rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Ti megtudjátok tankolni rendesen CDTP-ben az autót?

Én mire a versenyhez érek mindig alig van benne benyó akár hogy telerakom elõtte 😊))) És nem is engedi változtatni .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

JuanG
a 3dsimedben meg kisebbnek látszik mint a programban 😊))...elöszõr csináltam egy "kicsit" simedben, aztán rF alatt úgy elszálltam mint a desznyó 😊))

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
pedig tetszene 😊)..

amúgy jó úgy a pálya ahogy van sztem, nem kell se szélesebb se hosszabb stb...

a 11 pályaszakasz közül nem tudsz csak 1-et editálni a max-ban? mert nyilván külön-külön egyszerûbb (persze a végpontokat hagyni kell a helyükön)...a simed-ben meg sajna csak koordináta-irogatós módszerrel lehet dobbantókat csinálni 😞...meg fogok õszülni 😊)...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

AlieN911
😊 holnap leszedem az összeset!😊 70es már ugyse kell, legalább van 1 indok h. miért is csináljam meg! azért köszi mindenkinek, majd irok h. milett<#worship> sziasztok joéjt<#wave>

Honda - The Power of Dreams

lac coo
Akkor én sem értem, nem tom mi lehet ...

Alexease
Igy a videoban mar teljesen jo! Az ugrato is tetszik! Nah, az ilyeneket nem mertem MAX-ben bevallalni, mert nagyon durvanak tunt, es inkabb csak dombokat gyartottam😉 Ahol meg fak is vannak mar, ott meg teljesen jonak tunik az ut szelesseg is. <#eljen><#worship>
lac coo
Tuti !

AlieN911
\rFactor 1.087\ReplayFridge\Replays\ <-- itt vannak! és csak 1 profilom van

Gyocsika
Nem látom sehol a safety cart! Melyik pályán van?

lac coo
Ezek a replayok az ALIEN könyvtárban vannak ?

SitatiS
<#eljen>
Ezen aztán lehet zúzni😛
Grat cool!😊)

Let the good times roll.

Alexease
<#eljen>

Meg mindig nem probaltam ki😞 Mivel mast kellene csinalnom, lelkiismeretfurdalasom lenne, ha osszeraknam a kormany😊))))

Amugy valamelyik nap - amikor ezzel a palyatesztekkel barkacsoltam, csinaltam a Finn palyabol egy fele olyan hosszut, erosebb dimbes-dombos felosztassal. Ugy mar nem volt az igazi, keves volt a kigyorsitas es meg szukebbnek tuntek a kanyarok. Ahoz a Finn videohoz kepest, talan meg az a 18km-es a leghasznalhatobb.

Az ugratokkal is probalkoztam, de eleg nehez eltalalni😞 Foleg, hogy a teszthez az egeszet szet kell vagdosnom es ugy kitenni rF-be (raadasul a meret miatt meg szaggat is MAX-ben es irto lassu😞)
AlieN911
egyikbe se jo! mind3ban van sok replay de gameban semmi😞 ujratelepités lehet segit😞 a PLR ben csak a quickchatbe irtam és a practice timeot álllitottam át!

cselt
Azt lehet valahogy állítani hogy ctdp-ben belsõ nézetben ne mozogjon annyira a kocsi, mert engem nagyon idegesít.
lac coo
CTDP nem kavar be az tuti, jól összedobták...
Én valami profil csereberére tippelek ...

Alexease
Nem masolgattad a PLR file-odat ide-da? Vagy a beallitasokat? A CTDP nem kavart be? Valami installja van, es a beallitasokat is update-eli, lehet hogy megzavarta 3 rF. bar meg nem tettem fel meg mindig, vagyis nem tudom mit csinal😊 masol at a VCR-t mindharom verzio konyvtaraba, es nezd meg mi tortenik😉
JuanG
kis videó a rally pályából:
finn rally kisvideó

AlieN911
galériámba felraktam 2 képet! ez van😞

lac coo
Olyan, nincs ha el van mentve és azon a profilon vagy ahová a mentések mentek , annak menni kell ....

lac coo
Kurva jó 😊)))<#eljen><#nyes>

AlieN911
neem,dehogyis!! én csak at nem értem, h. ha a 87esen nem is megy, az 1150es ami majdnem szüz csak CTDPvan rajta.. azon se látok semmit,pedig ottis van sok a totalcommban😞

lac coo
Bevarászolok a modba egy Pace Car-t, aztán én vezetgetem a versenyt ! <#idiota>

Alexease
Bar meg kellett volna csinalnom egy munkat, de nem birtam ki😉 Toroltem az elozo barkacsot, es elorol megcsinaltam megint egy tucat elemet, szelesebben, hosszabban, stb.😊 Texturazni, csicsazni most mar nincs idom, majd hetvegen, igy itt van egy MAX-es es egy rF-es filmecske mutatoba😊 Szar minoseg, raadasul billentyuvel mentem rF-ben, eleg erdekes volt😉)) <#zavart2><#zavart1>

http://alexease.uw.hu/files/ManiaxBETA2MAX.wmv

http://alexease.uw.hu/files/ManiaxBETA2RF.wmv
Ninja
Sajna nem<#vigyor2> Igaz a Race felvezetõ körrel kezdõdik majd, de nem lesz SafyCar. A Qual Elsõ helyezettje vezeti fel a kört.<#nyes>

lac coo
Profilodat nem szoktad törölgetni ki-belépéskor ?

AlieN911
köszi! megjáccom amit irtál! 😊<#wave>

Alexease
Ha ott beirod a keresobe, hogy : replay, talan kiad valamit, amibol ki lehet bogozni esetleg a megoldast😉 Jobbat hirtelen nem tudok, az az egyik legnagyobb forum - a sebessegen is latszik😊 - ahol rengeteg mindent meg lehet talalni.

De ha nyitsz ott egy uj topic-ot, es beirod a gondod, valszeg valaszolni fognak, sokszor normalisak.
Meg ha ilyen "tuti" angolsaggal is:
"REPLAY Problem!
Replay files are there in the ReplayFridge dirs, but in game not see nothing?! What the f*ck?!"
<#idiota><#zavart1><#zavart2>
lac coo
Safety car-osnak lehet menni ? <#idiota>

AlieN911
race sim centrel 😊 gondoom a forum részét, csak sajna inglis..😞

AlieN911
miazaz RSC ?<#oooo><#confused><#nemtudom>

Gyocsika
Köszi!!!!!!!!!!

Ninja
ASClub Bajnokságot szervez F1 CDTP mod-al!

Jelentkezni lehet asclub.hu oldalon "GyorsChat"-ben v. Forum-ban. Illetve elérhetõségeimen.

Tervezett:

- 18 Futam
- Futamok 2 hetente ( Melyik napon szavazás dönti el )
- Futam táv szavazás alapján lesz: 50% - 60% - 75 %
- 1 Boxkiállás kötelezõ
- Qual 3x15 perc ( Melyet Versenynap elött rendezünk, jelenlegi F1 szabály szerint )
- Csapatonként 2 fõ ( Plusz 1 fõ tartalékversenyzõ nevezhetõ )
- Mindenki azonos .hdv ( Ferrari )
- Autók választhatók, de sokan jelentkeznek azonosra,
akkor sorsolással lesz eldöntve, ki melyik autóval indul.
- Segítség csak Kuplung és TC
- Zászlószabály Full
- Benzin - Normál
- Gumi - Normál
- Mechanika - Off
- 3 fõ VersenybizottságiTag lesz választva az indulok közül

Feltételek:
- Eredeti Játék ( Aktuális Patch )
- szerverHasználati Dij 4500 Ft/év

Alexease
Az elozobol kimaradt, hogy amugy meg nem tudom😉 Sorry😊 Ilyet meg nem lattam, valszeg az RSC-t kellene vegig olvasni.😞
Istencsászár
Lap alja, keresõ, beír: magyarosíttás, linket kiad, örül, leszed.... ( #12029 )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

AlieN911
eredeti...

Gyocsika
Légyszi valaki a magyarításhz adjatok egy jó linke tköszi!!

Alexease
Warez?! Ha igen, akkor a problema megoldasahoz hasznalj Google-t...
AlieN911
Hali!! Help!! az miért van h. totalcommban látom a replayeket, de a gameban meg NEM! probáltam 70-87-1150 egyikbensem😞<#help>

Alexease
Most mar sok jo mod van, neked kell kivalasztani melyik tetszik. Nezz szet az http://www.rfactorcentral.com/-on, ott csak a jobbak vannk. De pl.: PCC, Lupo, Gordini, Alpine, Legends, F1 1979 DEMO, Zonda RS stb.

A pit mellol jon elo😉) De ez palyatol, mod-tol, beallitasoktol, zaszloktol stb. fugg...
Gyocsika
Oké köszi ki is fogom õket probálni de egyenlõre most az F1 es pályákat szedem le!

Gyocsika
Azt hogy kell és én nem tudom vezetni 😄?

cselt
Szerintem még a pcc-t tedd fel mert az nagyon jó valamint a Zondát bár azt még nem próbáltam, de azt mondták az is király.
Tomievo
Zonda, PCC, Megane Trophy, Lupo, Nippon ...talán ezek a legjobbak.

Biztonsági autó akkor jön elõ, ha repülõ rajtos versenyt indítassz.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Gyocsika
A biztonsági autó hol jön elõ?

Gyocsika
Melyik modot éedemes felrakni mondjatok valami nagyon jót a ctdp 2005 megvan a többi alap !

lac coo
Simeddel néztem, de nem tom hogy mûködöt-e 😊)
De nem is emlékszem igazából, lehet nam attól lett rossz..

Alexease
Ahoz a GMT-t kell atnevezni kivul belu, rotate**_neve.gmt.
lac coo
Köszi;9

Valszeg a régibõl húztam át egy az egyben toban-t , az extra grafika miatt, de asszem azon meg megnéztem hogy lehet forgást rakni egy reklámtáblára 😊)))<#lama>

Alexease
ha barmi megserul, es nem akarsz installni, innen szedheto: http://rfactor.net/SimulationFiles/

Szerk.: Vagyis az 1.150 meg nem😉
lac coo
Van már THX...