rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
Ezt az F3000 modot honnan szerezted be? Abban amelyik nekem van, még véletlenül sem mozog így a felfüggesztés. Ez melyik mod?
A választ elõre is kösz...
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
A következõ a problémám, a FIA GT modnál ha leteszem a tálcára a rFactor utána nem tudok visszalépni a játékba, de ha dx9-rõl visszaállitom dx8-ra a játékott akkor meg vissza tudok lépni. valaki tudja mért van ez?
Virtual SimRacing
ehh, fentmaradtam, reméltem meglátom az új Subaru-t Monte Carlo-n, de majd talán a harmadik rally-ra hozzák 😞
on:
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Burn tire, not your soul!
Be volt kapcsolva a speedlimiter!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Thx!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
Pls valaki!
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Ja... a Blikknek. <#hehe>#hehe>
Kormánnyal nyomom és vmiért nem tok váltani.
Próbáltam úgy hogy nyomom a kuplung gombot de semmi.
Boxba autómatikusan bevállt 1-esbe onnantól se fel se le.
Ez a hibaüzenet semmit nem mond, bármi lehet az oka ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Amikor rákattintok az exére akkor ez a hibaüzenet fogad.

fõleg úgy, hogy az egyik üzletileg mûködik, a másik két fél meg azon gondolkodik hogy ne menjenek tönkre. '99-ben egyébként a legnagyobb pánik szerintem Schumacher balesete volt 😊 Véletlenül az került a napilapok címlapjaira és nem a CART
Burn tire, not your soul!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Tony George ajánlatott tett a CC-nek hogy egyesüljün újra a jelenlegi Indycar és Champ Car!
Tony George ajánlatot tett az újraegyesülésre!!!!!!
Az ajánlat részeként TG minden olyan Champ Car csapatnak, akik hajlandók a teljes szezonban részt venni, ingyen autót és ingyen motort ad, megkapják a TEAM program alapján pluszba az autónként járó 1,2 millió dollárt!
A versenynaptárba azonnal hajlandó átvenni Long Beach-t, Toronto-t, Edmonton-t, Mexico City-t és Surfers Paradise-t, LB kedvéért még Motegit is hajlandók arrébb rakni a naptárban.
Ezt az ajánlatot a négy Champ Car tulajdonosnak személyesen prezentálta, és újabb forrás erõsítette meg, hogy Forsythe-on kívül Kalkhoven, Pettit és Gentilozzi is járt Indianapolisban az elmúlt hetekben.
Néhány nyilatkozat:
Vasser: "Módot kell találnunk a Tony George-al való üzlet megkötésére."
Walker: "Soha nem vettem részt olyan beszélgetésben, ami a Speedway-el való együttmûködéssel lett volna kapcsolatos, de hogy ezt az újraegyesülést össze kell hozni, az nem lehet vitás."
Wiggins: "Mindkét széria a tulajdonosok támogatásától függ, mivel senkinek nincs elég szponzorpénze. Tudom, hogy Paul (Stoddart) is úgy érzi, hogy a két társaságnak egyesülnie kell és foglalkozik is a dologgal."
Carl Haas, aki beismerte, már tárgyalt TG-vel a váltásról !!!: "Még nem történt meg, de már fontolóra vettük a továbblépést. Talán idén nem történik meg, de nagy valószínûséggel 2009-ben igen, mert egy szériára van szükség."
Bachelart: "A Champ Car egy kicsit válságban van, nem kérdéses, de Kevin és Gerry továbbra is motiváltak, és én hiszek bennük. Túl késõ már bármit is tenni 2008-ra, de Tony terve nagyon jó ötlet 2009-re."
A pletykák szerint Kalkhoven és Forsythe azt akarja, hogy TG fizessen nekik 100 millió dollárt, és emellé adjon ingyen motorokat és autót, és fizesse ki az öt átvenni kívánt verseny után a versenyrendezési díjat. Emellett mindketten helyet kértek maguknak az IRL igazgatótanácsba.
A Champ Car hivatalosan mindent tagad!
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
picit megvariálták😄 kéne egy ilyen...
http://youtube.com/watch?v=_5PrkVaR19E
Virtual SimRacing
Bár ennyi kütyüt modellezzen aki mazohista! 😊
Mission Impossible 2010: PRO Class

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
BMW hatalmas érzékkel tervez marha ronda autókat 😊)))
Utcaiban is ami úgy-ahogy tetszik , azon is van olyan rész ami hányinger 😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Mission Impossible 2010: PRO Class