rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabaly
Hali!
A Suzuki Swift Cup modról van valami hír?

zolee145
PLR-ben a Game options résznél van egy ilyen sor:
Spotter Behind="10.00000" // Range behind at which spotter may comment on vehicles around you (range ahead is 40% of this value because those vehicles are easier to see)

Ezt is meg lehet próbálni állítgatni. Ha kis érték van beállítva akkor elvileg ha elmentél valaki mellõl elõbb szól, hogy clear, cserébe viszont késõbb szól, hogy jön valaki.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Toby0501
A beépített spotter cuccai a GameData\Commentary mappában vannak, ott van egy ini fájl is, ami szerkeszthetõ, bár nem tudom, mi mit csinál (Probability értéke tuti "érzékenységet" állít). A plugin nemtom honnan veszi a bátorságot, hogy beszóljon.

Ginger17
@ zolee145 és a szakik

Nem tudom, hogy volt-e már róla szó, de ebben a franc rF-ben hogy a bánatban mûködik maga a spotter rendszer. Az elvekre vagyok kiváncsi, hogy mi alapján szól, lehet-e bütykölni az érzékenységén, vagy ilyesmi? Ami tegnap Kansas-ben mûvelt az már-már kiábrándító volt. Tudtok errõl valamit?

“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen

zolee145
Én Shiftre tippelnék...

GTA-ból ?
elég fura..

zolee145
Mikrofonba brümmögünk és felvesszük.😄

Toby0501
<#gonosz1>

Már csak a hangokra kell megoldást találni.. 😛

Dietrich
indy500..egyenesbe padlógáz majd nem fordulni balra..ha nem hullik atomjaira az autó akkor tényleg szar mod <#hehe>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
2007 óta jön az rf2..eddig vártunk tudunk várni még 3 évig <#vigyor1>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Firerock
törik törik de gyengén
én durvábbat szeretnék😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

simcompany
törik az sztem.

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Firerock
uupsz egy 2es lemaradt. Tehat gp2 mod 😊

simcompany
milyen gp?

Firerock
valaki meg tudná mondani hogy hol és mit kéne átírnom ahoz hogy a simco féle Gp-nek jobb legyen a törése?
mert 100%ra van állítva a játékban de alig akar törni

simcompany
A VLN valamelyikben benne van

Nem! A TCLbe csak a sima 190es van. Az evo1,2 az nincs még Rfactorhoz, de készül mindkettõ.

SimaSuna
TCL modban asszm ja 😊
Smici1985

Ez az autó megtalálható rfactorhoz?

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

Azt azért nem, fõleg nyáron. 😄
De legalább az biztató, hogy kiadják. Köszi a válaszokat! 😉

zolee145
Jön az rF2. Hogy mikor az jó kérdés. Volt olyan hír, hogy hamarosan (ami a szoftverpiacon az égvilágon semmit sem jelent) meg olyan is, hogy nem mostanában (tulajdonképpen ez sem jelent semmit).
Új hírek, új képek rendszeresen vannak, bár ez a rendszeresség kb annyit jelent, hogy három havonta jön valami hírmorzsa. Hosszas töprengés után úgy tippeltük, hogy év vége, vagy jövõ év eleje.
Ettõl függetlenül lehet, hogy korábban jön, de semmiképpen se guggolva várd meg, mert biztosan elzsibbad a lábad a kiadásig.😊

Ulvar
lesz majd valamikor...amit még senki se tud hogy mikor.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Srácok, esetleg lányok ha vannak itt. 😊

Annyi félét olvastam már, hogy nem lesz rFactor 2, hogy lesz rFactor 2, azt is, hogy lesz, csak még vannak más feladatai is az ISI-nek és az élvez most prioritást az rFactor 2 elõtt...

Aztán most kiad az F1-S-R egy videót egy készülõ rFactor 2-es modról, szóval a kérdésem, lesz rFactor 2, vagy nem? 😄

mcmoha
A palya .tdf file-ban a "Gravel" resznel nezd meg az elso 2-3 erteket, es hasonlitsd ossze a Location mappaban levo eredeti terrain.tdf megfelelo ertekeivel. Szerintem ezek felelosek a soder tapadasert.<#fejvakaras>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

SimaSuna
írjál Tobynak, õ megoldja 😊
Smici1985
Na akkor még egyszer hátha valaki tudja.<#buck>
Átkonvertáltam az RTR-es Zoldert az rfactorba. Megy is minden az út, a fû is tök jó. Nem süllyed bele a talajba az autó. De mondjuk amikor a sóderba az autó belecsúszik elsüllyed benne.
Van valami megoldás rá, hogy ne így történjen?

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

Smici1985
A Forza3-as Lola Aston Martin

http://img402.imageshack.us/img402/5969/astonmartinlmp10901.jpg" alt="" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" decoding="async" />

Hexenking
Sziasztok !!
akit érdekel.

**Pályák:
Hockenheim
Oschersleben
Mugello
Eurospeedway
Norisring
Zandvoort
Nuerburg
BrandsHatch
Barcelona
Bugatti
Dijon
Valencia
DTM Track packv1.0
Jó szórakozást!!

TeamSpeak : ts145.nitrado.net:10050

zolee145
Lassú munkához idõ kell.😄

gordon 24
Persze értem én. Meg az a jó, hogyha az ember a tökéletességre törekszik.

Szóval én nem zárkózom el semmi jó elõl. Csak ne az legyen, hogy kimentettük de jó. És akkor nagy vehemenciával neki esik valaki új fzikát írni, de sose jut a végére.

És ilyenkor jön az ami sok modnál, játéknál elõfordult, hogy mindig csak az lesz hogy Comming soon😄

Nahh most 2013 ban meg már megint tök 8 hogy megvan a 2009-es Holden😄

Szóval érted😄

Downhill!!

zolee145
Nekem annyi a bajom, hogy nem azt kell csinálni a vezetésnél mint amiket a videón látok. Erre mondom, hogy semmi köze az eredetihez. Attól, hogy úgy kellene vezetni mint az igazit még nem lenne reális, azt sem tudom mi a reális. Nem érezném az erõket, nem halnék meg ha falnak vágnám a kocsit, csak éppen úgy érezném, hogy valami hasonlót csinálok mint az igazi versenyzõk a V8-ban.
Na mindegy, majd kiderül, hogy mit lehet vele kezdeni. Ezt a fizikát alárakni viszont mindenképpen értelmetlen. Már csak azért is, mert eleve nem okés az, hogy valahonnan valamit alárakunk. De ez csak egy vélemény.

gordon 24
Nem tudom. Nekem tetszik ez a mod. Az hogy nincs köze az eredetihez.. És??

Kit érdekel? Engem pl egy dolog érdekel, jól érzem magam avagy sem. Nekem ez a mod, tökre tetszik. Jól lehet menni vele lehet csatázni bla bla.. Az hogy nem olyan mint az igazi engem abszolút nem zavar. Mivel kb a büdös életben egy ilyen autó közelébe nem fogok kerülni nem hogy vezetni.

Íly módon pont mindegy😄 A modell viszont izgatna, hogy nem a 2006-os kasztnival kelljen rohangálni, hanem a szép újakkal.

Most ezen úgyis sokan felhördültök, de szerintem az összes játéknak kb annyi köze van a valósághoz, hogy hasonlóan néznek ki az autók, és annak az adott sorozatnak nevezzük õket.

Sokkal nagyobb élmény egy sima 95 lóerõs utcai autót vezetni, mint ezen játékok bármelyikét. Talán annyi a difi, hogy itt meg lehet tenni azt is amit utcán nem lehet, vagy nem mersz.

De semmi érzéked nincs, nem érzed az autót, csak látsz valamit, amire a szemednek kell reagálnia. Egy igazi autónál az egész testeddel érzed mit csinál, éppen hogy érzi magát. Együtt élsz vele, itt meg tekergetsz egy müanyag kormányt egy doboz elött egy karosszékbe. Azért nem ugyan az.

Downhill!!

Totti5
Nem volt világos😊 ok.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zolee145
Nem erõs, pont így van. Csak te a Forzáról beszélsz mi meg arról az rF modról amivel most megyünk a HRC-ben.😉

zolee145
Igazából a Forzában is van 207 S2000, szóval ezzel jól állunk. Skoda nincs sehol.😄

Totti5
2009es.

Totti5
Erõs túlzás.

zolee145
A mostani fizika úgy szar ahogy van. Ha ezt akarod alá rakni azért nem érdemes átkonvertálni a modellt. Ennek annyi köze van a V8-hoz hogy ez a neve. Semmi más.

hátramenet kapcsolásához húzza meg?

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

gordon 24
Van benne, méghozzá milyen graffal 3-d modellel gyönyörûek. A 2010-es Holden comodore és a Ford falcon van benne.

Pár skin hiányzik, de az a alegkvesebb. Pl amivel ti mentek is megvan.

Csak valahogy ki kellene bányászni belõle. A Fizika, meg majdhogynem jó ami most van, csak alá kéne dobni aztán már mehetünk is😄

Downhill!!

Hátul is van szeme <#idiota>

mcmoha
Kezifek? Egyebkent a kopasz miert a tarkojan viseli a napszemuveget? <#idiota>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

SimaSuna

videón nem látszik...hogy ezzel váltana
Toby0501
Hülye válasz, meg csak tipp, de esetleg kuplung?

SimaSuna
hülye kérdés...
a képen bekarikázva látható a váltó...de mi rajta az a kar?

biztos nem a kuplung...gondolom én..vagy de?
PÜ ment

Toby0501
Igen, Forzához fájl kicsomagoló, modellt megnyitó más formátumba exportáló ezmegazt.
DIRT modelleket nemtom, mivel lehet megnyitni. 😛

Hát de ezeket nem is õ(k) modellezték, innen onnan van konvertálva. cmr2,cmrdirt,rallysport challenge. És hát rondábbak mint az eredeti játékjukba.......

Toby!
Mit leltél meg? A Forzához valami megnyitó cuccot?
Amugy van neked Dirtes 207 s2000 modell, nemtom zolee átküldte-e a linket.

gviski
azt meglesném 😄

Virtual SimRacing

Hexenking
Sziasztok!! Csináltam egy trackpackot a dtm07,08,09,10-hez.Feltöltöm valahová ha valakit érdekel.

TeamSpeak : ts145.nitrado.net:10050