rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Tomievo
Ez a mod hibája. Asszem ha kinnt vagy a pályán, akkor nem csinálja. Legalábbis nálam úgy volt asszem.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Alexease
RACE07 konvert😉 Mar nem tudom honnan van, de korbenezek...
Ginger17
@ Alex

Ezt az F3000 modot honnan szerezted be? Abban amelyik nekem van, még véletlenül sem mozog így a felfüggesztés. Ez melyik mod?

A választ elõre is kösz...

“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen

gviski
Sziasztok!

A következõ a problémám, a FIA GT modnál ha leteszem a tálcára a rFactor utána nem tudok visszalépni a játékba, de ha dx9-rõl visszaállitom dx8-ra a játékott akkor meg vissza tudok lépni. valaki tudja mért van ez?

Virtual SimRacing

cselt
Érdekes én akkor is tudok váltani, ha be van kapcsolva a limiter.
b-type
off:
ehh, fentmaradtam, reméltem meglátom az új Subaru-t Monte Carlo-n, de majd talán a harmadik rally-ra hozzák 😞
on:

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

dmx
Köszöntem!!<#eljen>

Burn tire, not your soul!

Alexease
..\rFactor\UserData\TE_NEVED\Settings\PALYA_NEVE\
gordon 24
Neeee!😄DD Ez nagyon komoly😄 Részvétem..<#hehe>

Downhill!!

dmx
A setup .svm fájlokast hova kell másolni hogy a játékban is lássam???

Attila8805
Megoldódott a probléma!
Be volt kapcsolva a speedlimiter!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
OK próbálkozok.
Thx!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

JuanG

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

cselt
Mármint hogy a gomb potija tönkrement. Bocsi ez kimaradt!
cselt
Vagy esetleg ha nem eredetid van, akkor produkálhat ilyet. Ha eredetid van akkor próbáld meg más gombokra is kitenni a váltást hátha az a baj.
Tomievo
Bizonyára valami rosszul van beállítva. Mást nem nagyon tudok elképzelni. Csekkold le újra a gombkiosztást, jobbat nem tudok egyenlõre.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Attila8805
Pls valaki!

Ginger17
A centralon két F3 Eurószéria mod is fönt van... véleményetek szerint melyik a jobb? Például arra is kiváncsi lennék, hogy melyikre épül a VSR bajnokság? ...vagy egyikr sem? <#zavart1>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Ginger17
"Véletlenül az került a napilapok címlapjaira és nem a CART"

Ja... a Blikknek. <#hehe>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Ginger17
Látom Te is lázba jöttél... 😊

Attila8805
na mostmár elindul de viszont nem tudok váltani😄
Kormánnyal nyomom és vmiért nem tok váltani.
Próbáltam úgy hogy nyomom a kuplung gombot de semmi.
Boxba autómatikusan bevállt 1-esbe onnantól se fel se le.

dmx
És ez a look ahead hol van nem igazán találom?

Freedom88
reinstall

T.T.

Attila8805
Hát jó akkor nem Rfactorozok XD

lac coo
Nekem olyankor elindul a játék . 😊))

Ez a hibaüzenet semmit nem mond, bármi lehet az oka ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Attila8805
Hali all.
Amikor rákattintok az exére akkor ez a hibaüzenet fogad.

lac coo
Menj belsõ nézettel ! ;9

avcom
van a menüben egy funkció, a "look ahead" névre hallgat, szerintem erre gondolsz

dmx
Hogy a kocsi elõbb elforul majd utánna fordul csak a kamera

avcom
hagyd már ezt a rugdosódást az F1-gyel <#wink>
fõleg úgy, hogy az egyik üzletileg mûködik, a másik két fél meg azon gondolkodik hogy ne menjenek tönkre. '99-ben egyébként a legnagyobb pánik szerintem Schumacher balesete volt 😊 Véletlenül az került a napilapok címlapjaira és nem a CART

lac coo
Milyen???

dmx
Csá! tudtok valami megoldást hogy a külsõ nézet ne legyen ilyen furcsa , gondolom nem csak nekem

Dietrich
sorry az offért..de 2009-tõl lenne új rf mod is 😄

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
az érem másik oldala, hogy a Honda bejelentette ha 2009-re nem lesz konkurens motorgyártó az IRL-ben akkor kivonulnak és átpakolnak a nascarba..na meg jelenleg 14 autója van a bajnokságra..mindkét széria jól járna ezzel lenne 26-28 autó a versenyekre csak megint mint 1994 után a csapatfõnökök "hisztiznek" pedig ha összejönne pár év múlva Ecclestone ismét bepánikolna mint 1999-ben mikor a CC a fénykorát élte..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
off

Tony George ajánlatott tett a CC-nek hogy egyesüljün újra a jelenlegi Indycar és Champ Car!

Tony George ajánlatot tett az újraegyesülésre!!!!!!

Az ajánlat részeként TG minden olyan Champ Car csapatnak, akik hajlandók a teljes szezonban részt venni, ingyen autót és ingyen motort ad, megkapják a TEAM program alapján pluszba az autónként járó 1,2 millió dollárt!

A versenynaptárba azonnal hajlandó átvenni Long Beach-t, Toronto-t, Edmonton-t, Mexico City-t és Surfers Paradise-t, LB kedvéért még Motegit is hajlandók arrébb rakni a naptárban.

Ezt az ajánlatot a négy Champ Car tulajdonosnak személyesen prezentálta, és újabb forrás erõsítette meg, hogy Forsythe-on kívül Kalkhoven, Pettit és Gentilozzi is járt Indianapolisban az elmúlt hetekben.

Néhány nyilatkozat:

Vasser: "Módot kell találnunk a Tony George-al való üzlet megkötésére."

Walker: "Soha nem vettem részt olyan beszélgetésben, ami a Speedway-el való együttmûködéssel lett volna kapcsolatos, de hogy ezt az újraegyesülést össze kell hozni, az nem lehet vitás."

Wiggins: "Mindkét széria a tulajdonosok támogatásától függ, mivel senkinek nincs elég szponzorpénze. Tudom, hogy Paul (Stoddart) is úgy érzi, hogy a két társaságnak egyesülnie kell és foglalkozik is a dologgal."

Carl Haas, aki beismerte, már tárgyalt TG-vel a váltásról !!!: "Még nem történt meg, de már fontolóra vettük a továbblépést. Talán idén nem történik meg, de nagy valószínûséggel 2009-ben igen, mert egy szériára van szükség."

Bachelart: "A Champ Car egy kicsit válságban van, nem kérdéses, de Kevin és Gerry továbbra is motiváltak, és én hiszek bennük. Túl késõ már bármit is tenni 2008-ra, de Tony terve nagyon jó ötlet 2009-re."

A pletykák szerint Kalkhoven és Forsythe azt akarja, hogy TG fizessen nekik 100 millió dollárt, és emellé adjon ingyen motorokat és autót, és fizesse ki az öt átvenni kívánt verseny után a versenyrendezési díjat. Emellett mindketten helyet kértek maguknak az IRL igazgatótanácsba.

A Champ Car hivatalosan mindent tagad!

copass
azt nem értem miért projector a kijelzõ?jó tesz az égõnek a rázás? vagy mi 😄

JuanG
állat <#alien><#eljen>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

copass
force dynamics 401
picit megvariálták😄 kéne egy ilyen...

gviski
Na f*zzláma vagyok, csak ezt a videot akartam volna beszurni, de akkor majd legközelebb :-) (hogy is kell?)
http://youtube.com/watch?v=_5PrkVaR19E

Virtual SimRacing

gviski

Virtual SimRacing

petesilver
Majd lehet lesni, ledarálják a felét versenyen, oszt ugyanolyan gyors és stabil marad az autó! 😄

Bár ennyi kütyüt modellezzen aki mazohista! 😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

JuanG
hááá ezt mondom én is 😊)

avcom
összefüggés van az aerodinamikai hatékonyság (=komplex, "ronda" autók) és az unalmas versenyek között 😊

JuanG
leszarom...csak verseny legyen!!! 😄DD

Istencsászár
Nézd az oldalát😄😄😄, ennek neki se lehet menni mert szét esik az egész... bûn rondák ezek a kocsik már...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Jessszusom !!!

BMW hatalmas érzékkel tervez marha ronda autókat 😊)))
Utcaiban is ami úgy-ahogy tetszik , azon is van olyan rész ami hányinger 😊

Istencsászár
Ezt😄DDDDDD

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo