rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom valamiért elmenteni,vagy csak én nem jöttem rá.
\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com
Egy kis segítséget szeretnék kérni rFactor F1-el kapcsolatba:
Pilóta fülke nézetnél mikor teljes jobb vagy bal visszafordító v. kanyar van, akkor egyszerûen a képbe belelóg a pilóta keze😞
Miképpen lehetne ezt kikapcsolni?
Ha nem nagy fáradtság a (javított)track packot is kilinkelheted.Illetve a carsetet is áttölthetnéd ujra a szerveretekre.
Köszönöm!
Elnézést a kellemetlenségekért!
A FormulaOne.rfm file-ba a Helmetsdir sor elõl vedd ki a "//" -t, és akkor jó lesz.Véletlenül benne maradt.Kijavítom és kicserélem a link mögötti .exe-t is.
És köszönöm az észrevételt!!
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
Olyan mintha el lenne fordulva a textúra.
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
hogy a csudába lehet beállítani Cockpitben a virtual tükröt?
Nem bírok rájönni :S
Azt szeretném kérdezni hogy haverral szeretnénk neten játszani akkor nálam a hang kb. 1-2mp-t késik mint a kép.Nagyon idegesítõ!
Tud rá valaki valami gyógymodot?Reinstall nélkül?
Köszi.
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
Elõre is köszi
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Itt van a 2006-os F1 modom, 2006-os autokkal,új fizikával ( az F1CL fizika javított,fejlesztett változata 2008-ra....stb.)
F12006 3.0
Itt pedig egy Általam összeállított sok helyen kijavított track pack (THX az összes author-nak)
Az AI minden pályán a pályához szabott setupot használ,így sokkal normálisabban közlekedik,mint alapból)
F1 track pack 3.0
Tudom, a carset nem a legujabb,nem a legszebb,nem a legrészletesebb,de a fizikája és a kiforrotsága elég meggyõzõ,és ez az elsõdleges számomra.
Alex!Ha megtennéd,hogy kicseréled a linket erre a Banner alatt,azt megköszönném!(a régiek már ugysincsenek ott)
Bye
IRL 2010-tõl új kasztnit akar..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Így múlik ek a világ (és benne egy nagymúltú pálya) dicsõsége... szip.
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
A dallarák valóban rondák...
A Panozok viszont kizárt, hogy oválra jók legyenek. Egy autót vagy így építesz, vagy úgy... Penske megpróbált egy "ovál-utcai" átmenetet építeni '98-ban. Emlékszünk mi lett belõle.
on
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Amúgy a szemetes autóid helyett amik a világ legrondább ow autói 😉 a panozok az oválra is megfelelnek ráadásul korszerübbek, olcsóbbak..
A Panozaik (és vele majd' az egész cucc) készen vannak, most arra várnak, hogy az egyesülés (márha lesz) után Panozokkal fut majd a széria? Azokat az autókat úgyse' engedik az oválokra. Így az iDT simán kiadhatná a 2007-es évadot modként.
Úgy tûnik az iDT nem tud a sggén ülni és bevállalt egy újabb modot... ez jó hír, de miért nem fejezik be az eddigieket??? Esetleg mementoként összerakhatnák a ChampCar Panozokat Dietrichnek. <#vigyor3>#vigyor3> Sztem úgysem lesz már önálló CC játék, úgy mégis mire várnak? Meg jobban besegíthetnének az MMG-nek az IRL modba. Bár asszem ott már csak a pályák vannak hátra.
Viszont tegnap leszedtem a v1.3-at (vmi gumi+fizika patch van benne) a nogrip-rõl, abban jó a tükör, de vmi eszméletlen szar, nfs szerû fényvisszaverõdés van az autókon, ráadásul vmi "naplemente" effekteõl koppintották, mert narancssárga. Jódolgukban már nem tudnak mit kitalálni. A lesz a vége, hogy visszatolom az 1.1-et.
tiszta kiszögel, ablakalás, redõnyös, kihelyzettlégkodis, erkélyes..pföj <#idiota>#idiota>
egy jó ház van benne, azon viszont lehet keresni 😊)
Sajna már nem tudom másképpen nézni az emeletes házakat <#zavart1>#zavart1>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
egy jó példa az optimalizált dolgokra, 180k és büntet kicsit. fr-041 debris
A videódon jónak tûnnek a tieid.
Csak ezt így sokkal tovább tart összerakni mint egy nagyot ráhúzni ....
Azt bizton állíthatom, hogy sokkal szebb pályát lehetne rF alá is csinálni mint a mostani legjobbak, csak kinek van erre néhány éve ?😊))
Alex, a texturák olyan minõségûek h egy bolti kirakatra ha rázúmolsz akkor majdhogynem a árcimkéket letudod olvasni...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Pl. ez a szkasz, ami a kepen latszik, kevesebb polygont emeszt fel, mint a Bucharest palyam hasonlo husszu szakasza, ami csak ossze van hanyva, es megis fut😊
Bár lassan azért bírják teljesítménnyel ,de egy pc-szimulátor soha nem fog olyan eladást produkálni, hogy megérje több száz modellezõt, rajzolót stb .. foglalkoztatni: egy ilyen ház elkészítése és texturázása is akár napokba tellhet egy embernek, gondold el mi munka óra megy el egy-egy ilyen pályához ...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Alex!
Ha neked mûxik a tükör rendesen (a videjón minha jó lenne), akkor föllöknéd a MAS fájlt vhova? Megköszönném... <#vigyor3>#vigyor3>