rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tényleg nagyon hamar meg lehet szokni a teljesítményt. Elõször durvának tûnik, majd 1-2 hét és olyan mint a "régi". Nekem a Suzuki GTi 100 lova után jött egy Dízel S80-as 163 lóval, majd most átültem egy S60 R-be, ami 300 ló meg összkerék, elõször ájuldoztam, de most már nem lepõdök meg rajta. És a 130-as sebességhatárhoz annyit, hogy mondjuk azzal a tempóval a német autópályákon, hamar levillognának még a szélsõ sávban is. És ahogy Zolee145 mondja, azért nem mindegy hogy ha pl. 130-al mész azt hogyan produkálja az autó. Mert valamelyik forog akkor már 5000-et, valamelyik megy 1200-at, és jóval kevesebbet is fogyaszt hiába sokkal erõsebb az autó. Nem beszélve a biztonságról, és az utón maradásról.
bardocz
Én ellennék a 280-300 lovammal,meg a bububu hangjukkal :-)
Alexease
<#idiota><#taps>
leho94
Fater már megtette , az más dolog hogy kamionnal

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Cowek
Szeretnék megszokni egyszer 650 LE-t úgy hogy unalmasnak érezzem :-))

http://www.f1-info.hu/

Alexease
Persze, ez OK, de maradjon fo szempont a kulturalt, szabalyos kozlekedes😊
zolee145
Olyan nincs, hogy elég.😊 Minél erõsebb autóban ülsz ánnál jobb. Meg aztán az adott teljesítményt elõbb-utóbb úgyis megszokod, és kevésnek érzed majd. Legalábbis én eddig így voltam vele.
Az sem mindegy, hogy autópályán 130-nál ha jön egy emelkedõ akkor ne térdeljen le a gép.
Ettõl függetlenül persze igaz, hogy az autók 90%-a képes a megengedett maximális sebességre, de tegye fel az a kezét aki csak úgy a móka kedvéért nem száguldozott még soha.😊

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Alexease
A nitro utcai autoba teljesen felesleges😊)))))) A varosba a Trabant szintu motorero is boven eleg. Autopalyara sem kell sokkal tobb, mi az ami nem megy max 130-at?!😊 Persze, gyorsulas meg dinamika. De a kozterulet ugy sem versenypalya. Egy tizeneves auto motorja, mar nyujt annyi biztonsagos dinamikat (vesz kigyorsitas, elozes stb.) ami boven eleg.
zolee145
Az utcai BMW-kben is van ilyesmi dolog. Nem hülyeség ez.

Én mondjuk inkább raknék ilyet a kocsimba mint mondjuk nitro-t. Az is csak pár mp, viszont azt nem tölti újra az autó, ráadásul amennyire tudom addig túlterheli a motort, míg a KERS valamilyen szinten tehermentesíti.

Alexease
😊))

De azert ez sem rossz, "neha" versenyauto (raadasul megnyert egy 24 oras versenyt😊
http://www.youtube.com/watch?v=tq-9rP9cf8k
bardocz
Aki tudja vezetni,annak van haszna belõle.Pl ha látsz út szélén alvó árust,akkor némán oda tudsz mellé gurulni,jók kipakolod,és elhajtasz<#wow1>
Alexease
Valszeg nem hiaba rohangalnak az utcan a hybrid Toyota/Lexus utcai autok😉 nem tudom mas gyarto hogyan halad, de a Toyota biztos elen van a technologiaban.

(Az mas kerdes, hogy draga, es hogy nem tudni mennyi valodi haszna van😛)
toyota már elég rég kitalálta, csak épp nem a KERS nevet adták neki.. :-)

zolee145
A KERS az utóbbi idõk legjobb ötlete volt. Végre egy olyan dolog, amivel tényleg F1-es technológia kerülhet az utcára. Nemcsak pillanatnyi teljesítmény növelésre lehet használni, hanem fogyasztás csökkentésre is. Vagy mondjuk dugóban történõ araszolásra.
Ráadásul nemcsak szupersportkocsikban lehetne, hanem akármelyik kategóriában.
Ugyanakkor tipikus példája annak, hogy egy nagyon jó ötletet hogyan lehet idióta szabályozással kinevezni bûnbaknak. Most minden KERS-es csapat erre fogja a sikertelenséget, és van is benne valami.
Ha nem szabályozzák le ennyire a használatát (LE, és idõkorlát) akkor egyértelmû elõnyt biztosítana, és akkor mindenki használná.
Ha az FIA egy kicsit is normálisabban vezette volna be akkor most a KERS-es autók agyonverték volna a többit, és már nem is lenne többi, mindenki használná.

Így ebben a formában tényleg baromság volt, de ez nem az ötlet hibája, hanem a bevezetésé. Idióta keretek közt tartották, így tényleg szinte csak a hátrányát lehetett érezni...

Legalább viszik a Kers-es ötletüket a drágajóédesanyjuk vizibiciklijére.
Mondjuk anyiból sajnálom, hogy õk legalább nyitottak voltak az rF-be való integrálásba, talán még a Wiliams ilyen közvetlen csapat.
leho94
wow

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

simcompany

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Nightt
Ez engem is erdekel! Pl lehetne egy hotlap es egy "rendes" verseny is...

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

6e66o készit a hungaroringhez uj texturákat katt ide

Be vagy jelentkezve? Mert nekem van egy csomó link a 2.0ra meg 1-1 a 2.1re meg a 2.11re.
Mondjuk nekem már nagyon régen itt pihent a rf-be csak most végignyomtam minden moddal a Lienzi hegyit meg egy saját racer konvert gokart pályát,akkor vettem észre hogy ez is fent van.

Nemtudtam hogy volt vele gond, a jogokkal. Bár most nézem hogy ezt nem is madcowie adta ki. Mind a Historic Rally Cars-on alapszik amit Frank.f55 csinált, utána jött ki a GroupB rallycross (madcowie, frank beleegyezésével), aztán ez, RallyCross V2 néven ( Neil Bainbridge), aztán nemrég az RWD Rallycross amit szintén madcowie csinált.
Mindközül nekem ebben tetszik a legjobban a fizika.

Mi az hogy természetesen rallykocsival?<#idiota>, hegyipályára, hegyiautó kell. Osella PA20 és társai. Mpantel elvileg készitget egy ilyen modot, de régóta nics fejlemény.<#szomoru2>

bardocz
JP-n nehogy verseny legyen ebbõl,akkor már inkább RBR-ben,ha leesel esélytelen visszajönni a pályára,szalagkorlátról úgy pattan vissza a kocsi,mintha kilõnék,legalábbis nekem ilyen emlékeim vannak abból a pár próbálkozásomból...
Alexease
Tenyleg, meg piszkaltam is azt a palyat😊))
Nem kell ilyen bonyolultan. Megnézted te hogy van egyáltalán Lückendorf vagy Joux plane? <#idiota> Ugy van megcsinálva hogy az igazi start elõtt is van egy "rövid pálya". Pontosabban van ott is egy xsector1, 2, és xfinish. Szóval ha elindulsz egy teszten, akkor is rendesen méri az idõdet. Normál körpályán nem méri az idõt,csak a 2. körtõl, ezért kell elé rakni ezt a plusz 3 gmt-t és igy már rögtön mér.

Igaz igy nem számit hogy mikor indulsz el, nincsen rajtjelzés.Onnantól méri az idõt ahogy átlépted a rajtvonalat(ami valójában egy xfinish)

Az HRFL Clio meg Seat bajnoksába Lückendorba mentek is futamot igy kb 30mps egymás után rajtolással, meg múlt hétvégére csináltam nekik lienzbe is egy hegyi "nyomvonalat", asszem ott is lefutották,de nembiztos mert valami szevergondjuk volt.

Alexease
Valoban, a Qual jobbnak tunik, mert az osszversenyidot ott is kell hogy merje, es nincs kavaras a starttal. Adminisztralni kell, mint az igazin, papirra kiirni, ki mikor indul, aztan egyesevel szolitgatni oket.
zolee145
Az pl nem lehetséges mint a NASCAR kvali? Privát kvalit kell indítani, csak beállítani az órát úgy, hogy mindenkinek legyen ideje menni. Az admin rajtoltat mondjuk fél percenként, viszont a pályán azért nem tudnának találkozni. Ha az utolsó is felér kész a végeredmény.😊

Alexease
Mitudomen😊)) Azt sem tudom, hogy milyen felfutos palyak vannak (a Parad sosem lesz kesz, ugy erzem😄DDD). Bar rally szakaszok vannak, az nekem is van 1-2 tucat😊

De regen mentem mar online is, a rendszerre sem emlekszem. Ha a startjelzesnel, zold lampanal, ami mindenkit inditana eredetileg, elindul egy kozponti ora/stopper, amit lat mindenki, akkor az admin tudja startoltatni oket. Ha meg a palya vegen, elszamolja a koridot a progi, akkor csak le kell vonni mindenkitol azt az idot, amit a star elott a rajtracson toltott😉
Nem egyszeru, az teny😄DDDDDDDDD
Norbi1990
És, hogy valósítod meg ezt az rF-be? 😮
Alexease
Szerintem, az offline felfutasnak nem sok ertelme van. Eppen a nehezseget, izgalmat, erdekesseget veszti el.

Azert izgalmasabb, amikor a rajtracson kell varakozni, 1 percenkent elore gurulni, idore indulni, es csak egy probalkozas van. Es ebbol 2-3 futam, ilyen-olyan (forditott, ido alapjan stb.) rajtsorrendekkel.
Dietrich
egész pontosan pickup verzió 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Smicy2
jövök, de sztm szerveren érdekesebb lenne 😄

Charade GTti

simcompany
Megcsinálom, ez jó móka lesz

<#eljen>

simcompany
Természetesen valami Rally kocsival, akár a héten megjelenõ VW Polo RC kocsival, de más is lehet. Mivel ehhez nem kell hogy legyen mindenki a szerveren, hotlaps rendszerben is mehet. Mondjuk egy pálya egy hétig van, aztán kész.

Norbi1990
Attól függ mivel és mikor 😊
simcompany
Egy hegyi felfutás bajnokság mennyi embert érdekelne vajon?

simcompany
A jelenlegi rFactor nem alkalmas erre, az hogy a fizika változik, még oké, de a kocsi kinézete már nem tud változni, ha beléptél.

Nightt
Ja, en ott is akarok indulni, csak a penteki futamot nem akarom kihagyni!

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

bosco05
Ne itt! Ez rFactor topic...
gondoltam hogy ezt írod. tõled nem is lehet másra számítani

Norbi1990
Ez nem kamion hanem kisteher és ugyanúgy megy majdnem mint a NASCAR.
bosco05
HRC topikban a válasz..
nekem nincs bajom vele, de ha én nascarban szeretnék indulni, akkor ne kamionnal kelljen körözgetnem.

zolee145
Ugye ami F1-ben sok az NASCAR-ban még kevésnek számít.😊

Amúgy nem tudom mi a bajod a Truck versennyel? Ez csak Európában szokás, hogy az adott versenyformában a "király kategória" létezik, és minden más szar. Mindössze annyi a baj, hogy a "király kategóriák" futamain kevés kivétellel általában el lehet aludni.

A tegnapi Truck futamon a sárgát leszámítva (1 volt a verseny alatt) nem nagyon volt pihenés. Elõtted, mögötted, melletted...mindenhol autó.

Mindegy, úgysem fogod megérteni...

te ne magyarázz nekem. belekötsz abba, hogy szeretnék egy funrace-t, mert szerinted volt már vagy 10, és én egyiken se indultam... tudod én dolgozom, nem a bandámmal "koncertezgetek"... sorold már fel kérlek azt a 10 funrace-t.

Norbi1990
Szerintem indulhatsz, de azért kérdezz rá szerintem 😊
Nightt
En az elso futamokon indultam, akkor ugye indulhatok a penteki versenyen? mar eleg sokat gyakoroltam ra...

zolee145
Jól hallottad. De ez arra vonatkozik, ha valakirõl az égvilágon senki nem tud semmit.

bosco05
Megint hülye vagy, már bocs, hogy ezt kell írjam, de minden nascar futamon megvan a 20 körüli létszám. Nem tudsz semmirõl és állandóan kötözködsz. Sötétben tapógatózol és baromságokat irogatsz ide is és a többi topicba úgyszintén. Megvan a szinted...
Senki?

Norbi1990
De nem biztos!
Tegnap valami ilyet hallottam TS-en.