rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem gondolom, de mire ez elkészül... Ezért kéne olyan, ami kész van.
Totti5
Nem. Sokkal több, talán ott lesz az összes, de ezt nem tudni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

gviski
43 helyett :-D

Virtual SimRacing

bardocz
Na meg ott is kb 8 kocsi lehet a pályán egyszerre a ~40 helyett, nem?
Totti5
Nem hiszem hogy az összes pálya benne lesz és azt sem hogy rendes szabályrendszer lesz hozzá.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Norbi1990
Az amcsiknál most Gran Turismo 5 láz lesz. NASCAR autók lesznek benne pályákkal együtt 😊
Dietrich
ja pont az amcsik akik leszarják az efegyet :p

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
akik megmondták elõre inkább arcados lesz mint szimes..

azt nem mondták de mi tudjuk..arcados szarokra nagyobb az igény..meg az olyan NFS-re amiben 240-el lehet bevenni a 90 fokos kanyart utcán esti fényben 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Rendben van, értem én. Csak nem akartam, hogy a videó alapján ítéljétek meg. Majd szeptemberben minden konkrétabb és biztosabb lesz 😊 Addig is itt az rFactor és a modok XD
Nightt
Valoszinuleg, ha nem lesz hardcore sim, akkor ezt a forumot latogatok nagyon nagy reszenek nem fog tetszeni... A grafika miatt valoszinuleg en is kiprobalom, de nem hiszem, h 1 oranal tobbet fogok vele jatszni es valoszinuleg a tobbiek is ugyanigy vannak.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

bardocz
Hugom hátha megveszi majd xbox-ra, úgyis F1-et akar játszani. Akkor majd elmondom, hogy élvezhetõ-e.
Nightt
Es lesz 8 koros Endurance<#banplz><#eplus2>

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Az IndsideSimRancing csapata próbálta ki az egyik epizódban, azt mondták forma-1-es autót még nem vezettek de kisebb kategóriákban már van tapasztalatuk, ez azért összehasonlítási alapnak megfelel szerintem. Továbbá azt is mondták, hogy nem rFactoros mélységekre, nem hardcore szimre kell számítani, de nem is a videón látott arcade-os dologra.
még mindig 14autó lehet egyszerre a pályán ?.. -.-

SL
hát azért reménykedek hogy kormánnyal játszható lesz :S

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

Norbi1990
😄
Honnan tudják, hogy reális?
pointer4
Fogadnék rá, hogy így marad ez már, amit most csinálnak, azt nem került bele a demóba 😄
Ulvar
Codemasters...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

A fanyalgóknak csak annyit a F1 2010 es videóhoz, hogy ez egy kiállításra készült demo, arcade beállítások mellett. Valószínûleg kontrollerel/billel irányítva szóval azért ilyen amilyen. Érthetõ is, hiszen egy szimulátorozásban nem jártas illetõ leülne egy a játék elé hogy kipróbálja, egy kört se tudna menni mert állandóan kicsúszkálna, megforogna a szimulátoros(abb) nehézséggel és kormánnyal irányítva. Egy amerikai oldal kapott tesztlehetõséget az elõzetes verzióból és rendes kormánnyal,pedállal próbálhatták ki. Azt mondták hogy jó volt, egész reális. Lehet nem lesz olyan mély szimuláció mint az rFactor de a videón látottaknál sokkal többre kell számítani.
SL
gondolod, hogy ezt így fogják hagyni? szerintem még bele-bele fognak javítani

Nightt
Ver Istvanoknak jo lesz, masra nem... Mondjuk valoszinuleg ez Arcade mod volt, de valahogy nem tudom elkezpelni, h a szimulator mod tenyleg szimulator lesz...

simcompany
van még több video fent, látszik ha nagyon elcseszi a kanyart, az autó korrigál

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Ulvar
Hát ez fantasztikus...elõrendeltem...

Nagyon szépen vezetett a srác...

Nagyon gagyi. <#idiota>

Ez milyen mod lehet? Úgy látom van benne amcsi 8gen civic is.
Meg rFactorhoz van olyan mod, amiben normális Honda NSX van?
Ezt találtam csak, amiben van, de ebben sem valami jó, mondjuk kinézetre oké, de másra nem annyira.
simcompany
hát ez tök szuper lesz...

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

<#eljen><#worship> fasza lesz.

mackosajt
Zajlik a teszt
AI géppark

Rajtolnak a gépek

Ha nem találunk ki még valamit, illetve nem találunk hibát (ez nem jelenti azt, hogy hibátlan a mód, sõt, biztos találnak/találtok majd hibát/hibákat), akkor már lehet, hogy csak pár óra, és letölthetõ lesz a Waresszal kibõvített EastCars.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Hexenking
Köszönöm, sajna én se találtam.

TeamSpeak : ts145.nitrado.net:10050

Ez a pálya a DTM idei naptárába szerepel. Ez egy városi pálya Pudong nevü városban. 2004be volt DTM itt, de akkor ettõl a helytõl nem messze lévõ utcákon zajlott a verseny. Szerintem ez az új pálya még nincs lemodellezve. (én a 2004re se találtam semmit)

Hexenking
Sziasztok!!
Ezt a Shanghai pályát keresem,ha létezik már rFactorhoz.
A segítséget elöre is köszönöm.

TeamSpeak : ts145.nitrado.net:10050

tárgyalan valami mod elvitte a netcommutilt...pff

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

megy rf szerverkeresõje most? nekem semmit nem ad be

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Alexease
Kenyelmi szolgaltatasnak alcazott szopatas😊
arty
"** A regisztralas utan, erdemes KIKAPCSOLNI az automata liszenszmegujitast!!"

uh, ez ismerõs, MS ezt csinálja a live elõfizetõkkel. ha nem figyelsz, fizetsz. minimum gusztustalan 😊

Forza.

Van egy nekem is, ha kellene valakinek.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Alexease
Elkelt😉
Alexease
OFF.

Ismet - igazabol folyamatosan - van iRacing promo. De most nem "olcso" es/vagy auto/palya "ajandekos", hanem INGYENES*/**. 1 honapos ingyenes hasznalatot biztosit az alap rookie autokkal, playakkal, szolgaltatasokkal (www.iracing.com).

Minden iRacing elofizeto 1 db promokodot kap, amit csak egyszer lehet felhasznalni. Akit erdekel, privatba jelezze, annak odaadom.
Ha masnak is kell, erdeklodjon az iRacing topicban.

* Attol fuggetlenul, hogy ingyenes, valszeg a regisztralasnal kerni fog egy bankartya azonositast! Igy csak az jelezze az igenyet, akinek rendelkezesere all egy hasznalhato😉
** A regisztralas utan, erdemes KIKAPCSOLNI az automata liszenszmegujitast!!
iNDEXF1-bõl vagyok, ami igaz már nincsenek ligás futamaink, de azért az rF érdekel minden terén.
Arról, hogy kinek szántam a hozzászólást az meg mondhatni mindenkinek, aki Lacuskának (#53459 hozzászólás) szereplõjének.
Meg ez nem vezetõségi vita, mert már jó ideje (szerencsére) semmi közöm nincsen hozzájuk, csak a puszta foszerral van bajom, de nem csak nekem.

Namind1 bocsi az offért!

Dietrich

SL
nekem is kellene

Ulvar
RaceX modon belül van a Vauxhall Vectra meg az N Teches Alfa...na ehhez a kettõhöz kéne nekem template, tud valaki segíteni ebben? Elõre is köszi!

Köszi, köszi.
Ulvar

kf1rl
Scuadraf1.net 😊 Ehhez a modhoz ott vannak a pályák. De van WCP és egyéb más pályák is rFactorcentral 4. 😊ever

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Tudja valaki esetleg, hogy az SF1 2010 mod-hoz ho lehetne pályákat letölteni?
kf1rl
#53462 hsz re utalt abban írták hogy honnan került elõ.

kf1rl
SLS re értette hogy az honnan került elõ.

pointer4
Arra rájöttem, hogy #53408-erre a hsz-re jöhetett, de a többi ami megfordult a fejemben, az csak vad találgatás.
bosco05
Nekem se arról nincs fogalmam kit szidsz, se arrol, hogy te ki vagy, de nyilván valami megbecsült liga vezetõségi vitáiból kaptunk egy kis szeletet 😊