rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Am sok sikert hozzá😊 Szerintem keressetek egy gyengébb bmw-t, az hátsókerekes, és olcsóbb is akár.
meg se volt hirdetve, de állítom miskolc apraja nagyja ott volt..
durva volt...
Vagy veszünk 180 ért egy elégségesen átalakított buzukit kezdõ autónak, vagy valahol talált 160 ért egy M -es bmw-t, de arról még semmit se tudok.Nem is akarok egybõl egy M es BMW vel kezdeni:C.. Azt se, hogy akkor most végülis indulunk-e már tavasszal amatõrbe, vagy nem.Meglássuk: D Itt is minden pénz kérdése..
De ahogy számoldattuk, 1 hétvége olyan 25-30 papper.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
És úgynézki lehet, hogy elsõ autóm is egy hasonló audi lesz:]
Csak nem quattro, hanem sima coupe...Ami quattro lett volna, az hipp-hopp eltûnt a környékrõl:C
Bár, ha valahol találok 1 milla alatt quattro-t, akkor tuti az lesz: P De nemsûrûn van😞
Alex:Hát, õõõõ..izzéé...vannak hiányosságok a szervezõk részérõl..nem is kicsik..:/
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Igazából nem is gond, kevésbé fog a pénz számítani(na persze még most is az lesz az elsõ szempont). Ha csak N csoport lenne, az lehet még jobb lenne.
http://www.youtube.com/watch?v=qhrZ0qnNVds#t=6m00s
Nemrég néztem meg a vidit am..
köszi!<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Virtual SimRacing
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Rallyba még igen, de ott meg azért mert már szinte abszolut nem kuplungolnak.
Downhill!!
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
De meglehet szokni, sõt sztem meg is kell.
Azért mindig ott van hogy ballal a kuplungot tapossuk, a gázzal meg adagolunk...ez így rögzül.
Elég ha egyszer szórakozottan kuplungszerûen lépsz a fékre...
kb. akkora a különbség mint elsõ méterek a szervótlan fékhez szokott lábbal a szervós kocsiba 😄D
De soszor hálás a balfék pl.tempós kanyarban, meg télen...ha mindig nyomsz kuplungot az q fárasztó, ha nem nyomod ki akkor meg sokszor a motorfék már túl sok...ilyenkor jó egy jó balfék.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Versenyautónál fékrendszer kérdése, anyag-elektronika-folyadék, eddig nincs gond, de a változó hõfok miatt a féktáv érzékelése jobb lábnál biztosabb.
Nem tudom balkez-jobbkéz kérdése-e, de az ziher hogy jobbkezesként nekem az egyensúlyom érzékelése is sokkal biztosabb a jobb lábamon. 😊
A duplakuplung régi dolog, régebben az egyenesfogazású sebváltóknál ez nagyon sokat számított, késõbb a felhasznált anyagok, kidolgozás..stb miatt a ferdefogazás is elbírt akkora terhelést.
De amennyire én tudom csak a szinkronizálatlan váltóknál kellett a tényleges dupla, egyébként az üres mûködik kuplung nélkül is csak az elv miatt hívták duplakuplungnak.
de ha nincs fordulat kiegyenlítés mielõtt elváltana valaki lejtõn felfelé az rengeteget bukik..
De megint mondom, ez csak versenytechnikánál mûködik választhatóan, a csepelekben meg kényszer volt.
Mert egy széria autónál nincs kikönnyítve a motor, általában többet lehet bukni mire felpörög.
Lejtõn lefele, és sík terepen meg azért kell a fordulat kiegyenlítés, hogy ne legyen túl direkt a kapcsolás, mert ha túl nagy a különbség akkor megfogja a hajtott kereket...ez versenytempónál nagy probléma..és RWD-nél.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Szinkronos váltónál is szoktak gyakran dupla-kuplungolni. A szinkronizálás energiaigényes, ezért szerencsétlen esetben lendületvesztéssel is járhat, nem beszélve a járulékos melegedésrõl, ami jelentéktelennek hangozhat, de egy sportban igénybe vett váltónál számíthat.
Ennyit tuodk elmondani....ki lehet javítani, ha valami nem stimm. 😄
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."