rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Az 1.087-ben mar volt Spotter/PitRadio (lehetoseg), csak nem mukodott.😊 Meg hangokat is adott az ISI. Most vagy nem fejeztek be, vagy az 1.087-et ki volt adva tesztelesre, leteszteltek, aztan annyi😉 Beleepiteni mar munkas lenne😉 Olyan mint pit szemelyzet, animacio vagy a tobbi lehetoseg, benne van, a lehetoseg meg van ra, de az ISI nem fektet bele munkat, hogy az rF ala megcsinalja😉 Jo lesz a liszenszelt engine-ekbe, vagy majd valamelyik raeros moddr csapat csinal valamit😉
lac coo
Pedig reménykedtem, hogy az új verzióban lesz már valami egyszerübb spotter -pitradio 😞((((

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Igen, az uj patchben mar rendesen lehet Ambient (hatter) hangokat berakni a palyara😉 Pontosabban, csak azoknak, akik tudjak hogyan, mert dokumentacio az nincs😉)
Gilb3rto
Csak hajrá!Már várjuk!

Macbook Air M1 2020

lac coo
Tök jó, hogy a CTDP berakott a játékba közönség ( pit?) hangot így egyszerû volt lenyúlni GTR2-bõl a cuccot 😊))

Csekk....

Alexease
10 palya kezdesnek😉 De mivel 10-20 perc alatt ossze lehet komplettra rakni egy palyat, igy kesobb barmennyi lehet (nem szamolva az AIW szivast😄).
lac coo
Rhez06 nálam nem fagyott , ki is próbáltam vele, PCC viszont igen ...

lac coo
Íty van kéhlek !<#idiota>

Gilb3rto
a lápma az meg lámpa ha nem tévedek nagyot<#idiota><#idiota>

Macbook Air M1 2020

Gilb3rto
Alex akart lenni!

Macbook Air M1 2020

ez gyönyörû Alex!

bocs, de én ezt jobban várom, mint a DTM-et vagy a WTCC-t. <#buck>
és 10 pályát mondtál hozzá? állat lesz!!!!

A Trainer nekem a kedvencem, nagyon jól vezethetõ. A fékje nagyon trükkös, imádom.

Gilb3rto
Aley ment 1 privát!Lécci olvasd el majd kösszi!

Macbook Air M1 2020

Alexease
Valszeg tudom miert nem sipol itt-ott😉 Sot, az is kiderult, hogy miert fagyott nehany auto betolteskor (FIS, F1 BMW, Lienz, rHEZ2006). Nem volt Startlight object😉 Most hogy csinaltam, nem fagy es meg sipol is😉))))))
lac coo
Lamoe az lápma ilyen arisztokratikus kiejtésben !

Alexease
Itt sipol😛
lac coo
<#eljen>

A start lámoe nektek minden pályán sípol ??
Én még csak néhányszor hallottam .<#nemtudom>

lac coo
Off.:

Alex, Racerben van belsõ nézet és ha igen hol ?

On.

Gilb3rto
Miért ezeket ti még nem UNLOCK-oltátok????<#merges2><#merges2><#merges2>Úristen és még azthittem énvagyok lemaradva<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Macbook Air M1 2020

lac coo
Lehet új lehetõségek vannak az új patch-ben: meghibásodás, Casco , szerelõ ,alkatrésznepper, végsõ esetben Lakatos Kálmán autóbontónak "autó eladása " 😊))

Gilb3rto
Szóval ne essen szét alattam futam közben!😄

Macbook Air M1 2020

Gilb3rto
Semmi csak ne essen szét alat futam közbe😄

Macbook Air M1 2020

Gilb3rto
Szegény Audi nagyon kockás még:S

Macbook Air M1 2020

Alexease
"Alfa Rómeó az 1ik legmegbizhatatlanabb autó(és olasz szar alkatrészt is nehezen, drágán kapsz hozzá😄😄😄😄😄)"

Es ennek mi koze a jatekhoz?!?! <#idiota><#vigyor3><#zavart1>
Gilb3rto
Nevedd tutira énis csatlaakoznék majd<#eljen>

Macbook Air M1 2020

Gilb3rto
A Mother-es videoban már ott pörgött az rFactorban a Bömös WTcc-ból....és azzal tolták......Remélem normálisan fognak kinézni az autók.....én tuti csak bmw-vel megyek majd....Alfa Rómeó az 1ik legmegbizhatatlanabb autó(és olasz szar alkatrészt is nehezen, drágán kapsz hozzá😄😄😄😄😄)

Macbook Air M1 2020

Alexease
WTCC lesz jovore a SimBin-tol😉 Nincs ertelme kuzdeni vele.😊
Alexease
Nekem a Trainer kifejezetten tetszik😊) Foleg a rovidebb, szuk palyakon, azt meg lehet "vezetni", es a vezetest elvezni, botvalto rangatas, kissebb csusztatasok stb.😉) A uj palyakhoz tokeletes lesz😊)) Valszeg, csak ketten fogunk korozgetni, de az legalabb jo lesz;DDD

Amugy van BETA4😉 Uj domborzat, hatter, modositott skybox, optimalizalt "erdok", startlampak, 4 starthely, stb.
Gilb3rto
Kár hogy ilye nincs MO-n rendõr lennék egész nap ezen nyomnám😄

Macbook Air M1 2020

JuanG
ha ez az etcc 2003 olyan jó lesz mint F1CH alatt akkor megéri 😊)) ... WTCC úgyse lesz 😞...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
ez nem a mother 2!!! ez a mother 1 "felújítása", ami grafikailag sokkal szebb lesz, változatosabb...mother 2-t mások csinálják, és még semmi info mikor lesz kész 😞...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Gilb3rto
ETCC ok 03 mingyá 2007 emberek......Inkább akkor már a Wtcc mód jöjjön ki...

Macbook Air M1 2020

lac coo

lac coo
Most , hogy mentem jó pár kört rTrainer-rel, rájöttem , hogy méltatlanul lett elfelejtve ez az autó ...Valamikot futhatnánk vele egy fun-t, az alap verda nagyon jó ! 😉<#idiota>

SitatiS
<#nyes>

Let the good times roll.

EasyDriver
Legközelebb kérlek írd mellé hogy csak képek, mert így majdnem szívrohamot kaptam!!!<#boxer><#nevetes1>

Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu

SitatiS
ETCC<#wave>

Let the good times roll.

A készülõben lévõ Zonda setup-pack mikor várható?
Istencsászár
De hidd el ilyen nagy munkához igen... nem 50 ember csinálja.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Nem tudom, te értesz hozzá, de 8 hónap nem kis idõ.
Lehet, hogy teljesen a nullából épített pálya, mert kb. 8 hónapja csinálják (Mother 2-re írom).
lac coo
De ez valami konvert felújítás , vagy teljesen az elejétõl újraépített pálya ?

Alexease
Miert, szerinted mennyi ido alatt lehet osszerakni egy palyat?! Foleg egy ilyen hosszut?!
Na értem, csak errõl a Mother 2-rõl már december-januárban voltak hírek, hogy elkezdték... Na mindegy, jövõ nyárra biztos készen lesz.
Ingy
Azért ülnek rajta eddig mert nem fizetett alkalmazottak es nem akarjak felkeszen kiadni, kiadjak amikor kész meg kell várni <#vigyor3>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

biztos azért hogy téged idegesitsenek , hidd el ha megfelelõ állapotba kerül kiadják , az én véleményem az hogy minden moder egy fanatikus "állat" akik napi tizenakárhány órát is a gép elött ülnek hogy egy pályát vagy modot elkészitsenek , minden tiszteletem az övék , sokkal rosszabb lenne ha egy félkész pályát adnának ki
Nem tudod, mikor adják ki a Nordschleife pályákat (24 órás, Mother 2)?
Nem tudom, mit ülnek rajta eddig.<#kerdes>
SitatiS
Ez nagyon ott van<#eljen>(GTR alá is jól sikerült ez a mod<#wink>),reméljük rF sem okoz csalódást<#nyes>

Let the good times roll.

Ingy
wattafakk in progressz<#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Gilb3rto
OK akkor majd megyek a kis fûnyíros traktorokkal<#idiota><#idiota>

Macbook Air M1 2020

ibronk
Ja, rájöttem közben <#circling>

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"