rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Imádom az ilyen stílust, hidd el nem most estem le a falvédõrõl, az elsõ liga megalakulásától nagyjából képben vagyok, 10 éve aktívan versenyeztem HF1L-ben. Szóval légyszíves látatlanban ne ítélj ha megkérhetlek.

Ulvar
nincs értelme szenvedni az AIval...

van F1en kívül más is a földön próbálkozz azzal egy nagyobb ligával...lehet a zárt kasztnis versenyzés jobban bejönne neked vagy valami...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Valóban élvezetesebb lehet pvp-ben, de úgy érzem, hogy ahoz az 1.29-es Melbourne-i idõm kicsit kevés lenne, ráadásul egyenlöre az az egyetlen pálya, ahol egyáltalán körbe tudok menni. Szóval szerintem ez a liga-dolog még kicsit arrébb van 😊

Ulvar
Jó hát nem is a www. istenkiralyf1team.gportal.hu.inda.com/szimulator/r/factor/f1.net oldalakon kell nézni 😊)).

Néhány ligánál csak akkor kapod meg az instrukciókat kiegészítéseket, ha jelentkezel. Na de nem szeretnék vitát nyitni 😊
Ez a hopto viszont tetszik, idõhiány miatt online versenyeken valszeg nem fogok indulni de egy egyszerû regisztrációval minden lehetõséget megkapok offline játékhoz.
Bevallom melóhelyi kismonitoromon nem láttam a jobb oldali menüt 😊

Ulvar
Mondom direkt nem reklámozok, de mind1 😊.

Ulvar
Ezen egyszerû segíteni...elmész az oldalukra és elolvasod 😊. Ez nem annyira bonyolult.

pointer4
Nem olyan távoli az, addigra már megszületik a lányom is, Simcoba belép és elver minket 😄
Vagy az az LFS S3? 😄
simcompany
sajnos az a láthatár inkább távoli jövõ, 2011 akármikor jelenik meg. Ideje hogy folytassák a GTR2 vonalat.

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Köszönöm, megtaláltam <#integet2>

Remélem nem steames lesz.
pointer4
Reméljük már lesz valami köze az rf2-höz is😄
Roger6
Köszönöm szépen!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Új GTR rész a láthatáron:
Fejlesztõk oldala
Beregelsz,és jobb oldalt az aktuális ligáinknál vannak a futó bajnokságok,azok menüjében mindent megtalálsz.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Nightt
Ja, ebbol jo kis bajnoksag lenne<#nyes>

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

simcompany

simcompany
érdekes, visszadrágult... 1990 Ft volt sokáig a Race 07-el együtt. Már jobban megéri a steam-en venni.

Roger6
OFF

Bocsánat az off-ért. Meg szeretném vásárolni a GTR-Evolution játékok (vagyis kiegészítõt), ehhez ugye kell az alapjáték a Race 07. Minél olcsóbban akarok kijönni, így keresgéltem neten. Találtam egy helyet, ahol a kettõ együtt 5.490 Ft, viszont ha külön--külön rendelem meg, jobban járok, mert kijön 4.000 Ft-ból. Ez miért van?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Nézegetem én is az F1 ligákat, fõként az érdekel milyen módokkal illetve pályákkal mennek, esetleg néhol speciális patch-ekkel.
Megmondom õszintén szinte semmi infót nem látok sehol. Néhány kivétellel.
Pl HOPTO ligában hol van leírva a mod kiegészítések, és trackpack használata?

Smici1985
A modellek jól kivannak dolgozva. Csak nem pontosak. Eredeti adatokkal minden máshol van az autón. Igazából sokkal szélesebbek mint a játékban.

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

Megemlíteném a HOPTO ligát,ahol zajlik jelen pillanatban a Hardcore Golden liga( f1rft, segítségek nélkül),Silver liga(f1rft segítségekkel)
Liszensz liga(Champ Car,ebben a szériában lehet indulási jogot szerezni,a szuperliszensz köteles ligákhoz,feltétele 5 baleset nélküli verseny)HTCC(túraautó,Ferrari 550,Ferrari 575,Maserati Mc12,Lister Storm,Lamborghini,Corvette).
És ezek mellett volt már 5 fordulós Toyota Atlantic,Rally bajnokság,Drag,f1 79,stb.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

zolee145
Naja, az rFactorban lévõ MI még eléggé messze van attól, hogy öntudatra ébredjen és elpusztítsa az emberiséget. Jelen állapotában csak arra alkalmas, hogy felidegesítse a játékosokat. Buta mint egy lapát föld, de ha jól tudom nem is igazán volt cél a fejlesztésnél, hiszen eleve online játékra tervezték az rFactort.
Szóval ha az ember nem akar idegeskedni az idiótán lassú, vagy lehetetlenül gyors gépi ellenfelek miatt akkor csak a netes játék marad.
Mivel a fórumtárs leginkább F1-re van ráindulva a nyílt szerver is felejtõs, mert az F1 esetében ugyanaz mint offline, csak emberekkel. F1-nél csak egy gondosan kiválasztott ligában fogja magát jól érezni, ahol értelmes emberek vannak.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Ulvar
Miért nem játszol online? Sokkal élvezhetõbb, és amúgy is az rFactor nem offline játékra lett elsõsorban kitalálva hanem onlinera...nem hiába van több száz bajnokság világ szerte ... Magyarországon is minimum 20-30 bajnokság van többségük csak F1el foglalkozik (sajnos) de van több ami nem csak F1el, de azzal is foglalkozik...nem reklámozok de járj utána. Fõleg a Magyar legnagyobb egyesületei és ligái közt nézz szét. Itt van fent a bannerban egy csomó. BAJNOKSÁGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | F1CL | VSR | SiMCo | HRC SZERVER SG Topic | VMT |

Köszönöm a válaszokat. Ltöltöttem az F1SR 1993-at is, de most az MMG 2007-tel próbálkozok. Nem tudom miért, de mikor új szezont indítok, hiába állítom össze a bajnokságban a pályákat a 2007-es év szerint, vmi miatt mégis az elõzõleg beállított 2006 CTDP szerint adja, és Bahrain-nel, kezd (CTDP Championship managerrel raktam össze). A másik, hogy a CTDP 2006 nem is lenne olyan rossz, és nagyjából a performance-ok is jók csapatok szerint, kivéve a toro rosso, ami állandóan körbeveri a mezõny. Ezt valahogy be lehetne állítani? Ha igen, pontosan milyen editor progi kell hozzá, vagy melyik fájlban mit kéne buzerálni, hogy jó legyen? Egy tuti, nem a pilóták talentjével van a gond, mert azt megtaláltam és sztem rendben van

simcompany
dehüjevagyok. tényleg. na bele is sasolok, hátha szét lehet kapni

Alexease
<#vigyor3><#idiota><#zavart1>
Norbi1990
Van játékban ez a sorozat.
A modelleket talán kitudod szedni alóla, csak fizikát kell írni hozzá 😊
simcompany
ezt kéne megmodolni

kiki888
F1 MMG 2007 2.1
Fsone 2008
CTDP 2005 ?
F1 WCP 2009 2.1
van választási lehetõség 😄

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

GerY5
Semmi gond. Én a neten kutattam, 22e volt a minimum, kevesebbet csak szóbeszédbõl hallottam (a Logitech nagyon tartja az árait). Nyilván azok is így vannak vele, akik eddig érdeklõdtek iránta.
Nem elhanyagolandó azonban, hogy karbantartott példány, extra mágneses címkével. 😊

Roger6: köszi a megértést 😊

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

simcompany
nem, egyáltalán nem halad. az F2-n dolgozunk most holnapig. Aztán remélem bepörög a Suzuki

Penge88
Jessssz Trabi!

Thank God, I\'m a Lada owner!

Roger6
Tavaly a Force EX-et is 11-ért vettem, most meg 15... Én nem értem, mi a bajotok vele. Ha nem kell, nem veszed meg, és kész. Vagy csak engem nem zavar ez a hirdetés?<#idiota>

Danecay
Nem akarok ellened beszélni, de a tesóm tavaly zsír újonnan boltból 13.000 Ft-ért vett ilyen kormányt, azt sajna nem vágom pontosan, hogy honnan.

mcmoha
Pedig ezek kozul a CTDP modja az ami er is valamit.😊 Esetleg probald ki az F1SR 1993 liga verziojat. Allitolag egesz jo.😉

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

mackosajt
Kémfotó 1

Kémfotó 2

Emerico? VFTS halad?

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Sziasztok!

Pár napja raktam fel az rFaktort és ehez kéne némi segítség. F1-es modot keresek hozzá, ami átlagemberek számára is élvezhetõ, de ugyanakkor valósághû is. Ha lehet, ne legyen 1990-nél régebbi, de inkább 2000+os kéne. Amiket eddig próbáltam:
F1 2009 RFT (szép, csak kár, hogy "jégen" mennek az autók
F1 2008 RL (ez nekem vmi hibrid megoldásnak tünt, 2008-ban Jordannel és Massa helyett Schumacherrel)
F1 2006 CTDP (ez meg sajna elég "csináld magad" MOD, mivel egy pálya sincs hozzá, azokat külön kell összeszedni, setupolni hozzá az AI-t, betanitani nekik az ideális íveket, stb. mire azzal végeznék, már nem is érdekelne a játék)

Szóval, ha tudnátok ajánlani valami értelmes és élvezhetõ F1 modot, addonokat, stb, azt nagyon megköszönném

simcompany
bakker 😊)))

Megpróbáltam átállitani a colltarget-et true, de akkor is átrepült rajtam 😄

zolee145
<#taps>

Akkor jöhet Bathurst-be a kenguru, és Silverstone-ba a futó skót.😄
De legyen rendesen ütközési modelljük is, úgy az igalmas.😊

Bessenyei Péter átrepül a hid alatt a ringen. (Rfactor)<#idiota>

Video

Tegnap próbálgattam az animációt. Gyakorlatilag ugyanúgy van megoldva mint a helikopterek, vagy madarak. Viszont ami érdekes hogy hiába leraktam a gépet szépen párhuzamosan a pályával, a pivotját is elforgattam, nem úgy ment hanem kicsit keresztbe. Simedbe a pivotnak az irányát állitani se lehet. Szóval csak észak-dél vagy kelet nyugat vagy fel-le irányba lehet körbe mozgatni dolgokat. A ring (valami f1 2005 packbe lévõ, még a régi vonalvezetésû) meg pont úgy volt kialkitva hogy a célegyenes keresztbe van, nem párhuzamos egyik tengellyel sem.
Az viszont számitott hogy a pivot irányához képest hogy áll az objektumom.

Akkor már legyen benne Gyula is. Practice/Qual alatt csak az õ enervált dumája menne, Palik ordítás csak a versenyhez járna. 😊))

Dietrich
RA pályára meg õzet..(da Matta)

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Norbi1990
Extra tartalomként belehetne rakni XD
Tuti megvenném és azon röhögnék XDD
Ulvar
beperelném az ISIt. Hirtelen ijesztgetõs perverz szadista nem normális állat van a játékomba...ezt nem jelölték +18al.

mcmoha
Palik hangjat betennek rF2-be spotter-nek, eleg nagy poen lenne.<#idiota><#ijedt><#vigyor>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

bardocz
GT-ben meg majd kutyák fognak rohangálni bukarestben?<#idiota>
zolee145
Majd az rF2-ben. Pit animáció mellett lesz beboruló fa, favágó, és futam közben pályán átügetõ kenguru is.😄

Az F1 modokban pedig majd lehet "Hoppácska, egy ember a páááályáááááán!!!!!!!!! Hát vigyék má onnan!"