rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SimaSuna
?
Dietrich
sajna csak a kvali van meg 😞

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
kavarjál még kevesebb fps-t magadnak aztán kérdezd miért ilyen kevés <#hehe>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
vezetni is..de inkább majd a GTC65 esetében az.

sajna elveszett a közvetítés, le lett adva élõbe, de nincs meg senkinek felvételen :/

SimaSuna
rf-ben lehet kipufogó füstöt használni vhogy?

GTR2, GTL-ben van..rF-ben nincs?
simcompany
Bizony... Sajnos este 8-ra értem haza, néztem a közvetítést, marha feelinges volt...

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Dietrich
jöhettél volna..

zolee145
Shiftbõl nem akarod kioperálni a Nordot?😊

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

zolee145
Az RBR-ben elég sokat Ladáztam, bár igazán élvezetes murván volt. Aszfalton valahogy nem volt az igazi, vagy én voltam idétlen.😊

gordon 24
No és akkor itt van Okayama is: (ez is Race07) Kiszedtem ezt is.. Mint ahogy a ladákat is már😄

Okayama

Downhill!!

mcmoha
<#eljen>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Én azt tapasztalom hogyáltalában délután 4órától nagyon terhelt a rapidshare és alig lehet onnan tölteni. Viszont reggel meg délelõtt simán jön.

Ez a Lada 2107 RBRbõl van. És abba teljesen utcai, rendes ülések, belsõ, lemezfelni, lökösök.Szóval megoldható lenne az utcai is.

gordon 24
Nem.. Race07 -hez kérte Smici. Rf-hez nem tudom van-e.

Downhill!!

mcmoha
Ez a zrFactorhoz van? 😊

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

zolee145
Újabban nagy divat lett a Rapidnál, hogy az ingyenes szerver éppen túlterhelt, bezzeg a fizetõs. Korrektebb lenne ha kiírnák, hogy a komplett szolgáltatás fizetõs, és megszûn az ingyenes rész. Megérti az ember, max nem megy oda többet se fel, se letölteni.

De van jobb is: free program. Van fizetõs verziója is. Használhatod egy ideig, majd kérni kell egy kódot, amivel továbbra is használhatod, természetesen ingyen. Kérném a kódot, erre kiírja, hogy az most túlterheltség miatt nem elérhetõ, de a fizetõs verzió igen.
Kérdem én: miért néznek hülyének? Mondják azt, hogy ez nem free progi. Van egy 30 napos próba verzió aztán ha tetszik megveheted.

Smici1985
Király lenne, mert jobb mint az TIAida-s. Ez azért egy picit komolyabb.
nagyon köszi

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

Historic Rádió.. este már TV is.. 😄

gordon 24
Ha nagyon kell, kiszedem Okayamat is😄

Downhill!!

gordon 24
Imolát kiszedtem..

Innen le tudod szedni:

imola

Downhill!!

Király!!!Nagyon szépen köszönöm!!
macleody
Smici1985
WTCC Extreme Challenge a GTR Evo-ból konvertálva:
WTCC Extreme

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

macleody
Elkezdtem feltölteni a Jasoney packot, ha kész belinkelem.
köszi!!Sajnos a régi valenciai pálya seholsem található rfatorra,csak más szimulátorokra.Amit belinkeltél az rapidos ugy hogy nem is foglalkozom vele ,mert megöszülök mire kész!!(el se indul letõltése)

ha valaki tud linket a valenciai tesztpályára,akkor legyen szives belinkelni....

köszi
kiki888
így videó alapján jónak tûnik =)
kár hogy nem fut a gépemen a GTR Evo... =(

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

simcompany
Tudom nem rFactor hanem GTR EVo de rohadt sokat szüttyögtem vele, szerintem rohadt jó lett, nem szoktam a saját modjaimról ilyet írni, de akkor is 😊
Aki teheti jöjjön majd erre a bajnokságra:

SiMCO GTR Evolution (és egyéb Simbin) tagság egy évre 1000 Ft

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Ulvar
Ejha, 1 perc guglizás az egész...meg hát nem hallani a rendes Valenciai verseny pályáról??

Ebben a trackpackben meg is található, ezt sokáig kerestem mert már sehol sem látok letöltést hozzá...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Valaki magyarázza már meg melyik ez a Valenciai pálya ahol ment a heti teszt,mert biztos nem az utcai mert 1.11 eket mentek.!!

köszi
Smici1985
Valaki nem tudja, hogy létezik letölthetõ verziója a RaceOn-os Okayamanak vagy Imolának?

laller82
<#wink>

www.skincentral.hu

Jamirofan89
Nagyo csábító a 2107-es Cigány skinnel<#zavart1> kell!

Szép skin! 😄

Penge88
Varga Cigi Zoli zsigája ááááh 😄

Thank God, I\'m a Lada owner!

nincs is meglévõ mûködõ trabant mod? bár kész lenne a vfts meg az e36m3...😊 kár h nem tudok segiteni benne mer nem éretek hozzá.
laller82
Sajnos a trabantok nem készülnek jóideje
DDR Rennsport
GSMF TLRC Mod

www.skincentral.hu

zolee145
Ha jól emlékszem volt régebben valami KGST mod. Vagy az nem rFactorhoz?

laller82
De alakul azért a CLIO is csak most kicsit lassabban...

www.skincentral.hu

arty
jó... utcai 2107 nem lesz? 😊

Forza.

laller82
Nem egészen, csak ott elakadtam azzal amit mondtam neked, hogy nem tudom ugyananazon object két részének ugyanazt a material nevet adni... <#circling>

www.skincentral.hu

Toby0501
Feladtad a Clio konvertálását? 😊

laller82
Némi kis konvertálgatás után...

<#circling>

www.skincentral.hu

Danecay
Az F1RFT 2008-ra gondoltam 😄

Danecay
Kíváncsi vagyok, hogy gyorsaságban meg tudják e elõzni az F1 2008-at 😊

sztoncsi
Nem arról van szó, hogy a pitben dõl el a verseny, hanem éppen arról, hogy ha te egy hokedlivel versenyzel, nekem talán akkor van esélyem utolérni téged, ha egy jóval erõsebb verdával indulok, így sokkal nagyobb az esély, hogy több csata lesz a pályán... (remélem)

"A dolog másik részérõl meg csak annyit, hogy 1 példát kérek amikor azért feladtam versenyt mert teszem azt valami nem úgy sikerült az elején, vagy megpördültem vagy hasonlók."

Ilyenre nem tudok példát, de nem is mondtam olyat, hogy feladtál valamikor valamilyen versenyt...!

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

Roger6
Jahogy a sör jellegû italra mondtad vazzzeg! Leesett! Jogos.<#eljen> Nem csak olvasnom kéne, értelmeznem is. Vágom.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Dietrich
akkor kezdjük elölrõl..

a sör jellegû ital az nálam azt jelenti sört helyettesitõ sörszerû valamilyen kotyvalék..ha nálad nem ezt akkor jól van

Roger6
Akkor ezek szerint más sört nem is iszol meg, mert hát ugye az nem természetes. A fene a finnyás ízlésedet! <#vigyor3>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

bosco05
<#banplz><#banplz><#banplz>
Nightt
Mindketto😄

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"