rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már így is az vagy !

Vagy a tegnapinál is jobbat akarsz?<#wow1>
bardocz
Ezzel offline is gyakorolhatom majd a rajtolást, a végén még én leszek a rajtgép<#idiota>
laller82
Úgy csináltam meg, hogy ha kijössz a "boxból" felállsz a rajtvonalra. Amikor azt átléped elkezdi mérni az idõdet, aztán 402m-nél egy csekk 1000m-nél második csekk és 2000m-nél abbahagyja a mérést. De utána mehetsz tovább a pályánvégsebességet mérni.

www.skincentral.hu

bardocz
Úgy kell megcsinálni, mint egy rallyszakaszt.
zolee145
Azért írtam, hogy szerintem.😊 Nem tudom mit lehet és mit nem, csak gondoltam egy zárt pálya a rajt/cél vonalon kezdõdik és ott van vége.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

bardocz
Miért ne lehetne? Rally szakaszokat sem akkor kezded el, amikor átérsz a célvonalon.
zolee145
Szerintem a célvonal nem nagyon lehet 2000m-re, csak a kör végén, mert elvileg onnan indul a 402 méter mérése.😊

De az úgy jó is lenne, mert akkor indítok egy versenyt, rajtra ugye rajtolás, elõbb a 402méter, aztán az 1000 méter, majd utána a kanyar. Vissza a másik oldalon, majd kanyar is mét a célegyenesre, és ha minden igaz el is éri a végsebességet a rajt/cél vonalig, és akkor megvan az az adat is.😊

Mégegyszer köszi, itt legalább van hely gyorsítani.😊

laller82
Délutánra kész lesz az idõméréses verzió is. Checkpoint1=402m, Checkpoint2=1000m és 2000m a célvonal, a többi meg marad a végsebességhez ha így megfelel...

www.skincentral.hu

sziaztok !!!Hogy kell bannert késziteni??Van valami leirása valahol?
Az endurance futam nagyon jó ötlet!😄 Szívesen mennék én is!
simcompany
Holnap rakom össze, tesztelgetek, ilyesmi

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Ulvar
Ulvar
Emerico mire jutottál eddig az Endurance futammal?

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

zolee145
Köszi! <#worship>

Dietrich
ez most lesz a retek klubbon

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

laller82
A helyes link <#nevetes1>

www.skincentral.hu

laller82
Ezen most tényleg nincs semmi, csak kerités, meg az egyenes vége elött egy pár fa viszonyításnak hogy legyen idõ lassítani <#wink>, de akkor a következõ verzióra megcsiálom a checkpointokat is amennyire lehet...
SpeedTest kb10MB

www.skincentral.hu

zolee145
Az égvilágon semmi nem kell rá, csak tesztre kéne.😊

zolee145
Egy marha hosszú egyenes, ahol van egy split mondjuk 402 méternél, egy másik 1km-nél plusz a célvonal, így meglenne az összes szokásos adat amit írnak egy autóhoz, hogy kb tudja-e azt amit tudnia kell.

laller82
Megy most próbáltam ki...igaz dolgozott vele a BTB mire kiexportálta, meg az rFactor is töltött egy percig <#nyes> Ha nem kell rá semmi extra akkor feltöltöm így ahogy van és akkor tudjátok használni. kb20km, oda vissza 10-10km

www.skincentral.hu

Ulvar

kiki888
Avus 1967 <#idiota>

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

Szerintem végsebességteszthez egy kurvahosszú 10-20km-es vízszintes egyenes. BTB-vel kb 2 perc megcsinálni, kérdés hogy az menne e.

simcompany
Milyen pálya kell neked?

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

zolee145
Ez bizony szomorú.😊 Na majd kiagyalok valamit, utálok mindig katapultálni a szalmabálák elõtt.😄

Alexease
Pont 10km-es😉 Lenne, mert kozben rajottem, miert nem foglalkoztam vele: resetig fagy a gep😉 Se idom se kedvem nincs kiserletezni vele, hogy miert nem szereti:/
zolee145
Régebben próbáltam, úgy emlékszem nem elég. Az Avuson is nagyjából 391-nél halok meg a szalmabálákon a Koenigsegg CCX-szel.😄

JuanG
rábaring nem jó? Az van rF-hez😊...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

zolee145
Ha egy 20km-es pályának megvan a fele nekem az is jó😄

Alexease
Amugy, multkor csinaltam neked egy hosszu, egyenes palyat, de felbemaradt😉 Majd ranezek megint😉
Alexease
Ki kell kapcsolni, es akkor nem zar ki😊
zolee145
Meg a belsõket úgysem lehetne amolyan szabadon bejárhatóra megcsinálni, mert úgyis nyüszögne az rF, hogy rossz irányba megyünk és õ most jól kizár minket mindenhonnan.

zolee145
Végsebesség tesztre a külsõ.😊

Dietrich
jah..a lemez

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
akkor gyere ma este 😊

zolee145
Ehra-Lessien (VW tesztpálya) készült már az rFactorhoz, vagy bármihez amibõl konvertálható lenne? Nem egy bonyolult vonalvezetése van, cserébe viszont pont jó végsebesség teszthez. A google nem nagyon mondott errõl semmit, egyedül a Nogrip egyik fórumában említik.

sikura
A VLN 2005 höz tényleg kell a GTR EVO is????

A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!

sikura
rF Central , meg Nofrip <#buck>
Köszönöm szépen!<#integet2>

A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!

zolee145
Amcsi pályák, V8 pályák, jónéhány Angol pálya. Ezeken jó menni. Legalábbis nekem...

Alexease
sikura
Sziasztok !
Egy kis segítséget szeretnék kérni tõletek!
Nem találom a VLN 2005 Mod-t,
pedig több helyen is kerestem.
A Youtube-on több video is van a modról amiben egyszerre van pályán a Clio, Civic, BMW E- 30, 36, 46 , volvoS60, Opel Astra DTM meg még kituggyami .
http://www.youtube.com/watch?v=I7bTCKbxl7g

Légyszi valaki linkelje már be a letöltõ linkjét !

Köszönöm elõre is!

Alexease
"Lapos", gyors, foleg F1-es palya. Ezekhez az autokhoz mar nem az igazi. De manapsag palyaet epiteni csak ott lehet, ahol sokan vannak es van penz boven. Az meg kozel- es tavol-kelet😉 Igy az adott terulet adottsaga es az F1-biztonsag is behatarolja a lehetosegeket. Turaautokhoz sosem fognak palyat epiteni😊

Ertem en, hogy Dubai-ban sok a penz, de attol fuggetlenul, az erdeklodes ott is csak F1, a lelatok itt is uresen allnak😊

Menjenek Amcsiba, ott legalabb van nehany jo palya😉
Pl. Road Atlanta, meg "lassu" autoval is hasznalhato, hiaba "szeles" es hosszu.

kiki888
pedig rFactorban jó kis cucc =)

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

zolee145
Valahogy továbbra sem tudok megbarátkozni ezekkel a "tepsi" pályákkal. Egy biliárd asztalon biliárdozni kell, nem versenyezni.😊

Ulvar
meg egy kis onboard.

Ulvar
pár élet kép a futamról.

Dietrich

zolee145
Eleve azt sem tudom, hogy azt ki lehet-e számolni a fordulatszámból és a nyomatékból? Tudomásom szerint abból a teljesítményt lehet kiszámolni.

Dubai végeredmény: 11. lettek Wéberék a BMW 120d-vel
13. a BOVI a Silver Sting-el

Szép eredmény, fõleg Wéberéktõl !