rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt olyankor írja ki,amikor nem találja a file-okat ott,ahol a hivatkozások mutatják.Lehet,hogy nem jól van feltelepítve.A TEMP-car-ból ítélve az autók betöltésével van gond.Tölts be egy full mezõnyös hétvégét,és nézd meg melyik kocsik hiányoznak.

vagy rakd ujra a modot,hátha csak elrontottál valamit.
ForRedGlory
szerintetek az mért van, hogy ezt írja ki az F1rft 2008 modnál, amikor tölteném be a pályát?
"error loading mesh file"
Ezenkívül még kiír egy csomó error loadingos sz*rt, de azt nem másolom be 😊
Ennek ellenére betölti a pályát, de az AI kocsik egy része ilyen trabant-szerû és sárgászölden rá van írva, hogy "TEMP" 😄

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

lac coo
Jóvan 😊)))))))) Utána rájöttem de már nem volt visszaút 😄DDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

"foglya"......😄D
Igen...az rF hud,az alap,óramutatós😄

ha az upgrades-bõl kitörlöd a bejegyzést,akkor az ISIBMW-t fogja használni.
Alexease
"melyik hangot foglya" <#vigyor3>
Alexease
Nem probaltam, de talan az Engine INI-ben a Revlimiter allitas...
Alexease
<#eljen><#worship><#taps>
lac coo
Melyik HUD ? Az alap "óramutatós" ?

Ha kitörlöm az upgrades-bõl az egész hangra vonatkozó ejegyzést akkor melyik hangot foglya használni ?

lac coo
Átírkáltam upgrades-ben és SFX-ben is de semmi változás ... alig lehet így vezetni ha a közelemben van 2-3 másik autó 😞

Help!

Hogy tudom azt elérni,hogy a HUD-on látható fordulatszámmérõ csak magasabb fordulaton váljon pirossá?Hogyan tudom ezt kormányozni?
Mutató szöge,vagy hogyan?talán nem is lehet?
valaki ötlet?
valami olyasmi...de úgy vettem észre,hogy az upgrades-ben nem túl következetesek a változtatások hatásai.....még nem jöttem rá,hogy némelyik paraméter milyen logika szerint változik az upgrades hatására.
Smicy2
<#eljen><#eljen><#eljen><#wink>

Charade GTti

lac coo
Hát semmi nem segít 😞(((

lac coo
Az opponent volume már minimumon van az nem segít ...

Ez a két beállítás mit csinál :legkissebre véve az opponent volume-ot ennyire halkítja le ?

õõõõõõ.....Lehet választani ISI BMW-t,meg az én "fajta" hangokat.Online nincs ez a jelenség,de más is mondta,hogy offline, AI ellen igen.Az upgrades-ben ezeket a sorokat variáld,talán segít:

SFX=playerEngineVolumeMinimum=4.9
SFX=non-playerEngineVolumeMinimum=4.3

Meg a menuben az opponent volume??
Zola NFK
ok, koszi

Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu

lac coo
Rábaring ! <#worship><#worship><#worship>

lac coo
Spet, az 1.3 modban milyen hangok vannak ?
az istenért nem tudom beállítani, hogy valamit halljak a saját kocsimból is , olyan erõs a többi hangja 😞(((
Mit lehet ezzel kezdeni ?

lac coo
Ez a Lexus ?

Alexease
Nem RBR hanem Rally Trophy😊
Alexease
Az RSTracker-en fent van egy csomo rally palya. Nem probaltam meg, de talan az osszes RBR palya😊
Alexease
Meg egy "mutogatos" video😉 Ezt "realtime" kellett felvegyem, mert a visszajatszasban a hianyzo hangok miatt eleg ingerszegeny volt😉 Remelem, ezt majd javitjak, mert bosszanto hogy semmi csuszas, sodrodas hang nincs a visszajatszasban (csak mar a csuszasok), pedig egy ilyen nagy dog folyamatosan radiroz😉
Alexease
Sajnos a MOD-ok nagyresze 1-1 autos, amibe nem igazan lehet kariert tenni, ha meg lehetne, nem tesznek😉 En nem is tudok rola, hogy van-e valamibe az alap ISI cuccon kivul. Igazat megvalva, nem is nagyon neztem...😊
Zola NFK
Sziasztok!

Tudnatok nekem olyan modo(ka)t ajanlani, amiben jo a karrier resz, vagy kifejezetten arra van kihegyezve? Nem (feltetlen) a vasarolhato update-ekre gondolok, hanem olyasmi mint a beepitett Open Wheel Challenge egyre magasabb szintu kategoriai vagy a CTDP 2005 Minarditol a Ferrariig.

Egyebkent jo lenne ez a CTDP mod, de A Minarditol a Jordan ~19000 TP-re van, es egy 18 koros versenyhetvege utan osszesen 65 TP-t kaptam, pedig az automata kuplungon kivul mas segitseg nincs bekapcsolva, 95% az AI erossege, es aranylag jo helyezest ertem el.

(bocs az ekezetlensegert...)

Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu

lac coo
Már mit ...? A bigét ? 😛

petesilver
Köszönöm srácok a Jókivánságokat! Laccoo!Mikor adod fel postán ezt a mûremeket? Szabadnapot veszek ki, nehogy lemaradjak róla! 😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

ZolEE F1
thx a gyors választ!

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

Alexease
ZolEE F1
hi all,

Az lenne a problémám, hogy elhasználtam az összes activation code-omat és azt szeretném megtudni hogyan lehet ujat igényelni?

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

De azért egy elsõ szárnytól nem illene összetörni 😄, nálam olyankor általába defekt van 😊

Nagy Zsolt

lac coo
Hát én még ilyent nem láttam ...😊

zolee145
Az F1RFT08 moddal jártam úgy, hogy leesett eg másik autóról az elsõ szárny, én rámentem és rommá tört az autóm. Ez mondjuk nem pont reális, hiszen egy pár kilós karbon cuccon készültem átgázolni nem egy malomkövön, de a lényeg, hogy okoz sérülést a leesett cucc.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Ingy
az hogy a hüje kérdéseiddel fáraszd a népet <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

lac coo
Hát ez az .....
Akkor ennek a súlyozgatásnak mi is az értelme ?

Alexease
Ami mar leesett, az mar olyan, mintha nem is lenne;D
lac coo
És ez a nehéz tükör leesve már okoz valami sérülést ha átrongyolok rajta ?

leho94
Hbd!.!

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Alexease
Nem fog meselni, egy konyvet meg lehetne tolteni ezekkel😉

Azert tegnap meg ezt-azt kiprobaltam, csinaltam lehullo tukroket, szelvedot, ablaktorlot, stb.😉 De csinaltam 400kg-os visszapillantot is;D

Nem tudom, hogyan csinaljak az autokat, foleg a felfuggesztes-, fizika-, alkatreszbeallitasokat, de ha igy kulon kulon kell, manualisan a file-okba piszkalni, az eleg nagy szivas lehet. MAX-hoz kellene (lehet hogy letezik😄) egy script expoter, ott mindent be lehetne allitani...
Alexease
BSZ!
lac coo
BSZ !!!

lac coo
Na igen, ha már van néhány új dolog benne , jó lenne ha ISI valamit mesélne is ezekrõl 😊)))

De ha meg tudod hogy mûködik akkor meg nem hajlandó semmit csinálni a játékban 😊)))

b-type
Jó reggelt 😊
'...megfáztam, és itt ragadnám meg az akalmat hogy buzdítsak a mézespálinkás tea fogyasztására mindenkit.'

Szal megoldódott a probléma nagy része, Spet jó felé terelgette a probléma nevû lényt.
Belederesedtem, de rájöttem hogy valóban állítottam az órán a win-ben...mivel szombatot mutatott péntek helyett. Helyesbe kattintottam és elfeledkeztem róla, na de nem úgy õszatyánk, ...amint meglátta a rést a pajzson, máris megcsillant a szeme.
A lényeg hogy tegnap visszakattintottam, és ezzel azonmód elmúlt a progi 'netre mennék-de nem tudok' kényszercselekvése,..és már csak egyszerûen csak nem ment, elindult-eljutott a kisképig, majd szépen megállt és cipõorrbámulással terelt.
De innen már Alex által tréningelt általam kissé pálinkás problémamegoldó gyalogosaim áttörték a vonalakat, és blitzkrieg.
hisz már volt trace.txt, átírtam a kezdõmodot és már bent is voltam.
kösz a segítségeket itt és privben is 😊
<#worship>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

bardocz
hát igen,amikor leszakad az elsõ lökhárító,és vagy megöl egy sor nézõt,vagy a földön pörög egy darabig😊 de =9-ben meg ctdp-ben jól meg van cinálva,bár a gp79 az fényévekkel jobb,ott nem tudnak félig egymásbalógni a gumik mint ctdp 2005-ben
Alexease
Azert van tele sok "elvileggel", mert nem ertek hozza, es/vagy sokmindent meg nem probaltam😄
Alexease
Nem versenyauto, az biztos😉 Hanem utcai😄 Majdnem 2 tonna az auto (~1800kg), "virsi" utcai gumikon, es azert a dormogo hangja is "rontja" a dinamika erzeset😉 A 100km/h-at es a 200km/h-at teljesen normalisan eleri, es a vegsebesseggel sincs baj. A kanyarsebesseg problemas, de hat a kilok es a gumik😉 A Hungaroringen neztem vele koridot, es nem maradt el (ugy hogy csak par kort mentem, bena vagyok es nem tapostam ki a szemet😄) a valodi Seat Leonos (ami konnyitett "versenyauto"😄)idoktol (persze, tudom-tudom, nem lehet osszegasonlitani az igazival😄).
lac coo
Ez az rFactor telis-tele van ilyen "elvileg" dolgokkal 😊)))
Ha csak a fele is mûködne már jó lenne ! 😊))

Alexease
A fobb alkatreszeknek van tomeguk, amit szamol is😉 Sot, elvleg, minden alkatreszne lehet sajat tomeget, sulypontot, stb. beallitani. Es mivel, minden le is szakadhat, igy mar eleg jo tudna lenni😊 Csak hat az utkozesekkel es a leszakadt cuccok fizikajaval mar gond van😊
szerintem semmi érdekes nincs benne😄 😛

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

lac coo
Inkább : oly mindegy hogyan törik, ha szinte semmi hatása sincs aerodinamikára, felfüggesztésre ...semmire .És valami súlya azért lehetne a leszakadt alkatrészeknek ....

Na jó ... Felfüggesztés tudja a félrehúzást 😊)))