rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megtaláltam ezt a sort és mit kell csinálni vele?
Nekem is jobb lenne az eredeti menü.
Köszi!
1795Ft ha házhoz szállítják, de van pár üzletük az országban.
<#nyes>#nyes>
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Most vettem észre,nem tudom bug-e,vagy direkt van így,de a ki Cortina érdekesen viselkedik 9000-es fordulaton😄 Konkrétan egy pillanat alatt elfüstöl,úgy,hogy se a víz,se az olaj hõmérséklet nincsen 60°C közelében sem.
Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro
Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro
Because we all love GTL, and SimBin deserves the biggest respect for such amazing simracing software. We want to thank them for its creation, which inspired us and allow all the community get a closer view of these amazing cars."
a hab lenne a tortán, ha a komplett UI-t is vissza lehetne állítani a tökalap rF-re
Bármit frissítek azt írja, hogy nincs internetkapcsolatom ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
mi a túró baja lehet?
Márpedig van pár száz dvd szal van mit áttúrni 😄DD
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De ez a mod... Olyan, mintha EZ lenne az igazi GTL, amit pedig eddig játszottam az a 0.8-as béta verzió. 😊 Nekem egy ócska Saitek kormányom van, a zajos FFB-jét be sem kapcsolom. A Historic-mod autóit viszont így is nagyon lehet érezni, sokkal élettel telibbek mint a GTL eredetik. Tetszik, hogy ha megindul a hátulja, akkor könnyebb megfogni: gyors ellenkormányzásokkal általában meg lehet oldani a problémát.
A GTL-ben nem igazán szerettem a 911-eseket, ha kitört a seggük, nehéz volt õket megfogni, itt sokkal élvezetesebb csúszáshatáron menni velük.
A gumicsikorgások szinte beszélnek, lehet hallani a gumik sírásán amikor túl sokat akarunk. Beszarás ahogy a Corvette alatt visítanak az úthenger széles gumik.
A fékezések is valahogy igazibbak: a Historicban sokkal könnyebben blokkolnak a kerekek. OK, hogy régi autókról van szó, de a GTL rágógumi fékjeit akkor is túlzásnak tartottam.
Hogy lehet megoldani,hogy az egy kategóriában lévõ autók ténylegesen együtt is menyjenek?Mint GTL-ben,alfa,mustang,falcon,abarth,mini stb. 😊
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)