rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ilyet még nem láttam rFactorban.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
EZT
De láttam már olyat is hogy az rbr analog gauges pluginja volt kikötve egy sony psp kijelzöjére 😄
Nekem nagyon bejönnek ezek 😄
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
ez lehet, hogy csak nekem új és egy LFS-es veterán meg sem lepõdik, de ez nagyon kemény <#vigyor>#vigyor>
Alex, Youtube video beillesztéséhez elég bedobni a html kódot?
A ladamodhoz nemrég jött vidi. Valamelyik magyar fizika mágus remélem gyárt valami jobbat alá.
http://rapidshare.com/files/46112090/Lada_promo_rfc.wmv
2008. január 16.-án ismét élõ on-line közvetítéssel jelentkezik a SimSport TV a VSR F3 bajnokság következõ fordulójáról. A közvetítés ismét 19:20kor kezdõdik, és a kommentátorállásba továbbra is Lehr Attilát halhatjuk majd.
Virtual SimRacing Formula 3 International Series 2008 hivatalos menetrendje:
Idõmérõedzés kezdete: 19:20 idõtartama: 30 perc körszám: korátlan
WarmUp kezdete: 19:50 idõtartama: 10 perc
Verseny 1 kezdete: 20:00 táv: 110km maximum 40 perc
Verseny 2 kezdete: 21:00 táv: 80km maximum 30 perc
Virtual SimRacing
7es maxom van, a virágboltból<#vigyor2>#vigyor2>
Én nemtom megnyitni a modelleket, ezt a vray cuccot hol tudnám beszerezni a maxomhoz?

Átnézem a modot még1x és mindent rendben találtam, de még mindig kivág rfactor.exe forrásra és 3d9d.dll hivatkozva.
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
ez gyors volt! <#taps>#taps>
Szeretnék készíteni egy jó kis zenés videot.
Melyik programmal tudnám jól összevégni a videot a zenével?
Elõre is köszönöm!