rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én mire a versenyhez érek mindig alig van benne benyó akár hogy telerakom elõtte 😊))) És nem is engedi változtatni .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
amúgy jó úgy a pálya ahogy van sztem, nem kell se szélesebb se hosszabb stb...
a 11 pályaszakasz közül nem tudsz csak 1-et editálni a max-ban? mert nyilván külön-külön egyszerûbb (persze a végpontokat hagyni kell a helyükön)...a simed-ben meg sajna csak koordináta-irogatós módszerrel lehet dobbantókat csinálni 😞...meg fogok õszülni 😊)...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Honda - The Power of Dreams
Meg mindig nem probaltam ki😞 Mivel mast kellene csinalnom, lelkiismeretfurdalasom lenne, ha osszeraknam a kormany😊))))
Amugy valamelyik nap - amikor ezzel a palyatesztekkel barkacsoltam, csinaltam a Finn palyabol egy fele olyan hosszut, erosebb dimbes-dombos felosztassal. Ugy mar nem volt az igazi, keves volt a kigyorsitas es meg szukebbnek tuntek a kanyarok. Ahoz a Finn videohoz kepest, talan meg az a 18km-es a leghasznalhatobb.
Az ugratokkal is probalkoztam, de eleg nehez eltalalni😞 Foleg, hogy a teszthez az egeszet szet kell vagdosnom es ugy kitenni rF-be (raadasul a meret miatt meg szaggat is MAX-ben es irto lassu😞)
Én valami profil csereberére tippelek ...
finn rally kisvideó
http://alexease.uw.hu/files/ManiaxBETA2MAX.wmv
http://alexease.uw.hu/files/ManiaxBETA2RF.wmv
De ha nyitsz ott egy uj topic-ot, es beirod a gondod, valszeg valaszolni fognak, sokszor normalisak.
Meg ha ilyen "tuti" angolsaggal is:
"REPLAY Problem!
Replay files are there in the ReplayFridge dirs, but in game not see nothing?! What the f*ck?!"
<#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1><#zavart2>#zavart2>
Jelentkezni lehet asclub.hu oldalon "GyorsChat"-ben v. Forum-ban. Illetve elérhetõségeimen.
Tervezett:
- 18 Futam
- Futamok 2 hetente ( Melyik napon szavazás dönti el )
- Futam táv szavazás alapján lesz: 50% - 60% - 75 %
- 1 Boxkiállás kötelezõ
- Qual 3x15 perc ( Melyet Versenynap elött rendezünk, jelenlegi F1 szabály szerint )
- Csapatonként 2 fõ ( Plusz 1 fõ tartalékversenyzõ nevezhetõ )
- Mindenki azonos .hdv ( Ferrari )
- Autók választhatók, de sokan jelentkeznek azonosra,
akkor sorsolással lesz eldöntve, ki melyik autóval indul.
- Segítség csak Kuplung és TC
- Zászlószabály Full
- Benzin - Normál
- Gumi - Normál
- Mechanika - Off
- 3 fõ VersenybizottságiTag lesz választva az indulok közül
Feltételek:
- Eredeti Játék ( Aktuális Patch )
- szerverHasználati Dij 4500 Ft/év
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A pit mellol jon elo😉) De ez palyatol, mod-tol, beallitasoktol, zaszloktol stb. fugg...
Biztonsági autó akkor jön elõ, ha repülõ rajtos versenyt indítassz.
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
De nem is emlékszem igazából, lehet nam attól lett rossz..
Valszeg a régibõl húztam át egy az egyben toban-t , az extra grafika miatt, de asszem azon meg megnéztem hogy lehet forgást rakni egy reklámtáblára 😊)))<#lama>#lama>
Szerk.: Vagyis az 1.150 meg nem😉