rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Ez "Modern Muscle" mod, vagy a ti konvertetek?
Illetve hamár így pingáljátok, ehhez van template?
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Persze, azis OK, ha a fizika tuti, attol meg a palyatapadas lutri😉
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'
Új képek
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Magyarországon is?
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Nem demo, inkabb Trial, 1 oran keresztul lehet az alap tartalommal hasznalni.
Van benne rally is?Vagy bele kell valahogy pakolni?A demó az milyen korlátozásokkal bír?
moddolgathatod is..sõt online is versenyezhetsz..vagy ligához is csatlakozhatsz...
have fun 😊
nagyobb ligák..
Maszim, VSR, HRC-Team
de csak keresgélj 😊
A hivatalos oldalról le lehet tölteni a játékot ami egyben teljes is és demó is?
Lehet moddolgatni?Autókat cserélgetni, pályák stb?Csak verseny pályás versenyek vannak benne mert valahol láttam Rally Subaru-t is föld úton (de lehet hogy csak összerakott kép volt)
Nem akarok ide malackodni!
Egy nagyon jó rFactor ismerõ tag írjon már rám PM-ben!
Elõre is köszönöm!
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Fogyasztásnál gondolom a fordulatszám, meg teljesítmény, esetleg gázpedál állás vagy ilyesmi, és ezek függvényében számolja, hogy éppen mennyit eszik a gép. De pont ez az, hogy pontosan kéne mi mit jelent.
Aztán lehet, hogy nem. 😄
Virág Attila (Atish) SWF1L - http://swf1l.extra.hu RBR - Matech Rally Team