rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tomievo
A feladatkezelõben rámész az rfactor.exe-re a folyamatok fülön majd jobb klikk és ott lesz a prioritás állítása.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Istencsászár
Nemszoktam al ellen menni, de mivel nékem is x800 van kipróbálom majd...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
De ha kettõnknek van ilyen , jó lenne utána járni és ha többeknek is ez van, arra kéne valami patch , nem ?
Megírhatná valaki ISI-nek...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Gondolom ezt nem tõlem kérdezed 😊)))))))) Nem vagyok kockafejû-programozó 😊))))
Amúgy nekem tök ugyan ez van 😊)))

Nekem is ilyen kártyám van,és amikor több AI van beállitva,akkor az elsõ boxkiálláskor megakad egy pár pillantra,majd megy toivább,mintha mi sem történt volna.test day-en nem csinálja (ha egyedül vagyok).

Hol lehet ezt a prioritást állitani?
pajti
Nagyon jó kis mod lett. Alap beállításon is tökéletes az irányítás. Nálam most ez No1.(Z3-al)
<#nyes> jó lenne pár plusz skin hozzá.<#vigyor3>

lac coo
Még anno a FEAR-nél csinálta, hogy mikor befordultam valahová akadt a kép de az fps nem esett le.....Bár azt ha jól émlékszem egy új driver javította.
Máshol nem csinált ilyent soha....

Istencsászár
nemhiszem hogy pl egy fps-be a boxból szokott volna kihajtani<#idiota><#idiota>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

copass
akkor ez tutira kilõve, akkor más lehet a gond, más gammánál nem csinálja?csak ennél?
mert ha máshol is akkor az nem vicces.

lac coo
Én nem JuanG vagyok !!! 😊))))))

De komoly , ezt csinálja 😊)))
De csak versenyhétvégén és csak az elsõ box kihajtásnál 😊))
Utána semmi gond vele, se boxban se sehol 😊)))

X800XT PE amúgy....

copass
attól is lehet ha kevés a kártya neki,nekem a régi Gf4200Ti-n csinált ilyeneket ha sok volt neki a textura mérete, boxból kifelé szépen szaggatott kicsit,aztán mire berakta akkor már nem annyira. 6600gt-n ilyen gond nem volt még, ki is vágnám mint a t@knyot!😄

Panther
Ez most komoly? Akkor futtasd magasabb prioritással a programot, lehet, hogy összeakad más háttérprogramokkal. A TRD2-nél volt ez a hiba: kormányt csatlakoztatva hozzá, a kép meg-megállt 1-2mp-re, utána ment tovább, de az akadozás miatt nem lehetett normálisan játszani vele.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

copass
jók ezek a videók, csak azt nem értem mér kellett aláraknia azt az idióta zenét, elnyomja az összes motorhangot!<#idiota>

Ingy
nyáron szobaventivel de télen meg radiátornak használom <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

lac coo
Mivel hûtöd ? <#idiota>

Ingy
nálam azt irja ki hogy 7,80 ghz s a proci <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

JuanG
de ez az F-es Zonda ez más mint ami nekünk kéne...nekünk GTS kell:

http://www.7extrememotorsports.com/lemans/cars/gts-pagani-zonda-gr.htm

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

petesilver
Ezt én is alkalmazni fogom majd a Clionál. Van progi, amivel lightmapot lehet készíteni hozzá, vagy maxban light traceres render to texture. Esetleg mindkettõ együtt. Bake rulez! Különben ötletem nem lenne, hogyan csináljam 😞

Mission Impossible 2010: PRO Class

lac coo
Videokártyán lévõ ram menyisége ? 😊))

Olyan van , amikor fordulok ki a garázsból akkor egy darabig írtózatosan szaggat, általában meg is áll a kép nagyon sokáig, ilyenkor nekimegyek a falnak 😊))))

JuanG
de ehhez a max-os mûvelet bonyinak hangzik...ki tudná megcsinálni...

lehet elég lenne egy fapados template is, a képbõl lecsupaszítva+wire vagy mi 😊)..

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
Meglepo fordulat, de itt a VideoRAM, pontosan a Video RAM mennyiseget jelenti <#idiota><#vigyor3><#zavart1>
Ne foglalkozz veluk, a demo ota hibasan detektalja😊 Ha nincs gond akkor nem problema😊 De irkalhatod oket, gond nem lesz belole, talan felfedezel valami csodat😊 En nem probalkoztam vele😉
ZolEE F1
mind1ik modnál és mind1ik pályánál...

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

Alexease
Szereztem par Zonda fotot, bar nem a leg jobbak. Az a baj, hogy a hatulja latvanyos es azt egyertelmuen le lehet cserelni, de a tobbi problemas. Mondjuk a hata sem egyszeru, mert ott sem stimmel minden😊
De lehet, hogy tudok majd szerezni jobb Zonda fotokat is, mert most hivatalosan kaptunk - mint ceg😉 - jonehany eredeti Zonda sudio fotot nehany ezer pixelben😊 Talan lesz koztuk valami jo, vagy tudok meg szerezni valami ertelmesebbet is😊

De ha lesz is majd valami textura, valszeg erdemes lenne - a sok kiszogeles miatt - ratenni a mappot az autora MAX-ben, felulrol lagy szort fennyel megvilagitani, es kirendelni a mappot texturanak ujbol. Igy rajta lennenek az alapveto onarnyekok is, amelyek nagyon hianyoznak altalaban az ilyen mappokrol (ha nincs meg festve)😊 De egy nagyon jo csucsfeny, tukrozodes es shine map is nagyon sokat szamit, tobbet mint a festett map maga!
lac coo
CPURating=4
SystemRAM=-2044
VideoRAM=488
ObjDetail=2
TexDetail=2
VideoDriver=0
VideoMode=35
VideoRefresh=4

Nézz már rá ezekre légyszives ! 😊

Nem tom pontosan mi az a video ram , de gyanakszom, hogy az nem 488 MB 😊)))

Alexease
- Mindegyik palyanal es mindegyik MOD-ban?
- Lehet driver es config hibas beallitas is.
Alexease
Franko!
Mondtam hogy hibas az rF Config, igy valszeg az nezett el valamit😊 Sot, ha at irsz benne ezt-azt, es ujra futtatod, akkor mar nem foglalkozik vele😉
lac coo
THX 😊))))))

Átraktam ObjDetail-t 3 ról 2-re és most jó 😊)))
Csak tudnám mitõl állítódott el vagy "telepítõdött" rosszul, mert én nem piszkáltam bele az tuti 😊))))))<#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras>

Ez az rF egy külön állatfaj 😊)))

ZolEE F1
Sziasztok!

nem tudjátok miért csinálhatja azt az rF, hogy amikor betölti a pályát akkor elkezd villogni a kép...egyszer a betöltõ képet mutatja egyszer a boxot <#conf>

ez lehet driver probléma?

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

JuanG
template-el hogy haladsz? ki lehet hozni belõle valamit? 😊

Alexease
A PLR-ben nincs semmi😞
De futtasd le megint az rF Config.exe-t, talan jo lesz (elvileg meg mindig hibasan detektal neha).
Ha akkor sem, akkor nezd meg a config.ini file-ban ezt a sort:
ObjDetail=2
Probald allitgatni (0, 1, 2, 3 stb.). Talan segit😊
lac coo
<#idiota><#idiota><#idiota>

Gondolom itt rF-ben a processzor az ami nem gyõzi.....

Alexease
Es hogy magam ellen beszeljek, csinaltam egy gyors tesztet, visszajatszasbol, ugyan abbol a reszbol, 1 perc hosszu benchmark, kis- es nagytexturakkal.😊

NAGY: Frames: 2189 - Time: 60000ms - Avg: 36.483 - Min: 28 - Max: 55
KICSI: Frames: 2200 - Time: 60000ms - Avg: 36.667 - Min: 27 - Max: 55

Vagyis sebessegbe - nalam - semmit nem szamitott neki😊))
lac coo
És plr-ben nincs valami utalás erre az "elláthatóságra" ?
View distance ( vagy hogy írják 😊))..valami...<#nemtudom><#fejvakaras>

Tök zavaró ahogy megyek aztán egyszer csak a semmibõl megjelenik egy kapu pl....

Alexease
Nem hinnem hogy a videokartya driver bele tudna szolni, hogy a program mikor mennyi objectet rajzolgasson ki😉 De ma mar barmi megtortenhet😄
Alexease
Hat ja😊) Es azert nem mindegy, hogy a videokartyanak 20-30 Mbyte-ot kell mozgatnia a memoriaban vagy 110-130Mbyte-ot😊 Es ezek csak a skin-ek, ebbe nincsenek benne a sisakok, cockpitek, muszerek, es termeszetesen a komplett palya😊
lac coo
Minden fullon van a beállításokban... ( Kivéve árnyék term.) Igazából a legutólsó telepítés óta ilyen azelõtt soha nem volt......<#nemtudom> De mindenhol ilyen 😊))))))

Video-driver lehet ludas ?

#14476 ==>> Miért számolja azt is amit nem is látsz, nincs a képernyõn megjelenítve ?

Alexease
- Az options-ben a palya reszletesseg beallitasatol fugg
- Vagy a palya SCN file-jaban a VIEW beallitasoktol.
- De lehet rossz palya konvert is (kiveve, ha mindegyiken rossz Nalad).
lac coo
Mondjuk PCC-re anno ráraktam a kis texturákat , és én semmi különbséget nem láttam, nem lett csúnyább ....

Alexease
Ha meg visszajatszast nezek, akkor az 1024x768-as felbontasomon, ha latok egy autot a kepernyon, akkor altalaban max az 1/4-et tolti ki a kepnek. Vagyis 256 pixel szeles az auto, amin van egy 2048 pixel szeles map😊)))) Persze, ez igy nem teljesen igaz, csak erdekes😄DDDDDDD
lac coo
Én pl. szinte soha nem látok a tükörben autót ....<#nemtudom><#idiota>

#14467 ?????

Ha már tükörrõl volt szó 😊))

Alexease
NEKEM felesleges😊
Igazabol verseny kozben csak az elottem halado segget latom, meg a tukorben a mogottem erkezo autojanak az elejet, kicsiben😊 Ezert nem varasztom a gepet 20x5,5Mbyte texturaval (ha 20 AI-val megyek😄)😊
lac coo
Na de a többieket látom, kívülrõl 😊))))

Istencsászár
Fõként belsõ nézetbõl játszol, vagyis csak ott, max visszajátszáoknál nézed a kocsit kívülrõl...

lac coo
De miért felesleges?
Leszámítva természetesen , hogy gyorsabban fut...

Alexease
<#eljen>
Ez jo😊 Nekem nem volt kedvem skalazgatni oket😊 Igy remelhetoleg gyorsabb lesz, ugy is feleslegesek az ekkora skinek😄
lac coo

b-type
Vkinek van kedve próbálja ki, én prímán elvagyok vele:
- kisMod
alapvetõen Morgan-BmwZ3-LotusElise és egy 4wd-s Porsche van benne az RFX-bõl kivéve.
Leggyorsabb valszeg a Morgan, de a Lotus megesz mindent sztem, a Bmw elég faja, a Porsche meg azért hogy legyen benne 4wd.
Ingy gumijára épül, de mivel írtátok hogy véletlenül se legyen szóba hozva az RFX kapcsán így csak kitalálható, a HDV az bütykölmény.
Spa-Lienz-Brno-Pittsburgh-ben tesztelgettem, és bírtam..nagyon is 😊
Magát a mod müködését nem bírtam tesztelni, mert nincs meg az RFX telepítõje már külön, nem tudom rak a sound mappába máshová is, mint amit én betettem...sztem nem.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Az csak a helyzetét , látószögét állítja szvsz...

De nem volt mindig ilyen az rF-em , az utóbbi idõben kezdte el...

Tomievo
A tükröt elvileg a plr fájlban tudod állítani. Keress rá a mirror szóra a vertical meg horiznotálnál tudsz ügyeskedni.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.