61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
#119 ezzel az első köröm 1.04.506 lett...igenfasza setup...és nem tetves alulkormányzott szar!
ha összeraknám a spliteket meglenne az 1.03.2xx is csak nem olyan egyszerü azért -
#118 nem tom itt lejebb volt az hogy nincs AI, ott van egy gomb hogy add racer vagy mi es lehet berakni AI versenyzot:) -
#117 Setupok és egyéb letöltések -
#116 replayt hogy lehet menteni ? -
#115 htx!
...és kapcsold ki a helpeket! ;) -
#114 setup -
#113 óóóó bazzeg :)
van setupod ? küld már el plz nekem nincs.
nekem az égvilágon semmi sincs bekapcsolva...még ezért is izzadnom kellett -
#112 1:03:6 :DDD...persze nekem az anti lock brakes high-on van, mert nem tudok fékezni... -
#111 :((
pedig ha jöttetek volna, láthattátok volna az 1.05.015-ös pb-met :PPP -
dashed_ #110 me ne lehetne latni?, ha indit akkor latod :) -
#109 heyy nekem is:)
-
#108 srácok szerintem IP-t adjatok 1másnak -
#107 nem látom... -
#106 na indítok servert!
name: supergamez
pw: sg.hu -
#105 nana! lenyomlak! :)
amúgy mintha az autók is különböznének...nem?
csinál vki servert? -
#104 1:05:661 -
SE #103 Ezt nem ide akartam, hanem a GTR-be, bocs... -
SE #102 Ftp-n (lehet sms) nem latta vki??? -
#101 :DDD -
#100 100 -
#99 GTR-ben van online setup lehetőség! -
#98 ja-ja...bár most lehet hogy fog a fékem :F
holtjátékot kellett állítanom..pfff
ÉS ez NEM csak duma!!! :DDDD -
#97 ezért lenne jó, ha Sup is feltenné, és akkor nála nyomhatnánk egyet...
...ami még eszembe jutott: jó lenne, ha multiban lehetne egymásnak setupokat küldeni, anélkül hogy ki kellen lépni...úgy hallottam a GTR-ben benne lesz :DDD -
#96 ha valaki akar csapatni online szoljon! -
#95 nekem is nagyon bejovos a game!
tetszik hogy (ha jol vettem eszre) ketfele uton is allithatsz a setupon. egyik a finomhangolas...minden szirszart allithatsz a garázsban a kocsin, a masik meg az a csúszka féle hogy speed legyen jo vagy az iranyitas...stb
1.05.726-ot mentem... -
#94 háát nagyon tetszik ez a játék..most ugyan restartolt vmiért, de lehet, hogy bepróbálkoztak..
Juan ha hazértél(meg én is) akkor azonnal prósza..bukik a billiárdom inkább :)))
nagyon tetszenek a kerékvetők..a setup meg egyenesen nagyon desznyó.
főleg ha engedik az összeset, megnéztem osztályonként egyre több setup állítást engednek, szal valszeg lehet, hogy ennek a kategóriának ez a fullja(bár remélem nem).
de azért nagyon jónak tünik a sokféle állítási lehetőség.
az ai felejtős is lehet, ha jó lesz a multi.
úgyis csak a előzési pontokhoz kell max.
ha nagyobb sárkányok is lesznek, akkor kicsit szűknek tünik ez a pálya, bár én nagyon szeretem pont az ilyeneket.
-
#93 sose ;)) -
#92 ájjle bobbi!!! :DDD -
#91 tényleg bázz.
ennyire egyszerüre venni!
nem gondoltam volna, hogy már a pályán kell hozzáadni az ai-t,
asztem hamarabb... -
#90 "DTM 2004-et és a 24H Norschleife MOD-ot" - húúú ezek nagyon jónak ígérkeznek :DDD !!!!! -
#89 mindjárt lennvan...végetek ha felteszem...;PPP -
#88 nemtom a Racesims Revolution honnan vette, hogy nem lehet megoldani a neten az ai jelenlétét fejlesztők személyesen nekem mondták, hogy megpróbálják megoldani... A MOD-ok terén eddig a GSMF-ről tudom, hogy a DTM 2004-et és a 24H Norschleife MOD-ot már csak rF-re adják ki, egy XDP nevű csapat is csinál már rá egy MOD-ot. Ezen felül az RSDG is készülget, bár ők még nem jelentették be. -
#87 Nagyon errrősen GTR hangulatot érzek az egészben,ami már nem rossz előjel!:)
Azért az a Mustang Concept elég frankó kis felvezető verda!:)
Nekem legalábbis baromira tetszett a Ford Racing 2-ben!:)
AI: 12-vel nekem ment!:)viszont,simán keresztbe fordított az egyik!de azért le lehet pörögni őket!1:09 alá nem tudtam menni 3kör alatt!:) -
SE #86 Nemsokara kiprobalom en is.
Gondolom az Lfs ellenfele lesz hosszutavon, sajnos a CRC nincs versenyben. Szerintem. -
#85 Trensz, a Trans Am setup guru? :))) Akkor tényleg elég jó lehet, majd délután kipróbálom én is. -
Toya #84 Hát igazából nem tudom, majd jön Misu és tájékoztat mindenkit melyik csapatok tértek át erre a cuccra és melyik modok jelennek meg ez alá biztosan :)
Őszintén szólva nagyon jó cucc lesz ez, már csak abból is erre következtetek, hogy Achim Trensz csinálta a beállításokat a demóhoz. -
SE #83 Igy van, jo alap lesz ez a modder csapatoknak. Az F1C-bol is csodakat tudtak muvelni, ez pedig - elvileg - jobb lesz... -
#82 :) oké.
Remélem mostmár csak leesik nekünk egy Wtcc mod, vagy a GTR-ből, vagy innen.
sose baj, ha van választék... -
Toya #81 Nyugodság ha én jól tudom ez rendkívül jól modolható cucc lesz, így az alap dolgokkal szerintem nagyon keveset találkozol majd :)
Amúgy szerintem azért fictional benne minden, mert így törhetnek a cuccok és a jogokért sem kellett fizetniük - szóval szerintem egyik kocsi sem akart a valóságosra hasonlítani 100%-osan. -
#80 egyébként ha a felvezető autó Mustang akar lenni, akkor az elég gáz. :(
jól oldalba rugdosták a modelleket. :(