rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Olyan érzés az elsõ kanyar, mintha gyökkettõvel kanyarodnának😄
Ginger17
Óvatosan ezzel a földrészes dologgal... tudok én olyan példákat, ahol a lekisebb köze sem volt a versenysorozanak az adott földrészhez, mégis elkeveredtek arrafelé. <#hehe>

Winston Cup Stars in Japan 1996

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Norbi1990
Semmit, mert lové nélkül nem tudsz idáig eljutni 😄
Amúgy lekell tenned a versenyzõi jogosítványt a hungaroringen, és utána kell venned egy autót vagy bérelni egy autót amivel versenyzel és még a plusz költségek, szerelõk stb.
gabaly
Még több lóvé!<#bee1>

Firerock
mit kell ahhoz tenni hogy ideáig eljuthassak?lóvén kívül😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

gviski
hajrá :-)

Virtual SimRacing

simcompany

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Dietrich
és addig mennyit fizet ki az user mire rájön eddig csak szart kapott a pénzéért? 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Alexease
De hogy ne legyen ennyi OFF, legyen egy kis half-OFF😊
Megjelent a 2PEZ cegnek a TC2000-es programja. Ok csinaltak a Turismo Carretera-t is, meg az rFactor engine-re.

Elvileg ez is rFactor engine, de mar van benne nehany dinamikus dolog es ESO! Azt hogy ezt Ok barkacsoltak bele vagy hogy a SimBin-tol vettek at, az nem tudom. De ketlem, hogy rF2 engine-szarmazek lenne alatta😊

Lehet tesztelni😛
http://simutc2000.2pez.com.ar/en/index.php
Alexease
Eppen a mostani update-ben (is) modositottak a spoilereket, az aero-t, a motorfeket, gumikat stb.😊 Elobb-utobb, ahogy elkeszul az engine, most mar teljesen korrekt lesz😛
zolee145
Amúgy ha nem csalnak az NR2003-as emlékeim, plusz még mindig ott tart az iR ahol akkor tartott amikor próbáltam akkor ezekkel az autókkal nem is fogsz tudni normálisan menni.
Mondjuk valamilyen szinten (nagyon) ez rF-ben is baj, nevezetesen az, hogy túl nagy a motorfék és/vagy (de inkább és) a légellenállás. Ebbõl adódóan nem tudod eleget gurítani az autót. V8-ban is elég sokat gurulnak kanyarban, NASCAR-ban meg még annál is többet, miközben egy kicsit belenyúlkálnak a fékbe is, ha esetleg sok. Nem lassulnak olyat sima gázelvételre mint más autók.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

bardocz
Szerintem meg mindegy a hangvétel, ha két különbözõ kategóriát akarunk összehasonlítani, akkor az nyígás!😄
Alexease
A Chevy-vel is a palyan maradtam, csak nem voltam eleg gyors😉<#idiota>
De Watkins-ben mar nem volt akkora kulonbseg, ott nem kellett annyit kanyarodni😄 <#zavart1>
zolee145
Nem volt "nyígás", csak egy normális hangvételû eszmecsere...eddig.

bardocz
Jajj istenem, annyira esélytelen, hogy egy kanyargósabb pályán egy nascar autó el tudjon verni egy V8-ast, nem tudom mit nyígtok, ha csak bal kanyar lenne a pályán, akkor lenne esélye, de az meg már ovál.
zolee145
Akkor ne azt mondd, hogy a "V8 nyert", hanem azt, hogy a V8-at tudtad a pályán tartani.😄

Alexease
Akartam osszehasonlito videot (Falcon vs. Impala), de mivel ilyen nagy volt a kulonbseg elmaradt😊 De azert a V8-at feltoltottem😉
NEM hotlap, csak alap setup, minimalis allitassal, 5-6 kor teszt.

Alexease
Igazabol a Chevy-vel nem volt "normalis" korom, igy 6-8 masodperc minusz (a ~100 masodperces palyan)😛
danikosz
és idõben mennyi volt a különbség? 😊

Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké

zolee145
Akkor nem.😊

Alexease
Ezekbol valogathatsz😊
iRacing Car List
Dietrich
biztos jó értékeket tudsz?
V8
1355kg (category minimum without Driver)
POWER Estimated 635 + bhp limited to maximum 7,500 RPM
GEARBOX 6-speed Holinger gearbox – Australian made

egyébként ez már tuti elavult mert õk maguk is közel 700 lóról beszéltek és már 2008 óta szekvenciális váltót használnak

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
V8 Bathurston éri el a 300km/h-t csak, azon pályák közül amin rendezik a bajnokságot.

zolee145
Akkor vegyék meg az Audit, úgyis csak egy autót vesznek minden sorozatból.😊

Zandvoort...ennél jobb pálya nem is lehetett volna. Mégcsak olyan földrészen sincs ahol mennek ezek az autók.😄 Nem tudom, lehet valamit elszámoltak a mérnökök. Azért arra a plusz 90 kilóra amivel nehezebb a Cup autó van több mint 200 LE, még akkor is ha csak 4 sebességes a váltó. Na mindegy.😊

Dietrich
mondtam alapból a váltó miatt már bukta..aztán a kb. +200 kiló miatt is 😊

Alexease
Nincs😉 A DTM europiai sorozat, ezeknel "nehezebb" az ugymenet:/ raadasul a Merci, ha jol tudom, eleg beteges a liszenszek teren😊
Alexease
😄

Megneztem a Chevy Impala-t (NASCAR Cup) es a Ford Falcon-t (V8 Supercar) Zandvoort-on (hogy fuggetlen legyen a palya, hosszabb egyenessel, lassu es kozepes kanyarokkal) es a V8 nyert😊))

A Chevy bazi eros, bazi nyomatekos (300 km/h az egyenes vegen), de nehez, 4 sebesseges, igy a fektav, a kanyarodas es a kigyorsitas eletveszelyes😄
Hiaba, nem egy kategoria, nem azonos sorozatra epitettek😛
Dietrich
szar a gumifizika nem mérvadó ez a szutyok game 😉

danikosz
dehogy látják...ez az FIA 😄

Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké

danikosz
nincs

Dietrich
jó volt az ahogy repült 😉

ez a városi pálya tökéletesen alkalmatlan autóversenyzéshez..a rendezõk kb. 1950-es szinvonalon vannak..FIA vezérkara ott van látják hogy ide nem szabad többé jönni..remélem.

zolee145
DTM nincs benne?😊

danikosz
vagy Watkins Glen 😊

F2-ben a mai futamon elég csúnya baleset volt. 😞

Alexease
Az iRacing-ben van hivatalosan NASCAR Cup es V8 is😊 Es persze, van Infineon is (vagy barmi mas road palya, pl. Phillip Island, ha mar V8😛), lehet tesztelni😉 Majd megyek nehany kort mindkettovel, aztan mondok idoket;P
danikosz
csak rajta,írj mailt nekik 😄

zolee145
Nincs mese, össze kell õket ereszteni, mert így csak találgatunk.😊

Dietrich
Nascar topicban ez már téma volt..
a váltó miatt alapból megbukna a nascar road pályán V8-al szemben..

zolee145
Azért erre nem vennék mérget. Nem roadra készült, de azért a számok nem hazudnak, sok az a 850 ló.

danikosz
azért Sonomába elküldenék egy Holdent meg egy Fordot 😊

Dietrich
road pályákról volt szó..ott a nascar autó nagyon kikapna a V8-tól míg forditva a V8 az oválon

zolee145
Kimaradt a kasztnis autók közül a NASCAR Cup autó, ami 1540 kg és 850 LE. Kb 800 Nm-es nyomatékkal, 9000-es max fordulatszám. Persze nem az a klasszikus túraautó, de azért elég combos jószág.😊

Dietrich
és megbeszéltük akkor, hogy bizonyos pályákon a DTM bizonyos pályákon a V8 a gyorsabb..
a DTM jóval robbanékonyabb jobban gyorsul a kisebb tömeg miatt..V8-ba meg jóval több a paci viszont nehezebb és lomhább nem olyan pörgõs a motorja

simcompany
ja, a DTM kocsiról jut eszembe, egyszer itt vitattuk, hogy melyik túrakocsi a leggyorsabb. Háát tegnap csattanós választ kaptunk, a 2007-es DTM-es Audi gyorsabb, mint egy Formula 3-as autó!! Eszméletlen.

simcompany
ez még 50x jobb mint a tavalyi Kia Picanto (!) Kupa, hát az kész volt, 3 perc fölötti köröket mentek.

Nem értem a lengyeleket, Kia Pro Ceed, kurva jó alap, erre semmi tunning a motoron, valami direkt leömlõ, vagy valami, olyan hangja lenne mint az állat. Erre széria minden, csak van egy sport futómû alatta.

Freedom88
ja télleg a Merci. Rajtnál kicsit beragadt.

T.T.

Rojales
3an voltak, egy a4-es, egy TT meg egy C-s merci.
az A4-es durván bealázta a mezõnyt 😄 de elképesztõen szûk a cockpit.
na meg a kia kupa, áááhh az de dögunalmas volt, ráadásul egymás után 2 verseny volt, majdmegbolondultam má a végén 😄

Szent Péter megüzente: A transzszexuálisok előtt zárva a mennyország! -- http://www.flickr.com/photos/rolandwinkler/

Freedom88
olyasmi. 2 is volt belõle. Egyik Merci másik Audi. Brutál hangjuk volt. Mondjuk a két WTCC-s Alfának is volt egy hangszintje 😊

T.T.

Totti5
0:27nél az a DTMes autó?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

batihu
<#eljen>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman