rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De mindenképpen jelentõsen lerövidül a reakcióidõ billel játszva ...
De némely modban, eléggé eltulzott .
Laccoo, az átvágódást a betapadás okozza ami valos életben is létezik 😊
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
szóval ingyenes 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
De abban igaza van, hogy LFS-ben szinte minden autót meg lehet fogni. (Hiába a tip-top fizika, ez így van - talán ezért is szeretik annyian)
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
nekem az OW elég ismeretlen még, eddig lengikább GT és TC versenyeket mentem, azokat is csak úgy haverok ellen inkább fun volt mint komoly bajnokság, remélem azért belejövök elõbb-utóbb 😊😊
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Lutri az egész .Ninmcs a magabiztosság , mint LFS-ben ahol merem tolni neki mert tudom ,hogy meg fogom, nem vágódik át a másik oldalra stb,stb ...,Nagy bajom nincs rF-el, ez a kedvenc még mindig, de ebben nem a legjobb, sajnos .
Olyan problémám lenne h egy vinyó csere után mert sajnos behalt az elõzõ, újrakellett raknom az rF-et. telepítés sztépen lefut, indítanám bejön a video konfigos cumó nextelek és megint visszajön a videokonfig :S és ezt csinálja folyamatossan. op rendszer vista ultimate 32 bit de azon ment eddig is. valaki vmi ötlet?
Österreichring -> A1 Ring
Szabályosan megcsonkította ezt a gyönyörû és szupergyors pályát:
Österreichring onboard
\"autóbuzi elmebeteg vagy, aki direkt a hosszabb úton megy haza, mert arra több a kanyar\"
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Olyasmi mint Alex pályaszerkesztõje, csak Tilke ezt nagyban csinálja, nem kevés pénzért. Ha jártál egy pályáján akkor ismered az összeset...
A biztonsággal egyet értek, az elõzés, a csata hoz izgalomba, nem a halál mindenkori lehetõsége, de azért ne legyen már mindegy, hogy melyik pályán mennek a versenyzõk, mert úgyis ugyanolyan mind.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.