rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JuanG
oldalról nem, de menet közben az összes ronda 😄D

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

bardocz
De ez a honda kasztni nem?Mert ha jól emlékszem,õk az elsõk között csinálták meg az autót.
bardocz
Nekem is ez a bajom,hogy nem fér,pedig majd ha lesz új monitorom,akkor tök jó lenne használni ezt is.Nade az még messze van😊
emericovsr
nem is ronda ez

///////////////////////////////// http://www.simcompany.net http://www.vsr.hu

copass
redbull f1
érdekes

oké Köszi

Norbi1990
Banner alatti linkekbe mindent megtalálsz 😉
SimaSuna
a BANNER alatt mindent megtalálsz 😊
Sziasztok! Új vagyok itt és szeretnék kérdezni párat. Honnan tudok letölteni modokat patcheket vagy autókat vagy akármit az rFactorhoz? Mi kell ahhoz hogy tudjak játszani interneten? Köszi a válaszokat!!<#worship>

emericovsr

ez már nem honda

dawydbu
Oh, francba, nemszeretem a Hondát 😄

Intel Celeron 2.93 @ 3.5 ATi Radeon 9550 256 2 x 512 mb ddr

emericovsr
igen, hivatalos hogy Barichello

batihu
Megvan már a második pilóta? Barichello?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

emericovsr
na pont van a Honda story végén

Ulvar
Azt megvetik megkorbácsolják megalázzák és ráadják az év kockája jelvényt!

Vaagy szimplán gazdagnak titulálják 😄.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

batihu
Ha elfér! Van aki 3DB 82 cm-es Monitor elõtt játszik! Persze Cockpit-ben!<#wink><#vigyor2><#circling>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

bardocz
Ezért kell másik monitor motecnek,és így vezetés közben is tudod nézni😄
Dietrich
a gtr2 speciális funkciója volt ha 2x tálcára rakta az ember kifagyott 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

zolee145
Már kezdek rájönni mi hogyan megy. Van fék, és mûködik a kormány kijelzése is. Mostmár csak az a kérdés, hogy hogyan tudom a kör videóját beletenni, és ebbõl egy videót csinálni? Úgy, ahogyan az rFcentralon is van a Motec videó.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

bardocz
Minden oldalon végignézed motecben?Én is keresgéltem benne a dolgokat keményen még gtr2-nél...Futómûvet nekem kellett kiraknom,a hasmagasság nekem alapból nem volt benne.Amúgy vicces,hogy gtr2 2. alt+tab-nál nálam lefagyott,ennél annyiszor csinálom,ahányszor akarom,semmi baja,és mégsincs benne alapból a motec.
zolee145
Igen, azt mondta.😊 Most mûködik. Fel is vett pár dolgot, viszont néhány adat nem látszik. Pl nem mutatja a fékezést, a kormányelfordítást, és a futómû adatait sem. Ezeket külön be kellene állítani? Vagy ezek miért nem látszanak?
Másik kérdés, hogy ahogy látom videót is lehetne közben lejátszani, gondolom azt is be kellene állítani. Vagy ez sem így mûködik?😊 Szóval a videó az hogyan kerül be a Motec-be?

chalezlopez
Igen, bár egyedül a célegyenes végefelé tudtam tenni a 4-et az Euroringen, minden máshol 2,3. Na vége az offolásnak.

Vamos Argentina!

Nightt
Persz, mert nagyon rovid valtot hasznalnak, h jobb legyen a gyorsulas...

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

chalezlopez
Jah, igen élvezetes volt. Szakmai titok: 80km/h-nál leszabályoz a motor 2-be...<#vigyor1>

Vamos Argentina!

abbol lehetne jo ligát csinálni

Ulvar
😄 Mehetnénk ketten egymás ellen egy olyan taligában 😄

chalezlopez
Ja mondjuk amikor megláttam az F430-at a visszapillantóban (épp egy vendéget fosattak benne<#vigyor1>) összeszorult a gyomrom...de azért elegánsan elengedtem.<#hehe>

Vamos Argentina!

chalezlopez
Én választhattam tavaly, hogy az Euroringen a Proex VIP napon visznek pár kört a 430-as Ferkával:

Vagy esetleg megyek ÉN pár kört ezzel a race Astrával:

Nos én azt választottam, hogy mentem 3x3 kört az Astrával...

Vamos Argentina!

azt hogy hova rakja ki a file-okat azt is át kell írni egy config fileban

ha megvan az adott könytár akkor látod hogy kreál filokeat vagy sem. Ha kreál de nem tudod megnyitni akkor a motec verziója rossz (most nem otthon vagyok nem tudom megnézni én mit használok, de ezt tudod ellenõrizni az rfactorcentralon)
mcmoha
Az alapertelmezett kombinacio ctrl+m. Bocs.<#idiota>
A Motec verzio: 1.01.0082

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Ha azt mondja hogy mûködik, akkor gyõzõdj meg arról is hogy jó verziójú motecet használsz. Érdemes azt letölteni amit a plugin oldalán ajánlanak. Nekem is újabb verziójú motecem volt és nem tudta betölteni, most hogy leszedtem azt ami ott van minden szuper.
mcmoha
Szerintem azt mondja, hogy nem mukodik; ctrl+d-vel kell bekapcsolni.
Az adatok a rFactor\USERDATA\LOG\MoTeC mappaban lesznek.
(bekapcsolashoz lehet, hogy eleg a d, a ctrl+d talan csak az en beallitasom.)

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

zolee145
Lenne egy kérdésem: valahogy mûködésre akarnám bírni a Motec-et, de nem akar összejönni. Erõsen koncentrálok, nagyon akarom, de mégsem.😄
Szóval addig eljutottam, hogy a Motec által használt kiterjesztést az rFactor nem tudja. Ehhez kéne a "Data Acquisition Plugin". Letöltöttem, felraktam, elvileg megy is. Ha kimegyek a boxból egy kellemes nõi hang közli velem, hogy fentebb említett plugin mûködik, vagy valami ilyesmi.
Ezután sehol a gépen nem találok olyan fájlokat amit meg lehetne nyitni a Motec szoftverrel.
Persze lehet, hogy valamit nagyon rosszul csinálok, sõt biztos, mert még mindig nem tudom elemezgetni, hogy hol mit rontok el a körön.
Mi a megoldás?<#help>

gviski
VSR díjkiosztón is gazdát találta jó pár szép kupa, érem, plakett és 4 pc-s játék. Aki ott volt az látta :-P

Virtual SimRacing

Alexease
Az autonal annyit "fejlodott" az arnyek, hogy mar nem egy nagy arnyekveto dobozt szamol (es az esetleges lehullo alkatreszeket), hanem tobb onallo reszbol (object) van az auto, ami fogadja is az arnyekokat (eltelt 4 ev), fejlodtek a gepek😊

A hazteto arnyek (haz onarnyek) nem szamit az most is mukodik😊

Azert tudnanak fejlodni, van nehany shader-fajta, es nehany memoria, textura, vertex stb. kezelesi modszer, amit lehet piszkalni, amelyektol gyorsabb es szebb lehet.

Pl. real tukrozodesek (autokon, palyakon); dinamikus texturak (koszolodasok, serulesek, toresek, kopasok - karoszeria, gumik, szelvedo stb.); beepitett, kulturalt, allithato HDR (es tarsai, bloom, shine stb.)

De persze, jobb lenne a fizkat csiszolni (targy, kornyezeti, object), a felfuggesztest, gumikat, FFB-t stb.
dawydbu
Hát igen... Én így is gyengusz géppel nyomom, még egy HDR-t rányomnak, és már el sem indulna, és szerintem nem csak én vagyok így... Szerencsére az ISI is látja, hogy nem a graf. az elsõ <#circling>

dawydbu
Eredeti... Csak a gyenge gép miatt csinálja. Mert ha teszt van, és mondjuk 6-7 ember van fent (max. 10) akkor nincs gond, viszont ha többen (14-) akkor ledob...

Formula League modot készítek az SF modelljeivel, illetve átszínezgettem anno a Megane Trophyt (azt, amit Ti 😊). Sajna a modellezéshez, és az élethû fizika elkészítéséhez semmit nem értek, így sajna nem tudok teljesen saját modokat készíteni, csak engedélyeket kérni modellek, fizikák, hangok használatára, és én meg abban élem ki magam, hogy átfestem az autókat, alakítok a fizikán, esetleg a menün...

Illetve a TVStyle, meg az rF menü skinezésével szoktam szórakozni. ^^

arty
HDR, normal/bump mapek, szebb környezeti tükrözõdés a kocsikon, rendes fû, rendes 3D nézõk - a dinamikus árnyékokat viszont már lehuztam a listámról 😉

... soroljam még? 5-7 évvel van lemaradva a graf motor sajnos

a legrosszabb, hogy ha ezeket beépitenék a mostani motorba, kapnál egy csúcs/erõgépen 5 fps-t. ujrairni meg aligha fogják nulláról

Forza.

pointer4
Szó sincs róla! Remek lehetõség, és grat a szervezéshez.
Csak félreértethetõ volt 😄
lac coo
Az árnyékok mindenképpen fejlõdtek .
Az autón is van igazi önárnyék és a háztetõ alatt is látható.
Más nagyon nem tud mit fejlõdni, legfeljebb több modell, nagyobb texturák, az rF szinte már mindent tud amit lehet ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

"igazi F430-s Ferkával akar körözni a Ringen"
Hát annyira azért nem eszik forrón a kását <#vigyor1>

De lehet hogy ez a lehetõség is valakinek többet ér mint a barátnõje <#nyes>

Lehet hogy te nem az a valaki vagy..... hát akkor szori <#wave>
Ulvar
Megérti 😊.

<#rinya>

Stone Brothers Racing Team #1

A barátnõdnek ne mutasd meg ezt az írásodat, mert féltékeny lesz! 😄

www.smart-bus.hu

Ulvar
430as Ferkában már ültem, amikor Olaszban nyaraltam tavaly, a mellettünk lévõ apartmanba mindig állt egy gyönyörû szép fekete 430as. Egyik napon oda bátorkodtam hogy nem vinne el pár kanyarra...Sose felejtem el... Én amikor kiszálltam sírtam, mert tudtam hogy sose fogok mégegyszer ilyet érezni. Csak az autóra figyeltem, a faszi mellettem pofázott de nem érdekelt nem is szóltam csak belesüppedtem az ülésbe. A szívem azóta is él hal 430as Ferkáért.

Lehet jelentkezem. De megin sírni fogok úgy érzem. ÉN nem akarok abból kiszállni!!!! 😞

pointer4
"igazi F430-s Ferkával akar körözni a Ringen"
Visznek ? Én félreértettem, pedig egész kihültem a lehetõségtõl 😄
Felejthetetlen nyeremény:
pl. ha nyersz a lottón (5 találat) az felejthetetlen<#wink>
pl. nyersz egy olimpiát az is felejthetetlen <#wink>
vagy pl. amit Ulvar írt, nyert egy versenysorozatot és azért kupát, vagy oklevelet kapott, az is felejthetetlen <#hamm>
Vagy itt nálunk kapsz egy oklevelet, ligapólót (Válint Tibor által dedikálva) és egy 40 millás Ferrkával körbevisznek a Ringen pár körre <#crazya><#crazya>Erröl lesznek fotók és videók is, mint emlék amit majd évekkel késõbb is mutogathatsz másoknak büszkén <#vigyor2>
Természetesen ehez jelentkezned kell, és a végelszámolásnál a dobogón kell végezned.

Ime egy kép az autóról:

Valakinek ez lesz egy felejthetetlen élmény <#nevetes1> Fõleg ha még nagy Ferrari rajongó is az illetõ, és szereti a luxus sportautókat..

Remélem kimerítõ választ adtam....
Ulvar
sose felejted el hogyan cseszték át a fejed xD. Csak viccelek xD. De mondjuk én már kaptam nyereményt, és ez a bizonyítás hogy nyertem futamot. Kaptam érte oklevelet. Nem érték de nekem kincs. Masters díjátadón kupákat adtak át. És idén mi is ezt fogjuk tenni évvégén.

HUN Fittikém
Mi az a felejthetetlen nyeremény?😄

arty
hm. majd talán mozgásban jobb lesz ... 😊

Forza.