rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ingy
sztem inkabb csinaljuk egy faszájos zonda modot

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Ingy
nem lehuzasnak szamtam, megoszlanak a velemenyek, lfs nagyon jo szim, életem elsõ side long driftjét ott sikerült kiviteleznem(majd bepisaltam), fõbb bajom a lehuzos kritika minden szimnél, örüljünk hogy egyaltalan van, rf lfs szeretnem ha az emberek az enthusiat ide sorolnak mert fenomenalis ( nem azert mert az aston martin vanquisshel olyat drifteltünk Juannal hogy sikitottunk <#idiota>)
legalabb azok akik szeretik a realis elvezeteket tartsanak össze (najo eleg az erzelgõs faszsagbol<#idiota>) de sztem errol van szo

Panty: nincs hozza kapcsolatom, egyebkent is meg beta fizika zondahoz sok mindent bekene lõni, másrész nem akarok balhét ISIvel mert tuti lenne a simbin miatt.

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

lac coo
Igen a hang elég érdekes 😊)
De ez most demo amit leszedtem, vagy ez a full is csak meg kell venni valami kódot?
Mert mindenhol ezt a 130 megásat látom...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
De melyik az a "Raceavout "?! 😊
Tomievo
Én sztem a Raceavout alapban, beállítás nélkül szar és nem oannak kéne lennie egy utcai sportautónak. Azt természetesen elhiszem, hogy jól beállítva sokkal jobb lehet, fõleg mert Norbi már rengeteget LFS-ezett.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Alexease
Szerintem megtalalod azt is😊
A hangok alapbol "botranyosak", sajnos;( A motorhangokkal semmit sem lehet kezdeni, de a sajat efektjeimet feltolthetem, ha erdekel😊
Alexease
Kiprobaltam azt a gumifizikat az rF-es PCC-n😊) Bar nem arra valo, de hasznalhato volt😊 Az eredetihez kepest mar semmit nem kellett gepeszkedni, csak a gazt nyomni es a feket😊)))) Inkabb maradok az eredetinel😊 De valszeg GTR-en mashogy/jobban viselkedik.
lac coo
Pedál , kormány, váltó már jó 😊))))) FFB elég fura ...Mintha középre húzna mindig ...grafot hogy kell maxra rakni ? Árnyék meg ilyenek 😊))

közben felvilágosítottak, hogy a köcsög Sidewinder mindig felülírja a középrehúzást ..folyamatosan figyelni kell 😊))

amúgy jó driftelõs 😊))

Alexease
Kiprobaltam azt a gumifizikat az rF-es PCC-n😊) Bar nem arra valo, de hasznalhato volt😊 Az eredetihez kepest mar semmit nem kellett gepeszkedni, csak a gazt nyomni es a feket😊)))) Inkabb maradok az eredetinel😊 De valszeg GTR-en mashogy/jobban viselkedik.
Alexease
Nezelodj egy kicsit meg.😊 Be lehet azt allitani rendesen😊
Alexease
Nem mondtam hogy tokeletes, csak hogy nagyon jo😊) Sajnos, vannak hatranyai is...
Panther
Ingy, jut eszembe: Xzibit-nek nem küldöd el a gumifizikádat, amit használunk a PH-n? 😊)) A FIA-GT modjához. 😊)) Egyébként nem is rossz ötlet....😊

Vagy majd én elküldöm.....

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

lac coo
Leszedtem demot, de az istennek sem veszi be a kormány gombokat, tengelyeket😊
Össze-vissza megy minden...

Ingy
ettöl függetlenül nem vagyok kibékülve a gumifizikával meg a low inertia bug amit müvel alacsony sebessegnél

Már én is néztem..És ennyi az összes pálya hozzá? Vagy vannak ehhez is addonok?
lac coo
És azt hol lehet beszerezni..
ez a hülye google kiad annyi szemetet, hogy nem igaz.

Megnézem BHMS-t.

koszi

b-type
jó,..de nagyságrendekkel jobb a teljes.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
És melyik jobb : Undergrund vagy Most Wanted ? 😊)
S2 demo az van , az milyen ?

Alexease
Probald ki, nagyon jo! Bar nincs annyi hangulati elem (hangok, grafika, FF😎 benne mint mondjuk az ISI engine-ben (rF), de fizikaban amit tud, azt nagyon tudja😉 Pl.:
- a diffit nem csak a koridokbol tudod lemerni, hogy jo vagy nem jo, hanem erzed is mit csinal😊
- valoban kockasra tudod fekezni a gumikat, es erzed is az FFB-n, hogy ott mar beut rendesen😉
- felszedi a koszt a gumi es erzni is hogy csuszik.
- stb.😊)

Ugy tudom, a teljes S1 mar ingyenes. Azt mar erdemes kiprobalni, abban mar van jonehagy dolog.
b-type
megfogsz lepõdni ha kipróbálod.
Minden tekintetben..használhatóság és viselkedés tekintetében is.
Ismert áthídalhatatlan problémái vannak, de egyébként az autóvezetés érzésére nagyon jó.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
😊))

Én meg még soha nem próbáltam az LFS-t 😞((

Alexease
Az rFX meg keszulget...

Alexease
Elvileg beta tesztelesen van a NAGT MOD. Hogy mikor lesz kesz, azt meg nem tudni😊
Alexease
Ez melyik auto az LFS-ben: Raceabout ?!?

En mar ugy vagyok vele, ha most mar Norbi valamilyen autosjatekrol velemenyt mond, akkor az 2x annyit szamit mint az atlag, ertheto okok miatt😊)
Tomievo
Sztem meg alapból is jónak kéne lennie és ennél jobban tapadnia, a neve alapján meg végképp. Nem próbáltam állítgatni csak a tréningben mentem vele, de ez a kocsi még oldalirányban is igen keveset bírt, fõleg, hogy 800 kg. A többi gép igazából tetszik csak ez nem, de nagyon nem.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

lac coo
Itt belehallgathatsz 😊))

LucasFilm Sound Effects Library . Mindenféle hangminta van benne a menydörgéstõl a 911-ig 😊))

Tracklist a 6. cd az autó...

Ingy
majdnem 😛

avcom
Lucasfilm? Miben használták azt? Vader lecserélte a TIE vadászt? <#finom>

(remélem nem az Indiana Jones, mert akkor leégtem :-))

b-type

ibronk
Mér szar valami ha nehéz vele menni? Én nagyon is elképzelhetõnek tartom hogy egy 60:40-es súlyelosztású 800 kilos autó utcai gumikon bizony úgy viselkedik. És megfelelõ beállítással számomra az egyik legélvezetesebb autó.
De persze szó se róla, van az LFS-nek baja bõven ha direkt a hibákat keresed benne, de rendeltetés szerû használatnál (azaz versenyzésnél) bizony a legjobb a mai mezõnyben.

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Istencsászár
nemlehet hasonlítani ezt a 2 játékot, mer lényegében mind2 teljesen más fizikailag 2 különbözõ motor... de mind2õ nagyon jó

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Sziasztok, ezt a webkameras nezelodest hogyan kell beallitani a jatekban? A Windowsban mar megy az egerkurzor 😊
Tomievo
Hát az igaz, hogy nagyon kir az LFS, de sztem a fizikája nem teljesen korrekt néha. Fõleg bizonyos autóknál a megcsúszások. A Raceabout pl egy nagy szar. Persze ez nem csökkenti a játék érdemét.
Írd be chatbe NOsfer, hogy ISI_BABYFACTORY és így kapsz egy rahedli pénzt.

hello

van arra valami lehetoseg hogy unlockoljam gyorsan az osszes autot, vagy ez osszefugg a netes jatekkal es nincs ilyen?

Istencsászár
tõccsed😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DJ Bee18
nem találtam FAQ-ot. Megoldható a játék beszerzése és elindítása pénzösszeg ellenében történõ megrendelés nélkül? 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

copass
hát ja, az lfs fizika ott van rendesen, de asszem ahhoz meg van realtime movie maker!😊

lac coo
Tök jó 911 és Corvette hangokat szereztem egyenesen a Lucasfilmtõl 😊))
Ha valakinek kell majd feltöltöm valahová 😊)))
Picit régiek de jók ...

pajti
Nem akar vki egy Porsche Carrera 4S-t készíteni?<#idiota><#nyes>
Sztem nagyon disznyó lenne <#eljen>

JuanG
az rFactornak viszont saját AVI maker -e van <#idiota>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

CodeRed
izlések és pofonok...kinek a pap, kinek a papné :-D

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

MaSzKa
a játék fizikája szerintem a live for speeddel nem veszi fel a versenyt mert az a legjobb meg a törés is jó ott hangok talán itt jobbak

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

copass
genius, de már szitálösszevissza,rángatjobbra,elég tré,de hát úgykaptam!
billentyûhöz kellene ez a középreállás dolog.lfs-ben bejött úgy irányítani.jobb mint bírkózni a kormánnyal!😄

mien kormányod van?
mert piros loginál, saitek r440-nél, thrustmasternél driver szinten kikapcsolható a középrehúzás
gondolom a többinél is
copass
fakfakfakfak!😄 még reménykedem az rftweakbe+notepadbe!😊
köszi a segítséget!

Istencsászár
én nemtaláltam ilyet, sztem nem lehet...

JuanG
lehet hogy rF-ben külön nem lehet, de kormánytól függõen a windows alatt a kormenybeállításoknál megadható %-ban a középrehúzó erõ...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

copass
lenne egy kérdésem:
hol lehet azt beállítani, hogy a kormány ne álljon vissza középre automatikusan,hanem maradjon az aktuális pozícióban vagy mennyire gyorsan álljon be középre. lfs-nél be lehet állítani,de rf-ban is?
elõre is köszi a segítséget mindenkinek.