rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát én egy picit jobban megkavartam a dolgokat. XD
Köszi!
The Power of Dreams
The Power of Dreams
Menj egy kört Nordschleifén, ahol belóg a pályára rengeteg fa árnyéka.
Negyed kör után kimenekülsz a cockpitbõl, mert kibírhatatlan a villódzás.
De mivel tudom mekkora meló kijavítani, ezért nem is csodálkozom, hogy a tizenhúszharminchatvan autónál nem javítjátok ki. Én sem tenném.
The Power of Dreams
😉
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Neked nem fontos, de van akinek igen. 😊
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Tehát a fel nem tett kérdésre a válasz: nem, nem fogunk ezzel bénáskodni minden autónál.😊) Ráadásul a többesszám is túlzás, mert Toby egyedül csinálja a konvertálást.
Hozzá teszem, hogy engem spec nem zavart/zavar ez. Ha összeadom, hogy hány km-t megyek árnyékban és mennyit napon kb lényegtelen.😉
Ezt a Kangaloosh Carfactory-t nem ismertem. Ez elég komolynak tûnik, de a futómûbe még nem néztem bele, ugye jól látom hogy ebben csak azt lehet buherálni?
Csak fél éve tanulok programozást, úgyhogy lehet hogy hamar kudarcba fullad a próbálkozás, de gyakorlásnak jó lesz 😄
Majd ha alkotok valamit, akkor feltöltöm.
Aztán Megadnám neki hogy mekkora mocit akarok, és milyen elrendezésben vannak a hengerek, alapjárati fordulatot, max fordulat, hol adja a maxot és mennyit, mennyit fogyaszt, az meg kidobja a motort.
Váltó áttételeket megadom, difi tipusát, kidobja a hajtást.
Keréknek megadom a méretét, milyen gumit (utcai, verseny stb.) kidobja a tbc-t.
Ezt így szerintem nehéz megírni. 😉
Közeben megcsináltam a cockpit besötétedõs hiba javítását + javítottam a tükröket is. Jól el lehet cseszekedni vele. <#wink>#wink>
Végre kilátni az üvegen át árnyékban is.
Az fix, hogy mind a tizenhúsz kocsinál én sem javítgatnám ki, kivéve ha a 3D max hibátlanul olvasná be és exportálná ki a GMT file-okat.
Mostmár ilyen fényben:
és árnyékban:

The Power of Dreams
Elsõ kérdésem az lenne, hogy meg lehet-e venni valahol a játékot lemezen, és ha igen akkor hol?
A második pedig az, hogy a hazai modderek milyen funkciókat szeretnének látni egy "univerzális" rFactor modder programban? Csak mert elkezdtem egy ilyen programot írni, és szeretném felmérni az igényeket.
Eddig csak az adott fordulathoz tartozó nyomaték adatokat tudja változtatni a program, a cél az, hogy egy komplett modot ellehessen készíteni vele szövegszerkesztõ nélkül.
Hamarosan feltöltöm egy ingyenes tárhelyre a progit és lehet majd tesztelgetni.
Várom az ötleteket.
The Power of Dreams
Méghozzá azért mert sehonnan sem tudtam beszerezni.
Valaki megosztaná velem? <#miaz>#miaz>
The Power of Dreams
Vagy eleve a 3DS formátum ennyire fapados, hogy ilyen infókat nem tárol el csak a nyers polygonokat a helyükön?
The Power of Dreams
Nédda milyen az eredeti kocsi! <#bee1>#bee1>
Ilyen mintha spray-s fújás lenne, direkt ragyás az átmenet.

The Power of Dreams
Viszont olyan soha nem lesz egy textúra mint ként 3d-s dolog találkozása, és ez felbontástól meg grafikai beállítástól független.
Egy biztos: boldog leszek amikor a sok veh fájl lesz az egyetlen megoldásra váró probléma a modban.😊
Annyi a lényeg, hogy minden skinezhetõ kasztielem egy UV térben legyen a skinnek megfelelõen.
The Power of Dreams
Vagy mindent bedobálsz a skins mappába és akkor valamit valamivel biztosan összerak, de választhatod az extra1 skint is, meg az alapot is, és katyvasz lesz az egész.
http://www.bugatti-configurator.com/
Viszont közben mondja Toby, hogy meg tudja oldani (talán), szóval majd a következõ verzióban megszakérti.
Egy adott DDS file-t annyi object-re húzol rá ahányra akarsz.
Vagy én értek félre valamit?
The Power of Dreams
Ráadásul ezek csak amolyan színminták, tehát ha jól emlékszem 16*16-os négyzetek. Ha egyben lenne a skin megfestve akkor semmi gond nem lenne, de a két szín két külön gmt is. Az egyik elem ilyen színû a másik olyan.
Bocsánat hogy megzavarom a társalgást, két dologban kérnék segitséget, amikor Forma 1-es módot használok, akkor általában a tévében is látható sisak fölötti kamerát használom, ha bekapcsolom a visszapillantót, akkor sajnos felül is megjelenik, én pedig csak a két pici tükörben szeretném hogy látható legyen, tehát a kérdés kilehet valahogy kapcsolni a felsõ tükröket hogy ne legyen láthatóak, csak az elõbb emlitett nézetben a két pici karósszérián lévõ tükör^^,? A másik pedig az hogy ha szûk kanyarba érek és kitekerem a kormányt (G25) akkor elégbugyután a pilóta arcában van a karja, ezt lehet-e valamilyen módon állitani ? 😊 Elõre is köszi a válaszokat!😊
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Épp nemrég számolgattam, hogy utoljára úgy 14 éve néztem komolyan a pohár fenekére szülinapomon, igaz akkor autistára sikerült inni magamat. Itt lenne az ideje az ismétlésnek idén.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
sztem ezerszer elhangzott hogy kicsiny kis szim táborunk így is törékeny és nem hiszem hogy ez hiányzik neki, szal tékitizí <#idiota>#idiota>
u.i.: ha valaki beleköt a hejesírásomba azt kisajtolom mint paradicsomból a nátrium-glutamátot <#idiota>#idiota>
80 percig még szülinapom van, jogom van ittasnak lenni <#idiota>#idiota>
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Szent Péter megüzente: A transzszexuálisok előtt zárva a mennyország! -- http://www.flickr.com/photos/rolandwinkler/
de megelõztél..
Mentem versenyt az Omnitel1000km-s pályán (autópálya lassítóval)
és csak Audi meg Bugatti volt a Cosworth-om ellen.
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Egyrészt van olyan, hogy minden mod egy kupacban legyen, alapból tud ilyet az rF. Ha a kedvenceid vannak fent akkor már rendben is vagyunk.
Ha meg a kedvenceidbõl is csak egy-egy autót akarsz az is megoldható, de offline ne várj majd nagy versenyzést. Az ai erõsségtõl függõen hoz ki valamennyi %-ot az adott autóból (szerintem), vagyis szerintem mindegy mit állítgatsz, a Daewoo Tico soha nem lesz pariban a Mclarennel, még akkor sem ha elõbbit vezeti Hamilton, a Mclarent meg nagyanyám.
De ez csak egy vélemény. Amúgy meg az rFm-nél a szûrõt kell beállítani.
Vehicle Filter = és ide beírod az autók neveit. Ezt a modon belül a veh fájlban találod, Classes= és ami ide van beírva azt kell felsorolgatni.
Itt mondjuk általában ugyanaz van minden autónál, vagyis át kell írkálni.
Mondjuk amit ki akarsz szedni azt átírod mondjuk szeki26-ra, és az rfm-ben a vehicle filterhez beírod, hogy szeki26 és kész.
Elvileg. Ha nem akkor tévedtem.😊
Megy innen a fórumról valaki a Formula Renault versenyre ?
Én megyek ,életembe elõször járok a Hungaroringen ! Szerintetek melyik kanyarban érdemes lepakolni ? Én az elsõ kanyarban gondoltam,de nemtom onnan mennyire lehet látni a többi rész ?