rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
A simsports tv-n lesz verseny, azt meg lehet nézni ingyen?
I met God. She's black
Szóval még az is kevés, hogy a pitben állítják.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
Játék + Kormány = 36.000 HUF "KÖRÜL".
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
I met God. She's black
Az rFactor-nal egy ENGINE-t kapsz, fejleszto eszkozokkel, amihez tonnaszam jonnek az INGYENES addon cuccok es Te is keszithetsz barmit, ha akarsz es tudsz.
Persze, aki most veszi csak meg, mondhatjuk bukik rajta, mint az, aki mar 5 eve hasznalja😉 De ez van😉
Erre lenne jo az eves elofizetesi dij (evi 3-5000 Ft), amihez termeszetesen jarhatna evente legalabb 1-2 munimal-kozepes engine-update is. Lasd VGP3, csak az "nepszerutlen"😊
volt 20 euro is..most meg 40..drágább mint 3 éve volt..
I met God. She's black

Amúgy jók. Nekem nem látszott semmilyen füst mert kivan kapcsolva.

kicsit más:
ezt próbálta valaki?
http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=NZ%20Toyota%20Racing%20Series
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Szóval elvileg csak ezt a ddst meg kell nyitni fotoshoppal, kimenteni úgy ddsbe hogy legyen mipmapja, visszarakni a masba, vagy mellé(ez a .genbe van hogy hova lehet a mason kivül).
Tovább problémák amit tapasztaltam:
-Nekem nagyon mosottak a texturák. A ...body.gmt-be wccarbody materialban a bias 0ra van állitva, holott általában -4en szokott lenni,ezt olvastam a simed helpjébe hogy minél kisebb annál élesebb.
-Nincsenek lodok, ami még nem feltétlenül baj, bár futamot nem inditottam. Viszont ami van a kasztni kerék azok 0tól száz méterig láccanak.(tehát a lodout-juk 100), utána meg eltünnek. És ez néhány pályán zavaró hogy jön egy bal elsõ kerék aztén hirtelen már látom a kocsit is. PL RK tracks Suzuka. Ott bár közelinek tünik a kamera, de azért mert nagyon zoom-ol. Viszont a lodot a kamera poziciójához számolja. (A bal elsõ kerék is csak azért láccik 100méternél távolabb emrt az véletlenül gondolom 1000re lett állitva.)