rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Szívesen.Majd még vadászok ilyeneket.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
<#worship>
Nagyon jok! Ezekbol tuti csinalok majd valamit😊))
lac coo

Alexease
<#eljen>
Alexease
Akkor mar gondolom milyen lehet😊 Anetkat "ismerem", a baratnojevel dolgoztam, mindig Anetkaval huztam, O meg felidegesitette magat hogy vedje😊)))

Rosberg the King! 😊
Alexease
Koszi!
Ingy
Naja meg amilyen szerencsenk van eltéritik a raketat es visszajönnek 😄
Tünde olyan mint Anettka, apropo õt kihagytam a sorbol de Somaval együtt hozzacsatolnam a listahoz😄

Off: Kis Rosberg zsír vót 😄😄😄

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

lac coo
BSZ ! (?) <#worship>

lac coo

Alexease
Vagyis Tündébe..😊
Egyszerûbb lenne Gyõzikét lõni Kiszel Tündéba..Az a legolcsóbb..<#taps>
Alexease
De sokkal olcsobb lenne, ha belejuk lonenek valamit (bar Kiszel Tunde nem tudom ki, de ha te mondod, biztos "megerdemli")😊)))))))
Ingy
Gyõzikével meg Kiszel Tündével együtt kikéne lõni a Napba <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Alexease
<#idiota> Jo musor lehetett😊)
Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Én nagyon szeretem, szimpatikus ember, mindig (!!!) vidám 😊)))

Istencsászár
sötét pákóóóó😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Sztárbox elõtt üzente Fekete Pákó Indiánnak élõben 😊))

Alexease
Mi ez?! <#idiota><#zavart1>
lac coo
Annak idején pont láttam élõben 😊)))))

CodeRed
Tudom, hogy ez off de most nézem 15x-re és nem hiszem el!!!

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

lac coo
Ez boksz ! It bokszrú van szó...Ez nem játék !<#taps><#worship><#worship><#worship>

Ez a dzsikolos kezem...

CodeRed
jiháááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!<#idiota><#idiota>
Kitöröm a lábádat!

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

lac coo
The Best !!!! mióta kesetem már !<#taps><#taps><#taps><#worship>

lac coo
Ja 😊)))

Istencsászár
de neten crackal nem megy😊 csak a demo...

lac coo
"...ez is rávilágít talán a játék közkedveltségére..."

Meg arra (mint ahogy most nézem) ,milyen könnyû crack-elni 😊)))

Ingy
csak közkivánmatra baszod <#idiota>
berugtam igy nem nyilatkozom <#idiota>

Ingy
utolag gondoltam

Ingy
ne forgasd ki a szavaimat<#idiota>

Alexease
"...isinek dolgozom ..." "...betudjuk tenni az rfxbe..." <#merges2><#idiota><#zavart1>
Ingy
inkabb ne plz, isinek dolgozom ez az egyik ok a masik hogy eloszor a zondahoz szeretnem megcsinalni utana ha sor kerul betudjuk tenni az rfxbe

Istencsászár
nembiztos, Gtr, Gtl offline mod is nagyon élvezetes játék a gép ellen! , viszont én lfst csak online játszom, al ellen valahogy nem hangulatos...

Panther
Nem tudom más, hogy van vele, de valamelyik nap fenn voltam az LFS S2 lobbyjában és 400 (!!!) szervert talált a program. Fanatsztikus szám. Nekem a GTL/GTR/rFactor is megvan eredetiben és általában nem körözgetek publikus szervereken, de szoktam figyelni a versenyzési kedv alakulását. ISI engines játékoknál én még sosem számoltam össze ennyi szervert, mint az LFS-ben, ez is rávilágít talán a játék közkedveltségére.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Panther
Csak egy szavadba kerül és elküldöm a nevedben ajánlva, feladóvevénnyel együtt. 😊)) balhé gondolom így is úgy is lesz belele, akkor meg már legyen nagy durranás a megjelenése. 😊

A Zonda moddal egyetértek, de hol van Juan? Se PH, se semmi....nincs újabb hír a Zondáról, lehet nem ér rá, PH-ra se nagyon jár......

A 0.9b Zonda van meg nekem, azóta nincs újabb ugye?

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Alexease
Istencsászár
majd beleszeretsz, énis igyvoltam vele elõször de azóta.... i love it😄

Alexease
Osszessegeben, hangulatban a GTL valoban nagysagrenddel jobb😊 De az LFS-t a fizika es az online miatt "kell" szeretni😊) Olyan mint a GPL, ronda es finom😉))
lac coo
Értem...

Alexease
Nem jar le, csak a ~20 auto es ~50 palya helyet csak nehanyat tudsz hasznalni. Plusz csak demo szerverek...
ok koszi akkor megnezem azt

lac coo
Annyira nem jó azért ,maradok rF-GTL- nél 😊))

Alexease
A GP1, GP2 stb az autok tuning kategoriai. A vehicles resznel tudod az autokat Upgrade-elni (vasarlassal tuningolni, fejleszteni), es bizonyos szint felett mar kategoriat lep feljebb az auto. Az versenyek beallitasanal ezeket tudod szabalyozni, hogy milyen autok es azonm belul milyen kategoriak szerepeljenek.
Istencsászár
nem, nemjár le, korlátozott full ha ugy tetszik..

lac coo
Miért ez most így valami trial és lejár valamikor ?

Istencsászár
az a full és lehet unlockolni kóddal természetesen😊 ( ha kell hozzá izé msnnen adok😊 )

Ingy
GT autokhoz van igazitva nem GT3 hoz, johogy jobban tapad mint kéne <#idiota>

Meg annyit szeretnek megkerdezni, hogy nekem

sr grand prix 4 fajta auto, ow challenger 2 fajta autot tudok valasztani viszont ha csinalok egy jatekot akkor ott a beallitasoknal latok egy csomo masfele kocsit gp1 gp2 gp3 peldaul meg meg csomo masikat. Azokat honnan lehet kilockolni, vagy kulon kell letolteni? ha igen honnan?

Alexease
A teljes verziot toltod le, es ha kifizeted, megkapod a kodot es maris hasznalhatod orrverzesig😊)))))

A hangok itt vannak, csak feltoltottem, mert eleg kicsi😊 persze, az eredetieket archivald😉)

http://alexease.uw.hu/files/Alexease_LFS_Sounds.rar 2,2Mbyte