rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Mondjuk én nem vagyok annira elájulva a GTL konverttõl...

A menû az zseniális, kétségtelen, az autó fizika az hol jó hol rosszabb mint az eredeti ....Az elmúlt hetekben elég sokat toltam GTL-tm úgyhogy most pont van friss élmény az összehasonlításra .
GTL-ben van néhány egészen hihatalan aut, nagyon beletalált ezeknél a Simbin, nos ezek a konvertben egytõl egyig jóval gyengébbek lettek ....

Én maradok az eredetinél ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

ok, akkor bocs😊

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

aki szeretne látni pár régi forma-1-es versenyt:http://www.tremek.com/forum/f1-videos/

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

lac coo
Szerintem én a sima 1.0-át szedtem le az rFCenralon lévõ RS linkrõl ...

De mindegy ....

daf xf
Sziasztok!
Halottam erröl a HDR-röl rfactorba.
Honnan lehet azt leszedni?

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

az 1.01 nem kér gtl lemezt😄

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

lac coo
Bakker, áttúrtam vagy 20 kiló DVD-t a GTL lemez után, bekészítem erre nem is kért semmi lemezt ! 😊)))
Talán mert fel van telepítve a GTL- igaz crack-elve ....?

gabaly
Sziasztok!
Valaki tud olyan ligát ahol cliova,vagy seattal mennek és nem kell eredeti játék?

Ninja
UPC-vel megyünk beszélünk, rájuk hatunk egy kicsit, mert ez nem állapot, hogy Grafikusomnak nincs rendes netje<#gun>

Ninja
Szerver van, ! T.D.Team(Historic) néven, találod s kér valami marhaságot a fellépésre, probálkozz hun három betüvel<#nyes>

Alexease
Mennyi idore korlatoztak?! Van a kornyeketeken WiFi?😊 Ha van, erdemes lenne beprobalkozni valamivel😛
petesilver
remélem lesz még hasonló. augusztus végéig heti 6 nap meló lett kötelezõ, de ami sokkal jobban bosszant: upc lekorlátozott otthon 2KB/sec sebességre. nem elírás, ez a fórum 5 perc alatt jön be banner, és nicklogo nélkül. Reménytelen, nem éri meg netezni, mert csak ideggörcsöt kapok a dologtól 😞

Mission Impossible 2010: PRO Class

Ingy
(tudom tudom mindig ezzel jovok) de enthusiaban mennyire gyilkos az utcai verzioja 😊
na most rakom fel a historixet ...

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Ombika
Anno mennyire imadtam ez a verdat Gran Turismo 2-ben! 😊)

b-type
😊
reggeltem hozzátok, a TVR miatt.
Én spec. nem vettem meg a GTL-t..sok lett volna egy motorra hisz megvolt a GTR2/rFactor/Race07 eredetiben. Szal én behúzott image-t (az volt a GTR2-s P&G mod miatt) mutattam a telepítésnél a HistoricGT&TCv1-nek.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ninja
Estére indul a T.D.Team szerverén Histor game<#smile>
Csak rFactor kell hozzá<#eplus2>

b-type
Tényleg ász ez a historic cucc. <#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ninja
Igen "Áll" még, THX<#nyes> s köszi, hogy betetted<#vigyor2>

Alexease
Nem tudom, hogy all a dolog, de azert meg beteszem😊

TVR Cerbera Cup
T.D.Team 6 fordulós Bajnokságot indít "TVR" alap moddal.
Jelentkezni a Forumban lehet.
A Bajnokság Ingyenes.

Tovabbi infok, forum, letoltes

bardocz
lac coo
Mostanában senki nem csinál igazi hétvégi funrace-eket ???
Amire sokan mennének: könnyû moddal, nem 500 körös versenyek ....

Istencsászár
van és megy is

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Mintha RFTrackeren lenne már kicsomagolt cucc is .... De lehet tévedek !

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ingy
ez gtl dvd s dolgot nem lehet kiütni belole? itt falun nem lehet gtl t kapni <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Smicy2
köszi, utólag Neked is 😄

Charade GTti

vagy royalty-nek <#hehe>
fenegyerek1
Sziasztok. Tud valaki az rfactor 1255-höz magyarositást?

Csiaki
HY!
Csak nálam van vagy másnál is jelentkezett az a hiba a GT_ALL 4.0-ás moddal, hogy 3 perc játék után kifagy és kivágja a játékot desktopra?
Ha valaki tapasztalta az jelezze, vagy ha tud rá gyógyírt akkor azt is.
Köszi.
Csiri

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

bardocz
Már HoF #28 a mod^^ Hamar odakerült😄
bardocz
Lehet agreszivitást feljebb kéne vennem,mert ha belsõ ívre kerülök,van,hogy kisegérként menekül a gép😄
Penge88
Tetszik ez az új mod. Kezdtem egy bajnokságot Cortinával, hát a gyenge kezdést erõteljes visszaesés követte, aztán újrakezdtem Mustanggal, most 1. vagyok összetettben 10 pont elõnnyel. 104%-on játszok és 50-60%os agresszivitással, így azért izzadni kell az Alfa-k ellen, kanyargósabb pályán alázhat... Pont ezért tetszik, mert hiába vagy 350 ló a Mustang, és 190 az Alfa, de kanyargós pályán (ahol kevés az egyenes) ott azért fogja a Mustangot. Montreal-ban meg a Mustang használja ki a nagyobb végsebességet, meg a jobb gyorsulást. Fizikája is patent. Ezt a Mustangot meg élvezet vezetni, kigyorsításnál csak úgy visít a kerék... áááá nem bírok betelni. Online lehet még állat!

Thank God, I\'m a Lada owner!

Alexease
Ezt hivjak anomalianak😊 <#vigyor3><#idiota><#zavart1>
bardocz
Az övéit is növeli szerintem,mert ezzel a moddal egy online liga szerintem a legélvezetesebb,mert nagyon sokszínû és különbözõ kocsi van benne.Ez nem olyan mint wtcc-s dolgok,ahol oké,hogy van 4 fajta kocsi,de majdhogynem ugyan azt tudják,hanem ténylegesen különböznek a kocsik kategórián belül is,és emiatt nagyon jó hendikepp rendszert lehet vele csinálni.(gtr-mastersen is így van)
Csak tudnám már megvenni rFactort...Tuti indulnék ezzel a moddal valahol,még naggyából jónak is érzem magam,mustangal gépet 100%-on is tudom verni(caprival már nem...)
lac coo
Amúgy ISI hogy áll ahoz a kérdéshez, hogy az általuk készített játék, ami ingyenesen moddolható (szigorúan anyagi haszon nélkül...), egy konkurens cég bevételeit , eladásait növeli ???

bardocz
Minden autónak megy el a segge amikor fékezel😄 Montrealban igazi élvezet jó féktávot venni hosszú egyenes végén😄 Meg a visszafordítónál is.Amúgy nagyon kemény menyi bajnokságot beleraktak,Most az egyiket tolom mustanggal,most nem úgy akarok új kocsira pénzt szerezni,hogy átírom az öszeget,hanem,hogy nyerem a pénzt,annál,olyan erõsségen 3000 1db 5 körös verseny,kemény lesz a nagy Panterára így összeszedni,fõleg,hogy vettem egy caprit😄
copass
nah felraktam. a hangok szenzációsak fõleg a többféle guminyikorgás, a fizika pazar, ffb szintén.
shelby cobrával csapattam, na az kész 1esbe megy vagy 130-at és úgy tolja a farát mint az örült. abarth szintén érdekes ,satu féknél tolja ki a seggét rendesén elég vele megállni a hosszú egyenesek végén.szuper lett az tuti.kiváncsivagyok mennyi idõ kell neki a hall of fame #2-hez, mert ugye a zonda az #1! <#taps>

A gyorsulás helyett sebesség-re gondoltam mindkét helyen...😞
de van, ha megnézed akkor azok törtek össze akik durván ütköztek 😊 attól hogy nem, látszik összetörtek rendesen, én is jártam már így, és irányíthatatlan a kocsi 😊 5en értek célba a 13-ból(talán), nem elég hogy engem összetört az a csíra(2:36) de a 7. körben kigyulladt a kocsim(3:12).
Elsõ voltam 😊 amúgy az ez elõtti versenyen(amirõl a videó van az restart után volt) is elsõ voltam, de akkor meg köröztem valakit, és padlófékezett elõtte...

pointer4
Ittt a keletinél az Arénában most is van. 1990,-
Ha elfogy, alatta a tesco.
bardocz
Ha egy tippet adhatok,inkább ne rakj alá zenét,csak ha muszáj,és ha raksz ne ilyet.Nem igazán illik bele a F1-be(mondjuk nekem se a trash,meg black metal rbr-be...😄).Amúgy a kocsiknak nincsen beállítva törés,mert elsõ kanyar érdekes volt😄
link lemaradt: http://youtube.com/watch?v=IvYRWqRv9xM

csináltam még egy videót, ez tegnapelõtti 😊 sajnos kigyulladt a kocsim 😊

Dietrich
Alex Help! 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Tudtok nekem mondani valami jó videókészítõt? movie maker folyton lefagy

Ott a pont,ha a m/s-t sebességnek feltételezzük...márpedig az lehet.
Az én olvasatomban 1000N/m/s esetén 1000N erõ egységnyi gyorsulással préseli össze a lengéscsillapítót.Ha ugyanehez a gyorsuláshoz 2000N kell,akkor ez "keményebb" csillapítót jelent.(a rúgóerõt is le kell gyõzni berugózáskor).
Kirugózáskor a rugónak kell visszanyomnia a lengéscsillapítót.Szal a rebound elvileg ha kisebb,akkor hamarabb ér vissza a talajra a kerék.
(Nekem ez nem nagyon szokott beválni,szal vagy hülyeséget írtam,vagy az rF nem így számol)
Az gáz ha ennyit melozol! 😞

pointer4
Napi 11 óra meló mellett kinek van ilyen luxusa már ? "Esetleg nem tudod mit csinálj szabadidõdben?" 😞
Hi!

Érdekel 1 szinvonalas Forma1 bajnokság? Esetleg nem tudod mit csinálj szabadidõdben? Nézz be hozzánk és probáld ki TE mire vagy képes! Érezd át amit a nagyok! Hajts, száguldj, elõzz, és élvezd a gyõzelem ízét!
Ha felkeltettük érdeklõdésed, ime honlapunk :
http://kf1rl.obinet.hu

Ezt a videót én csináltam, egyik múltkori online versenyrõl 😊 én vagyok a toyotás a másik toyotás mögött, engem elõzget a renault-s gyerek, de a végén én nyerek 😄

http://youtube.com/watch?v=3FP1DlXO3VY

még nem tudok linkelni, nincs meg még a 30nap