rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Norbi1990
1 setupot kell csinálni/használni mindenkinek és azt a setupot bekell rakni Assignba, hogy alapbõl azt a setet töltse be, de a defaultot.
milk4
simfansleague.tk

Nemsokára lesz még egy 6órás futam.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

cselt
Hmmm akkor engem félreinformáltak. Akkor csináljunk már egy mini Le Mans-t, frankón pilótacserével meg minden. Én tök benne lennék.
milk4
Elõzõ évben 6órás futamon 4x cseréltünk helyet és egyszer sem volt semmi probléma.

cselt
Én úgy tudom hogy az eléggé bugos. Gondolok itt olyanra, hogy default setupot tölti be a cserénél és hasonló finomságok.
milk4
rf1-ben is jó a pilótacsere szerintem.

cselt
OFF

Le Mans-i 24 órás verseny elsõ idõmérõedzés most az eurosport2-õn.

ON

Mikor jön már az rf2, amiben remélhetõleg rendesen meg lesz oldva a menet közbeni pilótacsere 😄
mackosajt
Hõsiesen bevallom, hogy ugyan sikerült már többször is borítani a tesztek alatt, majd azért kíváncsi leszek a véleményekre, és ötletekre is.
Most jelenleg Target foglalkozott többet a moddal (Nekem adódótt egy kis kórházlátogatás az egyik fiammal, és a problémáját nem is tudták gyorsba megoldani, de ez itt off), és megcsinálta, hogy az AI-k mixelve mennek, vegyesen a kocsik, nem csak az amivel a user megy.

Ja, meg csinált egy ilyet is unalmában, míg a fizikát várta tõlem

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Smici1985
Igen ez az.

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

Hali.
SLS ben tudna valaki segiteni.Fent van FTP-én ,müködik is csak beállitásokban kellene némi segitség.

arty
eeezaaaaaaz 😄 pont ennyire borulékonynak várom - kihívás lesz menni vele 😄

(haver anno sima elõzésnél ugy megrántotta apja wartburgját, hogy beborult vele az árokba. anno nekünk is volt 2 wartburg, rendesen ingazag dögök voltak - ezt fõleg az utánna következõ stabil ladánál realizáltuk, mert annyira apám nem tépte õket, h igazán meginogjanak)

Forza.

gviski

Mindenkit szívesen várunk rá 😄

Virtual SimRacing

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

mackosajt

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

simcompany
mi a pálya pontos neve?

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

mackosajt
de utálom, hogy mindig rfc-s max felbontásban ténykedek, miközben lehetne szép nagy képeket is csinálni. 😊

mackosajt

Alexease
Itt a vege, most mar csak rF, a tobbit tartalomtol fuggetlenul torlom!
gviski
OFF

Én csak annyit mondok lesz még Kassa magyar város :-)

A másik, hogy nem tudom hogy a szlovákok mire verik, talán megtalálták a szlovák koronázási ékszereket? 😄

vesszen trianon :-P

A magyar médiáról megint meg van a véleményem, mert szerintük aki magyarnak vallja magát, és az szeretné hogy az ország a magyaroké legyen, az már NÁCI és Szélsõ jobbos, semmire kellõ csürhe... Pedig ezek becsületes emberek aki reggel felkelnek és elmennek dolgozni!

ON

Virtual SimRacing

Smici1985
A Smolensk-i versenypályának van rfactoros verziója? Ott lesz a kamionos EB egyik fordulója. Kiváncsi vagyok rá. Szeretem az ilyen ismeretlen pályákat.😄

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

SL
remélem nem lesz ott semmilyen FIA-s verseny megrendezve.

☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢

bosco05
Zárásként annyit, hogy akik utálunk dolgokat és mondunk ilyesmiket, nem azért mondjuk, mert láttuk a tv-ben, vagy olvastuk egy mesekönyvben. Sokan ezt gondolják, de pont a média állítja be "médiazabálónak" azokat az embereket, akiknek tényekkel alátámasztott mondandója van. Azt gondolják sokan, hogy jó megint látott valamit az RTL-en, pedig nincs is kint magyar gyûlölet, hülye náci meg szélsõjobboldali nem normális ember... , itt kéne elgondolkodni, hogy ki tájékozódik a médiából, mert én biztos nem... Ez ilyen dupla csavar 😊 Nah OFF vége tényleg! 😊
Smicy2
sztm ennyi elég is ebbõl a témából 😄

Charade GTti

pointer4
Na nem azért, de ebbe az országba is sokan utálják a magyarokat 😄
Ulvar
Jó neked, anyámat majdnem becsukták a börtönbe mert Kassán!!! bement egy ruha boltba elakarták lopni a táskáját ezt észrevette anyám jól pofán baszta a NÕT!! majd a nõ ment rendõrnek szólni hogy ez a magyar ribanc megütötte és hogy csukják le!!! Másrészt nagyanyámat Kassa mellõl egy kis faluból a Benes dektrétumnak köszönhetõen kibaszták a házából minden vagyona nélkül átrugdosták a határon belülre majd kezdhette az életét elõrõl! (megsúgom nem kicsit jobb helyzetben élnék az ez nem lett volna). Úgy hogy én minden tekintetben gyûlölöm azt a népet, és ezért nem mentem anno rallyra se oda...

És még sorolhatnám a dolgokat ... de aki nem tapasztalta nem is tudhatja.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Norbi1990
Ezért kell Szlovák rendszámmal járni itthon is, hogy ha átmész a Szlovákokhoz ne higgyék, hogy Magyar vagy itthon meg egy csomó adót nem kell fizetni a kocsira 😄
simcompany
ezeket mindig "mondták"
én nem találkoztam ilyennel, pedig nem kevésszer voltam már ott.

bosco05
Nekem is vannak magyar barátaim abból az "országból", de ha picit beljebb mész, úgy a fõváros fele és magyarul szólalsz meg kapod az ívet. Nekem ezt mondták. Õk bejönnek ide megszólalnak szlovákul és senki nem bánt senkit. Azért ezen érdemes elgondolkodni. Ismerõsömnek nem kicsit szétkúrták a kocsiját, mert magyar rendszámmal ment ki a rohadék...
simcompany
Sõt, nekem több szlovák haverom van, semmi gondom velük. Na tényleg off vége.

cselt
OFF

Bocs hogy énis beleoffolok a dolgokba, de jó ismerõseink vannak ott Dunaszerdahely mellett úgyhogy elég jól tudom, hogy nincs ott semmifél magyarutálat. Õk mondták hogy nem érzik, hogy ilyen probléma lenne ott, szerintük is csak a politikusok gerjesztik ezt a dolgot.

Szal mindenki nyugodtan menjen a SlovakiaRingre megnézni Gabit és a többi Suzukist 😛 😄
arty
<#eljen>

és lám, mennyien benyalják itt is, pedig itt senki nem szít semmit 😞

Forza.

simcompany
Okos. Az nem baj hogy ez a terület full magyar lakta??

Ulvar
OFF:
Nem fogok politizálni de megsúgom, van miért (legalább is nekem biztosan) gyûlölnöm azt a népet. 😊 De ha érdekel priviben leírom!

bocsánat az offért.
ON:

Jacek
atlag ember nem utalja a magyarokat, mestersegesen gerjesztett hiszti..

Ulvar
<#eljen>

Én is pont ezt mondtam magamnak 😊.

bosco05
pedig igaza van 😊
SimaSuna
ez egyéni szoc problem 😊
solo
Jó pálya, de olyan országba nemmegyek ahol utállják a magyarokat.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

bardocz
Ha a fekete paca a box, akkor nem gyors jobbosok?
simcompany
Szerintem qva veszélyes pálya 😊 Az elsõ két kanyar egy visszaváltás, nincs féktáv, csak nagyon messze. A fekete paca lesz a box, ott a rajt, egy gyors balos, egyenes, majd megint egy gyors balos, egyenes, és annak lejtó a vége és ott az elsõ komoly féktáv. Majd 2,5 km full gáz.

Ez a Suzukikkal halál lesz a hónap végén 😊

Freedom88
majdnem mint Bahrain

T.T.

simcompany
készül a SlovakiaRing...
Nagyon kemény pálya.

Penge88
Errõl beszélek, hogy ezek 2000ccm és 280 ló... Na most Hondákból kindulva... a 2000ccm és a 200 ló mellett forognak 8e-t. És tény, hogy ezek magas fordulaton érzik jól magukat, alul nyomaték szegények. Ellenben a WRC-el, amiket akár 3000-es fordulatnál úgy húzott, hogy nem kellett 6-eig pörgetni.

Thank God, I\'m a Lada owner!

zolee145
6500-nál adja le a 250 Nm-t, de a max teljesítmény 8250-nél 280 LE. Amúgy 8500 a max fordulat.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Nightt
A nyomatekmaximum van a 6500-on, sztem porog az meg...

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Penge88
Hát igen, ez a hátránya az S2000-es gépeknek, hogy pörgetni kell, hogy menjen. Mondjuk a max 6500 rpm az kevésnek tûnik... Ennek pörögnie kéne sztem 8000-t.

Thank God, I\'m a Lada owner!

zolee145
Még annyit, hogy arra fel kell készülni, hogy alul igencsak harmatos a gép, de úgy 6000 környékén már életre kel, és a max nyomaték 6500-nál van, onnantól megy igazán. Gyorabb pályákra a 4.90-es végáttétel kell, ezzel úgy 195-200 a vége, lassabb pályákra ennél rövidebb váltó kell. Tulajdonképpen nem is értem miért van benne a 4,90-esnél hosszabb, ralira tök fölösleges.
Szóval váltogatni kell, hogy abban a tartományban legyen a motor ahol szeret lenni.😊

Ahogy nézelõdtem még talán mindig túl gyors a valósághoz képest, de azért alakulgat.

bardocz
Fizikát próbáld az RBR-es kocsihoz hangolni, akkor tuti jó lesz ;D
zolee145
Nagyjából a dolgok megoldódtak.😊 Akit érdekel az innen letöltheti:

207 S2000 Janika

Halvány fogalmam sincs arról, hogy hogy lehet csak úgy egyszerûen beledobni egy skint, úgyhogy a Base nevû autót írja felül.
Mivel a fizikával is akadtak gondjaim (aztán lehet, hogy csak nekem nem jött be😄) így azon is barkácsoltam kicsit, ez szintén csak a Base nevû autóra vonatkozik, vagyis a barkács cuccot csak Janika használja.😊
207 1.1-hez készült. Remélhetõleg nagy hülyeségeket nem hagytam benne.

zolee145
Na ez már kínai.😊 Asszem csalni fogok egy kicsit.