61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
#159 mostmár leállhatsz mer sose érlek így utol :))
én még nem mentem ingy setupjával. bár gtr-ben is 2mp-s javulást hozott mikor elkezdtem az övével gyakni...:)
-
#158 naigen pont ez a csúszkálás tetszik benne! simán lehet fogni az autót mikor csúszik...mármint úgyértem hogy érezni lehet mikor picit megcsúszik, és meg is lehet tartani azon a ponton hogy úgy csússzon tovább.
vagy valami ilyesmi :)) -
#157 majd ragyurmázol azt jobblesz :)
a körözgetés még megyeget...de a verseny az káosz :)) -
#156 sztem meg nem :)))... -
#155 1:03:097 ... Ingy dumb3 -as setupjával :DDD... -
#154 ez tény...ott az RBR példának, ott aztán full sokat számít hogy folyamatos legyen a kép. :)
nálam is gáz volt..nem tom már a CRC alatt is fogott a fékem, és most is gecc magas fékholttérrel kellett mennem, de ki nem sz...ja le :DDD
nagyon élveztem, a versenyhez még azért gyurni kell, egy szimpla elengedés nem egyszerű ezen a pályán.
valakit aki pont kihajtott az első kanyarban kivülről sodródtam körbe(drift mint állat), már épp akartam hujjogni, hogy ez mekkora, mikor átlépte az autóm a kontrolpontot, és wwoomm seggest ugrott a gumifalba.. :DDDD
egy ismert pálya jó lenne...hogy kb. mennyire okék a köridők.
Ezek a kis sárkányok b@sszus úgy pengetnek mint egy kis 2000-es formula autók...nagyon birom mikor gyors csúszos jobbos után kis gázelvét, és bele a csúszós balosba..van rá pár példa ezen a pályán.
kicsit olyan érzésem van mikor megküldöm a motoromat kint a földpályán. -
dannynet #153 Nekem eddig a legjobb köröm 1:06:96
Később próbaképp én is indítottam szervert (368/64 kb ADSL) találkoztam is egy LFS-es olasz versenyzővel:)
Elég jónak tűnik a netkód, mert a srácnak 240 ms-os pingje volt, de semmiféle ugrálást nem tapasztaltam, folyamatosan lehetett látni a kocsik mozgását.
Thx again for race;) -
#152 norbi meg egy ufo :) 1.02.835-öt ment
nekemis összejött azért egy 1.03.642 :P -
#151 jaja :) majd meg toljuk maskor is!
az volt mondjuk a gaz hogy olyan szinten akadt az egesz nekem hogy 3x-4x meg kellett nyomni a lepket mire bevaltott...
nameg eleve mas (szarabb) 15-20fps-el menni mint 40-50-el :\ -
#150 no csak el lehet tüntetni a kormányt a képből :)
a gamedata/vehicles/zr könyvtárban a "ZR_upgrades.gen" fájlban kell átírni ezt a részt a végefele:
Instance=WHEEL
{
Moveable=True
MeshFile=<SWHEEL> CollTarget=False HATTarget=False LODIn=(2.00) LODOut=(2.00) -
#149 jó volt köszi :) -
#148 fel perc es indul -
#147 80.98.56.99
server name: Bobbi host
pasw: sg.hu -
#146 ip:
81.182.33.229
a jelszó amit Ingy írt.. -
#145 én is csak ip alapján láttalak Ingy.. -
#144 dehát ezen enmtok mit elbaszni:D cam move up,dowln left right. beállitom de jemmi:\ -
#143 szervert nem látom -
#142 mi neve pontosan? lehet lámázok vmit -
#141 Pedig az ules mozgatas mukodik. A latoszoget (FOV) csak kintrol lehet allitani, a default.cfg-ben. -
#140 ja tegyetek a net beallitast 56kra -
#139 menüben is megvannak a gombok, be is állitom de nem reagál semmit. amugy csk kicsit feljebb és hátrébb szeretnék ülni nagyobb látószöggel:) -
#138 mingyá hostolok: hostnév ingyTV
pass: darthy -
#137 tipik problem, nem tom miért származtatják...
minuszba kell rakni az erő-t
tehát:
wheel
High v. Full
-50(spec. nálam ennyin van..)
akkor nem széthúz, hanem középre. -
#136 nembánnám ha valaki csinálna egy szervert -
#135 basszus -
#134 Meg sem, azok a kerekek;)) Vagy nem:)))) -
#133 Az az. -
#132 Van mindenfele kamera allitas, "cockpit ules allitas" (GTR), es van FOV is. Egyreszet az Options-ban, a tobbit kivul a CFG, PLR file-okban lehet allitgatni, rengeteg mindennel egyetemben:)))) Kormanyt nem lehet eltuntetni, az "oda van modellezve":) De a forgasat ki lehet kapcsolni, bar azzal nem sokat ersz:)))) -
#131 a plr file-ban van egy ilyen sor Wheels Visible In Cockpit="1" // Suggestion: add FrontWheelsInCockpit=? to the próbáld ki :-) -
#130 reméljük a végsőben majd lehet, meg eltüntetni a kormányt (engem zavar), nekem elég a sajátom :)...meg jó lenne egy multi közbeni setup küldözgetés á lá GTR... -
#129 nem lehet szabadon alliítani a kamerát? fovot lehet változtatni? -
#128 számomra könnyebb, mint a gtr!
és van eccerü setup, nekem lhamának is! :D
zseniális a program, csak az FFB tul erős :) még low esetén is annyira tart el középről, h nembirom :D -
#127 ehh linkelek -
#126 lesz multiban is :P csak CTDzik betöltésnél
itt a setupom : www.netform.biz/ingy/dumb3.zip
verseny setup nem hotlap -
#125 mert multiban nincs -
#124 ne is keresd a replayt még nincs benne, most készül még -
SE #123 Nekem 1az1 -ben GTR feeling. Hangok, iranyitas stb. Csak a GTR-ben jobb a menu-rendszer.
Biztos en vagyok a bena, de nalam nem mukodik az "instant replay", ill. semmilyen replay. -
#122 én írtam, hogy sztem nincs, de azóta már megtaláltam.
csak nem ott kerestem :)
háát veszett jó ez a játék..
nagyon jó a rázókő...frankón lehet fogni az autót.
-
#121 adj ip:) vagy valamit egyebkent add AI:)) -
#120 jössz online körözgetni?