rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
legalabb azok akik szeretik a realis elvezeteket tartsanak össze (najo eleg az erzelgõs faszsagbol<#idiota>#idiota>) de sztem errol van szo
Panty: nincs hozza kapcsolatom, egyebkent is meg beta fizika zondahoz sok mindent bekene lõni, másrész nem akarok balhét ISIvel mert tuti lenne a simbin miatt.
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
De ez most demo amit leszedtem, vagy ez a full is csak meg kell venni valami kódot?
Mert mindenhol ezt a 130 megásat látom...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
A hangok alapbol "botranyosak", sajnos;( A motorhangokkal semmit sem lehet kezdeni, de a sajat efektjeimet feltolthetem, ha erdekel😊
közben felvilágosítottak, hogy a köcsög Sidewinder mindig felülírja a középrehúzást ..folyamatosan figyelni kell 😊))
amúgy jó driftelõs 😊))
Vagy majd én elküldöm.....
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Össze-vissza megy minden...
ez a hülye google kiad annyi szemetet, hogy nem igaz.
Megnézem BHMS-t.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
S2 demo az van , az milyen ?
- a diffit nem csak a koridokbol tudod lemerni, hogy jo vagy nem jo, hanem erzed is mit csinal😊
- valoban kockasra tudod fekezni a gumikat, es erzed is az FFB-n, hogy ott mar beut rendesen😉
- felszedi a koszt a gumi es erzni is hogy csuszik.
- stb.😊)
Ugy tudom, a teljes S1 mar ingyenes. Azt mar erdemes kiprobalni, abban mar van jonehagy dolog.
Minden tekintetben..használhatóság és viselkedés tekintetében is.
Ismert áthídalhatatlan problémái vannak, de egyébként az autóvezetés érzésére nagyon jó.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Én meg még soha nem próbáltam az LFS-t 😞((
En mar ugy vagyok vele, ha most mar Norbi valamilyen autosjatekrol velemenyt mond, akkor az 2x annyit szamit mint az atlag, ertheto okok miatt😊)
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
(remélem nem az Indiana Jones, mert akkor leégtem :-))
De persze szó se róla, van az LFS-nek baja bõven ha direkt a hibákat keresed benne, de rendeltetés szerû használatnál (azaz versenyzésnél) bizony a legjobb a mai mezõnyben.
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Írd be chatbe NOsfer, hogy ISI_BABYFACTORY és így kapsz egy rahedli pénzt.
van arra valami lehetoseg hogy unlockoljam gyorsan az osszes autot, vagy ez osszefugg a netes jatekkal es nincs ilyen?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Ha valakinek kell majd feltöltöm valahová 😊)))
Picit régiek de jók ...
Sztem nagyon disznyó lenne <#eljen>#eljen>
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
billentyûhöz kellene ez a középreállás dolog.lfs-ben bejött úgy irányítani.jobb mint bírkózni a kormánnyal!😄
mert piros loginál, saitek r440-nél, thrustmasternél driver szinten kikapcsolható a középrehúzás
gondolom a többinél is
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty