rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy a tegnapinál is jobbat akarsz?<#wow1>#wow1>
www.skincentral.hu
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
De az úgy jó is lenne, mert akkor indítok egy versenyt, rajtra ugye rajtolás, elõbb a 402méter, aztán az 1000 méter, majd utána a kanyar. Vissza a másik oldalon, majd kanyar is mét a célegyenesre, és ha minden igaz el is éri a végsebességet a rajt/cél vonalig, és akkor megvan az az adat is.😊
Mégegyszer köszi, itt legalább van hely gyorsítani.😊
www.skincentral.hu
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
www.skincentral.hu
SpeedTest kb10MB
www.skincentral.hu
www.skincentral.hu
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=en&geocode=&q=Ehra-Lessien&sll=51.815407,10.371094&sspn=2.434851,6.459961&ie=UTF8&hq=&hnear=Lessien+Ehra-Lessien,+Gifhorn,+Lower+Saxony,+Germany&ll=52.639574,10.760078&spn=0.037344,0.100937&t=k&z=14
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
Köszönöm szépen!<#integet2>#integet2>
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tõletek!
Nem találom a VLN 2005 Mod-t,
pedig több helyen is kerestem.
A Youtube-on több video is van a modról amiben egyszerre van pályán a Clio, Civic, BMW E- 30, 36, 46 , volvoS60, Opel Astra DTM meg még kituggyami .
http://www.youtube.com/watch?v=I7bTCKbxl7g
Légyszi valaki linkelje már be a letöltõ linkjét !
Köszönöm elõre is!
Ertem en, hogy Dubai-ban sok a penz, de attol fuggetlenul, az erdeklodes ott is csak F1, a lelatok itt is uresen allnak😊
Menjenek Amcsiba, ott legalabb van nehany jo palya😉
Pl. Road Atlanta, meg "lassu" autoval is hasznalhato, hiaba "szeles" es hosszu.
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'
13. a BOVI a Silver Sting-el
Szép eredmény, fõleg Wéberéktõl !