rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ha masra nem is hasznalod kulonben, mar csak arra is jol johet a finomhangolaskor, hogy itt megtudod nezni az auto hasmagassagot, amivel mar minimalisan javithaszt az auton. De egy fokkal tovabb lepve, atnezve a felfuggesztest (rugok, lengescsillapitok) azokon is lehet allitgani. A kasztni csavarodasookkal es egyeb biz-baszokkal mar en sem foglalkozom, mert ugy sem szamolja normalisan a program😊)))
....innentõl már nem nagyon ismerem a pályát, mert a karambol után itt már mindig újra indítom a szimulátoromat . 😊))))))))))))))))))
( Speciel ott még én sem nagyon mentem végig a falábammal 😊)))))))))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Majd ha lesz egyszer normális....
Az amelyik pilóta használja a játékot pályatanulásra, mert több is van ilyen, és teljesen komolyan veszik, nem csak reklámérték miatt lobogtatják.
Na szal azoknak csak arra van szükségük hogy nagyjából képbe jöjjenek a pályával, vonalvezetés-emelkedés,..esetleg jellegzetességek.
Sokan így tanultak, az AMA SBK-ból jött Nicky Hayden-en meg sem lepõdik az ember 😊))
De a nagy öregek közül is többen elõgyúrtak így pályára..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
az F1C-s Hungaroring 2003 is jáááááj, még akkor is, ha nagyrésze gyári ISI szemét volt
"thx Spet"
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
milyen codecet használtok ? "nemtom megnézni a CTDP videót"
pls help
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
Persze sok meló van vele, mire télleg úgy sikerülnek a lángok, ahogy kell és szép lesz a tûz, de akkor hanyagolom egy idõre.
Amúgy iennek indult:
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Szerintem a GT4 Nürburgring nagyon jó, annyira visszaadja az igazi pálya félelmetes hangulatát...nekem az egyik kedvencem.
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
El lennék én egy-két söröspohárral 😊))
néztétek a HSW-n az új áll. PS3-as Grand Turismo képeket? sztem semmivel sem szebbek mint a PS2-esek vagy pl. az rFactoros nordschleife...nem értem 😞...
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
Memphis Belle Zonda
Ja meg azt az ablak feletti url-t nem lehetne eltüntetni? Mer a templateben nem láttam.
NR2003 alá nagyon csíptem ezt a pályát, jó az eleje, jók a 'rázóköves' részen a törések, nagyon jók a gyors kanyarok be a sövény mellé, ..ha jól emléksze egyedül a célrafordító balos volt egy kicsit problémás mert íven kellett rálassítani, egy gyors jobbosból lehetett belemenni, ott meglassítani és onnan gyorsítani a célra.
De egyébként összeségében nagyon okés pálya szvsz <#eljen>#eljen>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
De csak versenyen és csak az elsõ áthaladáskor😊))))) Utána semmi gond....
De az nem lehet gond a kezdetektõl az van rajta...
És miért csak ennél az egy kanyarnál ennél az egy kameranézetnél csinálja? 😊))
Mintha lassan töltene be valamit mert ha lelassítom vagy vissza-vissza pörgetem, akkor szép lassan visszakúszik az fps a normálisra....
Amúgy X800 XT PE. 256 Mb.
Egy kicsit babráltam az F-3 mod-al és kicsit
"átdolgoztam" a versenymenetét.
Elkezdtem feltölteni ftp-re a cuccost és alant a readme-bõl olvashattok, hogy világos
legyen mi is ez. A lényeg, hogy láttam, hogy sokan megvették a játékot de a rengeteg
már megjelent mod és pálya rengetegében már el lehet veszni annyi van.Ráadásul
sokan csak játszani szeretnének vele és nem irogatni szerkesztgetni, mivel nem is
mindenkinek megy a dolog. (nekem sem nagyon) A lényeg, hogy az F3 mod-nak kreáltam
egy fantázia bajnokságot, pályákkal, pontozással stb...
readme:
"Kedves Felhasználó!
E program tartalma bárki számára ingyenesen letölthetõ.
Különbözõ weblapokról szedtem össze azért, hogy aki
nem tudja szerkeszteni az rFactor címû játékot, de
szeretne egy olyan moddal játszani ahol bajnokságot lehet
futni az AI ellen pontozásra, különbözõ pályákon, az is
élvezhesse a játékot, és ne kelljen a végeláthatatlan
állítgatásokkal bíbelõdnie, hanem megkapjon "mindent"
egy csomagban.
A használatáért semmilyen felelõséget nem tudok vállalni,
mivel csak a saját konfigurációmon teszteltem, de azon
tökéletesen futott a játék...
...Az interneten fellelhetõ jobb pályákat, illetve a
játékban alapból is megtalálható pályákat beletettem.
Bizonyos pályákon nem az "eredeti" textúrákkal találkoz-
hattok, de ez nem jelenti azt, hogy bármit is magaménak
mondanék, vagy tulajdonítanék. Sajnos rengeteg belekerült
dolgot nem tudom ki csinált, ezért nem is sorolom fel ki
mit is készített el az ebben a csomagban szereplõ dolgok
közül. A pack tartalma:
Pályák: A1Ring
Birmingham MP
EMG_Montreal
EMG_Silverstone
Hockenheim
Imola
Interlagos
Laguna Seca
Monaco
SPA Francorchamps
Toban
Watkins Glen
Mod: F3 Euroseries 2.0 by Lo
Kamerafájl és menü+1-2 hang és textúra : CodeRed
Továbbá tartalmaz még sok, többhelyrõl begyûjtött hangot és
grafikai kiegészítést + saját dolgokat, és futható a
fentebb leírt pályákon bajnokság is, pontozásos rendszerben,
illetve egy Mclaren Marlboro fantázia csapatot.
Ami még fontos lehet, hogy a belsõnézeti kamera legoptimálisabb
vertical fov értéke: 75. Ehhez az értékhez van igazítva a belsõ
(cockpit) kamera."
Na talán érthetõ mi ez :-) Ha felmegy kirakom az elérhetõséget, de ezt ne nagyon terjesszétek, nehogy vki ebben a nagy jogvédés stb dolgok miatt eldádázzon :-) De azért ideírom a végére mégegyszer....Nem készítettem semmit, csak összegyûjtöttem és egy csokorba rendeztem egy jó modot jó pályákkal és ennyi... <#vigyor2>#vigyor2>
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured