rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EasyDriver
Tulajdonképp eddig PC-re a "hivatalos" pl 2005-ös F1 játék az F1 Challenge volt + mondjuk az RH2005, ami ugye egy mod. Ilyen szempontból itt is hasonló a felállás.

Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu

EasyDriver
A hivatalos F1 mod-nál konkrétan minden olyan F1 modra gondoltam, ami teljes", nem csak festések, hanem formák is és esetleg egy korrekt trackpack-et is mellékelnek hozzá. Bocsi a félreérthetõ szóért.

lac coo
Hát mi a hivatalos ? 😊))))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

azt írta, hogy "hivatalos".

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

lac coo
Ide nem kellenek jogok, nem üzleti céllal készül ....

"elsõ hivatalos full F1"
Nem sok esélyt látok rá a jogok miatt (FIA). <#szomoru1>

EasyDriver
Egy viszont biztos. Az rFactor olcsóbb, és 100x szélesebb körben szolgálja ki a játszani kívánó embereket. Nincs is értelme talán a hasonlítgatásnak. Ha GTR-ezni akarok megveszem a GTR2-t, mert biztos hogy ezt a szériát õk csinálták meg a legtökéletesebben.Ez nem kérdés. Viszont ha nem lennének jogi akadályai "pikpak" át lehetne ültetni akár rFactorba az egész gamát, nüansznyi különbségekkel.. lassan közhely, de ugye rfactor fizika a GTR2 is. A grafika számomra másodlagos. Tulajdonképp az ember megveszi az rFactort, és akár éveken keresztül folyamatosan kapja hozzá a jobbnál jobb modokat, ami 1 forintjába nem kerül. Ez igazán csábító ajánlat. Azt hiszem az rfactornak még nincs is itt az ideje. Majd amikor kijön az elsõ hivatalos full F1 mod, és akkor a rengeteg F1 fan is be fog invesztálni 100%.

b-type
Lehet ilyet mondani hogy lökötek vagytok? 😊)))
A SimBin valóban sokak szerint frankó dolgokat rak össze, és szvsz a kiválasztott kategóriákban nem ér fel mellé az rFactor..tehát a GTL és a GTR2-vel megcélzott autókategóriákban. A GTR-t meg ne is hasonlítsuk szvsz az rFactor-hoz, hiszen egy régebbi motor.
Az rFactor szabadon bõvíthetõ, idõ és hozzáértés kérdése hogy ki mit alkot belöle, van 40-50 autókategória...mostmár fûnyirótraktor is ahogy nézem.
Szal ha vki FIA GT autókkal akar nyomatni, arra ott van a GTR2, vagy Jaguar etype és hasonlókkal akkor ott a GTL.
Az rFactor meg akár mindent tudhat. ..ahogy már dögsok mindent tud is. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

ez kicsit túlzás szerintem

én nagyon szeretnék ilyen modokat, de sosem lesznek, csak olyanok, mint a PCC, ami örüljünk, hogy van, bár én nem vagyok odáig érte, mert szerintem egy rakat kaki 😊

Istencsászár
Ja 2 év alatt 3 zsír egyforma játék, ami elment volna 1-1-1 modnak 😊))) ezért adják ki ezeket ilyen hamar, mer minden adott nekik csak lényeget kell gyorsan megcsinálni azt 12 ezerér eladni és jól megtömni magukat. Egy PCC-t is annyira értékelek mint pl a GTR2õt mer semmiben sem roszab és még több élményt is nyujtott az eddigiek alapján.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Gilb3rto
NEm tudom én a GTR2 tõl sem vagyok elájulva nem valami nagy cucc sztem, és a GSMF sztem igenis jó munkát végez!És sztem az rFactor méltó ellenfele a GTR-nek márcsak azért is mert ebben legalább mindenki megtalálja a maga sériáját amivel szívesen megy!Az ISI nem hal éhen mert sztem marha sok rfactor-t eladtak a világon...MEg hát ugye az ISI engine-t megvette a SimBIn is ami biztos nem volt olcsó azért ! És a Simbin is 1 jó alapot vett és azt kezdte el fejleszten!Lehet van amit rosszul took de én így gondolom<#nemtudom><#integet2>

Macbook Air M1 2020

Szerintem a hobby moddercsapatoknak is az lehet a távolabbi céljuk, hogy olyanok legyenek mint a SimBin vagy bekerüljenek egy jobb fejlesztõ csapatba. Ehhez pedig ez a legjobb út. Ingyen dolgozni és kitanulni a szakmát. Szerintem...

nem te mondtad, hogy az anyagiak ösztönzõ tényezõ? 😄DD

egyébként meg teljesen mindegy ki melyik moddercsapatnál volt vagy van, jelenleg a SimBin a legjobb, õk csinálják a legjobban, mind anyagilag, mind minõségileg

a GSMF még egy súlyelosztát sem képes rendesen megcsinálni

tudom itt mindenki utálja õket, de nézzétek már meg, hogy mit tettek le az asztalra? 2 év alatt 3 olyan játék, aminek nincs ellenfele
teljesen mindegy mit vásároltak és mit készítettek, az övéké lett a legjobb és a legnyereségesebb, az ISI meg éhen akar halni, amit persze én mesének tartok 😊

veled meg helyet biztos nem cserélek, mert ilyen természettel, meg felfogóképességgel biztos nem tudnék együttélni, mint ami neked van

<#levele>

k8bal
ahelyett, hogy rendes mod-okat csinálnának! :c

mondjuk egy Trabi MOD-ot!! <#idiota>

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

EasyDriver
És végre kiadták... Rasenmäher Mod <#nevetes1>

letöltés

EasyDriver
A legtöbb modhoz/autóhoz adtak template-et is. Azt érdemes photoshopban festegetni, aztán "dds converter"-rel átkonvertálod xy.dds-be és felülírod az eredetit". Ha meg csak 1 feliratot tennél egy meglévõ festésre pl, akkor a meglévõ dds-t konvertálod pl bmp-be és szerkeszted.. Én így szoktam csinálni.

Alexease
A ..\rFactor\GameData\Vehicles\"auto"\"team"\ konyvtarakban talasz DDS file-okat, azokat kell festegetni. A Helmet vegzodesuek a sisakok. Hasznalj PhotoShop-ot, es ahoz DDS PlugIn-t (www.nvidia.com).
gstm
Sziasztok.

Biztos volt róla már szó, kb 5-6 oldalt néztem vissza a forumban, de nem találtam erröl szóló infot. Szoval az érdekelne, hogy a sisakok / autok festését mivel lehet megpiszkálni? Csak mert nézegettem és nem jöttem rá hogy az egyes fileokat mivel lehetne editelni.

A válaszokat elöre is köszi, és bocs, ha hülye kérdés.
avcom
"meg hozzátenném, hogy a SimBin emberei profik, a maszek modder meg nem biztos, hogy mindent tud"

ez meg sznobizmus
nézd meg a credits-et, hogy hány "egykori" modder neve van a listán, ha ezt én felfogom te miért nem?

Ingy
"SimBin emberei profik, a maszek modder meg nem biztos, hogy mindent tud"

ez forditva is lehet igaz<#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

avcom
ja és 1-2 ember azért mesélhetne, hogy mit fogok fel és mit nem

helyet cserélünk?

avcom
bocs fõnök

egyébként ha már az értelmi képességeknél és a felfogási készségnél, akkor szerinted az anyagi nyereség és a tehetség egymásból következik?

egyébként ha annyira ugyanarról beszélnénk, akkor Alex sem részletezte volna a dolgot, csak õ finom volt és nem szúrt szemet, ennyit a felfogásról

néha azért fel is foghatnád azt, amit olvasol, mert én dettó ugyanazt mondtam, csak rövidebben

meg hozzátenném, hogy a SimBin emberei profik, a maszek modder meg nem biztos, hogy mindent tud

EasyDriver
Pontosan! Nekem is nagyon tetszik. Ha csináltam videót a rajtnál mindig bevágtam 1-2 pöfögõ kipuffogót..<#vigyor2>

Alexease
Lehet, csak meg kell csinalni😊 Mennyire egyszeru de latvanyos volt mar a SimBin-tol hogy "kipufogast" is tettek a GTL-be! 😊

Ha akarsz MOD-olni, auto modellem (High- es LowPoly) van hegyekben😊)
EasyDriver
Ha értenék hozzá én is nekilátnék valami funmod gyártásába. Trabi, Wartburg, nameg a waresz motorjával mindjárt egy jó kis barkasz mod. <#eljen>Csak sajna irreális lenne, mert a játékban nem lehet annyi kipuffogógázt/füstöt generálni ami ezekhez kéne. <#nevetes1>(Vagy mégis?)

Gilb3rto
Akkor az ilyen embereknek köszönöm szépen hogy ami nekik hobbí, nekünk ilyen jó szórakozást kinál!Tényleg minden tiszteletem az õvék és csak így tovább!<#eljen><#eljen><#worship>

Macbook Air M1 2020

Alexease
Hobby 😊 Azt hiszem, ebben minden benne van😉
EasyDriver
Persze a kérdés mindenkire értendõ aki modot készít.

EasyDriver
Mondjuk engem érdekelne, hogy miért érdeke pl egy GSMF teamnek hogy modokat gyártson? <#nemtudom> Van ebbõl valami hasznuk? Vagy valahol megtérül a rengeteg befektetett munka?

Alexease
Ha fent van a GTR vagy a GTR2 akkor nezd vegig a Credit-et (en mindig megnezem😄). Latni fogod, hogy nem 2-3 ember csinalja napi 1-2 oraba ingyen, hanem tobb tucat "szakositott ember" (lasd programozo, grafikus, modellezo, hangefekt, stb.), napi 10-12 oraban valszeg komoly penzert😊)) Azert ha azt az ember mennyiseget es munkaidot atszamolnank egy GSMF csapatra, akkor Ok evekig csinalnanak egy GTR2-ot😉)))))))))))
avcom
na ilyen hülyeséget rég hallottam :-D

vesd össze a SimBin meg mondjuk a GSMF munkaerõ "mennyiségét" és a ráfordítható napi munkaórák számát

emellett nem elhanyagolható a busás fizetés motiváló hatása sem :-D

a SimBin megtudta csinálni fél év alatt

biztos más is megtudná, ha annyi nyeresége lenne, mint nekik a GTR-en

ez nem teszt volt, hanem egy reklám

EasyDriver
Azért én nagyon várok néhány modot, amiben többféle fizikájú autó is lesz (WTCC,DTM,NAGT,ETCC...stb) Biztos ezek közt is lesz valami ütõs.😊 De a legjobb az online versenyzéshez az azonos fizika. Ezért tökéletesek a "márkakupa modok" is😊)) A Zondát is várjuk nagyon! <#papakacsint> Na és persze a Clio-t..<#eljen>

Gilb3rto
De hogy lehet úgy tesztelni 1 kormányt hogy külsõ nézetbõl megy de még 1enesen se tud menni?Sokat érthet hozzá!<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Macbook Air M1 2020

Alexease
A pilota-, pitmunkasok- es a palyabirok animacioja mar a SimBin munkaja, scriptelese, nem hiszem hogy az ISI-nek lenne ideje ra😉 De az engine tudja, vagyis MOD szinten meg lehetne csinalni, csak valszeg eleg komoly es/vagy nagy munka.

Igazobol lehetne az rFactor-hoz olyan MOD-ot kesziteni mint pl. a GTL, csak rengeteg ido😊 Amikor egy 1 autos MOD-ot is honapokig keszitenek (lasd Lupo), es nem a lassusag vagy a hozza nem ertes miatt😊 - akkor egy komplettet, legalabb 6-8 autoval, 6-8 sajat palyaval, menurendszerrel, hangokkal, animaciokkal "vegtelen"😊))))))
EasyDriver
Hát a GTR2-t tesztelgetve folyamatosan az volt az érzésem, hogy ezt a gamát GT Legends elõtt kellett volna kidobni és akkor nagyobb lett volna a hatása. Végülis egy GT Legends grafikával és rFactor fizikával ellátott GTR. Persze ettõl függetlenül tetszik.
Viszont ha rFactor alá kiadnak egy f@sza GTR modot akár ugyanezt kaphatjuk, feltéve ha a jövõben lesznek olyan extrák a patch-ekben mint pl.: kéz a kormányon, esõ, tükrözõdések... Vagy a kéz a kormányon lehet h a mod készítõk dolga".. ezt ti tudjátok jobban. <#smile> Mondjuk én megszoktam, hogy nincs kéz, annyira nem is hiányzik.

Ezt nem nagyon értem.....Hogyan lehet kapcsolót LEDdel helyettesíteni??
Ingy
meg a nyest ami elrágta a riasztókábelt<#idiota>
klima helyett kinem kapcsolható szauna 😛

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Alexease
Most hogy kint van a GTR2 demoja, es nincs levedve, valszeg az rFX MOD is kicsit beindul, mivel a modellek szinte ugyanazok (valszeg a SimBin sem modellezte oket ujra😄), A GTR2-ben is mar rF fizika van (meg ha regebbi is?!), vagyis at lehet pakolni onnan a beallitasokat😊
Papailaca
klimaelõkészités, garázsban tartható....

Let\'s get ready to Rumble!

Alexease
Es gondolom, a szokasos tobbi extra: utcara nezo ablakok, belulrol allithato elsokerekek... 😉)
Ingy
Nekem meg fullextrás régi swiftem (fullextra: napellenzõ és kétkezes rükverc<#idiota>)

sztem is, de nem én kezdtem el feszíteni különbözõ márkákkal... erre ott a gumiszoba : )))
Alexease
Foleg, ha valakinek mar a 7000 Ft-os BKV berlet(ek) vasarlasa is problemat okoz😞

Ebbe nem megyek bele, mert nem szerencses😊 De valoban vannak szintek😊 Aesir legalabb dolgozik, csak egyszeruen irrealisan, aranytalanul sokat keres😉)) De van az afolotti szint, na az mar a verlazito kategoria😉))))

Es itt szerintem zarjuk is le ezt temat, egyreszt OFF, masreszt nem szerencses😉
hát ez még nem egy nagy szintû különbség, két ilyen kocsi.. jó tudom mihez viszonyítva 😊 bkv bérlethez nagy 😛
Alexease
<#wow1> Inkabb nem mondok semmit, mert en k*b*sz*tt*l beszoktam ragni az ilyen szintu, aranytalan penzugyi kulonbsegekre😊 <#idiota><#zavart1><#vigyor3>
lac coo
Dugjátok el mindkettõt, mert (úgy néz ki ) visszajön a kommunizmus és elveszik ! 😊))