rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
aztán fékezéskor, jobb láb elkezd fékezni (fordulat ugye leesik), majd váltásnál gázfröccsöt ad a nagyobb motorfék hatás miatt nem? Vagy ezt csak én képzeltem eddig így??
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Historichoz hozzá lehetne csapni, valamint jólenne pl Dodge Charger vagy Challenger is 😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
Dietrich: ma már minden kocsiban lehet felváltani kuplung nélkül, csak nagyon kell érezni a kocsit.
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
melyik jelenleg rF alá a jó Nordschleife?
ez jó lehet? rfcentralon találtam
Nordschleife 1.21 by Com8/Genghis99
bár jelenleg nekem valamiért egy jópár külföldi oldal nem megy vagy csak nagyon lassan..
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
A kuplung is csak dísznek van benne 😊)))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
CTDPF1 2005ben van vmilyen kód, h minden autó elérhetõ legyen? Pénz van, csak nincs "tapasztalat" köszi elõre is
T.T.

Tegnap a SimSport TV 2-es csatornáján volt látható az MORFT Liga 6. futama, a Török Nagydíj, ahol is nyereményjátékra került sor:
http://media.simsporttv.com/MORFTL/Morftl%202009%20-%20Turkish.wmv
A közvetítés alatt két kérdés hangzott el, hogy hány különbözõ bajnoka volt eddig az F1 sorozatnak és hogy a TudatLAN székhelye hol található!
Ha valaki tudja a választ, az küldje el az morft kukac extra.hu címre ma estig, amikor is kisorsoljuk a nyertest(Bõvebb információ az oldalunkon található majd - www.morftl.extra.hu)... Nyeremény egy fél évig korlátlanul használható rfactor szerver, s a lejárat után a hosting cégekhez képest áron alul juthat hozzá a korábbi nyertes, további bérlés igénye esetén, addig is és késõbb is bármiben rendelkezésre áll a felhasználónak KORLÁTLANÚL!
Továbbiakban várható nyeremények lesznek még= Michael Schumacher ED 50ml parfüm csomagok különbözõ variációban, számítástechnikai kiegészítõk, hostinggal kapcsolatos dolgok, támogatóink felajánlásával a TV-n keresztül pedig kisorsoljuk e módon.
A nyertes neve tehát e-mail cím azonosításával ma olyan 20:00 körül olvasható oldalunkon a FÕOLDAL résznél!
Továbbiakban minden jót nektek.
üdv,Dodi