rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha legközelebb videózol a replaybõl, nyomj entert, és eltûnik a fejléc meg a lábléc 😊

<#idiota>

SimaSuna
ha regelve vagy a profilodban betudod állítani h automatice a High Qualt töltse be 😊
bardocz
Basszus,most tisztára átverve érzem magam,hogy eddig minden videót low qualitiben néztem meg :-D
Köszi,most teljesen megváltoztattátok az életem :-DD
pointer4
alul, "watch in high quality"
watch in high quality

bardocz
Most meg a youtube kúrta el a tök faszányos minõséget :v
lac coo
Mikor én vettem, ezer ilyen céget megkerestem, de nem tudtak adni kormányt..Végül Ippon-nál volt, de most jelen pillanatban náluk sem kapható ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

pointer4
Itt rendelésre írja pl.
lac coo
Ritkán, alig jön be az országba valamiért...Sok helyen írják, hogy van, de megvenni alig lehet.
Én IPPON-nál vettem , 30 000 körül van az ára .

dfgt-t nálunk lehet szerezni? árba hogy van?

pointer4
jeeeee 😊
lac coo
Megnéztem CTDP-vel, mûködik minden, lehet léptetni fel-le és állítani az értéket a tárcsával.

lac coo
Játékban nem néztem, de driverben mûködik, úgyhogy szerintem nincs vele gond .
Végre van a kormány közepén egy hatalmas dudám ! 😊))

lac coo
rögtön megnézem, bár gondolom mûködik hisz DFGT-hez írja ...

pointer4
Másnak már feltûnt, hogy van 5.04 Logitech driver? 😄
Valaki DFGT-vel tesztelje le a hangerõszabájzó gombot 😄
lac coo

Ulvar
Metált bírod?? xD

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

bardocz
A felvételnél nekem több is van,de csak az egyiket lehet állítgatni.Majd holnap még próbálkozok vele,ha nem megy,marad a metál<#gonosz1>
lac coo
Biztos azt a csatornát halkítod amirõl a fraps vesz ? Illetve ne azt a csatornát halkítsd, hanem a felvétel hangerejét a Winben ...
Nálam is ilyen recsegõs volt, ez oldotta meg .

bardocz
Most a felére van lecsökkentve a hang,de így is szar.
lac coo
Winben a hangbeállításoknál 😊

bardocz
Hol?😄
lac coo
Halkíts a vonalbemeneten ! Vagy ami meg van adva frapsnak , hogy honnan vegye a hangot.A felvétel hangerejét vedd lejjebb !

bardocz
Mit csináljak,hogy a fraps ne olyan minõségben vegye a hangot,mintha én krákognék?Halk,és kurvaszar a minõsége,és így folyton kéne valami metal zenét raknom alá,csakhát azért jobb lenne hallani a kocsit😄
Dietrich
nálunk 700 és 720-nál zártkasztninál.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
szerintem akinek eredti játéka van nem a dvd lemezt használja..én sem fps vagy szimnél

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Mekkora kormányelforduláshoz használsz 35-ös steering lock-ot? Sok játékban nem is lehet 35-ig növelni. pl GTR2 23°

zolee145
Tényleg.😊

Köszi mégegyszer, nagyon jó kis progi!<#eljen>

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Toby0501
Mindkettõt egyszerre nyisd meg! (mindkét fájlt kijelölöd megnyitáskor)

zolee145
Közben meg is találtam a progit, mûködik is, köszi a segítséget!😊

Viszont lenne még egy kérdés: ha megnyitom a kvalit akkor kidobja ott az összes eredményt, ha pedig a verseny fájlját akkor azt. Viszont a lentebbi linken úgy látom, hogy benne van minden eredmény. Van olyan fájl ami tartalmazza az összes adatot egyben, tehát kvali, verseny (esetleg a szabadedzés is)?

Toby0501
Az nem SLS, csak oda töltöm fel, mert statisztikai adat.. AutoSim analyzer a neve.

SimaSuna
SimaSuna
Toby-t kérdezd a HRCbõl, neki van erre "progija" 😊
zolee145
Ismét lenne kérdésem.😊

Az rFactor csinál a LOG mappába a versenyrõl, meg a kvaliról is egy ömlesztett adathalmot. Ebben elvileg minden benne van, és elvileg van ezer módja ezen adatok kinyerésének.
Namost a gond az az, hogy nekem egyik sem jött össze.😄 Gondolom lámaság esetével állunk szemben, de ráuntam a google-ra, meg a próbálkozásokra is. A legtovább ezzel jutottam, mert itt történt valami. A baj az, hogy adat itt sem volt, viszont helyette kaptam ezernyi hibaüzenetet, és a különbözõ oldalakon, ahol az adatokak kellett volna lenniük (kvali, verseny, leggyorsabb körök, stb) nagy üresség volt.
Létezik valami megoldás, hogy mondjuk táblázatos formában lássam egy futam után az adatokat, vagy ne is kísérletezzek ezzel?

emericovsr
a stílus nem én voltam. mindegy mindegy. hagyjuk

///////////////////////////////// http://www.simcompany.net http://www.vsr.hu

pointer4
meg ezMég megvan az elsõ lemezem, kodak. Még hátizsákban vittem át az AMIGÁM-at, a gonosz pc-s csókához, mert megvette 270.000.-ért az 1x sebességû külsõ cd-írót. Fizettem az írásért 4500,-at. És még mûködik is 😄 (~1992 vége)

OFF vége, mert Alex kivégez 😄

Ezt meg ezt láttátok már ?
bosco05
nekem ami kiírt és nem eredet az régebbrõl majdnem mind imation és tökéletes állapotban van 😊
pointer4
Az igazi férfiaknak való, nem puhányoknak 😄 hesss.....
Amúgy meg nekem jobban bevállt mint az XP.
pointer4
Nekem van 50 db cd-m 1999-es ami mind kuka, bár van régebbi ami jó még. Pedig ultraplex, 8xseb, verba,tdk,sony...
bardocz
Na most mivan?Fel akarok lépni a GP79 szerverre,úgy,hogy elõtte a Lupo-son mentem,erre kilép a játék.Lépek vissza,erre eltûnt a profilom,meg minden!A játék mappájában meg bennevan.
win reinstallnál nem kell, csak a tájékozatlanoknak 😊, aki vistat felrak az meg is érdemli 😊
bosco05
pont az ilyenek miatt járhatóbb a simbin útja, megveszed a lemezt, beteszed, felrakod a játékot, elindítod, felhasználónév jelszó kreálás és hopp go to lobby... ennyi az egész
pointer4
Meg pl WIN reinstal, az alaplapcserénél egy vista meg egy xp, így 4 aktiváció máris elfogyott 😄
bosco05
Ha a nem megfelelõ formában tárolod a lemezt akkor biztosan, nekem 1995-ös cd-im a mai napig tökéletesek. HL1 cd-t is tökéletesen olvassa, pedig az se mai darab. Azok az együgyû nyomdászok pedig tesznek a lemez aljára védõréteget 😊
bardocz
Egyedül a GTL-hez nem használtam crack-et,minden más cd-s játékhoz volt/van,vagy ha nem crack,akkor mini-image.Nekem ne búgjon a cd olvasó😄
lac coo
Nem állítottam, hogy nincs igazad, magam sem értek hozzá...Csak a stílus...
De persze fontos az önbizalom ! 😉

eredetivel sem kell 5 alkalom után újraaktiválni, csak bizonyos hardver cseréknél kell aktiválni...
pointer4
Na ezaz, mi a frásznak támogassak én eggyügyü nyomdászokat? A lemez meg pár év múlva úgy is olvashatatlan lesz. Buy online powa! 😄

Emerico: a megoldás, mindenki rakja fel a crack exe-t, nekem is az van, pedig megvettem. Gyorsabb és 1xrûbb, meg nem kell 5 alkalmanként pitizni az újraaktiválsásért.
bosco05
Attól, hogy más az exe-d még nem feltétlenül szinkronizál rosszul. Általában a crack-el azt a pár sort szedik ki, vagy írják át, ami a játék eredetiségét ellenõrzi, aminek nem sok köze van dedicated szerverhez, ettõl függetlenül elképzelhetõ, hogy abba is belenyúltak, ezért érdekelnek a részletek.