rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha leszünk sokan egy FUN mehet is😄 (IP: 87.228.7.81) Kiegészítõ festéseket asclub.hu oldalon Letöltések megtaláljátok.
Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Megmutattátok hogyan kell ezt csinálni. Sokan csak beszélnek, de ti elhatároztátok és duma helyett megcsináltátok a modot. Példa legyen ez minden modder számára.
Mégegyszer gratula!!!
<#worship>#worship>
(....vagy sokan óvassák sg-t ..)<#banplz>#banplz><#idiota>#idiota>
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Akkor az valami konkurens modder csapat vót ..!<#idiota>#idiota>
Ha jobbak a fékek mint amit még én láttam benne ,akkor szavazok nektek egy 4-est ! <#idiota>#idiota>
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
140 mega..az szép, biztos jól néz ki , már töltöm ?)
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
amúgy nem nulláról teljesen, mert a modell, meg a fizika alapja az RSDG féle SCC modból lett áttéve...de azért sikerült szerintem elég rendesen átdolgozni 😊)
ha jól követtem akkor a zonda mod egy a nulláról kiindult mod,
és ez azért nem semmi szerintem!<#taps>#taps>
a hpcc az a pcc-n alapult nem?vagyis honosítva lett.
<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#taps>#taps>
Kb. mint Rally -Lienz-ben BMW Sauber-rel ! 😊)))
De mivel nekem meg van particionálva a gépem igy a c meghajtóra kevés hely jutott.
Az szeretném kérni hogy ha át lehet irni azt a sort amiben a kicsomagolási utvonal van akkor az irjon,mert igy nem tok játszani addig a játékkal amig a c-be késziti elõ a telepitést.
Nekem személy szt bejön Barcelona is,meglepett a sok hupli😮
De hol van a patch-ben esõ?<#nemtudom>#nemtudom>
Let the good times roll.
Csak mert amit Te említettél ffb beállítások sincsenek az én nevem alatt , hanem pl. a G25-höz tartozó controller-ben látom ....
Próbáld PCC-vel,kavicságyból nem jössz ki,legalábbis nekem nem gyött' össze<#nevetes1>#nevetes1>
Let the good times roll.
T.T.