rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Megírhatná valaki ISI-nek...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Amúgy nekem tök ugyan ez van 😊)))
Hol lehet ezt a prioritást állitani?
<#nyes>#nyes> jó lenne pár plusz skin hozzá.<#vigyor3>#vigyor3>
Máshol nem csinált ilyent soha....
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
mert ha máshol is akkor az nem vicces.
De komoly , ezt csinálja 😊)))
De csak versenyhétvégén és csak az elsõ box kihajtásnál 😊))
Utána semmi gond vele, se boxban se sehol 😊)))
X800XT PE amúgy....
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
http://www.7extrememotorsports.com/lemans/cars/gts-pagani-zonda-gr.htm
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Mission Impossible 2010: PRO Class
Olyan van , amikor fordulok ki a garázsból akkor egy darabig írtózatosan szaggat, általában meg is áll a kép nagyon sokáig, ilyenkor nekimegyek a falnak 😊))))
lehet elég lenne egy fapados template is, a képbõl lecsupaszítva+wire vagy mi 😊)..
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Mission Impossible 2010: PRO Class
Ne foglalkozz veluk, a demo ota hibasan detektalja😊 Ha nincs gond akkor nem problema😊 De irkalhatod oket, gond nem lesz belole, talan felfedezel valami csodat😊 En nem probalkoztam vele😉
Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.
De lehet, hogy tudok majd szerezni jobb Zonda fotokat is, mert most hivatalosan kaptunk - mint ceg😉 - jonehany eredeti Zonda sudio fotot nehany ezer pixelben😊 Talan lesz koztuk valami jo, vagy tudok meg szerezni valami ertelmesebbet is😊
De ha lesz is majd valami textura, valszeg erdemes lenne - a sok kiszogeles miatt - ratenni a mappot az autora MAX-ben, felulrol lagy szort fennyel megvilagitani, es kirendelni a mappot texturanak ujbol. Igy rajta lennenek az alapveto onarnyekok is, amelyek nagyon hianyoznak altalaban az ilyen mappokrol (ha nincs meg festve)😊 De egy nagyon jo csucsfeny, tukrozodes es shine map is nagyon sokat szamit, tobbet mint a festett map maga!
SystemRAM=-2044
VideoRAM=488
ObjDetail=2
TexDetail=2
VideoDriver=0
VideoMode=35
VideoRefresh=4
Nézz már rá ezekre légyszives ! 😊
Nem tom pontosan mi az a video ram , de gyanakszom, hogy az nem 488 MB 😊)))
Mondtam hogy hibas az rF Config, igy valszeg az nezett el valamit😊 Sot, ha at irsz benne ezt-azt, es ujra futtatod, akkor mar nem foglalkozik vele😉
Átraktam ObjDetail-t 3 ról 2-re és most jó 😊)))
Csak tudnám mitõl állítódott el vagy "telepítõdött" rosszul, mert én nem piszkáltam bele az tuti 😊))))))<#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras>
Ez az rF egy külön állatfaj 😊)))
nem tudjátok miért csinálhatja azt az rF, hogy amikor betölti a pályát akkor elkezd villogni a kép...egyszer a betöltõ képet mutatja egyszer a boxot <#conf>#conf>
ez lehet driver probléma?
Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.
De futtasd le megint az rF Config.exe-t, talan jo lesz (elvileg meg mindig hibasan detektal neha).
Ha akkor sem, akkor nezd meg a config.ini file-ban ezt a sort:
ObjDetail=2
Probald allitgatni (0, 1, 2, 3 stb.). Talan segit😊
Gondolom itt rF-ben a processzor az ami nem gyõzi.....
NAGY: Frames: 2189 - Time: 60000ms - Avg: 36.483 - Min: 28 - Max: 55
KICSI: Frames: 2200 - Time: 60000ms - Avg: 36.667 - Min: 27 - Max: 55
Vagyis sebessegbe - nalam - semmit nem szamitott neki😊))
View distance ( vagy hogy írják 😊))..valami...<#nemtudom>#nemtudom><#fejvakaras>#fejvakaras>
Tök zavaró ahogy megyek aztán egyszer csak a semmibõl megjelenik egy kapu pl....
Video-driver lehet ludas ?
#14476 ==>> Miért számolja azt is amit nem is látsz, nincs a képernyõn megjelenítve ?
- Az options-ben a palya reszletesseg beallitasatol fugg
- Vagy a palya SCN file-jaban a VIEW beallitasoktol.
- De lehet rossz palya konvert is (kiveve, ha mindegyiken rossz Nalad).
#14467 ?????
Ha már tükörrõl volt szó 😊))
Igazabol verseny kozben csak az elottem halado segget latom, meg a tukorben a mogottem erkezo autojanak az elejet, kicsiben😊 Ezert nem varasztom a gepet 20x5,5Mbyte texturaval (ha 20 AI-val megyek😄)😊
Leszámítva természetesen , hogy gyorsabban fut...
Ez jo😊 Nekem nem volt kedvem skalazgatni oket😊 Igy remelhetoleg gyorsabb lesz, ugy is feleslegesek az ekkora skinek😄
- kisMod
alapvetõen Morgan-BmwZ3-LotusElise és egy 4wd-s Porsche van benne az RFX-bõl kivéve.
Leggyorsabb valszeg a Morgan, de a Lotus megesz mindent sztem, a Bmw elég faja, a Porsche meg azért hogy legyen benne 4wd.
Ingy gumijára épül, de mivel írtátok hogy véletlenül se legyen szóba hozva az RFX kapcsán így csak kitalálható, a HDV az bütykölmény.
Spa-Lienz-Brno-Pittsburgh-ben tesztelgettem, és bírtam..nagyon is 😊
Magát a mod müködését nem bírtam tesztelni, mert nincs meg az RFX telepítõje már külön, nem tudom rak a sound mappába máshová is, mint amit én betettem...sztem nem.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
De nem volt mindig ilyen az rF-em , az utóbbi idõben kezdte el...