rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy kameranézeteket miképpen lehet betenni a játékba, mert régen felrakta az adott mod-al együtt, de most csak az alap kameranézetek vannak bent és azok elég szarok.
az f1rft 2008 V3.1 mod van fent.
A segítségeteket elõre is köszi!

\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson

az lesz, berakom a régit de most huzok minnyá meccsre azt csak 6fele érek haza akkor meg már gyurni kéne😊 szal lehet régi géppel jövök😊

Stone Brothers Racing Team #1

SimaSuna
még mindíg megvan?

tegyél be új háló karit, hátha azzal...
olyan problémám van, hogy mióta uj gépen van és belépek 1 szerverre a játék 3mp ként elkezd szinkronizálni, a pingem 50es azzal sincs gond...nemértem

Kösz! Már vagy tíz éve simezek, de vhogy nem lettem igazán jó setup-gyártó. Elég nekem pár jó kiinduló setup, azokat szoktam a saját stílusomra szabni. Úgy néz ki, a Batihu által linkelt oldalon találok ilyeneket. Alien-setupokat nem szeretem annyira, über-érzékenyek és atom-túlkormányzottak jellemzõen: inkább legyen 1 seccel lassabb a set, de két sör után még úton tudjak maradni vele. 😊)))

Az egyik Ferka beállítást gyorsan ki is próbáltam: rögtön futottam egy PBt Kyalamiban. 😊 Jó lesz ez, úgy érzem.

dawydbu
Akkor bocsi. :-]

Egyébként alap, hogy ha a pályán kevés a kanyar, inkább sebességre kell menni, ha sok kanyar van tapadásra és kigyorsításra. Az alul-, túlkormányzottságot pedig a te vezetési stílusodhoz kell állítani, amennyiben bõvebben bele akarsz menni, nézd meg RacerAlex setup guide-jét, most nemtudok linket, de próbáld google-ban. Ha nincs szólj, nekem megvan, fel tudom lökni valahova. ;-]

Intel Celeron 2.93 @ 3.5 ATi Radeon 9550 256 2 x 512 mb ddr

Bati: kösz a linket, kiindulási alapnak jó lesz!
Bardócz: kösz a tippet!

Dawydbu: nem a ligát használom.

bardocz
Nincs egyenfizika benne.

RedRiot:szerintem használhatod mindegyiknél,aztán ahol ez nem jó,ott emeled,vagy keményíted a futómûvet.Én hockenheimben úgy mentem 1.5 sec-el jobb idõt,hogy 200-ról a rugót levettem minimumra elöl.
olyan problémám van, hogy mióta uj gépen van és belépek 1 szerverre a játék 3mp ként elkezd szinkronizálni, a pingem 50es azzal sincs gond...nemértem<#confused><#conf><#csodalk>

batihu
Szia Redriot!
Itt találsz egy pár beállítást:
http://legends-league.com/twfr/index.php?option=com_docman&task=cat_view&gid=36&Itemid=28
Ha még esetleg kellene otthonról tudok küldeni! Próbálgattam õket, de egyik sem 100 %-os nekem, mindet magamra kellett állítani. Kiindulásnak jó! Nekem a Williams FW 07-hez vannak fõleg beállításaim.<#circling>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

dawydbu
Ha a ligaverziót használod, az összesre. 😊 Mivel abban az esetben egyenfizika van. 😉

Kipróbáltam reggel ezt a nippont, iszonyatosan tetszik 😊 HRC-ben lehetne ezzel egy fun race.

Kösz, kipróbálom. Ez a 2 - 3.3 melyik típusra vonatkozik? Vagy úgy általánosságban jó mindegyikre? Én a Ferrarival próbálkozok, elég kezesnek tûnik, visszajelzést ad, ha vmit nem jól csinálok, ha túl sokat akarok.

bardocz
Nem tudom hol találhatsz,de elöl a kocsit tartsd 2 centi körül,hátul meg 3-3.3,és nagyobb a szívóerõ.
😊

Alexease
Gepigeny: logikusan nagyobb lesz (eltelt 5 ev)
Megjelenes: kerdezd Gjon Camaj-t 😊
ilyen problémám van nekem is mostanában cod5, nfsu, ezt a hibát írja ki ha felteszem akkor eltünik tõle?
(tudom nem ide tartozik)

és az rfactor 2 mikor jelenik meg?
gépigény nagyobb lesz?

F1 '79 2.0 setupokat honnan tudok szerválni? Az rFc-n kevés van, az is komolytalanul, még típusokra sincsenek lebontva. Elõre is kösz.

Alexease
Az rF2 ujdonsaga (remelhetoleg!) az uj(abb), frisebb, jobb fizika, FFB, gumi lesz, plusz az "aprosagok" (idojaras, animaciok stb.). Nem sok ertelme lenne atkonvertalni egy jo(bb) dolgott, egy mar 5 eves engine-re.😊 A mar most jobb, hiresebb, hasznalhatobb dolgokat, ugyis megcsinaljak az rF2-re is - elobb utobb😉 Felesleges, hogy mar a megjelenesnel tobb tucat modunk (autok, palyak) legyen, erosen kerdeses minosegben. Egy igazan jo szimmel, meg 1 autoval 1 palyaval is el lehet lenni eleg sokaig😉
dawydbu
Ez jó! De biztos átkonvertálják majd rFactorra is, nem kell megvenni az rF2-t, ha játszani akarunk, vagy ha nem õk, akkor valaki biztos nekiesik. Ha állítólag 1-rõl 2-re könnyû lesz konvertálni, visszafelé sem lehet nehezebb. 😊 Amint megjelenik rF2,(és sikerül megvennem...) az elsõ dolgom úgyis egy pár már meglévõ mod átkonvertálása lesz, amiket nem akarok veszni hagyni 😛

Alexease
Ha mar F1 2009.

A lentebb targyalt lopott, ganyolt moddal nem is erdemes foglalkozni, meg a savszelesseget sem eri meg. Egyreszt, hogy lopott, masreszt, hogy semmi ertelme (szezon elott, ilyen valtozasok utan?!?!😊

CTDP F1 2009 MOD bejelentve
Nah, ennek mar van ertelme😉 Igaz, hogy ez ev vege elott nem jelenik meg, sot talan meg jovore sem (😄) - foleg hogy "mashoz" keszul😊 - de valszeg hozni fogja az elvart minoseget.
Alexease
Koszi mindenkinek!
Firerock
ez volt az köszi:d

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

leho94
hbd 😊

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

dawydbu
Csatlakozom az elõttem szólókhoz. 😊

emericovsr
Boldog Szülinapot szintén

///////////////////////////////// http://www.simcompany.net http://www.vsr.hu

lac coo
BSZ, Alex , itt is... !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

dawydbu
Erre már fel sem figyeltem... Viszont megnéztem a tavalyi "modjukat". Hadd ne ragozzam... Még lustábbak voltak megváltoztatni... Ugyanaz az RFT lopás, csak itt-ott le van cserélve egy-egy kép meg szöveg...

emericovsr
Kiszedegették a magyar neveket, és amikben F1RFT utalás volt. grat

dawydbu
Eredeti:

Patch 1.2
This will be the last patch until April.
In this patch I updated the skins and effects
the numbers of cars were corrected and I am the most beautiful now.

Magyarul:

Ez az utolsó patch áprilisig. - Ez stimmel eddig 😊
A patch frissíti a skineket, az effekteket, és a rajtszámokat, ez a leggyönyörûbb változat. - Rajtszámokat ugyan frissítette, effekteket nem vettem észre, a skinekkel pedig nem sokat szenvedtek, cockpitbõl ugyanúgy homályos.

Tehát a megítélésemen nem változtat... .)

pointer4
Nekem volt hasonló gondom, amikor felraktam a HDR-t. Mert mindegyiknek saját d3d9.dll-je van. Ha átnevezgeted d3d9_2.dll és így tovább, akkor több is megy egyszerre.
Bár lehet más baj van, TVstyle reinstall.
Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Firerock

bocsi

Firerock

miért írja ki ezt?

dawydbu
Nem, most kaptam le, kipróbálom azzal is, hátha javítja. 😊

Firerock
nemjó
innen nem lehet flashgettel leszedni
Firerofossal meg nincs kedvem szarakodni

emericovsr
Innen gyorsan lejön a GP2
http://www.megaupload.com/?d=TL2DSQXW

Igen, az egészet lopkodták, mikor megkerestem Õket, hogy ezt mégis hogy, azzal védekeztek, hogy az F1RFT is lopott, méghozzá az FSONE-tól, így Õk onnan kértek engedélyt, így felhasználhatták. Ez így ahogy van egy baromság. Nem érdekel, hogy Sompir min akadt össze az FSONE-al (valami keréktárcsa egyébként) de ez ugy ahogy eszméletlen pofátlanság.

Részemrõl bojkottálom a modot, leszedtem, belenéztem, ez RFT, magyar nevû file-okkal, stb. Töröltem.

Sajnos hiába irkáltam az RFC-re vagy bárhova, ez egy társaság, összetartanak, törlik a bejegyzésem, stb.
Pedig én tiszta lapokkal játszom, csak próbáltam rávilágítani, hogyha nekünk megtiltanak valamit, akkor másnak se engedjék.

1.20 patchel megnézted?
mert az ma jelent meg hozzá 90mb

Firerock
van valami jó hely ahonnan gyorsan jönne a Gp2 2008?(az a 600megás verzsön)

dawydbu
Na srácok, 17.-e este óta nyomom az RL2009-et, offline, online, versenyek, setupok, belepiszkálás, stb. Minden megvolt, így bátorkodtam leírni, hogy mit gondolok róla.

Legfontosabb, amit már annyian említettek: Lopták az RFT-bõl. Pontosabban az egészet az RFT modra írták... Ezt nem kívánom bõvebben kifejteni, illegális.

Grafika: Modellekkel különösebb probléma nincs, egész szépek, a festéseknek sincs nagyobb gondjuk, csak kár, hogy cockpit nézetbõl homály az egész... Menüt ugye nem kommentálnám, mivel tudjuk honnan van... Pályák szintén lopottak, készítõ feltüntetése nélkül, valószínûleg engedélyük sem volt.... Kerekek szélén a zöld jelzõcsík nagyon homály, ahogy az egész gumi...

Hangok: Hibásak. 2008-as RFT és MMG hangok, illetve a Brawn GP hangja is a régi Honda, mikor már Mekinek kéne süvítenie... Zene egyébként hangulatos, tetszik 😊

Fizika: Nos, mivel ezt a valósághoz nem tudom hasonlítani, így csak annyit írnék róla, hogy teljesen fölösleges próbálkozás volt, ugyanis a szezon kezdete, sõt közepe, talán a vége elõtt úgysem fogják tdni visszaadni úgy, mint az eddigi modokban. Másrészrõl pedig gyenge nagyon... Csúszkál az autó, és össze-vissza kell kalibrálni a játékvezérlõt, hogy irányítható legyen....

Hangulat, játékmenet: Nagyban elveszik az elõbb mondottak a hangulatot, de legalább megvan mind a 10 csapat. (Igaz a rajtszámok, és a festések sok helyen nem stimmelnek, de legalább megvan. 😊) Hogy a 11. (USGP) csapatot mért tették bele, az számomra relytély... Fõleg, hogy miért pont Williams szárnyat kellett hozzá használni... Ha kezeket tettek volna rá (nem mozgó, a fix is jó lenne, sõt én jobban kedvelem 😊) az javított volna rajta, mert eltakarná, hogy a kormány is az RFT-bõl származik... Mondjuk jó pont a boxszemélyzet, bár gondolom nem õk csinálták 😛

Hát, ennyi lenne nagyjából, véglegesítve: 4/10 (jó szándékkal, és a lopás feletti átsiklással)

Szerintem egyetért mindenki .)

Sajna sem a modok, sem az idõpontok nem lennének jók!
79 és 91-es bajnokság jelenleg is megy SIMCo-nál, nálunk nincs Oval pályán futam. Vasárnap - Szombat is van futamunk, Csütörtöki napokon a készülõben lévõ modok tesztelése megy, vagy GTREvo. Viszont kb 75% a tagságnak idõsebb (30 feletti) játékosból áll, így szervezünk futamokat vegyesen Open és Touring modokkal.
emericovsr
szerintem ne feszegessük ezt a modot 😊 lopták, hazudnak, stb.

SimaSuna
Boldog Szülinapot!!!!
f1 2009 rl módhoz kijött egy 1.20 patch valaki adna hozzá egy linket

Ulvar
Hát ahogy a Simco-ban nálunk is sok az idõsebb. Hála az égnek. De én még a 20at se ütöm, majd csak jövõre szal én is kívántam már nekik sok sikert 😊. Egész jónak néz ki, én is mennék, mert tettszenek a modok ( 80% át teszteltem rendszeresen).

Viszont most jó közösségben egy Nippon 2008 bajnokság után keresgélek. Tettszik a mod.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

pointer4
Jóól hangzik 😄
Sajna már most látom hogy csak a felére érnék haza idõben a melóból.
De hajrá! <#integet2><#taps>
Ulvar
õõ itt van félreértés. Nem vádaskodok én. Nálunk már ki van írva a bajnokság és egyáltalán nem modernkori cuccról van szó.

2009.04.12 - 19.00 Vasárnap Indianapolis 50% Gasoline Alley, zárt szenior futam, oval

2009.05.03 - 19.00 Vasárnap Toban Raceway 2x15 kör Spirit of 76, zárt szenior futam, street

2009.05.28 - 19.00 Csütörtök Indianapolis'500 100% 3óra IndyCar Series 2008 nyílt szenior futam oval

2009.06.14 - 19.00 Vasárnap Kyalami 39 kör F1 1979, zárt szenior futam, road

2009.07.05 - 19.00 Vasárnap Jerez 36 kör F1 1988, zárt szenior futam, road

2009.08.16 - 19.00 Vasárnap Phoenix 45kör SENNA EST, nyílt szenior futam F1'91MOD, street
További lehetséges helyszínek, ha a pálya nem készült el. 1991 Senna gyõzelmek: Brazilia - Interlagos,San Marino, Magyar, Belga - SPA

2009.10.29 - 19.00 Csütörtök Fontana 3 óra GREG MOORE EST Cart98MOD, nyílt szenior futam oval

2009.11.06 - 19.00 Szombat Hungaroring 300km CTDP 2006, zárt szenior futam, road

AMÚGY MIÉRT NE LEHETNE A 2 EGYBEN? Esetleg meglehetne beszélni, így lenne is értelme nálatok is.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

emericovsr
Õ, félre értés van. A Maszim meghívott egy Senior F1 Bajnokságra, azt megköszöntem, de kihagyom. Modernkori F1-ben nem indulok, mert rengeteg gyakorlást igényel.

ZsoZso tudtommal old school modokkal akar valamit csinálni. Ráadásúl ez egy ötlet, nem biztos hogy lesz is belõlle valami, de jelenleg a Simco többsége õregecske, innen jött.

Dietrich
ja csak mondjuk teljesen véletlen, hogy az elv ugyanaz, hogy a modok, helyszinek közel azonosak..csak egy dolgot nem értek. 4 hónnapal ezelött mondjuk miért nem volt nálatok ez ötlet szintjén sem? De jobbat mondok..miért nem lehet közösen egyet miért jó megosztani a 30 éven felülieket?
Emericonak is lett átadva egy meghívó amit köszönt szépen de nem fogadta el. És akkor te Ninja jössz ilyen blablabla indokkal.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."