rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JuanG
semmi extra, néhány graf tuning, meg multiscreen támogatás...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

simcompany
az új LFS verzióban van valami érdekes újdonság? jött hírlevél most

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

batihu
Azok voltak aztán a szép idõk! Akkor még tényleg versenyek voltak, nem volt menetstabilizátor, ABS, kipörgésgátló...<#eljen><#worship>Minden a pilótán múlott!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

Dietrich
meg mekkora erõ volt bennük 90-en tájékán..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Jamirofan89
A Lotus vezetése közben Senna-nak többször is kivérzett a keze a kesztyûjében,mert olyan szûk volt a hely a váltáshoz.Gondolom Johnny-nál sem volt más a helyzet.Eszméletlen milyen tapadással bírnak ezek a gépek!

mcmoha
Annak idejen mi teljesen odaig voltunk, hogy milyen fasza mini kamera.<#vigyor>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Nightt
Basszus mekkora kamera<#zavart1><#wow1>

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Dietrich
V8 tavalyig használt H váltót..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
92-ben már minden autóban szekvenciális váltó volt..

mcmoha

Jamirofan89
<#crazya>

Dietrich
szekvenciális..

Jamirofan89
jaja.most már értem miért nem élne túl egy "hétköznapi" ember egy futamot.
láttad,hogy dolgozik a szíve 😮
na meg a H váltó.fasza volt.

Nightt
Egy kicsit komolyabb tudas kellett akkoriban F1-et vezetni, mint most...

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

milk4
Valaki kipróbálta az RTR-t?Én most kaptam hozzá beta key-t😊

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

mcmoha
Ha ritka regi F1 videokra vagytok kivancsiak nezzetek meg ezt az oldalt.

Jamirofan89
*1992

Jamirofan89
találtam egy igaziritkaságot 1993-ból<#hawaii>
érdemes végignézni<#wow1>

Dietrich
99-ben a gonosztörpe a F1-es pályákkal olyan szerzõdést kötött, hogy nem rendezhetnek más konkurens (kilehet találni melyikre gondolt)ow versenyt akik nem az FIA égisze alatt versenyeznek..Montreál esetében egy kibuvó volt ott a város öknormányzata határozta meg az évi 2db versenyt és ebbõl az egyik a F1 volt..2001-tõl meg a CART.

zolee145
Az sem mindegy hol adnak valamit. Ha jól tudom a Hungaroring úgy kapott szerzõdést, hogy egy országosan sugárzott csatornának kell közvetítenie élõben a versenyeket. Nem tudom ez más országokban hogyan meg, de gondolom hasonlóan.
Pl. a NASCAR-t fizetõs csatornákon adják az USA-ban.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Dietrich
ja és kis széria még az Atlantic meg a Mazda is 😊

aztán inditanak egy újabbat is:
USF2000 - Andersen szériája fontos lépcsõfok lesz a fiatalok számára

Dietrich
nekem csak az a bajom, hogy Ecclestone elintézte miket ne mutasson a TV nehogy átszokjanak az emberek rá 😉

Dietrich
A1GP nagy bajban van..surfersbe nem mentek már el múlthéten annak ellenére, hogy 5 éves szerzõdést kötöttek a V8-al közös versenyre.. lehet game over a szériának..de hogy nagy pert kapnak az is biztos..
champcar vagy indycar..nem mindegy 😊 más kasztni, más motor..

simcompany
Gyertek bátran 😊

Nightt
Termeszetesen nem neked valaszoltam, hanem Emerico Mini-s bajnoksagara<#zavart1>

Ulvar
nem neked mondta szerintem 😊.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Rendben van.

Nightt
<#eljen> Valoszinuleg indulok!

Ulvar
3 an mentek, nem is rFactor és ami még alatta van...neeeeee inkább menjetek rFactorozni valami ligába mind1 hogy hova de hogy 3an rFczni...még anno Pubon több magyar gyûlt össze...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

bosco05
És még valami de ez már kötözködés, mert fél 5 kor nincs jobb dolgom:
"Az Ausztrál verseny gyõztesei"

Gyõztes egy van, a többi vesztes <#hehe>
bosco05
nem kötözködésképpen, de ausztráliában az 1. két kört adott a másodiknak és a bronzérmes már kiesett, vagy valamit én néztem el?
Ûdv!

Azt szeretném mondani hogy lehet hogy van valaki aki szereti még az f1 Challenge-t mert aki szereti és szeretne ligában leni az jelentkezzen ezen az oldalon: F1 Pro 2009 liga<#worship>

Jacek
wrc, amirol beszeltem 207 s2000 az 60

Jamirofan89
egy magazinban láttam Jani 206-osát és az ár is oda volt biggyesztve.
100 millió Ft kereken<#gonosz1>

Jacek
na bazz akkor 207, na bumm elirtam... ja motor+3diffi+valto valami 8-10 milla volt a felujitas 2001-ben es ez 1200 versenykilometerenkent😊

Jacek
irni nem tudok faradt vagyok😊 a bub az bubu😊es Prodrive arak nem pisti bacsi altal keszitett itthon.

Smicy2
jogos, csak a bérletet néztem 😊
de 206 S2000 nincsen 😛

Charade GTti

Jacek
meg egy off es abba hagyom😊 csak hogy kepben legyunk ar szempontbol, szerintem van az 15m is biztositassal, de most szigoruan 8 eves arakat mondok (biztos nem lett olcsobb) bub kipufogo rendszer 1.8m😊 kormanyosszekoto 800e😄

Jacek
aham a berlete😄 es szerinted mennyiert lehet megvenni?60 milla volt Janika fele 206 S2000, de mondok 2001-bol 75 millas WRC vetlet leharcoltat:d de vettek itthon 150millaert is wrc-t! na ezeket szamold at euroba!

Smicy2
itthon?

nem hiszem 😊
Egy WRC egy hétvégére kb 10 millió
úgyhogy annyit azért nem 😊

Charade GTti

solo
wut?: O

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Jacek
Ezt siman eldobaljak itthon a rallyban😄 tehat ez kint ocso😊

Ingy
aggyá lottó 5-öt 😄

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

simcompany
A szponzorokat a pilóták hozzák a kisebb szériákban javarészt. Vagy gazdagnak kell lenned nagyon, vagy nagyon jó kapcsolatokkal kell rendelkezni, hogy eljuss bárhova is. De akkor is kell pénz, mert a teszteket nem fizeti a szponzor, azt neked kell állni, és csak ott tudsz bizonyítani.

ArsenalForever
Akkor a héten még nem töltök 5-ös lottó szelvényt 😊
Nagyobb szériákban gondolom a szponzori pénzek elég nagy részét fedezik a költségeknek.

simcompany
Na, hogy a játékról is essen szó😊

simcompany
Csak egy példa:
IFM azaz Formula Masters:
Kocsi - 210 000 euro
Felszerelések - 300 000 euro
Szállító egységek, kamion, sátrak, stb - 200 000 euro
Utazás, szállások, csapat, kaja, pia - 50 000 euro
azaz kb 200 000 000 Ft.

És ez még egy "kis" széria...

simcompany
Dehogy baj, csak most kezdek mögé látni, mekkora pénz egy ilyen csapat, és hihetetlen mennyi embernek van is ennyi pénze...

De, nem is ez a baj, hanem hogy nekem nincs annyi 😊

ArsenalForever
De ez miért akkora baj?