rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi,most teljesen megváltoztattátok az életem :-DD
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Én IPPON-nál vettem , 30 000 körül van az ára .
Végre van a kormány közepén egy hatalmas dudám ! 😊))
Valaki DFGT-vel tesztelje le a hangerõszabájzó gombot 😄
Nálam is ilyen recsegõs volt, ez oldotta meg .
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Köszi mégegyszer, nagyon jó kis progi!<#eljen>#eljen>
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Viszont lenne még egy kérdés: ha megnyitom a kvalit akkor kidobja ott az összes eredményt, ha pedig a verseny fájlját akkor azt. Viszont a lentebbi linken úgy látom, hogy benne van minden eredmény. Van olyan fájl ami tartalmazza az összes adatot egyben, tehát kvali, verseny (esetleg a szabadedzés is)?
Az rFactor csinál a LOG mappába a versenyrõl, meg a kvaliról is egy ömlesztett adathalmot. Ebben elvileg minden benne van, és elvileg van ezer módja ezen adatok kinyerésének.
Namost a gond az az, hogy nekem egyik sem jött össze.😄 Gondolom lámaság esetével állunk szemben, de ráuntam a google-ra, meg a próbálkozásokra is. A legtovább ezzel jutottam, mert itt történt valami. A baj az, hogy adat itt sem volt, viszont helyette kaptam ezernyi hibaüzenetet, és a különbözõ oldalakon, ahol az adatokak kellett volna lenniük (kvali, verseny, leggyorsabb körök, stb) nagy üresség volt.
Létezik valami megoldás, hogy mondjuk táblázatos formában lássam egy futam után az adatokat, vagy ne is kísérletezzek ezzel?
///////////////////////////////// http://www.simcompany.net http://www.vsr.hu
Amúgy meg nekem jobban bevállt mint az XP.
De persze fontos az önbizalom ! 😉
Emerico: a megoldás, mindenki rakja fel a crack exe-t, nekem is az van, pedig megvettem. Gyorsabb és 1xrûbb, meg nem kell 5 alkalmanként pitizni az újraaktiválsásért.
.