rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
viszont ez az amcsi körítés és szellem számomra hazavágja az egészet, Block, Pastrana, meg az összes XGames celeb a te seggedet nyalja, és egyfolytában arról rinyál milyen fasza csákó vagyok...pedig nem 😛
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
amúgy az USA-ban adtak ki és neten aki akart megvehette.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Egyébként meg Boldog Karácsonyt srácok! <#wave>#wave>
még a kocsiban lévõ kabaláknak is van fizikája (ablakbaakasztós izék, meg kis figurák)
most komolyan! pár ember heggeszt egy tartalom nélküli motort, egy alapot ... és ez kerüljön tízezerbe? miközben egy dirt2 licenszekkel, tartalommal 6-8ezer? ok, kerüljön, a bevételek 30%-a meg mehet a modderek számláira, akkor jogos és igazságos a rendszer
a 4 évig játszás szintén nem indok, ennyi ideje játszok bf2-t is (azt se túl aktívan) és azt is egy játék árán vettem ...
Forza.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
A dobozos verzio sajnos kerulendo, a warez miatt.
Ma mar mindenki tud online vasarolni, csak akarni kell😊 Nem hinnem, hogy nincs a csaladi-, barati-, rokoni korben 1db bankkartya, amivel fizetni tudnatok?!😊
Aki hobbi szinten akarja ûzni az nem fogja megvenni, elõfizetni a több ezreket hónaponta, plusz akinek még nincs jövedelme az meg nem is tudja kifizetni ezeket az elõfizetéseke, míg az egyszer fizetésnél azért már összelehet rá gyûjteni a pénzt innen-onnan és akármeddig lehet használni.
ÉS dobozos verzió is legyen és itthon is lehessen kapni!
Én online nem igazán tudok vásárolni mert, nincsen meg a hátterem hozzá egyelõre.
A warez ellen es a support miatt pedig az iRacing-es rendszert eroltetnem (ahogy mar korabban irtam😛). De itt egyszeri fizetessel, online regisztracioval, online inditassal stb. Ez a jovo (igazabol mar a jelen/mult😛). Igy ki van zarva a warez (legalabbis ertelmetlen), es ha kell, hetente, havonta tudjak update-elni, patchelni, ami min denkinel azonnal megjelenik, letoltodik, egyforma file-ok, verziok stb.
Az ar csaloka lehet. Igaz, hogy az rFactor egy "nyers" engine, minimalis "demo" tartalommal, de "korlatlanul" modolhgato, evekig hasznalhato, fejlesztheto. Persze, egy mod nem eri el egy dobozos jatek szinvonalat (menuk, kezelofelulet, filmek, zenek, osszesseg stb.), de lenyegi hasznalatban igazabol nincs kulonbseg (bar lehetoseg most is lenne komolyabb dolgot csinalni, mindent lehet modositani - menuk, hatterek, hangok).
Az rFactor-t a legtobben 4 eve nyomjak folyamatosan, tucatnyi jobbnal jobb moddal, folyamatos online bajnoksagokban. Ezido alatt a SimBin kiadott 5-6 jatekot ugyanarra az enginere (GTL, GTR2, RACE, TACE07, STCC, GTR:Evo, RACE ON), aki komolyan gondolta, erdekelte megvette oket, ami 40-50000 Ft😉 De ha nem is mindet, 2-3-at biztos, ami ugyanugy 20-30000 Ft😊
Igy az ar, lazan lehetne az rFactor2-nek is 10-30000 Ft😉
Persze, ez igy elremiszto, nem jarhato ut😉
De lehetne eves elofizetes is, evi 8-10000 Ft-ert😉 Igy mar nem olyan veszes, talan jarhato ut (foleg, ha folyamatosan supportoljak).
De igazabol, ha mar csak egyszeri 10000 Ft lenne, az online regisztracios hasznalattal, es ha melette megy nekik az rFPro es egyeb komolyabb project, akkor is megeri (talan). Es ha megjelennenek hozza a komolyabb modok, igenyesebb kivitelezesben, talan tobb VerPistike fizetne ki erte az egyszeri 10E-et, mint az rFactor 1-ert.
Talan annyi elonye lesz most az ISI-nek, hogy a Blimey! kiszallt a bulibol (arkad, NFS vonal), a SimBin pedig a RTR-t nyomja, ami eleg halott ugy. Igy nem lesz konkurencia, ha jol sikerul fizikara, FFB-re, egyebekre az rF2, akkor 1-2 even belul meg a jelenlegi GTL/GTR2/RACE tabor is atpartolhat az rF2-re (termeszetesen a komolyabb reteg, aki eddig is megvette a programokat, elofizetett a szerverekre stb.).
de szerintem egy randa grafikás, 8-10 ezres indulás úgyis behatárolja az rf2 közönségét, ismét: párszáz fan/fórum. ez egy ilyen ördögi kör, amibõl az ISI nem tud kimászni sajnos
Forza.
Indycarban oválon a kevés textura miatt ment simán az esti verseny..
GTR2-ben a Hungaroringen mentünk esti versenyt vagy 20-an és az nagyon feelinges volt.
összekéne hozni egyet akiknek bírja a gépe és független mely ligából csak elindulni...vagy lehetne Endurance futamot 3 órásat akkora idõtorzítással hogy a 3 óra a játékban 24 nek feleljen meg... Ezt kéne megcsinálni...mod is van hozzá nem is egy...
GTR2-nél is ez volt a gond..eltünt az fps 8-10 autónál..
Boldog karácsonyt minden SG fórumozónak<#taps>#taps><#kacsint>#kacsint>
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'
KÖszi a helpet:]
Am sima def.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Valahogy lehet ezt orvosolni?Elõre is köszi.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE