rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Pedig ez szerintem eleg egyszeru😊 Legalabbis egy MoTec vagy AIM-hez kepest😊 Ez kifejezetten szimeseknek keszult. Es jok a hozzaadott Layout-ok is (F1, F3, Tourning), most mar korrekten lehet gumiteren is nezelodni😊

De ha masra nem is hasznalod kulonben, mar csak arra is jol johet a finomhangolaskor, hogy itt megtudod nezni az auto hasmagassagot, amivel mar minimalisan javithaszt az auton. De egy fokkal tovabb lepve, atnezve a felfuggesztest (rugok, lengescsillapitok) azokon is lehet allitgani. A kasztni csavarodasookkal es egyeb biz-baszokkal mar en sem foglalkozom, mert ugy sem szamolja normalisan a program😊)))
lac coo
Meg mint Villeneuve mondta az F1 Racing-nek, mikor Nord-on mehetett M5-össel:

....innentõl már nem nagyon ismerem a pályát, mert a karambol után itt már mindig újra indítom a szimulátoromat . 😊))))))))))))))))))

( Speciel ott még én sem nagyon mentem végig a falábammal 😊)))))))))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Ez nekem bonyolult 😊)))

Majd ha lesz egyszer normális....

b-type
Szvsz nincs is szükségük rá.
Az amelyik pilóta használja a játékot pályatanulásra, mert több is van ilyen, és teljesen komolyan veszik, nem csak reklámérték miatt lobogtatják.
Na szal azoknak csak arra van szükségük hogy nagyjából képbe jöjjenek a pályával, vonalvezetés-emelkedés,..esetleg jellegzetességek.
Sokan így tanultak, az AMA SBK-ból jött Nicky Hayden-en meg sem lepõdik az ember 😊))
De a nagy öregek közül is többen elõgyúrtak így pályára..

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

avcom
a CTDP sosem volt topon a pályamodellezést illetõen

az F1C-s Hungaroring 2003 is jáááááj, még akkor is, ha nagyrésze gyári ISI szemét volt

Alexease
Megjelent egy rFactor Telemetry Tool nevu cuccos, tessek tesztelni😊 rF Tracker
Alexease
Persze, ha valaki gepen akarna betanulni korrekten a palyat, az mar mas kerdes😊)) De ahoz meg kellene egy korrekt szim is, de az meg nincs😊 Csak tippelni tudok, de egyelore az rFactor max 75% kornyeken lehet - legjobb esetben is😊 Es ehez kepest ha a palya mar 90%-os, az mar tokeletes😊)) De osszessegeben, meg mar teljesen mindegy, mert ugy sem stimmel az egesz😊))))))))
Alexease
Szerintem ez nem gond, de ezt mar megbeszeltuk😊 Bar nem tudom milyen forrasaik vannak, de szerintem semmilyen, es ahoz kepest eleg jo😉 Szamitogepen, szimulatorozni meg teljesen mindegy az a par meter, fok, doles stb.😉
Sztem a pályákkal lesz majd némi gond,olyan értelemben,hogy pl. sztem a bahrain vonalvezetése is sántít sztem egy kicsit,és a mostani monzai 1. sikán után is túl hosszúnak találom azt a szakaszt a 2. sikánig.
sunyitanak nagyon , ha hinni lehet a készültség jelzõnek a hpjukon akkor 75% ig kész van , mondjuk már legalább 1 hónapja így áll , akkor miért nem saját autóval mutatják be a pályát ? de már a 2006-os modba is belekezdtek ,sztem legalább 2-3 hónap hanem több amig kész lesznek , hát nemis irok semmit inkább , mert kritizálni a legkönnyebb ,csak valami infót adhatnának hogy állnak valójában

"thx Spet"
Tomievo
A CTDP videók nagyon nem gyõztek meg.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Keresd a VP60 codecet...azzal megy
off
milyen codecet használtok ? "nemtom megnézni a CTDP videót"
pls help
Tomievo
Juan-ék készítik, nemsokára lesz belõle mod.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

holmis20
Hy!
Ezt a Zondát honnan lehet leszedni? Vagy ez valami külön Mod?

Tomievo
Ne má, pedig elkezdtem. 😊))
Persze sok meló van vele, mire télleg úgy sikerülnek a lángok, ahogy kell és szép lesz a tûz, de akkor hanyagolom egy idõre.
Amúgy iennek indult:

JuanG
ja értem, engem csak a PS3 felírat ragadott meg, azért néztem, hogy mi ez? 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Istencsászár
Az volt a fõ cél hogy legyen valami húzó név az E3on meg ugy a Ps3nak, akkor miért is ne a "nagysikerû" Gt4 amit gyors átszabunk Hdre... Csak ezzel 1 a gond, hogy nagyon bele buktak, az alant látható minõségi képekkel...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ha én jól tudom nem is igazán a szebbé tétel a fõ cél, mivel ez még mindig a GT4 csak éppen HD. Összesen HDTV-n is széppé teszik a programot és ha jól tudom az egyszere pályán tartozkodó autók számát emelik meg.
Szerintem a GT4 Nürburgring nagyon jó, annyira visszaadja az igazi pálya félelmetes hangulatát...nekem az egyik kedvencem.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Istencsászár
Ronda, rodna de nagyon... Itt már a magas felbontásban kijön minden tûélesen amit a ps2 és a tévé eltudot rejteni.. nincs mese, kikell dolgozni mindent ( mint pcn ), mer ha nem akkor itt az eredmény ilyen ronda lesz.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

JuanG
neeeeee, tüzest neeeee 😊)))...azt nem tesszük bele, bojkottálom 😄DD...persze addon car lehet 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Tomievo
Köszi srácok, asszem majd csinálok egy tüzes festést is, meg még ami eszembe jut.

Tomievo
Ez azért van, mert semmi mást nem csináltak a játékkal, "csak" felnyomták a felbontást, így a ps3-on ha van egy jó tv-d, akkor 1920p-s felbontásban játszhatsz és tûéles lesz az egész. Azért a kiadott képek sokkal jobbak lennének nagy felbontásban, meg még biztosan alakítanak is rajta. Ez a Hd egyszerûen azért kellett, hogy a lehetõ legkorábban kiadhassanak egy GT-t, amibõl biztos megszedik magukat, majd rá pár évre kiadják az igazi nagy durranást.

lac coo

lac coo
Igen. Sokkal jobb lenne ilyennel foglalkoznom meló után, mint hogy hazaérek és folytatom tovább a munkát fusiban 😊)))
El lennék én egy-két söröspohárral 😊))

lac coo
Igen , láttam...Ott valami trükk van, nem értem...

zsolesz92
tom h nem ide tartozik de ide irtak legutoljára 😛

zsolesz92
sziazstok hogyan lehet fájlméretet kicsinyíteni?

JuanG
OFF

néztétek a HSW-n az új áll. PS3-as Grand Turismo képeket? sztem semmivel sem szebbek mint a PS2-esek vagy pl. az rFactoros nordschleife...nem értem 😞...

JuanG
hát az "irányt" már elkaptuk, elég belegondolni az utóbbi pár év média irányfejlõdésének (fõleg TV)...az újjjongatás á lá america már kötelezõ effekt 😊))...

Alexease
Lehet hogy altalanosan jobb is lenne, ha mar mi is ilyen hulyeseggekkel foglalkozhatnank "jo dolgunkban" 😊)))
Alexease
Jo par eve lattam mar ezt a ket videot, ugy nez ki mindig elokerulnek😉 Amugy kiraly😊
Alexease
<#eljen><#worship>
JuanG
ill. nem lesz, már megvan 😊

JuanG
elég klassz 😊))...a szélvédõ felírat miatt ne aggódj, az egységesen "www.paganiautomobili.it" lesz, ez egyfajta respect 😄DD...

JuanG
a hüje amerikainek más dolga sincs 😞((..

CodeRed

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

CodeRed
<#worship>

lac coo
Ez jó ötlet, grat!!!

Tomievo
Csináltam egy Zonda festést, ha tetszik, akkor szólj Juan.
Memphis Belle Zonda

Ja meg azt az ablak feletti url-t nem lehetne eltüntetni? Mer a templateben nem láttam.

lac coo
Na meg ennek is 😊)<#taps><#taps><#taps><#worship><#worship><#worship>

lac coo
Off...A qrva anyjáát !!!!!<#wilting><#wilting><#wilting>

JuanG
bezony király 😊...

b-type
készülget Liepzig
NR2003 alá nagyon csíptem ezt a pályát, jó az eleje, jók a 'rázóköves' részen a törések, nagyon jók a gyors kanyarok be a sövény mellé, ..ha jól emléksze egyedül a célrafordító balos volt egy kicsit problémás mert íven kellett rálassítani, egy gyors jobbosból lehetett belemenni, ott meglassítani és onnan gyorsítani a célra.
De egyébként összeségében nagyon okés pálya szvsz <#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Ja, és még egy bugos helyem van. Lienzben , bent a városban a 24 órás versenyen a 3. kanyarban megakad kb 1 mp-re😊))
De csak versenyen és csak az elsõ áthaladáskor😊))))) Utána semmi gond....

lac coo
<#eljen><#eljen><#eljen>

lac coo
Itt a te régi aszfalt texturád van még mindig..😊

De az nem lehet gond a kezdetektõl az van rajta...

És miért csak ennél az egy kanyarnál ennél az egy kameranézetnél csinálja? 😊))
Mintha lassan töltene be valamit mert ha lelassítom vagy vissza-vissza pörgetem, akkor szép lassan visszakúszik az fps a normálisra....

Amúgy X800 XT PE. 256 Mb.

CodeRed
Sziasztok!
Egy kicsit babráltam az F-3 mod-al és kicsit
"átdolgoztam" a versenymenetét.
Elkezdtem feltölteni ftp-re a cuccost és alant a readme-bõl olvashattok, hogy világos
legyen mi is ez. A lényeg, hogy láttam, hogy sokan megvették a játékot de a rengeteg
már megjelent mod és pálya rengetegében már el lehet veszni annyi van.Ráadásul
sokan csak játszani szeretnének vele és nem irogatni szerkesztgetni, mivel nem is
mindenkinek megy a dolog. (nekem sem nagyon) A lényeg, hogy az F3 mod-nak kreáltam
egy fantázia bajnokságot, pályákkal, pontozással stb...
readme:

"Kedves Felhasználó!

E program tartalma bárki számára ingyenesen letölthetõ.
Különbözõ weblapokról szedtem össze azért, hogy aki
nem tudja szerkeszteni az rFactor címû játékot, de
szeretne egy olyan moddal játszani ahol bajnokságot lehet
futni az AI ellen pontozásra, különbözõ pályákon, az is
élvezhesse a játékot, és ne kelljen a végeláthatatlan
állítgatásokkal bíbelõdnie, hanem megkapjon "mindent"
egy csomagban.
A használatáért semmilyen felelõséget nem tudok vállalni,
mivel csak a saját konfigurációmon teszteltem, de azon
tökéletesen futott a játék...
...Az interneten fellelhetõ jobb pályákat, illetve a
játékban alapból is megtalálható pályákat beletettem.
Bizonyos pályákon nem az "eredeti" textúrákkal találkoz-
hattok, de ez nem jelenti azt, hogy bármit is magaménak
mondanék, vagy tulajdonítanék. Sajnos rengeteg belekerült
dolgot nem tudom ki csinált, ezért nem is sorolom fel ki
mit is készített el az ebben a csomagban szereplõ dolgok
közül. A pack tartalma:

Pályák: A1Ring
Birmingham MP
EMG_Montreal
EMG_Silverstone
Hockenheim
Imola
Interlagos
Laguna Seca
Monaco
SPA Francorchamps
Toban
Watkins Glen

Mod: F3 Euroseries 2.0 by Lo

Kamerafájl és menü+1-2 hang és textúra : CodeRed

Továbbá tartalmaz még sok, többhelyrõl begyûjtött hangot és
grafikai kiegészítést + saját dolgokat, és futható a
fentebb leírt pályákon bajnokság is, pontozásos rendszerben,
illetve egy Mclaren Marlboro fantázia csapatot.

Ami még fontos lehet, hogy a belsõnézeti kamera legoptimálisabb
vertical fov értéke: 75. Ehhez az értékhez van igazítva a belsõ
(cockpit) kamera."

Na talán érthetõ mi ez :-) Ha felmegy kirakom az elérhetõséget, de ezt ne nagyon terjesszétek, nehogy vki ebben a nagy jogvédés stb dolgok miatt eldádázzon :-) De azért ideírom a végére mégegyszer....Nem készítettem semmit, csak összegyûjtöttem és egy csokorba rendeztem egy jó modot jó pályákkal és ennyi... <#vigyor2>

Istencsászár
x800 256 mb 😊)))) majd egy Sli 790000 xt gt ultra már jólesz hozzá.

Alexease
<#wow1><#wow2> Ez eleg durva! Gyari texturak vannak a palyan? Ha nem, probaltad leszedni oket? A memoria-csikon latszik, hogy elegge "tele" van a kartya, mennyi RAM van karin (64, 128, 256)? De lehetnek meg a shaderek is, vegig, hosszaban latszik a kerites, hatul a fak, emberek stb.