rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Biztos van kölünbésg, kell lennie, de nem érezni kell elsõsorban ( persze azt is érzed ), hanem megnézni hány másodpercet lassúlsz...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Még egy kérdés: Az Spet F1 mod 1.5-ben hol lehet beallitani a pilóták erõsségét, illetve az autók tulajdonságait( teljesítmény, fordulatszám, stb.)
Köszi!

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

Vkinek van tapasztalata, hogy az üzemanyag mennyisége mennyiben befolyásolja az autó gyorsaságát ?
Mert ahogy teszteltem, nem igazán éreztem különbséget, ha csak 1 körre volt üzemanyagom, vagy ha 30-ra. Mert azért a valóságban, nagyon nem mindegy mennyi üzemanyag van az autóban.Lehet ezzel taktikázni ?
Köszi!

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

Nyisd meg a *****.scn-t fájl jegyzettömbel és ott nézd meg hogy mi szerepel a SearchPath= és a MASFile= sorok után. Valszeg rossz helyen keresi a MAS fájlt.

JuanG
érdekes, videók alapján úgy láttam hogy ez a pikes peak ugyanaz mint a HRC mod alap alpesi pályája csak ugye murva meg más textúrák objectek 😊))

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Fölraktam a nuerburg village de vmilyen MAS hibát ír ki ha indítani akarnám.Miért van ez?Nem csak ennnél a pályánál van ez.
b-type
jónak néz ki <#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

irlindy
csak mer olvastam h készül, de nemtom h mikor fog megjelenni...az nincs ott

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

irlindy
nemtudjátok h a champ car mod mikor jelenik meg?

Alexease
pajti
jól hangzik 😉 köcc a linket!
de a nuerburg village link nem jó. 😞

Alexease
w77d
kössz <#vigyor2>

ISI_BABYFACTORY ezt beirod a tesztnél a chatbe >enter és visszalépsz a fömenübe és lesz minden
w77d
Hali! Valaki nem tud valami csalást, hogy növeljem a pontjaim és tudjam a még elérhetetlen kocsikat használni?

ja és köszíííí

Hááát, nem értem hogy, de a dolog tényleg mûködik!!!!<#wink><#worship>

..bár nem értem hogy, hogy..

EasyDriver
Helyezd át a játékot egy másik meghajtóra. Elvileg megoldja a problémát. A legideálisabb az alapértelmezett telepítési mappa (C:\Program Files\rFactor)

Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu

EasyDriver
Spotter Plugin
(Pitrádió az rFactorhoz)

PRACTICE:
- 10/5/3 minutes to the term.
- Yellow Flags in proximity of vs. the position
- Blue Flags.

QUALIFICATION:
- Pole position - 10/5/3 minutes to the term.
- Yellow Flags in proximity of vs. the position
- Blue Flags. Signallings CONTEST.

RACE:
- own penalty (Drive thru/Stop&go).
- Withdrawals/Disqualifications/penalize for other drivers
- Position current when it changes
- bestlap absolute/personal.
- Yellow Flags in proximity of vs. the position -
Blue Flags.
- half race Contest/Last Turn.

CONTROLS CAR:
- engine fialure.
- over heat temp engine
- over heat temp brakes
- over heat temp tyres

NASCAR MODE:
- Stay high / low.
- three wide.

Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu

Jó, ha a MoTeC-es kérdésre nem tudja senki a választ, azé' van itt még pár dolog a tarsolyomban! 😊

Nem eredeti az rF-em és nem tudom visszanézni a replayeket. Elmenti õket, meg a játék közben is tudom használni, de a Replay Fridge menüben nem tölti be a fájlokat, pedig ott csücsülnek a könyvtárjukban. 😊

Gondolom, mivel a demo-ban sem engedi megnézni és a crack hatása erre nem terjed ki, ezé van ez így. Megnézné vki, akinek szintén crackes van, hogy neki mûködik-e, vagy van-e esetleg vmi alternaít lejátszó hozzá?

Köszíí

Én akkor annyira nem röhögtem 😄😄
Végigszenvedtem az edzést, setupolgattam, aztán az egykörös idõmérõn sikerült pole-t futni, a versenyen meg 3x SC ki-be, majd stop&go mert elengedtem 3 autót...
ekkor szépen nyugodtan gépet kikapcsoltam, kimentem elszívtam egy cigit, és elolvastam a napi újságot...😊

wow, köszönöm...
Off
1000 éve nem láttalak Mozso 😊
On

rfm konyvtar F1CTDP05.rfm
Ezeket noveld meg:
SafetyCarRoadMult=0.98
SafetyCarOvalMult=0.98
SpinRoadSeverity=0.04
SpinOvalSeverity=0.04

Mismatchot okoz multiban.
arty
LOL... köszönöm ezt a kis sztorit, hangosan röhögtem 5 percet 😄 elképzeltem ...

eddig mindenki a safety cart kereste, hát, most meglett 😄

Forza.

Cowek
OFF
Pécsen a Mediamarktban most néztem 89.000 a G25 kormány. Aki nagyon szeretne és el tud jönni érte Komlóra tudok keddre szerezni 68900.- ért 24 hónap garral. Privizzen rám akit érdekel.
ON

http://www.f1-info.hu/

HAYES
v1150-es van ami ekkora méretû. Ezt azért nem akartam letölteni mert haveromnál feltelepítettük, és lett egy bmw-sauber f1-es, meg maradt egy eredeti autó és semmi mással nem lehetett menni. Hiába raktunk be új autót a játékba, nem is jelent meg, vagy ha mégis akkor betöltés közben lefagyott a játék.

Akkor szerintem keress: 1.070 rFactort. (kb.: 688,9 Mega !)
HAYES
Nálam az 1.070 az 74MB-os. És az amit leszedtem az alapjáték, az alapból 1.020-as, nem én tettem fel hozzá az 1.020-as patchet, úgyhogy leszedni sem tudom.

1.070 mara az rFactor. (Nálad nem 688,9 Mega !)
Tehát szerintem leszeded az 1.020 -at és felteszed az 1.070 -et.
HAYES
A hiba : Could not load "tooltip0000.tga"
Ha rámegyek hogy ok, akkor jön a következõ hiba és így továb...
Találkozott már valaki ilyennel mert ez a hiba a patch telepítése után indításkor?

CTDP F1 2005 modban a safety car-tól már égnek áll a hajam...😊
Elsõre baromira tetszett, hogy végre vannak valósághû "mentõautós" körök a versenyben, a safety car mögött vigyázni kell a víz/olaj hõfokkal, melegíteni a gumikat fékeket amennyire lehet. Színt visz a játékba...stb.
Na de jönnek a gondok!
Offline versenyben, Pl Brianza-Monza mittomén... olasz GP pálya..., rajt után az elsõ sikánban úgy összetorlódik a mezõny, hogy a safety car minden esetben bejön (gondolom egy bizonyos mennyiségõ autó, valamekkora sebesség alatt közlekedik akkor jön az SC és kész). Elsõre még nem is zavar, de aztán mikor kimegy, az elsõ sikánban megint torlódás és megint jön... Ezt eljátszottam 3x, majd az SC mögött a parabolika elõtt próbáltam feltartani a mezõnyt, (mint az F1 futamokon😊)) hogy ne legyen toródás, na meg elõnyt szerezzek... Viszont ez nem megy olyan egyszerûen, mert simán megelõzött vagy 3 autó még a célegyenes elõtt, és mikor áthaladtam a célvonalon, kaptam egy Stop&Go büntetést... akik elõztek azok semmit.. ez csak hab volt a tortán 😊
Aztán pl Montreal pályán ugyanez van az elsõ kanyarban, minden rajt után jön az SC.
Igaz nem tudom, hogy lehet meghatározni jobban az SC beküldését, azon kívül, hogy több autó sebességét-torlódását vegye figyelembe.
De így offline játszani nem lehet egy csomó pályán 😞 ki kellett kapcsolnom a flag rules-t 😞

HAYES
Helló!

Valaki nem tudja hogy amikor az 1.070-es patchet rátelepítem az 1.020-asra akkor indításkor miért ír ki hibát?

de nekem az kéne ami az áalakított és a dtm azon mennek

Tikal
ez nem egy nissan reklám huzás? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Istencsászár
És mi a gond? alapból elérhetõ a játékban...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

nekem a barcelonai pálya kéne

avcom
nem néztem, hogy van-e egyáltalán problémája, de mivel még a vállalatok számára is csak a napokban jelenik meg az otthoni felhasználóknak pedig csak január végén lesz elérhetõ szerintem kicsit - hogy mondjam - indokolatlan <#vigyor0>

Sziasztok,nem tudjátok hogy kijött-e vmi patch vagy vmi más az rfactor alá hogy vistán is tökéletes legyen legyen.
irlindy
thx...ki is probáltam😊

irlindy
hello
nemtudjátok...Spa megjelent rFactor-hoz? Mert én nem találom és a játékban sincs benne(nekem), és az f1 modban sincs...igaziból 1ik modban sincs amit én feltelepítettem. Ha vki tudja honnan lehet letölteni akkor megköszönném ha megmondaná v belinkelné

Alexease
A G25-rol itt erdemes tovabb beszelgetni: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=991156808
Tomo15
Uccsó off részemröl: 1 olyan boltot mutass, ahol van is és nem csak elörendelhetõ<#smile>
lol

autoszimulator
use GOOGLE...90k azé kicist horribilis 😄 van neten jopár bolt, ahol láttam olcsobban..

.: mobilize.hu :.

Tomo15
Hát ha nem kapható nagyon máshol<#kuss>..
autoszimulator
õk nem is azok 😄 csak néhány vásárlo aki bedõl 😄

.: mobilize.hu :.

Alexease
Teljesen normalis 50%-os haszonkulcs, plusz arra a 20%-os AFA...😊 Es termeszetesen: "MediaMark, mert hulye azert nem vagyok!" 😊 <#idiota><#zavart1><#wow3><#wilting>