rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én megyek majd, mi a szerver neve?

Sada01
Sziasztok hétvégenként csinálok szervert a F1RFT”08”-modal akinek van kedve egy kis csatázáshoz az jöjjön majd nyugodtan

denkjú, otthon megnézem. ez csak a menü UI-t hagyja alapon, vagy a garázs UI-ját is?
Hello!

Megtaláltam ezt a sort és mit kell csinálni vele?
Nekem is jobb lenne az eredeti menü.
Köszi!
Ombika
Barhol meglehet vasarolni,mediamarkt stb 1990 Ft !!

copass
576.hu
1795Ft ha házhoz szállítják, de van pár üzletük az országban.

Dietrich
"Mert mi mind szeretjük GTL-t, és SimBin megérdemli a legnagyobb tiszteletet az olyan bámulatos simracingszoftver iránt. Köszönetet akarunk mondani nekik a teremtéséért, ami megihletett minket és megengedi a közösség egészét, kapd ezeknek a bámulatos autóknak egy közelibb nézetét."

<#nyes>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

JuanG
1000 n/m/s -on max 1000 n megy át, afölött már koppan 😄D... (sztem)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

bardocz
Hát akkor pont puhább,mert ugyan annyi idõ alatt több súly mehet át rajta.Nem?Mert számomra ez mindenképp puhábbat jelent.Viszont akkor már tudom,hogy a felfüggesztés végig fordítva állítom😄 Holnap majd tesztelgetem a caprit(nagyon megy ám!!!),aztán kiderül,hogyan dolgozik jobban fékezésnél.Itt nagyon számít a jó felfüggesztés beállítás,kegyetlen a kocsik viselkedése fékezésnél.
Alexease
Nem, a 2000N/m/s a "kemenyebb", mivel az 2000N-t enged at, ugyanannyi ido alatt, ugyanakkora tavolsagon😉
bardocz
Hogyha azt akarom elérni felfüggesztésnél,hogy amikor fékezek a segge minnél kevésbé emelkedjen el,eleje meg minél lassabban ereszkedjen le,akkor amikor számadat van kiírva(N/m/s) itt nagyobb,vagy kisebb értéket kell megadnom?Tehát pl elöl mi az erõsebb,mi akadályozza a mozgást jobban egy 1000N/m/s vagy 2000N/m/s?Tehát ez azt jelentené,hogy az 1000-es 1000N-nyi súlyt enged át egy méteren 1 sec alatt,és akkor ez a keményebb?
bardocz
<#eljen>

Most vettem észre,nem tudom bug-e,vagy direkt van így,de a ki Cortina érdekesen viselkedik 9000-es fordulaton😄 Konkrétan egy pillanat alatt elfüstöl,úgy,hogy se a víz,se az olaj hõmérséklet nincsen 60°C közelében sem.
hát majd valamelyik nap benézek, és ha 2000 körül van akkor megveszem 😊

bardocz
Én ott vettem még pár éve 😉
Ezt a gtl-t megvenném én is, láttam hogy valaki azt írta hogy 2000Ft. Szerintetek tesco-ba lehet kapni?

bardocz
GTR2-t hagyjuk már.rFactor fényévekre van tõle,és az,hogy a gtl mod gtr2-höz szarabb,mint az eredeti,ez meg nem,szerintem elég érv.
F1RFT 2008 modban, silverstoni pályán mennyi a legjobb idõtök?

Hogy én erre nem gondoltam. Köszi.<#eljen>

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

Alexease
Meg szerencse, hogy van interneted, ami nem csak letoltesre jo: http://www.webforditas.hu/ <#zavart1>
Ahha,biztos csak kár,hogy nem dudok angolul.<#fejvakaras>

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

Alexease
"Why do we do include that DVD check?

Because we all love GTL, and SimBin deserves the biggest respect for such amazing simracing software. We want to thank them for its creation, which inspired us and allow all the community get a closer view of these amazing cars."
Csõ Srácok! Ehez a Historic GT módhoz miért kell az eredeti GTL? Meg van eredetiben,de ez még is csak egy mód az rFactorhoz.Mondjuk nekem a GTL valamiért nem megy mert mikor belép a menübe akkor azonnal lefagy.

Alexease
Az HISTORIC GT.rfm file-ban:

//OptionsDir=UIDATA\HISTORIC GT\
...átírták.
Historic GT modhoz. Ne feledjük, a GTR2-re is van Power & Glory mod (szintén eredeti GTL kell a telepítéshez), sõt egy az egyben GTL-t is árírták.
az új garázskinézet helyett vissza lehet vhogy operálni az alap rf-est? halálra idegesít ez az oldskool tévé <#idiota>
a hab lenne a tortán, ha a komplett UI-t is vissza lehetne állítani a tökalap rF-re
lac coo
Off.: olyankor mi lehet, ha egyszerre semmi program nem tud kapcsolódni a szerveréhez hogy frisítse magát ???? Se PT, se vírusírtó semmi !
Bármit frissítek azt írja, hogy nincs internetkapcsolatom ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Erdemes megkeresned, mert eleg igenyes lett😉 Eleve a GTL tuti, de igy rF motorral, FFB-vel, foleg ezzel az uj design-nal brutal😉
bardocz
Nekem még 4-be vagy 5-be került tescoba:-) De ha anyiba kerülne ma,hát bõven megérné😊
copass
ma vettem egy eredetit, volt vagy 2000Ft! 😄

bardocz
Na az szopás!Nem tudom hány hétig kerestem GTL-t itthon,mert anyám eldugta,aztán meg tagadta,gtl topikban meg a frisshús vérpistikék,akik még nem ismertek ott(mert ritkán írok) nem hitték el,hogy eredetim van.😄 De ezért a modért is simán megéri megvenni gtl-t :-) (mondjuk már eredeti rFactor is jó lenne...-.-")
copass
váááá ideges vagyok, nem megy fel vmi extract error writing to file GTB4_18.dds rendesen lejött az egész a rar is jó volt,a telepítõ is ok,felment az rfactor lite is,dvd eredeti.<#falbav>
mi a túró baja lehet?

lac coo
Hehe, én meg nem találom a lemezt , csak az üres tok volt a polcon 😞((
Márpedig van pár száz dvd szal van mit áttúrni 😄DD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Tényleg beszarás jó a Historic mod, csatlakozom az elõttem szólókhoz. Én eddig nagyon keveset rF-eztem, inkább a GTL-t favorizáltam.

De ez a mod... Olyan, mintha EZ lenne az igazi GTL, amit pedig eddig játszottam az a 0.8-as béta verzió. 😊 Nekem egy ócska Saitek kormányom van, a zajos FFB-jét be sem kapcsolom. A Historic-mod autóit viszont így is nagyon lehet érezni, sokkal élettel telibbek mint a GTL eredetik. Tetszik, hogy ha megindul a hátulja, akkor könnyebb megfogni: gyors ellenkormányzásokkal általában meg lehet oldani a problémát.

A GTL-ben nem igazán szerettem a 911-eseket, ha kitört a seggük, nehéz volt õket megfogni, itt sokkal élvezetesebb csúszáshatáron menni velük.

A gumicsikorgások szinte beszélnek, lehet hallani a gumik sírásán amikor túl sokat akarunk. Beszarás ahogy a Corvette alatt visítanak az úthenger széles gumik.

A fékezések is valahogy igazibbak: a Historicban sokkal könnyebben blokkolnak a kerekek. OK, hogy régi autókról van szó, de a GTL rágógumi fékjeit akkor is túlzásnak tartottam.

Alexease
Igen.
holmis20
csak eredeti gt legends lemezzel lehet feltelepíteni a historic modot?

bardocz
Itt egy videó.Youtube-on van fent jópár😊
bardocz
Ha elég erõs procim lenne már csináltam volna dögivel,de sajnos a videóim mind szaggatnak 😞
atenza
Egy kis ízelítõ videót feltehetne valaki aki már kipróbálta 😊

bardocz
GTL-ben meg itt se nagyon zavar engem a gumimelegedés,sõt,5 kör után is hidegek a gumik,meg nyikorognak,de puhábbra meg nem lehet venni õket,mert akkor a gumi közepe nincs az úton.A rendes Panterát még ki se próbáltam,csak a kicsit,de az is félelmetes😊
Nándesz14
Miért van az, hogy nálam nem választható angol nyelv a Historic mod telepítése után?

copass
gtl-ben is így volt asszem, tiszta csapatás volt egy kör,aztán szarrá melegedett a gumi és lehetett bírkózni vele!😄

bardocz
Na igen,az ffb hatalmasat javult,már csúszásnál nincs ellenállás ellenkormányzásnál,legalábbis nem akkora.Mustang az tiszta driftautó,nem az,hogy lehet vele keresztbe menni,hanem úgy kell menni!Nagyon jóra megcsinálták a modot.
Alexease
Szerintem nagyon jo, de legalabbis elvezetes, hangulatos😊 Ezek szerencsere meg eleg "lassu" es lagy autok, hogy kellemesen lehessen erezni a kanyarokat, mikor mit csinal. Persze a RealFBB hasznalata szinte kotelezo (es persze jo beallitasokkal)😉
bardocz
Jah és törésnél még a kormány is deformálódik!Odavágtm a kocsi oldalát,és elhajlott az is😄 Meg megcsúsztam,egy autó eltalálta a bal elsõ kereket,és utána az nem forgott,hanem beállt,ilyen jó törés nincs egy modban sem,amit eddig próbáltam.
bardocz
Hát ez valami eszméletlen jó!!!Mustangot próbáltam ki,a féktávok milyen durvák vele,ahogy az autó csúszik jobbra-balra,meg kigyorsításnál megy keresztbe,valami isteni érzés.Na meg a gumicsikorgás 😊

Hogy lehet megoldani,hogy az egy kategóriában lévõ autók ténylegesen együtt is menyjenek?Mint GTL-ben,alfa,mustang,falcon,abarth,mini stb. 😊
copass
milyen lett a fizika?

Hoffi
biztos...

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Alexease
Warez, NFO, Google, stb...
Hoffi
Nem, ezt inditottam el: rFactor.exe és mikor ezt leokéztam ujra és ujra bejött ez a video valami

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)