rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cselt
De hova tûnt Cowek? <#conf> Így nem tudom megvenni a játékot... Nem tud valaki más segíteni? <#help>
ibronk
Mi az hogy wip?

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

lac coo
A gyors autókat felejtsd el 😊)) Nem is jó velük meg semmi értelme nincsen, legtöbbször fejjel beleállsz a földbe 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Gilb3rto
Mikorra várható?<#vigyor2>

Macbook Air M1 2020

Gilb3rto
<#rinya>

Macbook Air M1 2020

Alexease
NEM! 😊) <#vigyor3><#idiota>
Amig nincs elfogadhato allapotban addig nem osztogatom, nincs ertelme😉 Majd ha "kesz" lesz, kiadom egy csomagban, amiben lesz legalabb 10 palya. Ha meg vannak az alapok, utana mar gyorsan megy, 1-1 palya fel ora😉
Gilb3rto
Naaaagggyyyon Jóóó!Le lehet szedni a pályát valahonann?<#idiota>Betsztelném PCC-vel meg Zondával😄

Macbook Air M1 2020

lac coo
Az a legjobb , mikor a nagy ugratónál a kanyar elõtt , a levegöben visszaváltod 2-be 😊))Mikor leér halálos a motorfék 😊))

Gilb3rto
Bár emlégszem általánosba azzal 4-5 órákat játszottunk még a P1-eseken építettük a pályákat meg minden és bajnokságok voltak órák után meg komoly volt nagyon😄 Ahoz legalább könnyû volt pályát szerkeszteni 😄

Macbook Air M1 2020

Alexease
<#eljen><#worship>
Ez tenyleg jo! Le is tesztelem😉
Alexease
Annak mar sok ertelme nincs😉 Ha olyat akarok, akkor ott a TrackMania ami tokeletes😊
Gilb3rto
Sikere lenne😊)
Még a Trackmani Sunrise-osok is áttérnének rFactorra<#idiota>

Macbook Air M1 2020

lac coo
Jó az ahogy van 😊)

Halálom az olyan földöntúli fizika 😊))
Ez legalább ha a pálya mesebeli is , az autó fizikája real ! 😊))

Gilb3rto
Kár<#rinya>Kell csinálni egy ilyen modot ami csak erre jó😄 Olyan STUNT fizikával<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>és akkor jó lesz<#idiota><#banplz>

Macbook Air M1 2020

lac coo

Alexease
Sehogy sem volt hasznalhato😉 Setuppoltam beton kemenyre es magasra😊 Talan NASCAR autoval, annak brutal felfuggesztese van, de azzal meg nincs ertelme😉 Ezek a palyak elsosorban Trainer-re vagy hasonlora vannak kitalalva, optimalizalva. Nem lehet egyszerre minden autora jol megcsinalni, sokat szamit a meret es a sebesseg. De Trainerrel nagyon jo, de allitolag Lupo-val is;D
Ingy
ez nem a mother 2, ez a 24 orás verzio 😄
ennek a wip jét tolom 😄😄😄

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

lac coo
Én semmit 😞
De mother pálya már van ...

Gilb3rto
Ez nagyon királllly!!!!!!Tudtaok valamit errõl a modról, mikor jelenik meg 1ebek?

Macbook Air M1 2020

Gilb3rto
Packereket felnyomod magasra úgyse jó?

Macbook Air M1 2020

lac coo

<#wow2>

Istencsászár
Volt egy off road mod régebben, abba voltak ilyen csoda tapadású/gyorsuló monszterek... azokkal nem menne?😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alexease
fel ul az auto alja, ekkora terhelest nem bir ki a felfuggesztes, es visszapattan. Amig vizszintesen van addig nem gond, mert leesik es megy tovabb, de fuggolegesen vagy fejjel lefele mar nem olyan egyszeru a dolog😊))
Alexease
Igen, de akkor is belegyogyul az aszfaltba😊
JuanG
CollFrict=0.0 -át próbáltad már a TDF-ben???

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Tomievo
Esetleg megpróbálhatnál azt a változatot mint a kis alagút, aminek fel kell menni az oldalán és lejönni a másikon. Jó hosszú kéne neki sztem, de talán az f1-es nem esne le fejtetõnél.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

nem lehet leszedni ... egyenlõre
hahó van itt valaki?<#wow1>
Honnan lehet ezt a pálya szerkesztõt leszedni?😄
SitatiS
Már majdnem megvolt....<#nyes>

Let the good times roll.

lac coo
<#idiota><#eplus2><#zavart1><#vigyor1><#alien><#merges2><#nemtudom><#guluszem1>

Alexease
TEST 2 <#idiota><#ravasz1><#szomoru1>
Ez nem fog osszejonni😊 Ez az engine nem erre van😉 Ehez valami speci auto kell, speci felfuggesztessel, mert hogy ne akadjon bele, nagyobb gyuru kell, ahoz meg nagyobb sebesseg, igy >200 km/h-nal amikor megerkezik a gyuru oldalahoz, azzal a mozgasi energiaval preseli oda az aszfaltra az autot😉)
lac coo
<#eljen><#eljen><#eljen><#taps><#taps><#taps>

SitatiS
Vagy akár ide😊)))))Elég jól néznek ki<#wink>

Let the good times roll.

Tomo15
nitro kell ide<#idiota>
Alexease
Em mesz ide: http://www.rfactorcentral.com/list.cfm?cat=Track%20Mods, es begyujtod a palyakat. De probalgasd a banner alatti linkeket, nem unalmamban pakolgatom ki oket:/
lac coo
Aki esetleg nem ismeri az S5 engint:

teszt 1
teszt2

SitatiS
<#nevetes1><#eljen>

Let the good times roll.

Alexease
Ezen nem fog menni, fel akad az alja😉))) Ketszer ekkora kell, talan... Fizika, mint olyan, az nincs benne, ezert igazabol nem is nagyon eroltetem a nagyon durva dolgokat😉 de ezt mar csak kivancsisagbol is letesztelem😉))
Na most már tényleg nem a hülye warezokrol írok ide.
CTDP F1 2005. :Ha jáccom vele, akkor csak minardival tudok menni, és a nagydíj mapok nincsenek benne, csak ilyen ismeretlen mapok, mint pl ami alapbol benn van az rfactorban. Mit kell elérnem a jatekban, vagy letöltenem, hogy a mapok benn legyenek?

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

mennifog csak kell egy kis lendület <#buck>
b-type
😊))))

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
TEST 1 <#idiota><#zavart2><#zavart1><#wilting>
lac coo
Esõ nem esik ! 😊))

lac coo
Ez valami játék a füstel szerintem ....
Bár az felvert esõ voltaképen az, ha jól sejtem 😊

Istencsászár
GTR2õbe is láttuk sõt kipróbáltuk, nem ujdonság már😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

egy hsz-be máskor.... :S
Az esõre kell kattintani😄
Felraktam a képet meg lehet tekinteni😄 szerintem jo uton haladnak😄