rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Valami nem jó !!

Kitöröltem amit kell, indítás után kérte is az új profil létrehozását erre minden modban csak egy autót enged megvenni-választani, nem is látszik sehol a többi még a neve sem ! <#fejvakaras>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Vágom ...THX. És marhára hiányzott 😊))

Alexease
A komplett ..\UserData\TeNeved\ konyvtarat😉 Az azon beluli Settings konyvtarat lementheted, abban vannak az auto setup-ok.
lac coo
És mit kell kitörölni ? Vagy azt elég a játékban a profil kezelõnél ? Setupok ilyesmik megmaradnak?

Tomo15
<#bohoc>
lac coo
Mer sok a vágás .........<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Alexease
Ugy hogy beleragad?!😊 Meg lehet csinalni. A terrain.tdf-et kell atirkalni😉 De utana nem lesz jo online! 😊
Alexease
10-15 dolgot kell allitani file-onkent, nem olyan veszes😉 A tobbi felesleges😉
lac coo
Alex ! A GTR2-ben a kavicságy valami extra dolog , vagy itt is meg lehetne csinálni úgy ?

lac coo
Bazz...Egy éves munkám ment kárba 😊)))
Nekem kurva nehezen ment mert nem értek angolul 😞(((((

Valaki lefordíthatná már a használható dolgokat PRL-ben és Controll-ban 😊)))<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

Még szerencse , hogy az egész játékról csináltam mentést ,legalább vissza tudom bogarászni valahogy 😞((

Alexease
En ugyanigy megszivtam az 1.087-essel, mert en is csak rapakoltam, es hianyoztak az uj dolgok😉

Azokat a sorokat, amelyeket valtoztatod a PLR/Controller-ben, erdemes kulon ki tenni egy kulon file-ba, onnan kesobb visszatudod tenni, meg tudod nezni stb.😊
lac coo
Hurrá😞((((((

Alexease
Nem lehet megtartani a regi PLR/Controller kombot! Torold es ujra hozz letre egy User-t! Sok benne a valtoztatas, NEM kezeli le rendesen!

De irni is akartam meg ejjel, hogy teszteltem, allitgattam egy kicsit, es most nagyon jol be lehet loni az FFB-t. Mar az 1.87-esben is jo volt, de itt most finomitottak, es tobb az allitas.
lac coo
GTL Monza.....

SitatiS
HrFL server megy😊))
Mod:Zonda
Pass:hunzonda

Let the good times roll.

lac coo
Jaja....Nyíltnap , profiknak 😊))))) Indít HrFL is Zonda szervert Barcelonával...

Amúgy ezt nézd már meg : #18551

Most amit észrevettem, hogy néhány dolgot lenullázott, átírt a prl-ben , controllban...Hogy az újakat hozzá rakta-e vagy mi van ilyenkor azt nem tom ...

Alexease
De egyszerubb lenne amugy ilyenkor egy gyari rF palya is, van most mar boven😉Persze, nem Toban Long😊
lac coo
Me megint olyan pálya van amit még nem is láttam életemben 😊)))))

Én nem szimezek 20 éve mint Ti !<#idiota><#nemtudom>

lehet hogy kurvasokan ezé meg is haltak 😊)))
miért nem jössz asclub serverre, nyílt nap van😊))
lac coo
Mááá jó !
Lehet kurva sokan uninstallálták a modot 😊)))))))<#idiota><#banplz>

JuanG
nyilván kurvasokan elkezdtek zondázni, és behalt a matchmaking <#idiota><#banplz>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
Ilyenkor mi van, behalt megin valami ?

JuanG
és az új nordon is jó ám!!! (remélem hamarosan kijön 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
Igen, az nem a mai technika😉 Kokemeny kaucsuk😉)))
JuanG
ja néztem én is...eleinte nem tetszett, aztán rájöttem hogy lassan melegszik be a gumi 😊))

lac coo
THX 😊))

Nézzétek meg !!!!

Alexease
Az F1 1979-et teszteljetek, szerintem eleg jo lett😉 Tegnap ejjel felraktam, mentem par kort es bagyon jo volt Kyalami-n repeszteni vele, olyan GPL-es hangulatom lett tole😉
Alexease
Bar meg nem probaltam, de gratula a Zonda-hoz es koszi! 😊 Este kiprobalom😊
JuanG
kijött a renault alpine 1.1 is 😊)...

Ingy

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

JuanG
mi is köszi <#eljen><#integet2>

JuanG
nem

EasyDriver
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!! Hát srácok.. Épp fentvok ASClub szerveren.. megtettem elsõ köreimet a Zondával... Annyit tudok hozzáfûzni, hogy remeg a gyomrom!!!!<#guluszem1> Sejtettem,hogy jó lesz, de hogy ennyire. Szavakat nem találok. Ilyet még azt hiszem nem éreztem. A kipörgés határán balanszírozva iszonyat erõvel ki lehet gyorsítani..félelmetes. Annó láttam egy igazi zonda videót, amiben egy emberke tesztelte, és sírva nevetett 1-1 kigyorsításnál. Egy kis G-force ehez a fizikához, és én is sírva fakadok!

Gratulálok a modhoz! És köszi az élményt!<#eljen>

Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu

JuanG
az összes autó ugyanúgy néz ki az nem tûnt fel? ezé minimod, csak a festések 2006-osak sztem 😊...

Ingy
nem birok ideges vagyok <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

lally42
Hali all!
Az új verziójú patchokkal az idõjárást lehet már átállítani?
És hogy ezt megtegyem melyiket "szedjem" le a netrõl?
thx!

rFactor F1 2006 MiniMod-nal az osszes autoknak ugyan ugy nez ki a kormanya! Kepeken ugy latszik! Hat ez eleg gaz!

De sokat aludtál 😄

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Ingy
oksa

Az rFactor 1.020v-al is megy az rFactor F1 2006 MiniMod?

lac coo
Ingy !!!

Ha felért a Lambo video linkeld be már ide is, had lássák , vagy inkább hallják : vaddisznó hangja van ! 😉

THX.

Ingy
tenx 😊

SitatiS
Megnéztem,és hát srácok fogadjátok õszinte gratulációmat,nagyon jó kis mod!<#eljen><#wink>

Let the good times roll.

JuanG
a lényeg hogy mûxik 😄...a féket meg majd megszokod 😛

lac coo
Zene azzal indult...ISI logo nem tom, hogy volt-e mikor visszamentem már ment a Leonardo-s film...Aztán a powered by rfactor képnél elég sokáig állt , azthittem lefagyott.

JuanG
igen, de az elején még isi logo meg intro van, a menüben a zene se azzal indul...nálam...csak újraindítás után...

lac coo
Nálam ha új modot rakok be, már az elsõ indításnál azzal indul .

Tényleg szép munka ! Grat ! Kár , hogy nem találtatok szebb modellt hozzá😞(
Meg valszeg én nem vagyok egy nagy pilóta, de a fékek még mindig furák nekem ( nekem! nem leszúrni!! 😊). Alig érzem hogy lassulna aztán egyszercsak blokkol .

JuanG
kis info:

a Zondánál a gumiválasztásnál a setupban van Pzero I és Pzero II gumifajták, az I-es az újabb amivel az autó nem forog meg olyan könnyen a kerékvetõkön...a II-es meg a korábbi (amivel az ASClub-on is mentük eddig a bajnokit)...

érdemes a telepítés és az 1 kipróbálás után kilépni és ujraindítani az rF-et, mert az intro meg képek, zene, ilyesmik csak akkor mûxenek, ha a zonda van kiválasztva és úgy lépünk ki...

Amugy gratulálok a modhoz!<#eljen>