rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Amúgy amikor kényszerbõl kipróbáltam lfs-t,hogy milyen idõt tudok menni xrg+blakcwood-on csak bill.-el,elsõre a legjobb idõmtõl kb 4sec-el maradtam el.
lac coo
Ez nem is kérdés .. 😄DD Én pl. 50 métert nem tudok menni billel, összekeverednek az ujjaim 😄DD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bardocz
Hát,én inkább maradok a kormánynál,meg a pedálnál,és inkább megyek lassan.
lac coo
Nem vicc, meglehetne azt is csinálni, hogy valami elektronika vezérelje az érzékenységet, mint ahogy játékban is teszi .
De mindenképpen jelentõsen lerövidül a reakcióidõ billel játszva ...

bardocz
Hát a gázadás,fékezést nem nehéz szimulálni,szimplán lepadlózod,és kész.Az egérrel irányítás még oké,de a billentyûs dolog,az azért vicc.
lac coo
És az mitõl van, hogy nagyon sokszor semmit nem ér az ellenkormányzás a teljes "rákormányzás" viszont megfogja ? 😉Vagy egy jó erõs satufék ..😊

Alexease
Nem biztos, hogy nevetseges, lehet hogy igazi autot is lehet igy billel vezetni, csak meg senki nem probalta😊
lac coo
Tudom, már tapasztaltam élõben is , sajnos ...😊)))
De némely modban, eléggé eltulzott .

bardocz
Sõt,xrg wr-t egy ideig egy bill-es egeres csávó tartotta,nem tudom most is õ tartja-e,de eléggé nevetséges.
Ingy
spionkodunk? 😄
Laccoo, az átvágódást a betapadás okozza ami valos életben is létezik 😊

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Alexease
Valszeg van abban a fizikaban egy kis uzletpolitika is, mivel rengetegen versenyeznek es driftelnek egerrel (LOL!😊)))) 😛
lac coo
Mert minden autót meg lehet fogni ! 😊))

Dietrich
😊
szóval ingyenes 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
nem ingyenes

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bardocz
NFS jobb fizikával<#idiota>
Ott is fogható minden😄
Roger6
OFF

De abban igaza van, hogy LFS-ben szinte minden autót meg lehet fogni. (Hiába a tip-top fizika, ez így van - talán ezért is szeretik annyian)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

lac coo
A világ talán legfejlettebb autói az F1-esek, gondolod úgy építik, hogy ne lehessen akár tükörjégen is lazán menni vele ? 😊))

batihu
<#eljen> <#integet2> <#taps>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

bardocz
Najó,de jópár kört azért meg lehet spórolni így😄
batihu
Azért gyakorolni is kell! <#nevetes1>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

Hecker007
köszi, ezt megfogadom 😄 😊
nekem az OW elég ismeretlen még, eddig lengikább GT és TC versenyeket mentem, azokat is csak úgy haverok ellen inkább fun volt mint komoly bajnokság, remélem azért belejövök elõbb-utóbb 😊😊

bardocz
Nézegeted a többiek köreit,és máris javulni fogsz.Én mindig így mentem gyorsköröket,hogy ellestem hol hogyan érdemes menni😄
Hecker007
nah ha ingyenes akkor asszem jelentkezek én is, kell valaki az utolsó helyre is<#idiota>

JuanG
Zondával meg 10-bõl 0 <#alien>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
inkább 10-bõl 3-szor <#beka2>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

pointer4
Oviban lehet kapni agy ereket?!? <#idiota>
lada módrol tud vki vmit?
bardocz
LFS az túl egyszerû,ott meg lehet fogni bármit,emlékszem,hogy amikor gyakoroltam a bmw-saubert,azzal is keresztbe mentem kipörgésgátló nélkül.Abban a drift hiába a legjobb,meg hûdefasza,de akkor is egy vicc.Egyedül a kabriót nem tudom benne megfogni,de azzal nem is mentem többet,mint 2 kör.
kösz, megy 😊
cselt
Tegnap volt futamunk a megjelenés elõtt álló BMW Z4 moddal, és ott is remekül lehet csúsztatni az autót. Volt egy kanyar, ahol rendre be lehetett, sõt be kellett csúsztatni az autó seggét és simán megfogtad utána. Szóval ez a megfogom nem fogom dolog elég erõsen modfüggõ kérdés.
lac coo
Mikor pár napja esett a hó nálunk, mentem agyerekért oviba, kis utcában meghintáztattam a kocsit, és semmi kurfli nem kell hozzá, hogy egyenesbe hozzam mikor megy ki a hátulja, még ilyen extra csúszós körülményeknél sem. rF-ben kicsit tréfás tud lenni .

Alexease
Vista (rendszergazda beallitas) es/vagy warez...
bosco05
maximálisan egyetértek
lac coo
Az a baj , hogy ilyen helyzetben 10-bõl 7-szer a falhoz csapod ! 😊
Lutri az egész .Ninmcs a magabiztosság , mint LFS-ben ahol merem tolni neki mert tudom ,hogy meg fogom, nem vágódik át a másik oldalra stb,stb ...,Nagy bajom nincs rF-el, ez a kedvenc még mindig, de ebben nem a legjobb, sajnos .

lac coo
Soha nem láttam még Vistát(hála a jó istennek...), de mintha itt már valaki írta volna, hogy rendszergazdaként kell futtatnod és akkor jó lesz ...Sorry , ha rosszul emlékszem !

hello all!
Olyan problémám lenne h egy vinyó csere után mert sajnos behalt az elõzõ, újrakellett raknom az rF-et. telepítés sztépen lefut, indítanám bejön a video konfigos cumó nextelek és megint visszajön a videokonfig :S és ezt csinálja folyamatossan. op rendszer vista ultimate 32 bit de azon ment eddig is. valaki vmi ötlet?
Norbi1990
Mázlid volt <#idiota>
JuanG

Dietrich
na és spa a buszmegállójával? 😉

Dietrich
piacgazdaság van vazze 😄DD

Ezen is csak rontottak az elmúlt évek alatt:

Zandvoort

Hermann Tilke? Ez nálam kimeríti a halálos bûn fogalmát:

Österreichring -> A1 Ring

Szabályosan megcsonkította ezt a gyönyörû és szupergyors pályát:
Österreichring onboard

bardocz
Basszus,pont akkor vannak lupo-s futamok.
Emerico az RFT2004-et kb mikor adjátok ki?

\"autóbuzi elmebeteg vagy, aki direkt a hosszabb úton megy haza, mert arra több a kanyar\"

Ginger17
Abba simán belenyugodhatsz, hogy leaszfaltozzák a komplett környéket és felfestenek a végeláthatatlan aszfaltrengeteg közepére két fehér vonalat (néhol egy-két kerékvetõvel)... ez lesz a pályavonal, elintézve ezzel ezt a híres pályát is. Ja... és, hogy miért utáljuk a "Tilke förmedvényeket"? Pont ezért...

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

zolee145
Nekem az a bajom a Tilke pályákkal, hogy van vagy 10-15 Tilke-kanyar és minden pályája ezek kombinációjából áll.
Olyasmi mint Alex pályaszerkesztõje, csak Tilke ezt nagyban csinálja, nem kevés pénzért. Ha jártál egy pályáján akkor ismered az összeset...

A biztonsággal egyet értek, az elõzés, a csata hoz izgalomba, nem a halál mindenkori lehetõsége, de azért ne legyen már mindegy, hogy melyik pályán mennek a versenyzõk, mert úgyis ugyanolyan mind.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

bardocz
Nah,mostanra megcsinálták.
bardocz
Létezik,hogy youtube kivette az összes rFactor szócskát a videó leírásából,és nem válthatom át a videót normális minõségûre?
Ingy
komoly
rfben mintha jobban kellett volna fogni 😊

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/