61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
ksgy #559 nemtudjatok, terveznek ghost cart rfactorba bele? :) -
ksgy #558 vannak uj shotok rfactor.net-en! :) -
#557 mikor jön ki nem tudja valaki? -
#556 még jó, hogy csak én láttam ezt a modellt F1C_ben, mert ha publikus lett volna most jót égnék :-) -
#555 LOL oké :-D -
ksgy #554 egyszeruen djonjoruuu :)) -
#553 -
#552 -
#551 -
ksgy #550 én aproneten ill itt sg aproban talaltam, az aproneten mar elkelt, itt meg meg megvolt :) boltban itthon tudtommal sehol nem lehet kapni :( -
#549 Hol lehet ilyet kapni? -
#548 nekem és haveromnak is ez van, sztem a legjobb, a MOMO Racinget is veri annak pedáljai miatt...sztem -
ksgy #547 koszi, ezzel meg lettem gyozve! :) -
#546 Nekem olyan van (sarga Ferrari jel kozepen, botvalto + 2 pillango). Meg van nehany eve, rendszeresen "kimeletlenul" gyurom, es mukodik rendesen. Kormany fogasra, anyagokra, pedal meretre es kemenysegre szerintem eleg jo. Driverekkel nincs gond.
Eddig jelentkezett "hibak":
- Mivel rengeteget gyurom, botvaltozom es minden efekt maxon van, az egykezes tartas miatt mar egy kicsit kotyog a kormany resze (mivel egy kezzel tolom-huzom hogy tartsam), de a kormanyzas erzekenyseget ez nem erinti.
- A botvalto "eltorhetetlen mikrokapcsolo" kialakitasa jo, de elobb-utobb elmozdulhatnak a rugok, igy allitgatni kell. Az enyem eltort, de azt hidegen nyujtottam - megerdemlem:))))))))
Mas gondom nem votl vele. De van Kormany topic, nezz korbe ott is. -
ksgy #545 hali!
van vkinek tapasztalata Thrustmaster Force Feedback Racing Wheel-el kapcsolatban? érdemes befektetnem rája?:) -
#544 http://www.m4driving.it/screenshots_speedmaniacs.php
-
#543 tudod mi a baj ezekkel
legyárt egy tehetséges ember egy modellt meg egy textúrát, azt lerendereli és bejelenti, hogy csinál MOD-ot
aztán később jön rá, hogy van még modellenként legalább 3 LOD meg cockpit meg fizika meg hangok meg minden más és ezért a játék megjelenése előtt X idővel bejelentett MOD-ból évek múlva lesz valami -
#542 F3 MOD -
#541 nem is baj, ha egy platformra jön ki minél több mod, nem pedig 5 platformra 5 nagyon jo ... milyen eccerü, h most van az f1c és kész ... (meg esetleg az nr2k3, de erre sokáig semmi sem készült a trans am és a truck mellett) -
#540 Sot, egyaltalan nem is erdeke a SimBin-nek hogy modoljak a GTR-t vagy majd a GTL-t;( -
#539 a GTR-t hosszú távon nem fogják moddolni, nem olyan barátságos platform, mint az F1C vagy az rF lesz -
#538 csak abban reménykedek, h hamar megjelenik a game és nem jönnek ki a modok GTR alá ... azt nem szivesen venném meg :) -
#537 http://thepits.us/gallery/rFactor-Screenshots -
#536 2 nord is készülőben van :) (gps alapján) de pszt :D
borzoljam a kedélyeket, dtm, jgtc és egy 130 autot felölelő GT stilusu mod is készül :)
-
#535 jaj, de örülnék ennek most, nagyon várom már. :) -
#534 Ezt az oldalt erdemes majd rendszeren figyelgetni:)
http://www.team-gsmf.com/?action=news -
ksgy #533 de egy
$ cd /opt/rfactor/
$ ./rfactor
megis mutatosabb lenne ;) -
#532 De az legalabb jo! -
Norbu #531 vki nem tudja hogy honnan lehet leszedni azt a beállítást amivel 1:02 & 1:01-s köridőket lehet menni?Már keresem egy ideje de nem találom sehol. -
ksgy #530 http://www.racer.nl -
#529 test drive I :D -
#528 melyik? -
ksgy #527 kár :(
pedig sok linuxos nem azért nem jáccik, mert hüje kockák, hanem mert nem fejlesztenek linuxra normális játékot :( autoszim is csak 1 db van összvissz, ami relatív jó, de nyomába sem ér a mai játékoknak. -
#526 linuxos szerver mondjuk nem lenne hülyeség, de szerintem eszükbe sem jutott -
#525 Fel eve adtak ki a demot 1 autoval 1 palyaval. Aki tudta es akarta, az mar szet tesztelte. Tenyleg szep es tenyleg jo, de igazan csak arra valo amire kitalaltak: demonak, tesztelni;) Aki egyelore jatszani akar, annak ott a tucatnyi boseges valasztekot nyujto jatek es mod. Majd ha lesz kovetkezo demo (remelhetoleg uj autoval uj palyaval), akkor majd mindenki raszall;) Foleg ha egyszer megjelenik majd a teljes...
Addigis - ha ISI engine-t szeretsz - van valasztek boven, lehet tesztelni, versenyezni, bajnoksagokban indulni (HPCC, HGTRR, HGTRM, SCC, WGTS, PTC - hogy csak a turaautos dolgokat emlitsem:D) -
Norbu #524 Olvastam hogy készítik hozzá az F1 2005-s Mod-t.De ha nem akar játszani senki akkor nem tom mi lesz itt :). Eddig egyébként 2 magyar emberrel találkoztam öc-vicc. -
#523 Valszeg UNIX ala is kiadjak, mivel az a legjobb rendszer -
K.András #522 Persze hogyne!
-
ksgy #521 sziasztok!
egy olyan kérdésem volna, hogy tervezik a fejlesztők linuxos verzió kiadását is, vagy csak windózban gondolkoznak-e? :)
köszi -
#520 norbu szorri én nem vizsgaidoszak kezdodik :(