rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Ez így sajna élvezhetetlen.
bardocz
Szaggat mint a picsa...
bardocz
Nálam egyenlõre nem megy semmi,elõbb volt DTM,aztán ez a kép,most meg feketeség,és hang sincsen.
SimaSuna

hamarosan a SimSportTV 1es csatornáján! 😊

(10perc kb)
bardocz
HGTTC<#idiota>
SimaSuna
oversteer
kifli
tud nekem valaki ajánlani egy jókis drift modot a játékhoz? megköszöném 😊
batihu
Gyere a SIMCO-hoz! Jó társaság, jó versenyek, és ami nem elhanyagolható a készülõ vagy elkészült modokat kipróbálhatod, tesztelheted!<#eljen>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

milk4
Meggyõztetek😊Köv. héten szerintem be is fizetem.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Hát én 1 éve szimulátorozok, akkor, mikor megvettem a kormányt, utána 2 héttel már Zondával mentem versenyezni, hát nem kicsi volt a lemaradásom 😊 De nagyon hamar beleszokni, és segítõkészek is a tagok a SIMCo-ban. (gondolom máshol is, VSR-bõl ismerek még néhány élversenyzõt, akik megint csak nagyon szívesen segítenek, ha kérdez az ember)
bardocz
Hamar belerázódnál:-) Ilyen környezetben gyorsabban fejlõdik az ember.Nézegetheted a többiek gyorskörét,hogy hol mész máshogy,és azzal is fejlõdni tudsz.Pl 79-es Monacoban az alagút után csak ilyen körök nézése után jöttem rá,hogy nem kel ott visszapakolni 3-asig,elmegy az ott hatosban is.
milk4
Igen,gondoltam a Simco-ra,csak attól tartok,hogy túl lassú lennék a sok tapasztalt versenyzõ között.

bardocz
Simcoban most van Z4,meg Lupo,késõbb nem tudom mi lesz helyettük,de szerintem Megane biztos lesz,ha már megcsinálták😊 Meg hátha lesz ETCC :-)
Meg VSR-ben is van minden,3000/év.
milk4
Valaki nem tud egy induló vagy nemrég elkezdõdött ligát mondani és ingyenes vagy max. 2-3000Ft-os tagság díjat kell befizetni?Lehetõleg ne legyen Open-Wheel,mert azt én szeretem.Köszönöm elõre is a válaszokat.

rvn
Hello! Server problámám lenn. Az lenne h ujra lett akva s ervergeépen az op rendzser win server 2003. Mentéseket illetve a felhasználónevedet nem a fõkönyvtárba tárolja hanem a "dokumentumok" mappába és ezért nem tudok több szervert csinûálni. Van megoldás?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

bardocz
Oké,köszi.
Dietrich
ugyanolyan.
de tavaly már szekvenciálisra váltottak viszont maradt a kuplung pedál még mindig.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bardocz
V8-as autókban a H-váltó ugyan olyan elrendezésû,mint egy balkormányos kocsiban,vagy a tükörképe?
Dietrich
+s

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Emerico!
Az a kanadai srác a Hinchcliffe aki az IndyLightcba ment is tudna segiteni ha kijönne egy mod erre a szériára.

zolee145
rFactorban 8.22-es idõt mentem a Suzukival.😊

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

bardocz
Szerinted én ismerem a Collin sorozatot?😄
és szted 1 festés van a kocsihoz összesen ? 😄D

bardocz
Colli dirt még mindig.Mitnemértessz?<#idiota>
mivan ?

bardocz
Néztem valami videót,amiben PP-s audival ment a csóka,és a festésnek ehhez köze nem volt.
bardocz
Tudom,hogy nem az,de akkor is nevetséges😄
GTR2-ben, f1 autóval mentem 8 perces idõt.. xD

SimaSuna
Nobuhiro Tajima at 10:01.408. He was in a Suzuki XL7 Hill Climb Special
a videón is escudo-val megy Gerzson.. 😄

a colin nem is egy szimulátor 😊

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

bardocz
Ezt azért remélem érzékelitek.Ha GP79-ben úgy tapadna a kocsim,mint ez murván,nem Ingy lenne a bajnok,hanem én😄 Még az elején a gyorsulás azt mondom,hogy oké,Group B,nade a többi az nevetséges😄 És ha jól tudom a rekordot Pikes Peak-en egy 1000 lovas Suzuki Escudo tartja,10 perc körüli idõvel.
bardocz
Na ez viszonylag korrekt ligának tûnik,hiába a sok segítség.Sok sikert hozzá😉
Üdv emberek! 😊

rFactor F1 liga indul - BF1CL újra!

Honlap: http://bf1cl.extra.hu

2009es F1RL MOD kicsit szerkesztett változata!

2500Ft/év nevezés díj (2szezon)
Az árért cserébe:
nagy szerver, oklevelek a futamok 1-3 helyezettjeinek, kupák az év végi 1-3nak, illetve a bajnoknak, ingyenes indulási engedély a következõ évre

Futamok Keddenként!

18.30-19.15: szabadedzés
19.15-19.25: qualify (10perc | 3kör - 1gyorskör)
19.30-: futam 75% versenytáv

Megengedett segítségek:

F7 - váltó
F8 - kipörgésgátló
F9 - blokkolás gátló
F11 - kuplung

Jelenleg még szabad csapatok: Toyota, Redbull, Toro Rosso, Force India

Minden érdeklõdõt szeretettel várunk!

Balagee - Tóth Balázs (MSN: [email protected])
Üdv.
Van egy eladó, új, bontatlan "rFactor - Special Edition 2008" DVD -m.
Ha valakit érdekel, akkor a vaterán megtalálja. (esetleges kérdések priviben). Köszi.

emericovsr
najó, elvesztettem a fonalat....

///////////////////////////////// http://www.simcompany.net http://www.vsr.hu

Köszi, ezt gondoltam...

De én a racex modra gondoltam <#wow1>

emericovsr
A mod elkészült, illetve folyamatosan csiszolgatjuk, most 1.2-es verzióban mûködik. Hivatalosan nem jelenhet meg augusztusig, mert addig a Simbin tiltás alatt áll.

Csak SIMCo ligán belül lehet használni, mert úgy van bejelentve feléjük, hogy addig Liga mod, ezt szabad. Vagyis ezt még engedték.

Természetesen kikerül, sõt ki is került a mod már, de ha nem akarsz a nyakadba egy jó kis pert, akkor jobb ha nem mutogatod. Tehát az én mondásom az, hogy TILOS használni egyenlõre. Persze ezt bajnokságokra értem.

Szia Batihu! Clio-t végignyomtuk, nagyon jó volt, most Leonnal vívunk, meg Emerico válaszától függõen majd meglátjuk a többit.

batihu
Bocsi, én a BMW Z4-re értettem, csak utána néztem a hivatkozást, vedd tárgytalannak amit mondtam! <#heureka>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

batihu
Szia Somcy! Clio-t végignyomtátok? Úgy tudom csak SIMCO tagok használhatják, a mod még nem lett kiadva hivatalosan! De az Emerico válasza lesz a biztos!<#wave>

Szia Emerico!

Ezek szerint akkor elvileg "használni" se lehet a modot?

<#mf2> 2 óra elég lenne, de most még Bathurstra se tudok gyakorolni, csak szombaton<#rolleyes>

copass
kúl!😊 a mercit szépen belehet dobni a kanyarba, állat módjára!😄

Összedobtam egy TCL videót:

TCL - Mid Ohio

OK, kissé kezdetleges, de talán az újabb "mûveim" jobbak lesznek majd.

emericovsr
igazából nehéz, de ha rájössz akkor nem ördöngösség. a lényege hogy túlkormányzottá kell tenni, és akkor be lehet rángatni a kanyarokba.

Áhhh ez kurva jó! Hétvégén a régi gépembe lévõ vinyóról elõszedem a gp2-es skinjeimet.<#idiota>

Amugy észrevettétek, hogy a TCL modba van egy osztrák/magyar páros is?<#smile>

SD456
Hi all!

Nem tudjátok miért nem tudok se belép, se regisztrálni az rFactor Central oldalon ?

PS3 ID: SDani456

milk4
Én vagyok a béna,vagy télleg képtelenség normális setupot csinálni alá?