61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
#79 én csak őt találtam, de a puding egy kör után feladta :DDDDD
-
#78 Hát ez jó hír, bár még nem próbáltam ki. -
#77 hangilag gtr,viszont tetszett a fék hangja!:)
van benne AI,lehet versenyt menni! -
#76 Hát AI-t eddig sosem lehetett használni multiban az ISI engines játékokban, az RSR modcsapat szerint nem is megvalósítható, hogy annyira belenyúljanak az F1 Ch enginebe. Szerintem ehhez az ISI motoros játékhoz sem elsz használható az AI multiban, ez nem Nascar Racing 2003. :))) -
#75 azért mondtam, hogy én nem találtam, bár nagyon nem kutakodtam,simán kreáltam egy jelszavast, és mentem párat.
-
#74 oks, csak reméltem, hogy pl ha servert csinálok, akkor AI-kat is be lehet tenni.
én egyedül tudom csak kiprószálni... -
#73 multidemo..én nem találtam. -
#72 AI van a demóban? -
#71 pár kép a játékból:
-
#70 jah nem rossz -
#69 hűű ez jó!!
1:10-eket mentem, kb 10kör, de érdemes kipróbálni! -
#68 kösz :)
na erre kiváncsi vagyok nagyon.
-
#67 HSW -
#66 torrentes van, franc.
-
#65 mé? van? -
#64 A demót próbálta már valaki? -
#63 Tényleg érdemes megnézni.A hang nagyon állat. -
#62 Na, ezt a 4-et nagyon erdemes megnezni! :) -
#61 A HSW-n fent van most mar hivatalosan is a 3 video, eeees CSAK ott csak most (:D) egy 4. :)) -
#60 Gondoltam, hogy ez nem marad így. -
Toya #59 Mert ez még nem egy hivatalos videó, talán ezért van fent kevés helyen - nem vállalják be az oldalak a rizikót. -
#58 Nagyon tetszik a cockpit nézet, csak nem mozognak a mutatók. -
#57 Ez mindárt 3.Tetszenek.A Cockpit nézet jó és a hangok is a kocsiban. -
#56 már azt hittem nekem nyitottatok topicot :D -
#55 Itt az elso video jatekbol: Video -
#54 Igen. Felesleges szamolni, ugy sem latni:)) A konzzoloknal meg "otletekre" van szukseg, hogy 3-5 eves hardware-eken fusson azert rendesen:))) -
#53 igen? Vagyis ha úgy paraméterezem a belső kamer helyzetét, hogy kilógjon akkor nem látok kasznit, kerekeket??? Mondjuk én a középső/belső kamerát bepozicionáltam úgy, hogy motorháztetőnézet lett belőle (álá nascar2003) :DDD... -
#52 Mondjuk, az RBR is jol van megoldva, belsonezetben csak annyi alkatresz latszik az autobol (annyit renderel) amit belulrol latni lehet. Vagyis se kerekek se semmi:)) Egy ures, szakadt kaszni rallyzik az uton;)))) -
#51 vagy az elejüket a visszapillantóban :D... -
#50 De azt is csak akkor ha lekörözöd éppen mi?=o) -
#49 nem szamit en azt olvastam hogy eros a modolhatosag -
#48 jaja...belülről érezze a feelinget az ember -
#47 Persze, az engem sem izgat;))) Belulrol ugy sem latni beloluk semmit, max a hatuljukat:))) -
Toya #46 Így van, nem a forma a döntő. -
#45 de mondom: a belső nézet nagyon jó, ha a fizika és irányítás is rendben lesz,akkor jöhet :DDD...max videót nem csinálok belőle :D... -
#44 egyik magyarázat se elfogadható számomra :DDD...
ne a méretarányokat változtassák, hanem pl. a hűtőrács, lámpa, szpojler, lökhárító stb formáit... -
#43 Harom lehetoseg van:
- rosszul modelleztek;)
- feltek hogy nagyon hasonlitani fog, igy modositottak:)
- az autotervezo tehetseguket akartak megmutatni azzal, hogy letezo autokbol csinalnak "jobbat, mast, ujabbat stb.";))))) -
#42 pedig beszereznek (vesznek/kölcsönöznek) pár 1:5 méretű modelleket lemérik a méreteket és megvannak az alap méretarányok... -
#41 ez így van, ahogy mondod...de miért "tömzsik" egy csomó játékban az autók??? -
#40 Ez a hatranya ha egy autosjatekhoz nulla liszensz van es/vagy a modellezok nem tudjak kreativan megoldani a problemat:)) Amugy nem olyan rosszak, csak kicsit meg mosolyogtato ha az ember jobban megnezi oket, es itt-ott hasonlitanak valamelyik letezo autora:))
De szerintem az autoformak - legalabb is a nagyreszuk - nincsenek levedve, vagyis lehet sokkal hasonlobat csinalni, es csak a nevuk lenne teljesen kamu.
Az Insane-ben, SLR-ben is teljesen "korrekt" modellek voltak, csak nagy erdekes nevekkel, melyek neha meg utaltak is az eredeti tipusra valahogy:)) Bar, ki tudja, hogy manapsag mibe kotnek mar bele:))