rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
azt nem mondták de mi tudjuk..arcados szarokra nagyobb az igény..meg az olyan NFS-re amiben 240-el lehet bevenni a 90 fokos kanyart utcán esti fényben 😉
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Nagyon szépen vezetett a srác...
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Ez milyen mod lehet? Úgy látom van benne amcsi 8gen civic is.
Meg rFactorhoz van olyan mod, amiben normális Honda NSX van?
Ezt találtam csak, amiben van, de ebben sem valami jó, mondjuk kinézetre oké, de másra nem annyira.
AI géppark
Rajtolnak a gépek
Ha nem találunk ki még valamit, illetve nem találunk hibát (ez nem jelenti azt, hogy hibátlan a mód, sõt, biztos találnak/találtok majd hibát/hibákat), akkor már lehet, hogy csak pár óra, és letölthetõ lesz a Waresszal kibõvített EastCars.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Ezt a Shanghai pályát keresem,ha létezik már rFactorhoz.
A segítséget elöre is köszönöm.
TeamSpeak : ts145.nitrado.net:10050
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
uh, ez ismerõs, MS ezt csinálja a live elõfizetõkkel. ha nem figyelsz, fizetsz. minimum gusztustalan 😊
Forza.
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Ismet - igazabol folyamatosan - van iRacing promo. De most nem "olcso" es/vagy auto/palya "ajandekos", hanem INGYENES*/**. 1 honapos ingyenes hasznalatot biztosit az alap rookie autokkal, playakkal, szolgaltatasokkal (www.iracing.com).
Minden iRacing elofizeto 1 db promokodot kap, amit csak egyszer lehet felhasznalni. Akit erdekel, privatba jelezze, annak odaadom.
Ha masnak is kell, erdeklodjon az iRacing topicban.
* Attol fuggetlenul, hogy ingyenes, valszeg a regisztralasnal kerni fog egy bankartya azonositast! Igy csak az jelezze az igenyet, akinek rendelkezesere all egy hasznalhato😉
** A regisztralas utan, erdemes KIKAPCSOLNI az automata liszenszmegujitast!!
Arról, hogy kinek szántam a hozzászólást az meg mondhatni mindenkinek, aki Lacuskának (#53459 hozzászólás) szereplõjének.
Meg ez nem vezetõségi vita, mert már jó ideje (szerencsére) semmi közöm nincsen hozzájuk, csak a puszta foszerral van bajom, de nem csak nekem.
Namind1 bocsi az offért!
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Tudja valaki esetleg, hogy az SF1 2010 mod-hoz ho lehetne pályákat letölteni?