rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JuanG
ak........kat! 😄DD

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Tomo15
Köszi! Drága kormány lesz ez:c
Alexease
MediaMarkt, 89990 HUF.
Tomo15
OFF:
Ha tudja valaki, hogy hol lehet most G25-öt kapni az kérem szóljon. Köszi!
Alexease
Csutortok😉
lac coo
Van már G25-öd ? 😉

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Nem erdemes tulzasba vinni a modolast, mert hibazhat, de foelg nagyon belassulhat a program.
w77d
Hali! Miért van az, hogy csak bizonyos számú kocsit tudok betenni a játékba? egy idõ után ha újat rakok fel a régebbieket sorra nem lehet választani!

Alexease
Az a Config.ini😉 Letorlod es utana futtatod a rF Config.exe-t, es mar jo is lesz😉
irlindy
hello
bajban vok😊 vki átküldi nekem a config.ini-t? vagy nemtom..a lényeg h config a neve és egy jegyzetfütez v mi az ikon egy fogaskerékkel..így már biztos értitek😊..mind1..a lényeg h már nemtom..vmi más játéknak a configjával felülirtam vmiér...de nemakarom elölrõl kezdeni a telepitést

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

lac coo
Gondolom itt is benne van a PRL-ben a lehetõség a kivezetõ körre, tehát hogy nem a rajtrácsra születik az a utó hanem ki kell állni a boxból.

Igazából még nem néztem, de nem tom mi más miatt lehet nála ilyen .

JuanG
??? ezt hogy csinálod?? 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

aesirbaba
Ha kézzel nyomom, akkor igen. Lábbal rugdosva egyáltalán nem kelt kellemetlen érzést😊

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

keményebb a kuplung mint a fék??? <#wow1>

Sziasztok!
Lehet, hogy hülye kérdés: A versenyt hogy lehet a rajtrácsról kezdeni ?
Mert mindig a boxból indul, várni kell 5 percet majd még kettõt, és a boxból rajtol a mezõny.Hogy lehet ezt a várakozást beállítani ?
Köszi!

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

Istencsászár
Hát akkor kérdezz 😊, ha nem warez, akkor jöhet ide!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

kiswhiskys
nem!az megy 😄 az rfactorban néhány dolgot nem tudok!

Istencsászár
Csajozásban?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

kiswhiskys
valaki nem tudna nekem segíteni! msn címem [email protected]

CodeRed
THX! <#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Danecay

Firerock
csésztok
melyik a legújjab(legjobb)
F1 mod az RF-hez?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

😊
Ahhoz még 3 dolog kell ! Pénz, pénz és még több pénz 😞

Danecay
Hi! Mivel az olasz nem az erõsségem 😊 a 3 letölthetõ file közül mi micsoda?; mert látok olyat, hogy Plugin+Sound PAck Ita és van olyan is külön, hogy SpotterPluginv.1.0.rar, meg még van ott egy harmadok is. Mindegyik file kell ahhoz, hogy mûködjön? Hogyan is csinálod az angolítást?

Alexease
<#eljen>
Akkor remelem, 10-15 ev mulva talalkozhatunk vele a versenypalyakon?!😉
Mégis mûködik! Csak egy picit drasztikusabban kell hozzányúlni.Majd még kikisérletezem, hogy jó. Legyen a gyerkõcnek egy kis sikerélménye is.Aztán, ahogy fejlõdik, úgy állítgatom erõsebbé az AI-t is.
Mégegyszer köszi a segítséget !
Üdv

autoszimulator
<#fejvakaras>

.: mobilize.hu :.

Helló.
Elindúlt az rfactor liga jelentkezzetek:http://liga-sabi.atw.hu/
Köszi!
Állítgattam, de nem sok eredménnyel !Nem változik semmi!
Lehet, hogy nem jó helyen teszem ?
Én a Userdata/"profile" könyvtárban csinálom, és természetesen azt a profilt is használom a játékban.
De pl: AL Brake_Power Usage-t levettem 0,5-re és semmi hatása
Passz !

Alexease
THX!
aesirbaba
Elküldtem a méleket mindenkinek, akit illet!😊

b-type
végre <#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
rFator SPOTTER PlugIn!

Ugy nez ki, amit az ISI betateszteltetett (elvileg, mert mnar volt valami az egyik beta verzioban), most kiadta valaki "maszekba"😊 Egyelore egy Olasz nyelvu csomag toltheto le hozza. Ezt termeszetesen gyorsan "orvosolni" fogom egy Angol nyelvuvel (NR) 😊) De gondolom, valaki tuti csinal majd Magyart is, ha esetleg igeny lesz ra.
Alexease
Vagy a palya AIW file-ja hibas, vagy tul sok segitseget hasznalsz😉
Alexease
Akkor ugy nez ki 70% a minimum. So'sem probaltam lejebb venni.
Probald ezeket is allitani:

AI Brake_Power Usage="0.98000" - a motor eronek hany %-at hasznaljak ki.
AI Brake_Grip Usage="0.97250" - fekezesnel a tapadasi "valami", ha kissebb rosszabbak
AI Corner_Grip Usage="0.97000" - kanyarodasnal a tapadasi "valami", ha kissebb rosszabbak

Kapcsolj be neki minden segitseget es vedd le a menuben az AI agressziot 0-ra.
irlindy
nekem meg pont az a bajom h 120%on is odaverem a gépet...nemtom mér ilyen béna...ez a leon modban van..a bmw m3 modban pedig vmiér 5ösnél nem tudnak feljebb váltani és egy egyenesben otthagyom õket gond nélkül

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

Hiába állítom az AL strength-et 50 %-ra 70 %-on marad.
5 éves gyermekemnek kéne levenni az erõsséget, mert a 70 %-os érték túl sok neki.De, ahogy látom ez a minimum. Másképp lehet az AL erõsségét csökkenteni?
Köszi!

lac coo
Ne aprózd el, kapcsolj ki mindent, a saját "szenvedésed" rövidíted meg ! 😉

A váltó egyszerû dolog, hogy melyik a bal és a jobb lábad ,az már nem annyira 😊)))

Alexease
A PLR file-ban talalsz meg az AI-hoz tobb finomallitasi lehetoseget.
Köszi!

Az AI-t lehet vhogyan állítani, azon kívül, hogy százalékosan állítom.
Létezik esetleg program rá, mint pl: a GP3-ban ill. 4-ben ?

Alexease
THX! <#eljen><#worship><#eljen><#worship>
autoszimulator
DFP-ig sajnos már nem jutottam el 😄 elment kedvem az egész kormányzosditol, de a G25.. ez teljesen más feeling 😄 még kijönnne valami utcai autos játék, és hawaii 😄

Alexease
A pedal problemat mar a DFP-nel megoldottak😉 De a G25 pedaljai meg teljesen mas kategoria, remelhetoleg azon nem rontottak visszafele😉
autoszimulator
engem egyedül a pedál tart vissza, mert a MOMO-val nagyot szívtam 😄 hát akkor lehet h megjáccom valahonnan a cuccot 😄

aesirbaba
Idõvel. A mai bajnokin még fix hogy kuplung nélkül és pillangóváltóval megyek, majd aztán ahogy a munkám engedi, a héten rágyakorlok a 3 pedál H-váltóra.

Az biztos, hogy nagyon masszív szerkezet, a pedálok ellenállása sorrendben így van: legnagyobb - kuplung; közepes - fék; leggyengébb - gáz. A gázpedál ellenállása még így is nagyobb mint a MOMO Force-on. Klassznak tûnik az egész cucc nagyon, szinte le sem tudom venni róla a szemem itt az irodában😄

blory
b-type
oksa 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Tehát akkor nincsenek benne !
Hogy és honnan lehet berakni akkor ?
Köszi!

autoszimulator
tapasztalatokat plz 😄 <#worship>

ZolEE F1
hát õõ...nincsenek benne :c

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.