rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy rakd ujra a modot,hátha csak elrontottál valamit.
"error loading mesh file"
Ezenkívül még kiír egy csomó error loadingos sz*rt, de azt nem másolom be 😊
Ennek ellenére betölti a pályát, de az AI kocsik egy része ilyen trabant-szerû és sárgászölden rá van írva, hogy "TEMP" 😄
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
ha az upgrades-bõl kitörlöd a bejegyzést,akkor az ISIBMW-t fogja használni.
Ha kitörlöm az upgrades-bõl az egész hangra vonatkozó ejegyzést akkor melyik hangot foglya használni ?
Hogy tudom azt elérni,hogy a HUD-on látható fordulatszámmérõ csak magasabb fordulaton váljon pirossá?Hogyan tudom ezt kormányozni?
Mutató szöge,vagy hogyan?talán nem is lehet?
valaki ötlet?
Ez a két beállítás mit csinál :legkissebre véve az opponent volume-ot ennyire halkítja le ?
SFX=playerEngineVolumeMinimum=4.9
SFX=non-playerEngineVolumeMinimum=4.3
Meg a menuben az opponent volume??
az istenért nem tudom beállítani, hogy valamit halljak a saját kocsimból is , olyan erõs a többi hangja 😞(((
Mit lehet ezzel kezdeni ?
Tudnatok nekem olyan modo(ka)t ajanlani, amiben jo a karrier resz, vagy kifejezetten arra van kihegyezve? Nem (feltetlen) a vasarolhato update-ekre gondolok, hanem olyasmi mint a beepitett Open Wheel Challenge egyre magasabb szintu kategoriai vagy a CTDP 2005 Minarditol a Ferrariig.
Egyebkent jo lenne ez a CTDP mod, de A Minarditol a Jordan ~19000 TP-re van, es egy 18 koros versenyhetvege utan osszesen 65 TP-t kaptam, pedig az automata kuplungon kivul mas segitseg nincs bekapcsolva, 95% az AI erossege, es aranylag jo helyezest ertem el.
(bocs az ekezetlensegert...)
Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu
Mission Impossible 2010: PRO Class
Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.
Az lenne a problémám, hogy elhasználtam az összes activation code-omat és azt szeretném megtudni hogyan lehet ujat igényelni?
Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.
Nagy Zsolt
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Akkor ennek a súlyozgatásnak mi is az értelme ?
Azert tegnap meg ezt-azt kiprobaltam, csinaltam lehullo tukroket, szelvedot, ablaktorlot, stb.😉 De csinaltam 400kg-os visszapillantot is;D
Nem tudom, hogyan csinaljak az autokat, foleg a felfuggesztes-, fizika-, alkatreszbeallitasokat, de ha igy kulon kulon kell, manualisan a file-okba piszkalni, az eleg nagy szivas lehet. MAX-hoz kellene (lehet hogy letezik😄) egy script expoter, ott mindent be lehetne allitani...
De ha meg tudod hogy mûködik akkor meg nem hajlandó semmit csinálni a játékban 😊)))
'...megfáztam, és itt ragadnám meg az akalmat hogy buzdítsak a mézespálinkás tea fogyasztására mindenkit.'
Szal megoldódott a probléma nagy része, Spet jó felé terelgette a probléma nevû lényt.
Belederesedtem, de rájöttem hogy valóban állítottam az órán a win-ben...mivel szombatot mutatott péntek helyett. Helyesbe kattintottam és elfeledkeztem róla, na de nem úgy õszatyánk, ...amint meglátta a rést a pajzson, máris megcsillant a szeme.
A lényeg hogy tegnap visszakattintottam, és ezzel azonmód elmúlt a progi 'netre mennék-de nem tudok' kényszercselekvése,..és már csak egyszerûen csak nem ment, elindult-eljutott a kisképig, majd szépen megállt és cipõorrbámulással terelt.
De innen már Alex által tréningelt általam kissé pálinkás problémamegoldó gyalogosaim áttörték a vonalakat, és blitzkrieg.
hisz már volt trace.txt, átírtam a kezdõmodot és már bent is voltam.
kösz a segítségeket itt és privben is 😊
<#worship>#worship>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ha csak a fele is mûködne már jó lenne ! 😊))
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!