Nem is kell szabalyzoni a jelenlegi kompatibilitasok miatt (max ajanlas, majd javitgatjak😄), egyszeruen csak listazza az osszes letezo filtert, lehessen kattingatni, es mar listazza azokat😊

De ugyanigy raferne egy Bajnoksag/Kupa/Sorozat "szerkeszto-menu" is. Ne csak az RFM-ben letarolt fix bajnoksagot lehetssen futni, hanem - az obline menuhoz hasonloan - ossze lehessen allitani a palyakat, autokat stb.
Biztos, hogy sokan szeretnenek menni offline is - foleg hogy egyre jobb az AI - gyors bajnoksagokat, hogy gyorsan osszeloinek nehany palyat, kategoriat, aztan hagyszoljon😊

Ha valaki tud, szolhatna az ISI-nek az ugy erdekeben😊))
lac coo
Már felfogtam 😊)))

A Simbin-es reakcióra gondolsz ( többek között) 😊)

lac coo
Nem értem ! 😊))

Miért nem kell félteni ? 😊)

Ingy
biztos, majd atirok 78 millio sort es elindul
nem ezert rugtam be hanem jatszani akarok de ctdzik ez a *cenzurázott szöveg*<#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Alexease
Ezert is nem kell felteni mas jatekokat vagy az ISI-t hogy tonkre megy a modolhato rF-talalmanytol😉 Nagyon szep, nagyon jo az rF, de azert egy igenyesen osszerakott, kidolgozott, atgondolt, jo palyakkal, autokkal megtuzdelt, logikusan hasznalhato menuvel rendelkezo "bolti" jatek azert megis csak elonyt elvez bizonyos szempontokbol😊
lac coo
Lienz óta nem töltök le semmit..😊)) Megfogadtam ! 😊)))

Semmi értelme 😊)))

(omni vagy onmi ? 😊)

Alexease
Esetleg StaticOmni -> Onmi gyiksag?!
lac coo
Nekem is szarozik az rFactor, nem tom mi baja van 😊)))))

Kicsit jegelem mert már elegem van a sok foltozásból, addig élvezkedek GTL-el 😊))

Ingy
egyébként, most igy bespiccelve feltünt hogy csomo palya CTD zik ami anno ment wattafak baja van?<#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

lac coo
A GTR-lopott cucc mikor jön ki ? 😊)))))

b-type
A pálya vonalvezetése is jó sztem, ha kicsit 'régiesítenék' jobban tetszene..de lehet majd megcsinálom..régies reklámok, régies aszfalt, ilyesmi. 😊

Ingy
hát ez komoly full grafon 400-600 fps t megy 😄
ez a graf nem is veszes egesz kellemes (buenos)

sajnos igy sem oké, vszínü ujra telepitek(windosw), mert amugy szükség van rá!

Az biztos segít.

Azért Köszi
b-type
kijött a Craftmans mod és Buenos Aires 1997
- link

b-type
bocs, nem volt netem 😞(
Akkor végül megoldódott?

köszi
a flashget nem szedte le
lehuztam máskép
köszi

ezt irja ki
JuanG
SZERVER MEGY: PH Civic
jelszó: huncivic

Spa, 2X10 kör!

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Ch_Slater
nekem ki is csomagolta (TC)

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

letölteni letölti no problem,de a TC és a winrar is hibát ir ki csomagolásnál.
Ennyi!

Ch_Slater
nekem simán letölti...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.