rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Winston Cup Stars in Japan 1996
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Amúgy lekell tenned a versenyzõi jogosítványt a hungaroringen, és utána kell venned egy autót vagy bérelni egy autót amivel versenyzel és még a plusz költségek, szerelõk stb.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Megjelent a 2PEZ cegnek a TC2000-es programja. Ok csinaltak a Turismo Carretera-t is, meg az rFactor engine-re.
Elvileg ez is rFactor engine, de mar van benne nehany dinamikus dolog es ESO! Azt hogy ezt Ok barkacsoltak bele vagy hogy a SimBin-tol vettek at, az nem tudom. De ketlem, hogy rF2 engine-szarmazek lenne alatta😊
Lehet tesztelni😛
http://simutc2000.2pez.com.ar/en/index.php
Mondjuk valamilyen szinten (nagyon) ez rF-ben is baj, nevezetesen az, hogy túl nagy a motorfék és/vagy (de inkább és) a légellenállás. Ebbõl adódóan nem tudod eleget gurítani az autót. V8-ban is elég sokat gurulnak kanyarban, NASCAR-ban meg még annál is többet, miközben egy kicsit belenyúlkálnak a fékbe is, ha esetleg sok. Nem lassulnak olyat sima gázelvételre mint más autók.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
De Watkins-ben mar nem volt akkora kulonbseg, ott nem kellett annyit kanyarodni😄 <#zavart1>#zavart1>
NEM hotlap, csak alap setup, minimalis allitassal, 5-6 kor teszt.
Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké
iRacing Car List
V8
1355kg (category minimum without Driver)
POWER Estimated 635 + bhp limited to maximum 7,500 RPM
GEARBOX 6-speed Holinger gearbox – Australian made
egyébként ez már tuti elavult mert õk maguk is közel 700 lóról beszéltek és már 2008 óta szekvenciális váltót használnak
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Zandvoort...ennél jobb pálya nem is lehetett volna. Mégcsak olyan földrészen sincs ahol mennek ezek az autók.😄 Nem tudom, lehet valamit elszámoltak a mérnökök. Azért arra a plusz 90 kilóra amivel nehezebb a Cup autó van több mint 200 LE, még akkor is ha csak 4 sebességes a váltó. Na mindegy.😊
Megneztem a Chevy Impala-t (NASCAR Cup) es a Ford Falcon-t (V8 Supercar) Zandvoort-on (hogy fuggetlen legyen a palya, hosszabb egyenessel, lassu es kozepes kanyarokkal) es a V8 nyert😊))
A Chevy bazi eros, bazi nyomatekos (300 km/h az egyenes vegen), de nehez, 4 sebesseges, igy a fektav, a kanyarodas es a kigyorsitas eletveszelyes😄
Hiaba, nem egy kategoria, nem azonos sorozatra epitettek😛
Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké
ez a városi pálya tökéletesen alkalmatlan autóversenyzéshez..a rendezõk kb. 1950-es szinvonalon vannak..FIA vezérkara ott van látják hogy ide nem szabad többé jönni..remélem.
a váltó miatt alapból megbukna a nascar road pályán V8-al szemben..
a DTM jóval robbanékonyabb jobban gyorsul a kisebb tömeg miatt..V8-ba meg jóval több a paci viszont nehezebb és lomhább nem olyan pörgõs a motorja
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Nem értem a lengyeleket, Kia Pro Ceed, kurva jó alap, erre semmi tunning a motoron, valami direkt leömlõ, vagy valami, olyan hangja lenne mint az állat. Erre széria minden, csak van egy sport futómû alatta.
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
az A4-es durván bealázta a mezõnyt 😄 de elképesztõen szûk a cockpit.
na meg a kia kupa, áááhh az de dögunalmas volt, ráadásul egymás után 2 verseny volt, majdmegbolondultam má a végén 😄
Szent Péter megüzente: A transzszexuálisok előtt zárva a mennyország! -- http://www.flickr.com/photos/rolandwinkler/
T.T.