rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fel tudtam rakni rfactort annak ellenére hogy nem volt hely. Még hozzá ugy hogy program filest kitöröltem és mivel lett hely fedobtam gamét. Utánna mikor ez megvolt csak visszapakoltam mindent és már nyomtam is lienz 2006-ot<#hawaii>
Ninja
ASClub "Zonda" szerveren Misano pályán már ki is probálhatjátok😄 Pass: hun
Ha leszünk sokan egy FUN mehet is😄 (IP: 87.228.7.81) Kiegészítõ festéseket asclub.hu oldalon Letöltések megtaláljátok.

ZolEE F1
Nagyon jó a Zonda GRATULÁLOK a készítõknek <#taps><#taps><#pias>

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

JuanG
THX! 😊))

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Gratulálok!

Megmutattátok hogyan kell ezt csinálni. Sokan csak beszélnek, de ti elhatároztátok és duma helyett megcsináltátok a modot. Példa legyen ez minden modder számára.

Mégegyszer gratula!!!
<#worship>

lac coo
Jó van..Megy az felfelé szépen !!! Már elõkelõ helyen vagytok !!<#taps><#worship>

(....vagy sokan óvassák sg-t ..)<#banplz><#idiota>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

kaptatok tõlem mindegyikre egy 5öst 😊)
lac coo
Ja hogy most került fel oda is ???

Akkor az valami konkurens modder csapat vót ..!<#idiota>

Ha jobbak a fékek mint amit még én láttam benne ,akkor szavazok nektek egy 4-est ! <#idiota>

Ingy
az szép ennyi ido alatt meg ki se tudtak volna probalni, vannak jofej emberek <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

copass
<#taps><#worship><#vigyor3>

lac coo
Hogy hogy csak közepes értékelést kaptatok (eddig) az rFCentralon? Nem jön be a népnek?<#wilting>

140 mega..az szép, biztos jól néz ki , már töltöm ?)

Tomo15
yeeeeee<#taps><#eljen><#vigyor3>
Ingy
kint a zonda

Zondaaaaaaaaa 😄

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

partition magicel
Tomo15
<#worship>
Amse
Akkor ma Zonda funrace? 😊

igaza van... muhahahahah 😊)))))))))))
JuanG
<#whatever>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

copass
a lényeg hogy magyar gyártmány!😊<#taps>

Remélem, nem ti lesztek rajta... Muhh-ha-ha!

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

JuanG
ezt mondtam...de a modell-t én csináltam, Ingy a fizikát, videot, menüt stb, csinálta...de majd a creditsben minden fel lesz tüntetve, még egy bonus picture is lesz benne a stáblista végén 😄DD

copass
scc, ott látom anno.😊 de a modell az nem új teljesen, úgy rémlik mintha az elsõ modell verzió nem lett jó és újra megcsinálta a modellt ingy. asszem.

JuanG
nemsoká' 😊))

amúgy nem nulláról teljesen, mert a modell, meg a fizika alapja az RSDG féle SCC modból lett áttéve...de azért sikerült szerintem elég rendesen átdolgozni 😊)

copass
mikor?mikor?mikor?😊<#taps><#taps><#taps>
ha jól követtem akkor a zonda mod egy a nulláról kiindult mod,
és ez azért nem semmi szerintem!<#taps>
a hpcc az a pcc-n alapult nem?vagyis honosítva lett.

lac coo
Igaz...Spet F1 ide számít ...De HPCC nem mert az nem volt (még (amúgy mikor lesz? )) rFactorra ! 😉 A fez féle ob-t nem tom micsoda....

Ingy
meg a spet f1, fez féle ob <#crazya>

Ingy
hpcc is magyar volt <#crazya>

lac coo
Ma jön ki az elsõ magyar mod, a Zonda!!!!!!
<#eljen><#worship><#taps>

lac coo
Na az szuper lehetett 😊))))))

Kb. mint Rally -Lienz-ben BMW Sauber-rel ! 😊)))

tegnap egy szerveren lienz-ben lehetett kínlódni nascarral, voltunk vagy 20an 😊)))
Hogy?
méretezd át a particiókat
Szeretnék kérni segitséget! Nem tom felrakni az uj rfactort mert a setupot olyan hülyén csinálták meg, hogy mindig a telepités elõkészitését a c-meghajtoba rakja.
De mivel nekem meg van particionálva a gépem igy a c meghajtóra kevés hely jutott.
Az szeretném kérni hogy ha át lehet irni azt a sort amiben a kicsomagolási utvonal van akkor az irjon,mert igy nem tok játszani addig a játékkal amig a c-be késziti elõ a telepitést.
SitatiS
<#vigyor5>

Let the good times roll.

lac coo
Most kánikula van , nincs esõ !😉))

SitatiS
Persze hogy jó😊)))
Nekem személy szt bejön Barcelona is,meglepett a sok hupli😮
De hol van a patch-ben esõ?<#nemtudom>

Let the good times roll.

copass
este kipróbálgattam a pályákat a beetle-vel, a lienz hillclimbje tökjó volt, lehetett bírkózni rendesen!😊

lac coo
És miért nem jó nekünk a gyönyörû szép GTL-es pálya? 😊))))

lac coo
Egyáltalán hozzáíródnak az új dolgok a PRL-ben az én "régi" userdata-mhoz? Tehát uninstalláltam a progit, a sajátnevem könyvtár bentmaradt, és akkor az új telepítésnél bekerülnek , hozzáírodnak az új dolgok ???

Csak mert amit Te említettél ffb beállítások sincsenek az én nevem alatt , hanem pl. a G25-höz tartozó controller-ben látom ....

SitatiS
Nem pálya hiba😊
Próbáld PCC-vel,kavicságyból nem jössz ki,legalábbis nekem nem gyött' össze<#nevetes1>

Let the good times roll.

EasyDriver
Ha jól emlékszem ez valami tûzfalprobléma...

Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu

Amse
nem dob ki?
valahol nincs beállítás, hogy spectatornak csatlakozz?

Freedom88
nem olyan patch van rajtad?😊

T.T.

Az mitöl van hogy online belépek egy szerverre , csak nem tudok vezetni és a nevemet se irja ki ?
Freedom88
Nagyon jó h kijött az új patch, ez a mod rajta, mármint a BMW Sauber kimondottan fantasztikus

T.T.

Amse
Ez nem a pálya hibája volt?

majd holnap ha lesz vmi akkor normálisabb autót plz, ez ugyanúgy ment füvön, sóderágyban mint aszfalton, talán még jobban is 😊)) szvsz ez nem pályaversenyzésre van... 😛
Tomo15
Nagyon durva:o
Alexease
MS Office (PowerPoint), OpenOffice (Presentation) vagy MS PPS Viewer (http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=428d5727-43ab-4f24-90b7-a94784af71a4&displaylang=en 😊
pl: open office