rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zolee145
Azért nem, mert én komolyan gondoltam.😊 A Veyronhoz jól jött volna. Van benne egy top speed key, ami rendesen egy kulcs amit 375-nél elfordít a varangy (alapból "csak" 375-öt megy), és az autó szépen lehasal az aszfaltra és behúzza a hátsó szárnyat, és lehet gyorsítani kifulladásig, ami 408 elvileg.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

bardocz
De ehhez nem kell gomb<#idiota>
pointer4
Hogyne lehetne állítani a felfüggesztésen menet közben rF-ben! Nekem pl ha odacsapom, mindig másfele húz a kotmány 😄 És így a szárnyon is állíthatok. <#hehe>
bardocz
Nem tudok, de mivel ilyen az életben sincs nagyon, ezért nem is látom értelmét. #51082-ban van egy kis irónia, ha esetleg ne esett le😄
zolee145
Mutass már egy olyan autót aminél lehet menet közben a felfüggesztést meg esetleg a szárnyat állítani. Mármint rF-ben. Tényleg kellene a dolog megoldása.

Ulvar
ja

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

bardocz
Igen, erre gondolok. Semmi értelme, ne sok autóban lehet felfüggesztést állítani pályán. Esetleg 4kerekes kocsinál a difit, de nem igazán vannak jó AWD autók rF alatt.
szabii98
10,99£ ~ 3500Ft, és ha minden igaz dobozos az UKból!
A simsports tv-n lesz verseny, azt meg lehet nézni ingyen?

I met God. She's black

zolee145
Menet közben, amikor mégy a pályán az autóval? Mert nekem annak a megoldása kellene.😊
Szóval még az is kevés, hogy a pitben állítják.

Norbi1990
Lada? <#vigyor1><#idiota>
bardocz
Sok autó van ám, amiben ezeket tudod állítani.
zolee145
Kár, hogy rF-ben csak a fékerõt lehet menet közben állítani. Jó lenne a futómû magasságot és a szárnyállást is.

batihu
Igen arra gondoltam! Majd kipróbálom! Köszi!<#eljen>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

Nightt
Ha a többfokozatú állítógombbal a fekeroszabalyozo gombra gondolsz, akkor az mukodik rFactor alatt is!

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Dietrich
méri= megéri

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
nekem a DFP májusban lesz 3 éves, ha méri..de kopkop semmi baja.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich

batihu
Ezzel csak egyetérteni tudok! Nekem is Logitech Driving Force Pro-m volt, 2 évig!<#eljen>Csak jókat tudok mondani róla. Úgy tudom, azt már nem kapsz újonnan, mert nem gyártják. Most DFGT-m van ami szintén nagyon jó, a pedál és a szekvenciális váltó ugyanolyan jó rajta. Ami változott a kormánykerék, nagyobb átmérõ, gombok kialakítása más, többfokozatú állítógomb, mint az F1-es autókon( Bár ezt még nem próbáltam...)Állítólag a Shift-el mûködik, és PS3-on a GT5-el.A force feedback gyorsabb és erõsebb lett. Indításnál a kormány hamarabb beáll alapállapotba mint a DFP. Gyorsabban körbeforog... <#wink>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

Ulvar
+ Ha kormányt veszel és nem akarsz sokat költeni ajánlom a DFGT-t. JÓ minõség jó áron garantáltan, csak nagyon ritkán fordul elõ hibás példány, és megbízható! Igaz nekem a régebbi verziója van meg a DFP, de még az is ezerszer jobb mint más hasonló áron lévõ vagy olcsóbb kormányok.

Játék + Kormány = 36.000 HUF "KÖRÜL".

batihu
Ennyiért nyugodtan megveheted! Megéri az árát!<#eljen>

szabii98
Figyelj, elõször ki akarom próbálni a játékot, utána megvenni.Egy próba, ha tetszik(már pedig tetszeni fog) akkor meg veszem, de addig még várni fogok míg lesz egy új kormányom.

I met God. She's black

szabii98
Hát, a Play.comon 10,99£

I met God. She's black

zolee145
Ja, az éves elõfizetési díjjal nemcsak az járna rosszul aki most megveszi, hanem mindenki.😄

Alexease
Igen, de mig X jatekot megveszel Y forintert FIX tartalommal, azt nem adhatjak evekig ugyan annyiert, mert megunjak, elavul, evente jon az uj verzio stb.

Az rFactor-nal egy ENGINE-t kapsz, fejleszto eszkozokkel, amihez tonnaszam jonnek az INGYENES addon cuccok es Te is keszithetsz barmit, ha akarsz es tudsz.

Persze, aki most veszi csak meg, mondhatjuk bukik rajta, mint az, aki mar 5 eve hasznalja😉 De ez van😉
Erre lenne jo az eves elofizetesi dij (evi 3-5000 Ft), amihez termeszetesen jarhatna evente legalabb 1-2 munimal-kozepes engine-update is. Lasd VGP3, csak az "nepszerutlen"😊
Dietrich
nem..
volt 20 euro is..most meg 40..drágább mint 3 éve volt..

Mondjuk az ISI is jóárosíthaná az rF-t, minden játéknak lemegy az ára a felére két év után, az rF meg már 5 éves változatlan áron.
simcompany
nagyon elszomorít ez az egész hozzáállás...

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

szabii98
Rendben, enyit akartam, köszönöm😊

I met God. She's black

Ulvar
lehet, csak a topicban nincs warez szóval ezzel kapcsolatban ne is kérdezz itt róla 😊.....

szabii98
és Warez verzióval lehet interneten játszani?

I met God. She's black

Ulvar
dobozos verzió nincs, viszont letöltöd és megveszed kártyán keresztül.

szabii98
Honnan lehet megvenni a játékot, esetleg itthon?Vagy érdemesebb letölteni?

I met God. She's black

Dietrich
Chalez megy elöttem Historicba nálam is kilesz egy gombnyomásra <#hehe>

vidizéshez még kellene pár kört mennünk, hogy közelebb is tudjunk menni kanyarokban 😄

Norbi1990
Csak ennyit sikerült lementened? <#banplz>
Amúgy jók. Nekem nem látszott semmilyen füst mert kivan kapcsolva.

Norbi1990
Nincsen benne azt írják, szóval le se töltöm.
Kers van benne ? <#banplz>
simcompany

Dietrich
HBD <#pias>

Norbi1990
HBD!
simcompany
Köszi!! 😊

Fitti83
Boldog Születésnapot Emerico!

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

Hát nem árt belenézni a progik sugójába.<#idiota> A simednek illetve a BTB-nek is kurva jó, részletesen pontról pontra le van irva mi mit csinál.

Roger6
Happy Birthday! <#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Toby0501
Ezt a bias cuccot sose tudtam, mire való.. Köszi az infot! 😊

simcompany
Köszi 😊

Roger6
Pont ugyanazeket tapasztaltuk mi is! Köszi a dds-es megoldással élni fogok. 😊 <#eljen><#worship>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

boldog szülinapot 😊

Többeknek csinál olyat (nekem nem) az Rfactor hogy ilyen csikos textura jelenik meg akkor, ha a gmtbe be van állitva hogy az a material használjon mipmap-et, viszont a ddsnek nincsen mipmapje generálva. Megnéztem a megane-t. Ott gyakorlatilag mindennek be van állitva hogy használjon mipmapet. A lámpánál a burának van is, viszont a tényleges lámpának a burán belül ami a a DETAILSCOPY22.DDS-t használja, annak nincsen mipmap generálva.
Szóval elvileg csak ezt a ddst meg kell nyitni fotoshoppal, kimenteni úgy ddsbe hogy legyen mipmapja, visszarakni a masba, vagy mellé(ez a .genbe van hogy hova lehet a mason kivül).

Tovább problémák amit tapasztaltam:
-Nekem nagyon mosottak a texturák. A ...body.gmt-be wccarbody materialban a bias 0ra van állitva, holott általában -4en szokott lenni,ezt olvastam a simed helpjébe hogy minél kisebb annál élesebb.
-Nincsenek lodok, ami még nem feltétlenül baj, bár futamot nem inditottam. Viszont ami van a kasztni kerék azok 0tól száz méterig láccanak.(tehát a lodout-juk 100), utána meg eltünnek. És ez néhány pályán zavaró hogy jön egy bal elsõ kerék aztén hirtelen már látom a kocsit is. PL RK tracks Suzuka. Ott bár közelinek tünik a kamera, de azért mert nagyon zoom-ol. Viszont a lodot a kamera poziciójához számolja. (A bal elsõ kerék is csak azért láccik 100méternél távolabb emrt az véletlenül gondolom 1000re lett állitva.)