rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.
Web Page Blocked
This Site has been blocked according to the company policy, please contact the HelpDesk
URL: www.hsw.hu
Category: Games
Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
ignition volt már?
kap áramot? gép be van dugva?
most csak neked, nemcsak pénzért vagy netrõl lehet megvenni, hanem pénzért és netrõl.
online találkozunk, hajrá!!!<#wave>#wave>
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Na ennyi...
Ingy!
Próbálgatom Skodri WRC-t😛,jó a fizika,de vmilyé' megúszik az orra még mindig
<#nemtudom>#nemtudom>,neked nem?😊))
Let the good times roll.
Ha bent ülök a fülkében akkot megvan a stabil 40-50 fps ( élsimítással , mindennel...) , ha eltávolodnak tõlem, szétszóródik a mezõny akkor még több.
egyedül a start pillanatában esik le 20 körülire , de az is hamar visszaáll.
Viszont tv nézetben ha sok autó van akkor 20 alatt van .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Mert ha beapplikálom a teljes 19 fõs AI bandát egy versenyhétvégére, akkor fps lemegy 2-3 körülire. De ha csak 10-12 AI van csak, akkor 70 körüli... <#nemtudom>#nemtudom>
És úgy néz ki, hogy a saját és AI kocsik detail-je nem befolyásolja, mert közel ugyanolyan szar low-on mint full-on.
CTDP könyvtárban az autóknál megvan szinte az összes festés ,amit tavaly használtak a csapatok !!
Kezdve a sok féle Renault -tól, a Star Wars-os RedBull-on át a Kimi -Montoya feliratos Mercedesig ...
Az autó választásnál a skin gombra kattintva választani lehet !
Ha kell valami szolj, azokat viszonylag gyorsan lemodelezem, mert kicsik, nem fogjak a gepet😊 Textura is van boven, tobb giga, raadasul az Orfu es Parad miatt el is kezdtem oket gyartani, optimalizalni stb. TreeLine-bol is van 2-3 tucat keszen😉 Fakbol is van, fenykepeztem is, van 30-40 db maszkolt 3-4000 pixel szelesek, eleg jo minosegben😊)))))))
Most néztem Imolában és akár mennyit töltök bele idõmérõ elõtt mindig 12 körre elegendõ marad versenyre 😊))
Még ha nem is megyek idõmérõn akkor is .<#fejvakaras>#fejvakaras>