rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cselt
Akkor a warez miatt nincs motorhang? A fene vigye el. De hol lehet Cowek kolléga? Azt ígérte segít megvenni de még nem tudtam vele beszélni <#pardon1>
Tomo15
Szerintem nem érdmes leszedni ezt az updatet<#rolleyes>. Semmi nem lesz töle jobb, söt...
ZolEE F1
nálam jó

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

szar a link

Web Page Blocked

This Site has been blocked according to the company policy, please contact the HelpDesk

URL: www.hsw.hu
Category: Games

ZolEE F1
ja 😄 amikor elküldtem akkor vettem észre 😊))

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

JuanG

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
kijött az elsõ peccs a CTDP-hez...kiszedték belõle a SC-t is mert senki nem találta <#idiota>...helyette van zene: Rammstein - Benzin <#nevetes1>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

beindítottad?
ignition volt már?
kap áramot? gép be van dugva?

cselt
A Lienz mod-ban az autók annyira modernek hogy nincs is bennük motor? Mert nekem nincs motorhang...
256 pálya és 256 mod felrakása után újra kell telepíteni a windowst, vagy még floppyról bootolva bírja?

most kettõt fizet egyet kap akció van!

most csak neked, nemcsak pénzért vagy netrõl lehet megvenni, hanem pénzért és netrõl.

online találkozunk, hajrá!!!<#wave>

nekem nem jön be az rFactor.net , de ha valaki meg akarja venni akkor nézzen be ide itt megveszi , megkapja a kódot , de ne innen töltse le a játékot mert ez egy régebbi verzió
Istencsászár
most már közénk tartozól 😊)))

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

<#buck><#zavart1><#taps>
bammeg én nem vagyok miliomos
Istencsászár
alap, VIP reg 😊) Jó pénzér te is vehetsz ^^

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

rFactor\ReplayFridge\Replays <#mf2> hééé te tudod szerkeszteni a hsz-ed ?
Istencsászár
Kimi szokta azt játszani 😊))

SitatiS
Én meg azt szeretném kérdezni,h icaka nem lehet menni CTDP-ben???Na és persze a 300Km/h-át hogy a fenébe érem el???Ja és még a szelet be lehet állítani h hátulról jöjjön,mer' elõrõl lassít...<#banplz>
Na ennyi...
Ingy!
Próbálgatom Skodri WRC-t😛,jó a fizika,de vmilyé' megúszik az orra még mindig
<#nemtudom>,neked nem?😊))

Let the good times roll.

hogy lefüstölt a verda a safety car mögött <#vigyor3>
minek örülsz <#buck>
Istencsászár
<#idiota><#idiota> de nekem nem oda van telepítve az rf, akkor hogy ?😄

C:\Program Files\rFactor\ReplayFridge\Replays
Tomo15
<#zavart1>
egy Merci az PCC?<#fejvakaras>

Istencsászár
Az FIA hivatalos felvezetõ autója egy CLK 63 AMG. 6,3 literes 354 kW-os/481 LE-s V8-as AMG-motorral, módosított fékrendszerrel, futómûvel, hûtéssel és kipufogó rendszerrel, valamint számos könnyû karosszéria-elemmel felszerelt tütü.<#idiota><#idiota>

lac coo
Az .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

ha komoly a kérdésed ... a CTDP-ben Merci
Az SC a Forma1-ben valami PCC kocsi, nem? <#idiota><#lama>

JuanG
ETCC MOD képek és videó!!!

HSW

JuanG
Alex! Egy valamit még kérnék!!! próbáltam átírni az AIW-ben a kiindulópontot (vagyis ahova rátesz a pályára), de bárhogy állítgattam eltûnt a pálya alólam (lehet alatta voltam? nem tudom mert semmit nem tudtam csinálni így a pályán)...szal betennéd kiindulópontnak a pálya elejét (úgy hogy pár méter azért legyen még az autó mögött), és hogy a kocsi menetirányba álljon? ... az AIW editort még nem próbáltam...

lac coo
Én úgy szoktam menni vele .
Ha bent ülök a fülkében akkot megvan a stabil 40-50 fps ( élsimítással , mindennel...) , ha eltávolodnak tõlem, szétszóródik a mezõny akkor még több.
egyedül a start pillanatában esik le 20 körülire , de az is hamar visszaáll.
Viszont tv nézetben ha sok autó van akkor 20 alatt van .

Omm, a CTDP-t próbálta már vki teljes létszámú AI-val?
Mert ha beapplikálom a teljes 19 fõs AI bandát egy versenyhétvégére, akkor fps lemegy 2-3 körülire. De ha csak 10-12 AI van csak, akkor 70 körüli... <#nemtudom>
És úgy néz ki, hogy a saját és AI kocsik detail-je nem befolyásolja, mert közel ugyanolyan szar low-on mint full-on.
lac coo

lac coo
Nem semmi ....
CTDP könyvtárban az autóknál megvan szinte az összes festés ,amit tavaly használtak a csapatok !!
Kezdve a sok féle Renault -tól, a Star Wars-os RedBull-on át a Kimi -Montoya feliratos Mercedesig ...

Az autó választásnál a skin gombra kattintva választani lehet !

JuanG
de nagyon jónak kell majd lennie, hogy mire elkészítem ne unjam meg 😊))

JuanG
naja, teszt az alapja mindennek 😊))...macerás lesz de mindegy 😊...egyszer majdcsak elkészül 😄...

JuanG
hát, ha nem is keresztbe, de .... 😊)))

Alexease
Beraktam az osszes pupot egymasutan, es kozuk nincs az ugratohoz😉 A tied a legjobb😊 Hullamvasut😉

Alexease
OK!
A faronk az utra keresztbe?! 😉
JuanG
treeline, fák, bokrok jöhetnek... meg kellene farakás-egybe plusz 1 farönk külön 😊)...a többit összeszedem rF-es cuccokból 😊)

lac coo
Akkó jó ...

Ez azért van mert tavaly meg idén is az a szabály idõmérõn amennyi benzint használ annyival kell megkezdeni a versenyt is.(pl ha edzésen 20 körre elegendõ akkor marad vagy 16 ésazzal kell megkezdeni a versenyt mint igaziból!!!!!)
Alexease
Pl. ilyesmivel is ki lehet csempezni a "tolcser" oldalat😉

Alexease
Objectek.
Ha kell valami szolj, azokat viszonylag gyorsan lemodelezem, mert kicsik, nem fogjak a gepet😊 Textura is van boven, tobb giga, raadasul az Orfu es Parad miatt el is kezdtem oket gyartani, optimalizalni stb. TreeLine-bol is van 2-3 tucat keszen😉 Fakbol is van, fenykepeztem is, van 30-40 db maszkolt 3-4000 pixel szelesek, eleg jo minosegben😊)))))))
lac coo
Nem!
Most néztem Imolában és akár mennyit töltök bele idõmérõ elõtt mindig 12 körre elegendõ marad versenyre 😊))
Még ha nem is megyek idõmérõn akkor is .<#fejvakaras>

Alexease
Vagy csinalni kell masik SkyBoxi-t, ami olyan tolcseres, nagyobb, vagy kiszedni mashonnan egy hasonlot es/vagy csinalni 1 lapot az egesz ala, amin egy jo nagy textura van, olyan google muholdkep😉 A Codies szokott ilyesmit😉
JuanG
egy valamit kéne még megoldani: a pálya maximális szintkülönbségét (tehát a legalsó és legfelsõ pontok közti távolságot) kicsit kisebbre kéne venni, mert a skyboxi alsó (nem kívánatos) része kilátszik majd akkor is ha már végig fák lesznek...vagy nem tudom 😛

Nem annyi van benne mint az idömérõn ?