rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Nem értem miért nem fékez bal lábbal, amikor simán megtehetné. Sennát sem értem emiatt😛
bardocz
Nagyapámnak van egy, lehet õ balszerencsés vele, de kb minden hónapban szervizben van már, mert valami elromlik benne. Én nem vennék. Nagy fílinges, meg minden, de sajna nem túl megbízható.
Dietrich
enél jobb szemléltetõ nem kell 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

SimaSuna
sok 😊

4ütemü varnyeszre páylázom 😊

Dietrich
ma már..és a 2 ütemû wartburg hány éves is? 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

JuanG
ebben hol van dupla kuplung? az elején az egyenesben amikor nem veszi be a sebességet felváltásnál? 😛

aztán fékezéskor, jobb láb elkezd fékezni (fordulat ugye leesik), majd váltásnál gázfröccsöt ad a nagyobb motorfék hatás miatt nem? Vagy ezt csak én képzeltem eddig így??

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

SimaSuna
õrá gondolok...

Historichoz hozzá lehetne csapni, valamint jólenne pl Dodge Charger vagy Challenger is 😊
Toby0501
Erre gondolsz?

SimaSuna

Nissan Skyline GTR

rfactorhoz nem jelent meg csak GTL-hez?
batihu
Akkor majd ezt be kell pótolnod!<#wink>Kétütemû Wartburgot még én sem vezettem, de Trabantom volt 9 évig!<#crazya>A kétütemû Wartburg váltója biztosan meglepetést okozna nekem is!Elsõre a Trabi hátramenet sem ment, be kellett mennem egy nagy térre megfordulni! Elõtte csak botváltós autót vezettem!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

macleody
Pár éve egy 2-es golffal mentem vagy 80Km-t kuplung nélkül. Csak a zöld lámpánál való elindulás volt kicsit gáz. Motor leállít, egyesbe be, indít, gáz 😊
cselt
Hát ha mázlista lennék, akkor nem wareszt vezetnék... <#vigyor>
bardocz
De nem elég, hogy ha az elsõ kuplungnyomás közben már nyomom is a gázt, és felengedésnél ott van a fordulat?

Dietrich: ma már minden kocsiban lehet felváltani kuplung nélkül, csak nagyon kell érezni a kocsit.
SimaSuna
Historic-ba szoktam néha duplakuplungot használni 😊
simcompany
o anyám...

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Nightt
Ez eleg jo szemlelteto...

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

mcmoha
Valahogy igy???

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Norbi1990
Szinkronos váltóban ezt nem kell csinálni ugye?
jah bocs..nem olvastam el mindent...szal 4 ütemû az más...ott szar a váltó
mert a Warbiban "szabadonfutó" van, ami sokszor tönkre is megy. ha az nem jó, akkor bármit csinálhatsz..😊
Mert a gázfröccs azért kell, hogy a váltóban a csoporttengely és az elõtéttengely fordulatszáma közeledjen egymáshoz, úgy könnyebben összekapcsolódnak a fogaskerekek. Visszaváltás: kuplung be, váltó üresbe, kuplung fel, gázfröccs, kuplung be gyorsan, majd visszaváltás. Ezt kell nagyon gyorsan csinálni.
Dietrich
arra akartam célozni, hogy kuplungolás nélkül is lehet váltani benne.

milk4
Szerintem a VLN 2005-ös mod-ban van a legjobb.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

bardocz
Pedig te még mázlista is vagy, és jónak kéne lennie, most gondolj bele, hogy milyen lehet másoknak 😄
kicsit ontopic 😄

melyik jelenleg rF alá a jó Nordschleife?
ez jó lehet? rfcentralon találtam

Nordschleife 1.21 by Com8/Genghis99

bár jelenleg nekem valamiért egy jópár külföldi oldal nem megy vagy csak nagyon lassan..

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

cselt
4ütemüben nálam ha kettesbe rakom vissza akkor mindig recseg, tökmind1 mit csinálok. Ez ilyen. Sajnos a váltó nem az erõssége a wareszoknak... 😞
bardocz
4 ütemû. Sajna két ütemû autót még nem vezettem.
Dietrich
2 ütemû wartburg váltója az más tészta 😉

vannak ilyenek 😄

lac coo
Ja..az más ... 😄

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bardocz
rF-ben arra jó a kuplung, hogy a boxból nem kell forgó kerékkel kiállni.
bardocz
De most nem is rF-rõl van szó, hanem rosszgyerek módjára offolok :-)
lac coo
rF-ben kb tök mindegy mit csinálsz váltás alatt, kis gázfröccs legyen , ahogy sikerül, azt jóvan 😊))))

A kuplung is csak dísznek van benne 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bardocz
Nagyapám Wartburgja olyan, hogy tök mindegy hogyan váltasz, teljesen random néha reccsen egyet😄
visszaváltásnál (ahogy tanultam régebben teherautón/traktoron), kuplung-üres-kuplung fel-gázfröccs (sebességtõl/fokozattól függõ nagyságú)-kuplung be és sebességbe.. ha jól csinálod nem reccsen😄

bardocz
Igen, én is így gondolom.
Nightt
Sztem eleg 1x kinyomni a kuplungot gazfroccsnel, mivel azt azert kell csinalni, h a hajtott kereket ne fekezze tulsagosan a kuplung kiengedesenel a motorfek.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

bardocz
Najó, de hány olyan kocsi van az utakon, amiben szinkronizálatlan váltó van? Ott persze, hogy duplán kell kuplungolni, de ezt mondtam is neki. Visszaváltásnál miért nem elég egyszer kinyomni a kuplungot, és közben adni gázfröccsöt?
Ez azért váltófüggõ is...egy egyenes fogazású, vagy esetleg egy szinkron nélküli fokozatot be sem tudnál tenni (menet közben), ha nem duplakuplungolnál. Nagy mûvészet ez....nagyon zsigerbõl kell csinálni, hogy jól csináld. Visszaváltáskor egyébként sem árt gázfröccsölni, aminek duplakuplunggal van értelme csak.
Nightt
Sztem neked.

bardocz
Itt vannak hozzáértõk. Haverom azt mondja, hogy duplakuplunggal jó váltani, de azt nem tudom miért, csak olvasta. Én azt mondtam, hogy csak rá kell rúgni a kuplungra, váltani, és újra padlón lenni, mind ezt nagyon gyorsan. Ugye, hogy az én technikámmal gyorsabban lehet haladni? Illetve visszaváltásnál is a duplakuplungot mondta, mert hogy akkor nem ugrik a kocsi, ezt meg szerintem egyszerûbb heel-n-toe-val orvosolni. Ugye itt is nekem van igazam?😄
Norbi1990
Nem kell megvennie, mert ahogy beírja és kilép a tesztrõl már az összes autó elérhetõ lesz.
Dietrich
csak a TOP 10 😉

Ulvar
Vagy, fogod bemész egy tesztre az alap autóval beütöd a chatbe hogy ISI_BABYFACTORY aztán megveszed mindet...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ulvar
Van valami patch...de már nem tudom hogy hol...nekünk simán feloldotta, valamit bütykölni kell de már régen mentünk vele úgy hogy nem tudom...de google...hátha...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Freedom88
Egy kérdés:
CTDPF1 2005ben van vmilyen kód, h minden autó elérhetõ legyen? Pénz van, csak nincs "tapasztalat" köszi elõre is

T.T.

Toby0501
Jah, szerdán a tesztfutamon.. 😊

simcompany
csak tízen? 😊

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Dietrich

HRC Dodi
Sziasztok!

Tegnap a SimSport TV 2-es csatornáján volt látható az MORFT Liga 6. futama, a Török Nagydíj, ahol is nyereményjátékra került sor:

http://media.simsporttv.com/MORFTL/Morftl%202009%20-%20Turkish.wmv

A közvetítés alatt két kérdés hangzott el, hogy hány különbözõ bajnoka volt eddig az F1 sorozatnak és hogy a TudatLAN székhelye hol található!

Ha valaki tudja a választ, az küldje el az morft kukac extra.hu címre ma estig, amikor is kisorsoljuk a nyertest(Bõvebb információ az oldalunkon található majd - www.morftl.extra.hu)... Nyeremény egy fél évig korlátlanul használható rfactor szerver, s a lejárat után a hosting cégekhez képest áron alul juthat hozzá a korábbi nyertes, további bérlés igénye esetén, addig is és késõbb is bármiben rendelkezésre áll a felhasználónak KORLÁTLANÚL!

Továbbiakban várható nyeremények lesznek még= Michael Schumacher ED 50ml parfüm csomagok különbözõ variációban, számítástechnikai kiegészítõk, hostinggal kapcsolatos dolgok, támogatóink felajánlásával a TV-n keresztül pedig kisorsoljuk e módon.

A nyertes neve tehát e-mail cím azonosításával ma olyan 20:00 körül olvasható oldalunkon a FÕOLDAL résznél!

Továbbiakban minden jót nektek.

üdv,Dodi